Lite Borlänge

Jag har haft en trevlig helg i Borlänge, som jag sa blev det mest mys med familjen men hann också med jobb på lagret, mys med Selma, löpning, promenader och lite shopping.

Kom tillbaka till Stockholm vid 16 tiden idag men var kaos med SL så hemma i Täby var jag inte för en närmare 18. Ikväll har jag varit iväg på träning men nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon väntar en lång men bra dag!

☀❤


I love U, sun

Lite jobb, skola, träningar och solande har de senaste dagarna bestått av. Hur underbart som helst att solen är framme, det gäller att njuta när den är det. 
 
Imorgon börjar jag dagen med träning, sen två timmars föreläsning innan jag sätter mig på tåget mot Borlänge. Ska bli skönt att komma hem, lite jobb och mys med familjen. Det är aldrig fel. 
 
köpte sjukt snygga jeansshorts idag. 

Ms. Trött

De senaste dagarna har jag varit i skolan på föreläsningar sen åkt hem och försökt plugga men det har gått dåligt. Jag har varit sliten både idag och igår, haft både ont i kroppen och varit trött. Jag måste börja komma i säng tidigare, sover ungefär 5-6 timmar per natt och det går inte när man ska orka plugga och träna.
 
Utöver skolan har jag tränat som vanligt, två badmintonpass och ett löppass har jag hunnit med igår och idag. Ska hoppa i säng så fort jag skrivit klart det här för imorgon måste jag plugga, sen ska jag jobba några timmar (förhoppningsvis fler) och sen försöka träna. 
 
Måste tillägga att jag är lite avundsjuk på alla som är (ska/varit) och ser JB, hade ju varit kul när han för en gångs skull är i Sverige (Ja, jag kanske är ett litet bieber fan).
 
trött
 
 
 

ett silver och ett brons

Var iväg till Umeå och spelade U22 SM i helgen och det gick bra, ett silver i damdubbel med Clara och ett brons i singel. Jag är nöjd, jag måste vara nöjd men det är fortfarande inte ett guld. Nu är det bara att träna ännu mer och satsa på guldet.
 
Nu ska jag packa upp väskan och sova, ont i kroppen och trött ♥
 

Dugga 1 och Umeå

Jag har de senaste dagarna fokuserat på plugget till första duggan och sen försökt träna på bra. Att ha dugga och SM samma vecka gör att det är svårt att fokusera på en sak. Men ikväll och imorgon innan duggan blir det att fokusera på plugget (okey, träning imorgon bitti) sen kan jag släppa det och lägga fokus på SM. 
 
Imorgon efter duggan åker jag vidare till flyget mot Umeå. Önska mig lycka till! ♥
 

Kortfattat om de senaste dagarna

I lördags var jag i Borlänge över dagen och var domare, segt men fick träffa familjen och lite pengar är alltid fint. Direkt när jag kom hem åkte jag vidare till Pernilla och Mathias på grillkväll/inflyttningsfest. På söndagen sov jag ut för att sedan gå upp och tvätta och städa, efter det åkte jag till hallen och gymmade med Karolina. Måndagen var jag hos sjukgymnasten, sen ett möte om nästa badmintonsäsong och resten av dagen jobb på Lidingö. 
 
Idag har jag varit i skolan på gruppövning, sen stannade jag kvar och läste lite och nu sitter jag hemma och pluggar vidare. Har första duggan på fredag så jag behöver plugga denna vecka. Ska ta ett break snart och gå ut och löpa!  ♥

psy - gentleman m/v

 
 
vad tycker ni om den nya låten? psy är ju psy men inget slår ju gangnam style. 

Löve my haircolor

Jag älskar min nya hårfärg även om den inte blev som jag tänkt, har beställt ny färg så jag ska färga en till gång. Denna gång ska de fastna bättre på det bruna, borde det inte göra det?!
 
Dagarna som gått har jag spenderat i skolan och i hallen, har inte varit överdrivet många träningspass denna vecka men dom har varit bra. Kvalité är viktigare än kvantitet, så träningsvärken som jag har är inte nådig. Jag har både gymmat och löpt denna vecka därför det tar lite extra (ovan). 
 
Ska gå och lägga mig nu, imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Borlänge. Ska med divsion 1 laget och vara domare, jag har varit hemma två helger i rad så jag åker bara upp över dagen. Godnatt ♥
 
 
 

how animals eat their food

Madde visade mig den roligaste filmen jag någonsin sett, den tar verkligen första platsen! Det här är precis min humör! 
 
 
roligast är kängrun och flamigon. 
hahahaha 

purple haze

Jag har idag färgar håret lila, det fastnade inte så bra på det bruna men på det blekta blev det väldigt lila (som jag ville). Blev inte som jag tänkte mig men när blir det de? Jag har lila hår och är nöjd.

Just nu är Madde här, hon behövde en sovplats så jag tog gärna emot lite sällskap. Imorgon väntar träningar och skola 💜


Come and get it!

Jag älskar Selenas nya singel, annorlunda och så j*vla bra! Stod på ICA idag och kunde knappt stå still, går på repeat här hemma nu.

 


J.V. Manning

 
There is a whole great big world out there filled with some pretty amazing people. Why hand on to the ones that disrespect, belittle or bully you? Let them go. The fill your life with as many awesome and uplifting friends that you can find. You deserve it. 
 
 
 
 

Selma Josefine Marianne

Har haft en till mysig helg i Borlänge, underbar familj och släkt jag har. Har hunnit med att kika på bil, jobba, dop för söta Selma, snapchata (HAHA, sjukt kul men så tråkigt) och mys med familj och släkt.

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen, alltid lite delad... men älskar Stockholm men önskar familjen fanns här också. Hur som helst, imorgon väntas ett besök hos sjukgymnasten, skola och jobb.


makro

Mår mycket bättre nu, jag har fortfarande inte matlust som vanligt men det kommer väl det med. Lika bra kanske? Jag är ju en mästare på att äta annars. 
 
På onsdagsmorgonen försökte jag kämpa mig upp och åka på träning men det gick inte, jag satsade istället på att kämpa mig till skolan någon timme senare. Jag behövde åka till skolan hur dåligt jag än mådde men jag det gick bra. Nu har makrokursen börjat - BNP, inflation och arbetslöshet handlar det kort och gott om. På kvällen åkte jag på träning, hade väl inte mycket energi men det var kul att spela. 
 
Idag började jag dagen med ett badmintonpass och avslutades likadant. Däremellan har jag tvättat, packat och pluggat. 
 
Imorgon börjar dagen med skola, 8-10 sen sätter jag mig på tåget mot Borlänge (igen). Där väntas jobb, dop och mys med familjen ♥
 
mina moppar 

Årets materialförvaltare 2013

Min kusin har blivit nominerad till "Årets matieralförvaltare 2013" så nu måste ni gå in och rösta på honom.
 
gå in här: www.materialetlirar.se
MELKER ANDERSSON 
 
 
 
tack!

En trevlig påsk

Efter påskmiddagen hade jag planerat en lugn kväll men istället hörde Mikaela av sig så åkte hem till henne och gick ut med henne och hennes vänner. Vi har inte setts på ett tag så det var en rolig kväll. 
 
Söndagen åkte jag, pappa och Elsa ut till farfar och hälsade på. Alltid lika trevligt men man äter alltid lite för mycket, bjuds på mycket mat och fika. På kvällen åkte jag upp mot mamma och Håkan där vi hade påskmiddag och myste. 
 
På måndagen satt vi i solen en stund, åkte till Lager 157 och kupolen och sen åkte jag förbi Sanna och Pelle för att säga hej. Sen hem och käka middag innan jag skulle åka mot tåget och Stockholm! 
 
Hela dagen igår kände jag mig något illamående men tänkte mest på att det måste varit allt godis jag käkat, men inatt har jag spytt och mått förjävligt. Jag tror ändå det är något jag har ätit och inte magsjuka. Jag hade skola idag så hade tänkt tvinga dit mig imorse för jag hade verkligen behövt gå, men det gick inte. Har istället legat hemma och sovit hela dagen, nu har jag äntligen fått i mig lite blåbärssoppa och cola. 
 
 
 

RSS 2.0