godnatt älsklingar

godnatt nu, nu orkar jag inte mer..

?

det blir lättare och lättare för varje dag, jag lovar dig..

jag vet inte

livet är för kort, för kort för att bråka och vara olycklig

-

lägg dig ner och tänk, är det verkligen värt det?

..

nu har det åkt :(

julklappar

jag, pappa och elsa åkte in till stan idag för att kolla nk:s julmarknad, mysigt! bilder kommer senare ikväll. köpte också massa julklappar, till mamma, pappa, ulrika, sanna :)

hörs senare ikväll när pappa och elsa åkt!

elsa

nu kommer det två bilder på elsa, för hon var så söt i sin stora pyjamas!

''


ikea

idag åkte jag kvart i elva, för att möta upp pappa, ulrika och elsa i barkaby för att gå på ikea. det blev sådär med handlandet; köpte en pläd, tvättkorg, kökshanddukar, ljus, plåster, julklapp till elsa och "pärmar" (det är inte en riktig pärm, men typ vet inte ordet) sen fick jag också en matta i inflyttningspresent, tack! :)

 
detta är mattan och den täcker en stor del av golvet, men det blev mysigt

detta är en ful bäver som jag köpte i julklapp till elsa, men hon gillade den så mycket!


när vi väl kommit hem så gick vi ut och åt, sen åkte vi och handlade "mat". köpte väldigt mycket, men det behövdes. ikväll har vi bara myst framför tvn och käkat chips!

and everything

And everything in this house is something of you,
I can't escape even though i try,
Photographs of memories;
I never knew i had so many tears to cry...
Missing you..

hemma från ikea

var ett tag sen, men vi har ätit och varit och handlat också. jag orkar inte skriva så mycket just nu, vi hörs kanske senare.

ny design

vad tycker ni om min nya design här på bloggen? :) lite förändring i alla fall!



nu ska jag ta och sova, det har inte hänt något speciellt idag/ikväll för baban svek mig xD haha nejdå! och ska upp rätt tidigt imorgon för att bege mig mot barkaby! antingen hörs vi imorgon bitti eller på eftermiddagen.

jag vet att ni älskar mig

idol!

your love is my love, my love is your love, robin <3

sweet about me


good girl gone bad


Godmiddag mina vänner

Just nu sitter jag på engelska lektionen och skriver massa fakta om min vän, Jhon F Kennedy, det är så att vi har engelsk muntlig redovisning nästa vecka. defentivft inte min grej, för jag är väldigt dålig på engelska. och om jag inte gör detta så bra ligger jag nog tyvärr på rig (risk för icke godkänt) igen och det är ju inte bra. men jag ska klara det :)

Jag har ingeting att göra idag/ikväll så det är bara att höra av sig, för jag är på alla idéer!


soon everybody will ask what became of you



'Cause your heart was dying fast, and you didn't know what to do.


nyårsklänning, kanske?

jag bara älskar den, jag måste bara ha den!


andra avenyn

ligger och kollar på andra avenyn, ligger efter en massa avsnitt. har helt glömt bort att kolla på det! eftersom jag ligger och kollar på det på datan så kollar jag också, du är vad du äter, på vanliga tvn. men iaf ush vad äckligt säger jag bara. att folk kan äta så mycket "äcklig mat", själv tränar man 6ggr/veckan och ändå får man dåligt samvete om man äter nå sånt på helgerna.

Everything is gonna be alright, just be strong


ta vara på det du har

livet är för kort


stan today

idag så skulle jag ju bara vila och ta det lugnt. men sen hörde lunkan av sig, och då var kl.11.32, och frågade om jag skulle med till stan, snabbt som ögat så var jag uppe och sprang i kläderna och gjorde en snabb sminkning, kl.11.39 stod jag och väntade på hissen, den kom aldrig så jag var nere 11.42 och tåget gick 11.44 så jag sprang till tåget och så klart han jag, jag måste bara säga att det dära var nog rekord för mig! haha. iaf så tog jag mig till stan och där mötte jag upp jennu och lunkan för en fika, det var mysigt och roligt :)

nu kom jag precis hem från att ha varit och sprungit, det blev trotsallt inte så långt som jag hoppats på, men var ifall ute en halvtimme. jag sprang upp till ensta som tar 5min och sedan skulle jag sprina 5km hade jag tänkt, men det var redan kolsvart och jag vågade inte, så det fick bli 2,5km på det spåret var det iallafall lappor, men jag kan säga att det var nog dubbelt så jobbigare än vanligt eftersom det var slask, jätte svårt och springa då och är helt genomblöt om fötterna nu. sen när jag gick sprang hem sprang jag en omväg så det skulle ta längre tid, så det blev drygt en halvtimme. nu ska jag köra lite mage och rygg, det behövs också! undra hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon bara, jag har redan ont i kroppen av gymmet igår och träningen imorse. haha

förlåt för det lång inlägget, :)

godmorgon

godmorgon, jag har precis varit och tränat och ska snart hoppa in i duschen. jag har ingen skola idag så idag ska jag ligga och kolla på tv och bara soooooooova! skönt, eller hur?

natti natti

jag orkar inte mer, jag orkar inte låtsas att allting är bra
 för jag saknar verkligen dig.

:(

jag har rätt många såna dagar nuförtiden


christmas


"i know exactly what I want this year"


today´s


+ ett par höga svarta stövlar

/:

no one miss you when you're gone

GRATTIS J



JACOB LIPS BLIR 17 ÅR IDAG!

godnatt


godnatt, nu blir det sängen för mig!

var rädd om dina vänner

 

-

you can make me happy, take your chance


snart är det jul

här i vårt hus, blablablabla.. :D jag är på bra humör. för när jag var och handlade hittade jag på pepparkakor! gud vad gott och det betyder att snart är det jul, eller det ska betyda! och det är ju för mysigt. så nu kan ni ta en sväng förbi mig och äta lite peppakakor om ni vill, jag gillar sällskap!


90210

sitter och kollar på det, gud vad bra det är. dom nya avsnitten förstås :) kollade på det första avsnittet igår, det går tv400 kl20.00 på måndagar. jag verkligen rekonmenderar, det var så sjukt bra! mitt nya favorit program.

jag ska bara ta det lugnt idag, jag borde egentligen städa men det kan nog vänta till imorgon. kanske börjar lite smått idag, att plocka ihop alla kläder och sånt. måste ju göra fint för pappa, ulrika och elsa som kommer ner i helgen!

godnatt

jag har settat och pluggat hela kvällen/dagen och jag kan fortfarande inte allting. det känns förjävligt men så är de och nu måste jag sova för jag har träning halv 8 imorgon ju! sånt orkar jag inte heller med..

-

ånger gör dig gammal


godmorgon

nu är jag vaken, rätt pigg ändå fast jag har inte börjat gjort mig i ordning ännu. ska väl gå iväg om en halvtimme ungefär så det är ingen fara för jag orkar inte fixa någonting med håret idag. jag mår inte riktigt bra, min mage är jätte konstig :(

party by fribbi

party hos fribban i lördag, här kommer några kort!



                

ursäkta

mitt inlägg igår kanske inte behövde skriva allt det dära, och allla behöver kanske inte veta. men i alla fall så är jag väldigt besviken på dig och du borde be om ursäkta! :)



i'm back in town


fredag

äntligen fredag. är hemma just nu men ska snart be ge mig mot skolan, börjar inte fören tjugo över 1 så kan ju chilla ett tag till men kanske går till skolan och pluggar lite.

fredag: jag åker till kista för att träffa pappa, åker hem!
lördag: vilken hemsk dag de kommer bli! men förhoppningsvis blir det kul på kvällen för fribban ska ha fest!
söndag: jag och pappa ska plugga sönder oss med fysik! sen sthlm


hör av er sötisar

vem har jag blivit?

jag som trodde jag hade blivit någon bättre, men jag ingen vågar ju tro på mig och ge mig en chans!


ska jag eller ska jag inte?

det är frågan jag vet inte, åh. jag vill inte längre, jag vill ingeting.

i like

visa människor får verkligen en på bättre humör, tack för att det finns sånna människor


-

idag är en sån dag jag inte vill leva

vinterkänsla

när jag gick hem från skolan, så började det snöa lite och jag gick där och frös. när jag nästan var hemma så började det lukta vinter också, det luktade julbak. jag som inte velat haft vinter men nu kändes det jätte mysigt! fast jag vill inte vara ensam, man ska inte vara ensam på vinter. det är ju då man ska ligga in med sin älskling och kolla massa filmer och mysa, när man har en bra orsak att bara göra det.


bond

vi kollade på bond, den var faktiskt bra! nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs senare. puss

bio

ska dra mig nu, ska kolla på bio idag! hör av mig när jag kommer hem, puss

godnatt

nu ska jag snart sova, ska bara kolla klart på prison break sen blir det godnatt för mig. idag har det inte hänt mycket, men imorgon är det en ny dag och den blir nog bättre.

möt din rädsla

min älskling

åh, min älskade håkan hellström!
fotbollsgalan 08, varför åkte jag inte bara dit?
jag är kär


han gör mig glad

tråkigt

vill någon göra något? har så himla tråkigt, och har inte alls lust att vara ensam ikväll!


tack

tack för mina misstag, det är ju av dem jag lär mig och utvecklas på riktigt!

vad har hänt?

vad har hänt med mig? jag orkar inte ta mig till någonting, jag orkar inte ens att gå och borsta tänderna för att sen krypa ner i sängen. jag bara sitter här och läser på olika bloggar, kan läsa om inlägg som jag redan läst idag. nej nu får jag skärpa mig, vad har min energi tagit vägen? blev precis taggad till en sak! ni får inte vet än, haha.

nej, nu ska jag sova.. ska ligga i sängen innan 00.00!

vem vet

Ingen människa skulle få för sig att ställa sig vid starten på ett maratonlopp helt otränad och tänka: Äsch, Jag klarar nog av det.

Fyra mil utan att ha tränat en enda gång på hela året, det kan inte fungera. Livet däremot, som många gånger kan liknas vid ett maratonlopp, förväntar vi oss att vi ska klara av trots att många av oss oftast är fullständigt otränade. I livet, till skillnad från i ett maratonlopp, springer våra medtävlande dessutom ofta i motsatt eller annan riktning, vilket innebär att vi inte så sällan krockar. Det komiska är at detta förvånar oss.

inge bra dag igår

igår var det ingen bra dag, jag vet inte vad jag ska börja.. kortfattat i alla fall.

det var ju dm igår, (disktrikt mästerskap) i badminton, så jag var ju hemma i borlänge i helgen. på morgonen så var allt jätte bra och kände mig jätte taggad! jag och sebastian spelade jätte bra mixed och så. sen ska jag spela singel och fyfan vad dåligt det gick, okej andra set gick bra men sen sket sig resten, efter det blev jag jätte ledsen och var jätte elak mot alla i min närhet och så, blev ledsen för allting som hänt och att ingenting ska funka för mig. har hänt så himla mycket på slutet! sen gick det över, så fortsatte jag spela fast ingenting stämde och när jag sanna vann dubbeln tillslut så blev jag jätte ledsen efter den och ush, fan vilken hemsk dag. sen när jag gick upp på pris pallen grät jag också haha, hoppas ingen trodde det var gläde tårar. nej men jag var helt slut i kroppen och hänt så himla mycket nu sista tiden, eller dettta år.. så bara bröt ihop, så är det. man har sånna dagar också!

aja ,idag är det bättre och skulle bara berätta lite angående mitt inlägg igår. puss på er!

..

nu orkar jag inte längre, jag är trött på precis allting. min kropp är helt förstörd, jag orkar verkligen inte mer. nu vill jag bara gå till sängen och lägga mig och gråta i en vecka. sen ska jag ta nya tag, jag ska fixa allting.. + sov knappt något i natt, vaknade hela tiden av de hemska drömmarna jag hade! vad har jag gjort gud? allting händer på samma gång!


HEJ DÅ, ni vill inte se mig mer


Om man har en fot i det förlutna och en i nuet, då pisar man faktiskt på nuet..
(kommer från en bra bok jag läser om självkänsla, man lär sig extremt mycket av den, den heter självkänsla av mia törnblom)


but you're just a boy



But you're just a boy and you don't understand
you don't care how much it hurts

helvete, och ursäkta

men fan, jag kom nyss på att jag inte kommer åka till hallen imorgon? hallå, jag måste ju dit och hämta mitt rack jag har på omsträgning, inte bra. jag måste iaf ta mig dit på nå sätt, antingen efter eller före föreläsningen imorgon. åh jag hatar sånt här, får så ont i magen när jag inte vet någonting..

och jag lever fortfarande

först hade man allt, nu har man inget.. igen

hej världens bästa blogg?

nu är jag hemma från träning, träningen var det bara matcher.. men mne det är ju också bra :) fast jag har ont i min tå nagel och jag är livrädd att den ska ramla av, den sitter fast som sten på en sidan och på andra så är det löst. så vad ska man göra? jag kan ju inte rycka loss den då kommer jag dö!

nu ska jag duscha och sen göra mig lite mat, vet ni vad det blir idag? TACOS!
vad ska ni äta middag eller har ätit?

die schule

sitter i skolan och gör min naturkunskaps labb, det går bra. hittar massa information eftersom jag fick hjälp av en att hitta en nytt sätt jag kunde söka på, haha! :)

jag har utvecklingssamtal om en halvtimme, önska mig lycka till!

aj!

ja, amanda klantarsel andrén skulle bocka sig ner och ta upp en sak från golvet och när jag reste mig upp fick jag fönstret rätt i ryggen för det var öppet om ni förstår, så jag borde blöda på ryggen ont gjordet det! aj, snyggt märke på ryggen nu då.

och juste, jag städade idag! dammsög och tvättade golvet, och städade toan. vad jag är duktig! :) men var så skitigt så hade inget val, inte dammsugit på någon vecka tror jag :O och torkade golvet har jag bara gjort en gång sne jag flyttade ht så var dags nu kände jag. men nu är det gjort och det är snyggt här nu! xD


nu ska jag sova, puss

OLLES FÖDELSEDAG!

idag fyller olivia berglund år ju, :) så GRATTIS! gjorde ett snyggt kort till henne på facebook!


If I were a boy - Beyonce




If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

lyssna på hela låten! :) på texten, jätte bra ju

fika med sarah

hemma från stan nu, jag fikade ju med sarah som sagt. det var jätte mysigt! :) ett tag sedan sist! det var jätte värt att prata med dig, du är så himla bra, så himla stark! :) jag är i alla fall på strålande humör nu, PUSS


stan

jag gick på friskis och svettis, så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning sen ska jag be ge mig mot stan, eller slussen rättare sagt.


onsdag

hemma från skolan nu, /: ska nog tillbaka senare och gå på friskis och svettis.

-

I have to stop and think now, what do I really want?

-

varför livet så ont? allting verkar så stort.
ska jag leva var dag med den smärta jag har?
varför lämnade du mig? när jag väntade på dig

tisdag

jag är jätte trött, jag försov mig imorse också :( inte bra. snart ska jag iväg igen och jag orkar inte, hej då! inte min dag på något sätt, så ingen lust med något

utvecklingssamtalet

gick jätte bra och jag är på jätte bra humör nu! efter det så åkte jag och handlade lite frukost till imorgon, man måste ju ha det också.

nu ska jag bara kolla tv och slöa! och kanske kolla andra avenyn, ligger efter med 10000 avsnitt ju, fan!

måndag

en ny vecka framför mig, men jag längtar tills i helgen för då är det dm och då får jag åka hem igen.

jag har precis ätit, det blev en tidig middag eftersom jag har badminton utvecklingssamtal kl18.30, så kändes bättre att äta innan annars hade det blivit försent.

hade ju matte c prov sista lektionen idag, och det gick inte bra ska jag säga er. varför är proven så mycket svårare än vad uppgifterna i böckerna är? hoppas väl på g.

godmorgon

nu är jag vaken , ska snart börja göra mig i ordning till skolan. jag är jätte trött, det var för jag aldrig kunde somna igår ikväll. jag fattar inte varför, jag bara låg där klar vaken, men tillslut somnade jag fast då var nog kl 02.00 om inte senare.

gick upp extra tidigt idag, eller en halv timme tidigare för jag hade glömt att skriva en labbrapport till naturkunskapen så gjorde den precis. men har varken några papper hemma ellre något, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra den. den är inte bra men men.

godnatt


maybe it's best you leave me alone

jag finner inga bra rubriker

minnena behåller vi, men kärleken har somnat in :)

tycker om mitt hår på bilden



fin färg + att det är långt, (hårförlägning, men ändå)

stockholm

är tillbaka i stockholm! tack allt folk som finns där för mig, och förstår mig..

-



det har svårt att alltid vara stark, jag har flera gånger funderat på att lägga ner allt, men jag lärde mig att styrkan kommer från våra tårar.

-

vad är det för fel på mig?

tack världens bästa familj?!

det var så att vi satt och åt, så säger ulrika att det såg ut att bli lite ris. då kommer pappa med kommentaren, men när amanda är hemma så måste man ta två portioner extra! tack pappa

senare under maten, så nämner åsa att hon längtade till kladdkakan, eller att hon skulle spara sig till den typ. så säger ulrika, (eller hon hade det på huvudet) för hon sa att hon hade tänkt sig så men ändå, iaf så tänkte hon säga, - att vi kommer inte få någon kladdkaka för den kommer amanda äta upp själv.


TAACK


babysim

jag fick gå upp tidigt imorse för jag skulle följa när elsa skulle på babysim! det var roligt, hon älskar vatten



          

jag hatar mobiltelefoner!

ja det gör jag, för dom ska jämt hålla på att krångla. igår krånglade min mobiltelefon, ingenting funkade att gå in på det bara stod återgärden misslyckades eller något liknande, så jag fick för typ 5:e gången återställa min mobil, och det är faktiskt jobbigt att göra det hela tiden för allting försvinner ju.. alla inställningar, alla namn, jaa allt! ush

jeff - tänker tillbaks



Jag tänker tillbaks på hur det var
Jag tänker tillbaks på du och jag
Jag tänker tillbaks på varje dag
Jag tänker jag tänker jag tänker

Kanske pressar jag för mycket, stressar jag för mycket
Jag pallade väl inte trycket men snälla lyssna på den här
Min älskling min ängel förlåt om jag är till besvär
Inte meningen att det ska bli såhär
För jag är kär

Det går fram och tillbaks mellan glädje och knas
Men vi har alltid gått tillbaks till varann vi dras
Kan varann ut och in jag är DIN du är MIN
Funnits här när ingenting funnits här när allting var bra

Men du väntade du orkade mina du tårar torkade
Ömsesidigt offrande även om vi svek
För det vi hade har det har även vart kärlek av högsta grad
Än idag finns det kvar fast det kanske inte, lika uppenbart
Som det var just då men man måste nog förstå
Man behöver inte visa så för att det ska kunna gå att bli två


bara LITE ur texten, love <3

borlänge here i come?

eller? nej jag är hemma i borlänge i helgen i alla fall, alla hade fullt upp i helgen så jag hade fått suttit själv i min lägenhet hela helgen så kunde lika gärna åka hem. när jag kom hem så hade jag fått min skolkatalogen xD

och bajs på alla som är på hagafesten idag, jag vill också ju..

hela vägen till borlänge satt jag och lyssnade på samma låt, det väcker så mycket minnen och den pratar precis om "oss".. iaf jeff-tänker tillbaks


godnatt!


läskigt!

jag skulle precis resa mig upp och gå till "köket" och diska, men när jag skulle resa mig orkade inte mina ben, så jag bara ramlade ihop på golvet och jag hade glas och allting i händerna.. GUD, det var jätte läskigt så har det aldrig hänt förut. men jag är ju helt slut körd i min kropp, jobbigaste träningarna denna vecka så.. men ändå! aaaaahhh

sen kväll

det kommer bli en jätte sen kväll /: inte bra! men som tur är börjar vi inte träningen fören 08.00 imorgon, wiho en halvtimmes sovmorgon! jag har massa att göra nu innan jag lägger mig; att diska, packa för jag far hem imorgon iaf, städa och egentligen plugga matte men det hoppar jag nog över för det hinner jag inte! det värsta är att jag har prov på måndag och kapitlet är hur svårt som helst, jag blir ledsen.

hur kan folk klaga på att dom har mycket att göra och att dom inte orkar? jag orkar, fast jag ändå inte orkar.. jag sköter skolan och jag går ändå natur + att jag tränar 6ggr/veckan under skoltid + miljoner av läxor och plugg! klaga fan inte :P ursäkta.. ibland får jag mina utbrott när jag är trött och verkligen inte orkar..


bajs!

EMA

ligger och kollar på EMA-galan på datan, :) gud vad roligt! jag önskar att jag också var där som vissa andra. men drömma går ju! ligger samtidigt och kolla på medium på 5:an, såg det förra veckan så var tvungen att kolla fortsättningen denna vecka såklart.

-

sometimes you must stop thing and follow your heart

sometimes you must stop thinking and follow your heart

sometimes you just wish you were back at square one

ligger och tittar på 2½ men just nu, det är fan världens bästa och roligaste programm! tittar ni på det? :)
jag ska kolla klart på det och sen springa in i duschen!


justin nozuka

I wish I had you in my arms
I would never let you go again

believe me

Believe in me
I know you've waited for so long
Believe in me
Sometimes the weak become the strong
Believe in me
This life's not always what it seems
Just believe in me

-

1 månad?

cocoo.se

har fått in massa nyheter nu, jag tycker ni borde ta och kika in på hemsidan och kika in nyheterna.
dom hära gillade jag bäst! armbanden på bilden överst tyckte jag jätte mycket om.







självkänsla

om du vill ha kärlek och respekt måste du börja med att erkänna din egen betydelse. du är varken viktigare eller mindre viktig än andra människor i sociala sammanhang, men för dig själv är du faktsikt den viktigaste i världen. det är bara du som konstant kan fylla på ditt behov av självrespekt, oavsett vad andra säger, gör eller tycker. öva på att ofta ge det till dig själv. kom ihåg att du är med och bestämmer din egen framtid. och släng offerkoftan.

-

you look so pretty sleeping next to me,
but there is not enough time,
and there is no, no song I could sing
and there is no combination of words I could say
but I will still tell you one thing,
we're better together

katt


kolla mina ögonfransar! ;)

halloween

ikväll ska vi fira halloween, lite folk kommer hit, såklart kommer tjejerna och sen några killar. ska bli roligt! jag är taggad, ska vara en svart katt,  haha. i alla fall så var vi i i stan igår och köpte massa halloween grejer, det gick på över 500:- för bara maskeraden liksom? det håller i alla fall inte min ekonomi till. men jag är nöjd och kommer bli skit snygg ikväll! haha :D

ni får ha det så kul ikväll! <3




ps. när jag kom in i min lägenhet, så stank det. jag bara helvete, och så klart hade jag glömt ett gammalt bananskal framme, + att all min disk hade möglat! ush, nu måste jag diska ordentligt! jag har väldigt bråttom, för det är så stökigt här, kläder överallt måste få bort allt innan dom kommer! tempo. ds.

RSS 2.0