Om året 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja. Mallorca, Finland med tjejerna, Första RIG resorna till Finland, Danmark och England, Bröllop (Pappa och Ulrika), Fyllde arton, Krogen, Fått tandställning. Mycket har jag gjort som jag aldrig gjort förut! Men

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja det gjorde jag. Jag och tjejerna hade några tillsammans men vissa var helt sjuka men en var nog att tatuera mig och det har jag gjort.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Kommer inte på någon nu, så nej.

4. Dog någon som stod dig nära? 
Nej vilket jag är extremt tacksam för.

5. Vilka länder besökte du? 
England, Danmark, Mallorca, Finland (2 ggr)

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? 
Inget jag kommer på.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
4 juli förmodligen, eftersom det kommer finnas med länge hoppas jag.

8. Vad var din största framgång 2009? 
Att jag hittat mig själv, jag har lärt känna mig bättre. Och jag har tillbringat mycket tid med mina vänner som  inte skedde lika mycket förut och insett hur underbara de är.

9. Största misstaget? 
Man gör alltid något man kanske inte önskat att man hade gjort. Men allting har sina mening enligt mig.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Bara småförkylningar och benhinnor

11. Bästa köpet? 
Förmodligen min systemkamera

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
Kläder förmodligen

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Det finns så mycket som gjorde mig glad i år, men ulrikas och pappas bröllop. Jag är så glad för deras skull!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? 
Milow - Ayo Technoligy ? Ni vet den i alla fall!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare! Iår har varit ett bra år.

16. Vad önskar du att du gjort mer? 
Visat hur mycket min familj och vänner betyder

17. Vad önskar du att du gjort mindre? 
Varit positivare i vissa lägen och varit starkare

18. Hur tillbringar du julen?
Med min fina familj hos både mamma och pappa

19. Blev du kär i år?
Nej, känns bra. Behövde ledig tid för mig själv, för att umgås med vänner, familj och mig  själv.

20. Favoritprogram på TV? 
Grey's, True Blood

21. Bästa boken du läste i år? 
Alla Twilight-böcker

22. Största musikaliska upptäckten? 
Jag vet inte..

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Dator, mobil, tatuering och massa mys med familjen

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? 
Umgicks med bästa vänner, en mysig kväll med spel och så. Firade dock med familjen helgen innan.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Umgåtts ännu mera men vännerna, även om det blev mer än förgående år

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Som alltid, skönt men ändå modern?

29. Vad fick dig att må bra? 
Mina vänner och familj

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Robert Pattinson såklart..

31. Vem saknade du? 
Farmor

32. De bästa nya människorna du träffade? 
Träffat flera nya men ingen jag kom riktigt nära. Kommit närmare mina vänner som jag har redan. Men ida eriksson var en trevlig prick jag lärde känna nder p&l och så, men nu är hon i  usa.

Fick precis ont i magen. Jag är rädd för nya året. Varför ska allting jämt bli så överdrivet angående det nya året? Jag vill att så mycket ska hända, och mycket kommer att göra det. Men jag blir ändå nervös, jag vill ha ett bra år.


30

vaknade rätt sent idag. förmodligen för att jag var vaken till halv tre inatt och kollade hockey. jag brukar inte vara vaken så länge nu förtiden. förut var det normalt för mig både på vardagar och helger. men inte längre, nu tycker jag det är sent att lägga sig elva på vardagar.

men idag var jag elsa ulrika och jenni på kupolen och käkade, och kollade runt lite. fick med mig två presenter hem, en till håkan och en till elsa. de fyller år nu i januari. håkan den andra och elsa den sista. vi träffade även på sanna på kupolen som jag senare följde med hem och hjälpte henne med lite städning.

tränade även idag vid halv sju, kan inte säga att humöret var på topp idag. sedan åkte vi hem och käkade tacos med ulrika och pappa. sedan spelade vi spel, jag sanna kristofer ulrika och pappa. mycket roligt.

har verkligen försökt att skriva en lista om hur året har varit. men jag har så dåligt minne. kommer inte ihåg någonting nästan. ska försöka, är i alla fall nyårsafton imorgon. snart nytt år, ska försöka komma på en del nyårslöften som jag ska hålla! ska verkligen försöka lyckas iår. puss


29

tänkte bara dra lite kort vad som hänt idag. det började med att jag bara var hemma och tog det lugnt med lillasyster och ulrika ända till fyra. för då åkte jag sanna och pappa och tränade badminton. jag och sanna behövde lite dubbel träning tillsammans! eftersom de inte blir mycket när jag bor i stockholm under skolveckorna.

och ikväll gick jag sanna och kristofer på bio. vi såg luftslottet som sprängdes. en mycket bra film, gillar de där filmerna. men lite läskiga är de.

tänkte precis skriva att det är dags för markström att vara lite mänsklig och inte rädda allt, eller släppa in ett mål! (dock inte för att jag vill det, men han räddar fan allt). men var ingen idé för nu gjorde petrov (ryssland) mål, 2-1. nu blev han mänsklig igen. haha


junior vm, sverige - ryssland


ligger och kollar på matchen via datorn. har ännu bara gått en period så det kommer bli en sen kväll. men de leder med 2-0 i alla fall. det är alltid kul att se sverige spela. speciellt dessa killar som är så grymt duktiga!! målvakten, jacob markström, är helt otroligt duktig. sverige skulle inte klara sig utan den killen.


bilder från julafton! bättre sent än aldrig


julgran

chokladask!

var och hälsade på hos farmor på förmiddagen. elsa och farmors grav

farmors grav

elsa dansar lite vid julgranen

systrar

elsa

mat

skinka!

moi

alla vid matbordet hos pappa

snygg syster

haha, söt syster

elsa hade svårt att låta klapparna vara innan tomten kom

tomten kommer, elsa blir faktiskt en aning rädd

julklapps utdelning

lovika sitter i sannas knä

elsa får många paket

elsa i tomtens knä

elsa fick bla. ett prinsesstält i julklapp!


nu är det slut på bilder! några bilder i alla fall.


shopping

varit i falun med mamma idag, blev en hel del shopping. och jag älskar allt! har hittat min nyårs outfit, men den får ni inte se ännu. bara skorna! så blev alltså ett par skor, en klänning/tunika, leggins och även en kofta.


dålig bild men använde mig av webcamen för att jag är lat!

27

Anonym: Kommer ni köra på "moon balloon" grejen i år lr?
Svar: Yes, vi har ett UF företag! Vi säljer för fullt, vi håller på med företaget nu och ända fram till juni nästa år. Kan hålla på längre beroende på hur bra det går. Vår hemsida http://moonballoon.se


Jag vet inte vad som händer med mig, men jag är bara trött. Jag orkar ingeting, bara ligger i soffan hela dagarna. Idag har jag även sovit en stund på dagen. Det är väl nu allt kommer, det har ju varit så fruktansvärt mycket i skolan och även med badmintonen nu på slutet och sen har det varit jul. Skönt att äntligen få vila upp sig. Därför är det dåligt med uppdatering. Det blir bättre när jag mår bättre, får tillbaka orken som sagt.

Jag är uppe hos mamma igen i kvarnberget, kommer bara vara här tills imorgon eftersom hon börjar jobba och sedan är det nyår och förmodligen åker jag till stockholm då. så vi hinner inte ses mycket mera denna vecka som kommer. Imorgon ska vi till falun och kolla i lite affärer! Kul!

Nu ska jag mysa med mamma framför tvn resten av kvällen. Puss




juldagen

har haft fullt upp idag. vaknade upp hos mamma efter ha varit där igår kväll och firat julafton. jag var ju hos pappa på dagen. jag har varit trött och sen har jag varit med mikaela. jag ska försöka skriva imorgon och visa bilder men nu är det sängen som kallar! jag hade verkligen en underbar julafton!

men jag fick i alla fall detta, ipod (gul), ipod högtalare, dammsugare, pengar, spel, bok, receptbok, bodylotion och sånt, parfym, minneskort till mobilen, kort på elsa, kalender med elsa, sockor, godis! tror jag fick med allt, om inte är det för att jag har så dåligt minne. tack för allt! precis vad jag önskat mig! ni är bäst och jag älskar er!


24 - done


nu är jag klar! vi hörs förmodligen mera imorgon. då kommer bilder osv. puss

julafton

vaknade upp vid åtta. perfekt timing för hela familjen hos pappa vaknade då. då gick jag och elsa upp och kollade i julstrumpan! jag fick en bok, (en i true blood serien) och även godis!

nu håller jag på att göra mig klar. för klockan elva ska jag, sanna och elsa åka och hälsa på farmor vid graven. älskade farmor som saknas här på julafton. ♥

GOD JUL!!!


23 - dan före dopparedan

 

det är städdag idag. måste få fint innan julafton, som redan är imorgon! men på eftermiddagen, vid fyra ska vi till morfar och fira jul med honom. det blir så när man har "splittrade" familjer. man får fira jul med dem dagarna innan och efter, för det blir tufft att hinna med alla på samma dag. men det går lika bra! (:

åkte hem till pappa igår, kom hit vid nio tiden på kvällen. kom perfekt timming för en stund senare så kom faster åsa och kusin william hit. de kommer från skara, de skulle upp hit och hämta williams farmor och farfar som bor i rättvik. så då passade de på att komma förbi och säga hej! kul att se dem igen eftersom det var ett tag sedan.

puss

 


erik grönwall



det här gillar vi!! häromdagen fanns det bara en låt med honom, men inte längre. nu ska jag städa! puss

cute


missa inte!

gå in och kika på www.moonballoon.se, vårat uf företag! de är perfekta till nyåret.


jag jenny och amanda som driver det!


godmorgon

uppe med tuppen idag. jag är sjukt trött och ögonen faller ihop hela tiden. haha. varför jag är uppe nu är för att jag ska till tandläkaren snart! puss

21

idag är det bara tre dagar kvar till julafton. en av de bästa dagarna på året då man får tillbringa en mysig dag med sin familj och släkt.

idag har jag och mamma åkt runt för att leta efter några sista julklappar och även letat kläder till mig som jag kan ha på julafton. vi hittade allt vi behövde utan problem, men blev flera hundralappar fattigare.

vi har precis ätit tomtegröt, eller vad heter det? det var i alla fall jätte gott. börjar få in julkänlsan. för någon dag sen hade jag verkligen ingen känlsa alls, men nu börjar det komma ordentligt.

har även läst ut boken som jag berättade om igår, den var sorglig men så fruktansvärt bra. om man kan säga bra om en sådan bok, men ni förstår vad jag menar. den berörde verkligen, jag grät till och med på slutet. men det den lilla flickan upplevde ska inte någon behöva uppleva. hon blev sexuellt utnyttjad av hennes föräldrar på det mest brutala sättet jag någonsin hört. att de människor som ska älska henne mest på denna jord gjorde något sådant kan man inte förstå. stackars barn. man är verkligen lyckligt lottat här i världen, man borde verkligen vara tacksam. men ibland är man inte det. man tack för allt alla nära och kära. ♥

 

skadad - cathy glass


jag fick låna en bok av mamma idag. den heter som rubriken, skadad av cathy glass. det är en sann berättelse. hur vuxna människor kan göra så mot sina egna barn är helt ofattbart och man får ont i själen av att läsa detta. jag förstår verkligen inte.

det är en fruktansvärt berörande bok och den är verkligen värd att läsa. rekomenderar den verkligen!! jag började med den ikväll, och har redan läst över 150 sidor. då kanske ni förstår? för jag är verkligen ingen som gillar att läsa böcker speciellt mycket.

men den handlar om detta:

En djupt rörande berättelse om hur en fosterförälders stora tålamod och kärlek fann nyckeln till en liten flickas mörkaste och mest smärtsamma hemligheter.

Cathy Glass hade varit fostermamma till femtio barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassligt som Jodie, vars våldsamma och agressiva sätt skrämt iväg fem fosterfamiljer på fyra månader

När Cathy tog emot Jodie visste hon inte vad som låg bakom Jodies chockerande beteende. Hon skär sig själv, slåss och gömmer sig bakom flera olika personligheter som hon har gett olika namn. Allt eftersom Cathy kommer Jodie närmre lär sig den lilla flickan att hon kan lita på Cathy och anförtro sin fruktansvärda historia till henne.

Blogglista

Bläddra igenom alla sms i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågorna.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Alla sålda!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Jag kommer någon gång, vet inte när

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss? Min pappa sa att det typ skulle vara nå föreläsning imorgon på hans jobb, är det okej om jag skickar med en affisch?

4. Vilket sms blev du mest berörd av? Haha :P Hur går volleybollen?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Okej men vi tar det tåget iaf. Så vi hinner. Vi får kanske ingen plats men vi kommer dit iaf.

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Nej, jag sitter på tåget. Fan orkar inte att det blir såhär haha :P


18 - JULLOV!!

hej. har inte skrivit på ett tag eftersom jag haft fullt upp dessa dagar och när jag haft tid så har jag bara inte orkat eftersom jag inte hunnit med att sova mycket dessa dagar.

i onsdag var vi ut, det blev tegel istället för stan. det var en helt ok kväll! mycket mera finns inte att säga.

på torsdag tränade jag och gick i skolan. på kvällen var det dags för innebandy, täby badmintons avslutning. så därför stannade jennu hos mig ändå till kvällen den dagen, vi satt och fixade med produkterna för vårat företag. sedan vid tio var det dags för innebandy, synd nog lyckdes vi inte vinna men en tredje plats blev det.

blev bara fyra timmars sömn i natt och dagen innan var vi ute på krogen och kom inte i säng fören två då också. så idag har jag varit fruktansvärt trött. det var avslutning i skolan idag, inget speciellt. sedan drog jag till centralen för att åka till borlänge. blir hemma här över julen!!

skriver lite snabbt så finns säkert en del stavfel och sådant. men orkar inte fixa det! puss

utgång!

idag blir det utgång, i stan, ace. det blir premiär för jennu! vi hörs imorgon. ska göra mig klara för att åka på middag i kyrkbyn! puss

15

gud har helt glömt bort bloggen idag. jag har haft så mycket annat för mig. har tvättat nu på kvällen också och skrivit en svenska uppsats. efter skolan fixade jag och lunk lite med vårt UF företag. vi har fått våra grejor! det kommer bli riktigt bra.

nu kommer ni snart kunna gå in och beställa på hemsidan. ni kan även kontakt mig personligt om ni vill ha, ni som känner mig och inte behöver betala frakten. gå in här, www.moonballoon.se.

har tyvärr inte berättat så mycket om vårat uf företag. men gå in på hemsidan och läs mer! orkar inte skriva allt här. förstår om ni inte fattar så mycket just nu. men de som varit i thailand förstår förmodligen. puss



dessa färger har vi!!

finland

i torsdags åkte jag till finland för att spela badminton, finnish international junior championships 2009. eftersom jennu fyllde år i torsdag firade vi henne på båten, hon fick ha en krona på huvudet hela kvällen. under middagen fick hon presenten samt tårta som hade beställts in extra till födelesedagsbarnet.

på fredag, lördag och söndag spelade vi. jag lyckdes komma till åttondelen eller kvarten i singel men åkte ut mot "super ukraniskan", en grymt duktigt tjej från ukraina och lyckades även vinna allihopa.

sen i dubbel spelade jag och mixo två grymma dubblar på lördagen och kom till semifinal på söndag. där lyckades vi inte alls spela som vi gjort dagen innan, synd nog och vi förlorade. men vi får vara mycket nöjda pga av presterandet dagen innan.

och igår åkte vi båten hem och nu är vi äntligen hemma!! jag är nöjd med helgens spel, har inte stämt för mig på ett tag men i helgen gick det riktigt bra. känns skönt att veta att man har det i sig någonstans där inne.

kommer bilder och filmer senare. nu ska jag göra mig klar för sängen. för jag mår inget vidare, ont i halsen, förkyld och trött. så det blir sängen tidigt idag! puss


jag är hemma nu

från finland. det har varit en mycket trevlig och händelserik helg i finland. jag berättar mera senare men nu är det plugget som står högst upp på listan. puss


Eller hur?



Ingen människa skulle få för sig att ställa sig vid starten på ett maratonlopp helt otränad och tänka: Äsch, Jag klarar nog av det. Fyra mil utan att ha tränat en enda gång på hela året, det kan inte fungera. Livet däremot, som många gånger kan liknas vid ett maratonlopp, förväntar vi oss att vi ska klara av trots att många av oss oftast är fullständigt otränade. I livet, till skillnad från i ett maratonlopp, springer våra medtävlande dessutom ofta i motsatt eller annan riktning, vilket innebär att vi inte så sällan krockar. Det komiska är att detta förvånar oss.


jag har varit duktig ikväll

tänker inte säga varför jag har bara varit det. puss


09

jag förstår inte vad all min trötthet kommer ifrån, jag är så extremt trött varenda dag. det försvinner aldrig fast jag sover alla timmar man ska.

idag har jag tränat gym och badminton, och även gått i skolan. håller på att packa nu för imorgon åker jag till finland och spelar badminton, kan bli kul! 

och imorgon fyller älskling jenny 18 år!  

skrattmannen

haha, ni vet reklamen för argsnickaren? den som går nu på tv, ni vet den där mannen som bara skrattar. jag kan inte sluta skratta när jag ser den, så himla rolig. skrattar hela tiden. speciellt när hon säger: - det här är inte roligt, så skrattar han bara. haha

är det bara jag som tycker den är så rolig?


08

hej. jag har precis ätit middag, det blev spagetti och baconsås som jag fick med från pappa igår. jätte gott. synd bara att jag har så ont i tänderna så det är svårt att äta, inte lika roligt för det blir jobbigt att äta då.

idag hade jag nationellt prov i matte d, det var svårt och det gick verkligen inge bra. jag som hade hoppats på att det skulle gå bra. efter det var det dags för åva - tibble kampen, vi lyckades tyvärr inte vinna hela matchen. men några matcher i själv matchen. jag var med och spelade fotboll och vi vann faktiskt med 1-0, och jag gjorde målet.

efter skolan gick jag förbi centrum för att handla frukost och även växla pengar till finland på torsdag, det är mycket nu. men snart blir det lov och jag längtar, ska bli skönt att bara ta det lugnt. verkligen behövligt just nu.

ikväll är det ugly betty, desperate housewifes och brothers and sister! en bra kväll framför mig alltså. puss


07

jag är tillbaka i stockholm. i söndag åkte jag hem till borlänge för att jag skulle till tandläkaren i idag och fixa med tandställningen. sedan har vi hälsat på mormor, käkade lunch på kupolen och sedan shoppade lite. efter det åkte jag och hämtade elsa på dagis, sötnosen. då gick vi hem och lekte resten av dagen innan jag åkte tillbaka hit.


ååååååååååååh, irriterande.

05

har precis gått upp, kvart över åker jag in till centralen och senare mot uppsala! spelar badminton i helgen som vanligt. vi hörs på söndag. puss

pink och erik - så jävla rätt

nu sitter jag och sjunger här för mig själv, tänk om man kunde sjunga "fint". det spelas "pink-i don't believe you" ! jag älskar pink, hon är en av de bästa artisterna som finns. hon funkar alltid!



väntar på att idol ska börja igen. har rösta TVÅ gånger på ERIK nu så nu ska han fan gå vidare! annars blir jag ledsen! har packat klart för imorgon och nu väntar jag på att nagellacket ska torka! sen kanske det blir lite plugg innan sängen, bara kanske! puss

hittade föresten en lapp mamma skrev till mig en gång: låt inte gårdagens moln, skymma dagens sol!

ERIK!!!!!!!!!!!!!!


åh, han var grym! sista låten, så jävla bra. jag ryser, han vinner garanterat!!!!!!!!!! 


hAHAHa



Hahaha! "alla vi som tycker Idol Tove är snyggare än Edward Cullen!"

Vilka jämförelser de hittar på! Hahaha.


04



hej! idag har det varit en lugn dag fast jag är ändå helt slut. jag borde egentigen sitta och plugga matte men jag är verkligen dö trött och vill bara chilla för det är faktiskt fredag. men jag märkte på matte lektionen idag att jag verkligen glömt bort allt i början av matte d, speciellt enhetscirkeln. men det gick som tur upp rätt fort och nu förstår jag, men det kommer säkert dyka upp flera saker som jag inte kan och skulle behöva matteläraren till. jag har ju som sagt 100 sidor kvar i matten boken som jag måste jobba mig igenom tills på tisdag. hur ska jag överleva denna helg?

ska snart packa och sedan mysa framför idol! jag hejar på erik! puss


done - tvättat, städat



nu har jag tvättat och städat, eller ja har plockat undan så det ser lite bättre ut här hemma (plockat bort alla kläder som låg på golvet)!

kollar just nu på american pie - beta house. finns inget bättre på tv idag. ska nog sova snart, har som vanlig träning halv åtta imorgon. men imorgon är det fredag och det betyder helg! skönt! även om jag ska till uppsala i helgen och spela badminton, men det är ju det vanliga. puss

03



goddag. när jag klev upp ur sängen imorse kunde jag knappt gå, min kropp gjorde fruktansvärt ont. träningsvärk överallt, benen magen armarna. igår körde vi ett hårt gym pass på morgonen, några nya övningar som antagligen är bidragande till smärtan. på eftermiddagen tränade jag även med peter och han körde slut på oss tjejer, benen tog sjukt mycket stryk den träningen. men det känns bra, för då vet jag att jag gjort något och tränat på bra!

jag tränade även imorse, ett lugnare badminton pass (lugnare än igår) och sedan drog jag hem och duschade. sedan kom jenny hit, vi skulle plugga projektarbete. vi fick det gjort som kundes göra idag! vi ligger bra till, tidsmässigt alltså.

när vi var klara drog vi in till stan och tog en fika, mycket mysa. sedan drog jenny hem och jag stannade för att leta julklappar. jag hittade en julklapp och en röd rosett åt mig! äntligen, jag har förmodligen letat i 100 affärer efter en röd rosett. jag ska ha den på julafton i håret till en svart klänning!

nu ska jag chilla ett tag för kroppen värker efter träningsvärk och en heldag på stan. puss


second


efter mitt förra inlägg sova jag en stund. nu är jag mycket piggare, jag kan nog inte sova på ett tag nu. men det är det värt eftersom jag har hunnit pluggat en del och även sett på grey's! det var sista grey's för i år, men inte långt kvar av året så lugnt.

min mobil, samsung, den jag fick när jag fyllde år. jag älskar den! alla mobiler brukar ladda ur på 2-3 dagar högst, eller i alla fall mina. men på den så är batteriet grymt, det håller sjukt länge. jag har inte laddat den på en vecka idag och det är fortfarande halva batteriet kvar! sjukt va? skönt när man ex. åker på tävling och då behöver man aldrig ha en laddare med sig.

det är i försig samma sak med min laptop, den jag också fick när jag fyllde, den är också samsung och batteriet håller upp till 5½ timme! om man jämför med min andra laptop som laddar ut på högst 2 timmar. men jag älskar att när man åker på tävlingar så kan man kolla på filmer hela vägen. jag hissar samsung, dom gör faktiskt riktigt bra grejer tro det eller ej!

02

seg. trött. död. jag vill sova, jag orkar seriöst inte. hur ska jag finna ork att plugga?

01 - varför?


Livet är svårt, jobbigt, hårt, eller tufft kalla det vad du vill.
Men varför ska man alltid behöva kämpa? Varför alla dessa motgångar?
Men motgångarna gör oss starkare som tur är ♥


första december

har varit sliten idag, trött. när jag kom hem från träningen i eftermiddags duschade jag och sedan la jag mig och sov i en och en halv timme, mycket skönt. kändes att det behövdes eftersom jag måste kolla på program ändå till halv tolv idag.

- 20.00-21.00 - ugly betty
- 21-22.00 - desperate housewifes
- 22.25-23.35 - brothers and sisters

har börjat följa så extremt många program på tv, har flera program varje dag som jag ska se. det är inte bra eftersom jag måste plugga.

har även tränat två pass badminton och sedan har jag varit i skolan, sjukt mycket plugg som ska fixas innan lovet. hur tänker lärarna när de lägger alla prov i slutet av terminen?! inte mycket att göra åt. puss


RSS 2.0