29 - varberg

nu åker jag till varberg och spela min sista tävling för säsongen. har inga större förväntningar förutom att det ska vara fint väder! vi bor så himla fint där nere, alldeles vid vattnet.


beställde lite bilder. en hel del på elsi men också på massa annat!


byta klubb

 


en bild från italien. någon random skickade den på mejlen. egentligen väldigt ful men såhär ser jag väl ut! haha

när jag spelar för ett lag/en klubb, som nu borlänge badminton klubb, har jag alltid varit fast vid klubben. jag är ingen som hoppar runt mellan olika. jag är trofast (?) med klubben. man blir kär i sin egen klubb kan man säga. men nu efter 10-11 år i en klubb är det dags att byta. det känns sjukt läskigt.. många kanske inte förstår varför. men jag måste ta chansen så nästa säsong spelar jag för täby badminton förening.

alla som funderar över något sådant tycker jag bör byta. man måste ta chanser. det var samma sak när jag spelade fotboll. jag hade alltid spelat för ett lag men efter många år insåg jag att chanserna för utveckling inte fanns där. jag tog chansen och bytte, som också då gjorde väldigt "ont". men det var ett av det bättre besluten jag tagit och jag älskade mitt nya lag och utvecklades enormt.

i helgen spelar jag tävling i varberg. det är min sista tävlingen i borlänge tröjan. nästa gång står det täby på ryggen. det känns sjukt konstigt men också väldigt bra.



 


28

gick upp ganska tidigt idag för att plugga åter igen. hoppade över träningen, kände att jag behövde sömn och tid för plugg. ibland måste man prioretera saker. det enda som jag hade idag var det förbannade provet. usch, skönt att det är ur världen.

vi fick även våra studentoveraller! underbart. nu ska det klottras som sagt.

tränade eftermiddas passet istället. det gav mig nog mera. vi körde lite matcher och sen tredje boll typ. fit for fight för varberg! kanske..

ikväll ska jag tvätta och bara ta det lugnt. tänker inte plugga någonting. usch vad jag är trött på det. puss

samhällskunskap

usch usch. känns som jag har suttit på samma plats hela dagen. det har jag nästan också. jag satt precis stilla här i fyra och en halv timme och bara pluggade. och grejen var att jag var långt ifrån klar.. det fastnar ingenting och är hur mycket som helst. det kommer bli en väääääääldigt sen kväll.




27

gick upp för träning imorse, men vaknade med halsont (igen). men gick till träningen och körde ändå. vi körde matcher till varberg. sedan åkte jag till skolan och hade en lektion på femtio minuter.

amanda följde med hem och vi fixade lite med studenten. vi har lite att fixa. nu borde jag sätta mig och plugga. samhällskunskap är inte en favorit!

skrev även en ansökan om att byta klubb imorse. läskigt!

vattenmelon

hemma från träningen nu. det gick väl sådär. jag kan aldrig prestera på träningar ändå så. nu är jag hemma och sitter och äter vattenmelon. ska strax börja plugga. har alldeles för mycket plugg tills på onsdag.



26

ska springa på träning alldeles strax. tänkte bara slänga in ett inlägg.

igår så åkte jag ner till pappa, ulrika och elsa efter att ha varit en mys dag uppe hos mamma och håkan. jag, ulrika och elsa tog en promenad till affären för att handla lite. när vi kom hem gick jag och elsa till lekparken. hon älskar att gunga och de enda hon säger är -"mer fart", - "mer fart". haha. söt unge!

sen åt vi en underbart god middag. samma som dagen innan men lika gott! fläskfile, potatisklyftor och tzatsiki (?) det är verkligen sommar mat! sedan började jag och ulrika fixa med alla inbjudningskort till studenten. det tog sin tid. åkte också ner på pappas jobb och skrev ut allt också. sen hände inte mycket mera förutom att elsa vägrade sova.

imorse åkte jag tillbaka till stockholm. hade en hemskt prov idag. hade ingen tid alls att skriva. tråkigt! och det är de enda provet på hela kursen.

nu ska jag gå!! puss

24

hade en mysig kväll med flickorna igår. jag följde med på utgång i alla fall. men det blev lugnt och var hemma vid ett redan. skönt.

idag åkte jag till borlänge. pappa, elsa och sanna hämtade upp mig vid tåget och skjutsade sedan upp mig till kvarnberget. jag har saknat alla!

när vi kom så var mamma och håkan och eldade på åkern. elsa, pappa och sanna åkte hem igen och vi tog med oss korv och bröd och grillade på åkern. jätte mysigt! sedan gick jag in eftersom jag hade ingen lust att elda massa pinnar. gick in och fick en bräda på mitt finger så jag blev ledsen och gick och la mig och sov i soffan. vakande upp  till andra perioden av smfinalen mellan djurgården och hv. men hv lyckades vinna, inte alls vad jag hoppats på.

nu ska vi grilla fläskfile! och äta massa god mat. mat är det bästa som finns. puss

justin bieber

jag har fått en ny favorit. den lilla söta killen justin bieber! hans musik är riktigt bra.


justin bieber - common denominator


justin bieber - baby


justin bieber - overboard

nu får det räcka. kan egentligen inte bestämma vem som är bäst av alla låtar. alla är bra!


23


satt på svenska nationella provet idag i tre timmar. två timmar kortade än vad man fick sitta! nu hoppas jag att det blir bra. jag är ingen höjdare i svenska men hoppas att jag får ett godkänt.

det har varit underbart väder idag. man blir så glad! och det ska bli ännu bättre väder imorgon också.

ska snart börja röra mig mot ella gård (?) för där blir det middag för ett födelsedagsbarn, mikaela jäntti. sen fyller ju johanna jäntti också år. grattis tjejer ♥


jag är värdelös på att ta kort med webcamen. men tänkte försöka visa vad jag har på mig.


22

jag vaknade med ont i halsen och snuvig. vet inte riktigt om jag kände mig bättre men hoppade över träningen eftersom jag vill bli frisk så jag kan träna fullt nästa vecka när jag ska till varberg och tävla.

var även in till vasastan och fixade med drogtest. nu är det klart! ett steg närmare.

sen var jag förbi skolan och hade en samhällskunskaps lektion. en moderat var där och pratade. jag gillar moderaterna, alla som har kommit därifrån har varit så charmiga på något vis. vi fick reda på hur bland annat täby centrum ska se ut 2015 (genom bilder). 

sen följde frankuy med mig hem. vi gick förbi centrum för att leta present till ett födelsedagsbarn som fyller år imorgon. sen köpte vi även hårgfärg som skulle färgas i jennys hår. eller man säger kanske bleka? whatever. det blev nog bra.

jag har precis ätit och ska nu sätta mig med all plugg jag har :( men snart är det över så det är bara att stå ut de sista 43 dagarna!!


21

vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag ska snart lägga mig i sängen och sova. känner mig trött och sjuk. är egentligen inte sjuk men huvudetvärker, illamående, ont i halsen och sånt. puss


gym

kom precis hem från gymmet. har duschat och ska börja göra mig klar för skolan. börjar kvart över elva idag! vi ska diskutera lite om champange frukosten idag också. åh, det är så nära! sen är det en samhällskunskaps lektion jag ska försöka lida mig igenom.

idag när jag vaknade hade jag ont i halsen. det verkar bara vara fel på mig. vrickad fot, migrän och hals ont. det kommer väl mera snart. men som tur är, är foten mycket bättre idag. den gör ont men jag kan träna. fast det blev ju ändå lugnt eftersom jag har ont i halsen. haha. puss

ont i huvudet

jag mådde inget vidare så jag har sovit en stund. huvudet värkte som bara den. typ som migrän men jag vet inte riktigt hur det känns men det gick varken över med kaffe eller värktablett. men nu är det borta efter lite sömn!

ligger och kollar på desperate housewife. ska börja packa inför imorgon också! foten är mycket bättre så det blir träning med tejpning. puss

pasta

gjorde precis lite mat. pasta carbonara! ett recept av mixo och lunk.




20

gick upp tidigt för morgonträningen imorse, en jobbig sådan. men när det är ungefär 10 minuter kvar vrickar jag foten. det gjorde fruktansvärt ont! men jag brukar vricka till min ena fot någon gång då och då. den är klen. men fick hoppa över eftermiddagsträningen och förhoppningsvis går det bra att träna imorgon. får väl bara tejpa den då brukar det funka.

sen var det skola, bara en lektion så slutade tio i elva. mycket skönt. efter det gick jag i centrum för att kolla på lite klänningar till studenten, man ska tydligen ha två. men hittade ingen. det löser sig! jag och sanna får kolla lite i storstaden när hon kommer ner.

har bara suttit framför tvn och läst sen jag kom hem. puss

19

förfesten var roligare än utgången igår. men kväll var bra! absolut.

imorse försov jag mig och vaknade tjugo minuter innan jag skulle röra mig. men jag snabbade på mig och hann precis. idag hade vi resursdag som bestod först av två timmars föreläsning och sedan två timmars film.

när jag kom hem tog jag en promenad i det fina vädret. men det börjar bli lite mulet nu. när jag var ute och gick ringde de också från ica och jag ska göra drogtest under veckan. får se om det sker i borlänge eller i stockholm.

nu ska jag mysa framför tvn och sen försöka städa lite. det är väldigt rörigt här hemma.

18


hej! har egentligen inte tid att skriva men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. sov hos lunkan igår, vi smidde lite planer angående studenten. vi ska ju ha våran studentmottagning ihop!

sen idag var jag också på den dära kursen. äntligen över. ikväll är det studentskiva! det jag är blir en hemlighet så länge. det kommer vi jätte kul! ska strax bli upplockad av lunk och sen åker vi och hämtar mixo för att sen åka och köpa käk och så. puss


17

uppe med tuppen?! har precis ätit frukost och nu ska jag börja göra mig iordning. det inväntas u2 kurs idag, en tränar kurs i badminton. kommer vara borta hela dagen. puss

pfish food

kolla vad som fick följa med mig hem när jag var och handlade! kääääääärlek!


ian somerhalder


behöver jag säga något?


elsa


elsa har klippt sig, sötnos

och även fått nya solbrillor!


16

jag var helt slut igår och orkar inte skriva. jag hade möjligen sovit 3-4 timmar den natten och jag som behöver sömn var rätt trött då. jag och jenny gjorde oss iordning hemma hos jenny på onsdagen och sedan åkte vi till royal garden för studentskiva. vi hade verkligen jätte kul! länge sedan jag hade sådär kul faktiskt. kan bero på flera punkter, men bl.a. lågskor och bra musik! absolut att jag ska gå dit igen.

igår var det bara träning och skola som gällde som vanligt. och samma idag egentligen men äntligen är det fredag. blir en mysig hemma kväll i lägenheten för mig själv. sen blir det upp tidigt för att gå u2 kursen!













gårdagen

knappt sovit inatt. men kul hade vi nu. nu ska jag vila! puss

nu drar vi!

på studentskiva. malin franzen! vi är hippies om ingen förstod. love


london

nu är det bestämt att vi åker till london. ska bli jätte kul! vi får se vad vi hittar på.


13

gick upp tidigt imorse eftersom det var träning. halv åtta befann jag mig i hallen för en riktigt jobbig träning. det är på ett sätt skönt att vara tillbaka! skolan var bara en lektion och de bestod av nationella muntliga. det är över nu i alla fall även om det inte gick super bra. nu är jag hemma och väntar på att andra träningen ska börja, kl2. efter det befinner jag mig i skolan för att sälja moon balloons till kl6. eller det är något skolan har och vi skulle vara där.

nu ska jag göra kaffe och läsa i min bok!

föresten är resan bokad, en vecka efter studenten! kul!


12

hej!

jag brukar inte börja med ett hej men idag blev det så. idag var första skoldagen på jag vet inte hur länge, runt slutet av mars var jag i skolan. men det var jag värd. skolan var precis som vanligt.

ikväll hade jag planerat att städa och plugga. men det blev plugg och läsning istället. ska försöka på mig städningen senare när jag kollar på hollywood fruarna! nu ska jag läsa min underbara bok. pusss

genom dina ögon



sanna rekomenderade genom dina ögon av stephenie meyer. har börjat läsa nu och den är fruktansvärt bra. som alla andra hennes underbara böcker. kärlek i högsta grad!


till min mor, candy, som lärde mig att kärlek är det bästa inslaget i alla berättelser - stephenie meyer


11

i fredags var jag först på ett möte, jag håller fortfarande tummarna. sen var det dags att röra sig till malmö och tillbringa helgen där för badminton spel. det gick sådär.

jag är hemma i stockholm nu i alla fall. ligger och kollar på gossip! puss

7

godmorgon. sitter här med mitt kaffe. ska strax börja göra mig i ordning för att sen åka ner till sanna. vi ska börja rensa på hennes vind. den ska tömmas och jag har en hel del saker som är mina där. vi ska kolla igenom allt eftersom det säkert finns saker att slänga.

jag ska också försöka slänga in en fika med malin mitt i allt. sen är det träning ikväll också! puss

6

tränade igår kväll och det var oerhört jobbigt. mina ben värkte redan efter löpningen på förmiddagen och plus detta gjorde att mina ben värker som tusan idag.

idag ska jag möta upp barndomsvännen rebecca på en fika. kul att träffa henne eftersom vi aldrig ses, eller det dröjer väldigt länge emellan. det är så mina planer ser ut än så länge! puss


spelarbild

en bild när jag spelar i italien


datanördar

vad gör vi? jag sitter med min laptop i soffan och mamma och håkan sitter i matrummet med sina laptops. haha


nelly.com

gjorde en bikini på nelly! ni kan gå in och rösta om ni vill.
gå in här

 


5

vaknade upp ur en jätte bra dröm inatt, hade gärna velat sovit vidare. men jag gick upp och klädde på mig löpkläder för jag och sanna hade bestämt att vi skulle ut och springa en vända på morgonen innan frukosten. det blev 5km och gud vad man är otränad. ska försöka skärpa mig och bli bättre på löpningen men det är bara så tråkigt.

idag blir det lugnt men ikväll blir det badminton träning!  puss


kjol


var svårt att få en bild på kjolen. men den får duga!


4

jag finner inte tid att sitta vid datorn att skriva. jag har alltid mycket att göra när jag är hemma eller så orkar jag bara inte. igår var det utgång och det slutade inte lyckat eftersom jag inte kom in, eftersom jag bara var 18 och inte 19. men förfesten var rolig som den oftast är!

idag vaknade jag upp hos pappa men åkte senare upp till mamma på påskmiddag! ska försöka bli bättre med bilder men tänker inte lov något. har på mig min nya kjol från milano idag, ska försöka ta kort på den i alla fall.

alla bilder från milano finns på facebook, kolla där istället. orkar inte lägga upp alla! nu är det cougar town och sen gossip. puss

<3

påskmiddag hos pappa nu! 

 


home sweet home

nu är jag hemma i sverige igen. om ungefär en timme åker jag in till centralen för att ta tåget hem till borlänge! skriver mera sen.

RSS 2.0