En helg i borlänge!

Efter jobbet på fredagen tog jag tåget mot borlänge. Väl hemma var det snabba ryck till vallen för Brage-Hammarby! Ingen vidare match och otrevliga hammarbyfans. Vi tog oss istället till en sportbar och tog några drinkar och hade trevligt.

Lördagen var det lek i trädgården med hundarna, städ i stugan på gården och sen kom amanda förbi med Alma så hon och udda kunde leka. Grillmiddag på kvällen sen tog jag cykeln till amanda och snacka skit!

Idag har jag varit uppe hos mamma och håkan. Älskar att vara där uppe i skogen och bara andas lite, totalt lugnt och fridfullt. Nu är jag hemma och umgås lite med resten av familjen innan det är dags att åka mot Stockholm igen.

Kraaaam!


Danderyd idag

Sitter på bussen nu, börjar jobbet om 20 minuter. En tidig dag som startade redan 10 över 5. Men man är alltid hyfsat pigg denna tid på morgonen, det är senare på eftermiddagen som det börjar bli jobbigt.

Ha en bra dag! Ser ut att bli en fin dag!


26 april 2012

idag började dagen med träning. var en bra träning med högt tempo för att var dubbelträning. sedan städade jag och plockade undan här hemma. sedan var det dags att åka mot lidingö för jobb i några timmar. 

nu är jag hemma. varit riktigt grinig och less ikväll! men efter lite mat och prat med mamma är saker lite bättre! åker hemåt imorgon igen, känner mig deppig så då är det bäst att åka hem och mysa med familjen! sen vill jag ju träffa amanda innan hon åker och jobbar i rhodos!

XO


you only live once, but if you do it right, once is enough


want.


Regn regn

Varit iväg och tränat ikväll. Irriterande att jag fått ont i foten igen, ni vet när jag vrickade foten rejält i november. Har i alla fall jätte ont igen så måste använda mitt skydd. Jag tror att om man tränar mycket kommer man alltid ha ont någonstans så det är bara att stå ut!

När jag kom ut från träningen spöregnade det, blev genomblöt och fryssen när jag cyklade hem. Kan det inte bara var fint väder!

:-)


25 april 2012

Hade en jätte mysig kväll med jenny. Åt på Thai house som var super gott verkligen. Mysigt ställe att gå till.

Imorse tränade jag en sväng sedan har jag inte gjort många knop. Borde plocka undan här hemma egentligen. Snart dags för träning i alla fall!


bästis mys!

ska strax röra mig mot tåget och mot staden. ska träffa jenny en sväng.


nytt utseende på sedlarna


vad tycks om 50-lappen? kommer först 2015 så det finns tid att vänja sig.

 här är artikeln - http://www.dn.se/ekonomi/nya-sedlarnas-utseende-avslojas


badminton träning

denna vecka ska bli en bra vecka! en slit vecka på banan! förra veckan var dålig... var inte motiverad och mådde sådär. men allt handlar att ta vara på dagarna och badminton är bland de roligaste jag vet. sedan helgen i karlskrona gjorde mig jätte motiverad.

dags att ta sig till hallen.


believe


22 april 2012

Idag tog jag sovmorgon eftersom vi kom hem 03 inatt från Karlskrona. Sedan har jag varit med Elsa i lekparken, hälsat på mamma, badat Elsa och nu tvmys.

Lite bilder från dagen. XOXO


European championship 2012

Haft två dagar nere i Karlskrona. Sjukt bra drag i hallen (för att vara svensk badminton) och sen att Henri tog EM silver var ju grymt! Var ju 10 år sen sist Sverige tog en medalj i badminton-EM. Blev riktigt imponerade av Bøe och Morgensen i dubbel, sjukt duktiga. Tack till Pappa, Sanna och Pelle för ett par bra dagar!

Ska lätt se till att åka på mer stora tävlingar och kolla! Blir ju i VM i Danmark som man får se till att åka på, när nu de är!


Borlänge - Karlskrona

Idag har jag kommit hem till borlänge. Mamma hämtade mig vid tåget och det blev lunch och shopping. Borde inte shoppa men fick med mig jeans, jeansshorts, klänning och ett par leggins. Man mår ju bra av shopping så varför inte. Sedan åkte jag och hälsade på Sanna för lite prat och en promenad. Sen hem till ulrika och Elsa för mys. Varit en bra dag!

Imorgon går bilen till Karlskrona. Vid åtta åker vi och jag börjar köra. Lika bra att sova så jag är pigg tills dess. Stort grattis till Henri som slog Gade och nu är i EM semi!

Ikväll fyllde jag i på nätet vad dem får göra med mina organ osv när jag dör. För mig får de gärna använda dem för att göra en annan människa frisk. Man vet aldrig vad som händer så lika bra att fylla i det så det finns.

Puss och kram! Ta hand om er nära och kära så gott ni kan (och medan ni kan)!


lite badminton på aftonbladet

och sändes lite på tv4 sporten idag också. riktigt kul att det uppmärksammas lite mer. det är trotsallt badminton EM vi pratar om. och stort grattis till mathias till kvartsfinalen!


http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttsport/sport/article14699807.ab


18 april 2012

hoppas allting är bra.

imorgon åker jag äntligen hem till familjen (ja igen) och sedan tar vi bilen ner mot karlskrona och kollar semi och finalerna på badminton EM. det blir en bra helg.


vila i frid marcus



det blir inte alltid som vi tänkt oss. livet är inte heller rättvist utan grymt och elakt. hoppas det är fint där uppe. vila i frid.


16 april 2012

jag och karolina tog oss till semifinal men förlorade där i en tight match. två match bollar men lyckades ändå inte vinna. stor besvikelse men var bättre spel denna match ändå så vi får väl vara nöjda även om final hade varit roligare.

idag har jag myst med mamma och sedan tagit tåget till borlänge. dagen har varit upp och ner. känner mig nere och det blev inte bättre med detta tråkiga besked på kvällen. livet är skört och vi måste vara bättre på att ta hand om det. kärlek till er alla. ♥


Borlänge Badmintonhall

De har varit en hel dag i hallen men med bara två matcher spelade, en förlust och en vinst. Men eftersom vinsten var i dubbel så gick vi vidare tills imorgon, semifinal spel. Inte jätte bra spel i dubbel men vi vann och det är jag glad över.

Ikväll har jag varit trött men jag och udda tog bilen till amanda och Alma och lekte lite nu på kvällen. Nu är jag hemma och ska strax sova. Puss och kram


14 april 2012

Kom till borlänge igår eftermiddag. Åkte till mormor och fick mat. Sedan hem och leka lite med Elsa innan jag åkte till morfen och hälsade på lite, med Sanna och linda. Sedan hem och mysa med Sanna en stund innan det var dags att sova.

Idag väckte Elsa mig kvar över sju, hon fick det, så vi har myst lite nu på morgonen. Snart är det dags att åka till hallen och spela badminton!


fråge olle-dokumentär

alltså herregud. man ska väl inte döma folk genom att kolla på tv bara. men det finns fan helt sjuka, galna och konstiga människor. vilka ideér och fantasier de har.

skönt att inte alla är lika. men det är alltid lika kul att kolla! haha!


ja tack, till sommar!








Live to love. Love to live


Go for someone who is not only proud to have you, but will also take every risk just to be with you.


11 april 2012

bara jobbat idag, var med än jag trodde men det löste sig ändå. allt man jämför med gårdagens post är lite. har inte gjort mycket mera än det och sen tränat ikväll.

imorgon är det samma dag igen, jobb 8-15 och sedan träning. pusss

teenager post




find that




har lagt mig för att sova nu. hoppas ni får en fin dag imorgon. pusss


irma med tratt


vår sötnos irma har operat bort sin "bläma" på läppen idag.
nu är hon en sötare sötnos med tratt.


10 april 2012

blev en lång dag på jobbet, slutade en och en halvtimme senare än vad det var tänkt. men det har varit ett par röda dagar nu så det var en del att ta igen!

efter det dog jag i sängen med min bok, änglavakter, jag är fast. men nu är det dags för tv kväll, top model sverige final, desperate housewifes, GCB.

imorgon ska jag också jobba, 8-15 står på schemat! ♥

9 april 2012

Idag har jag mest degat framför tven uppe hos mamma och håkan. Kollat lite fotboll och så. Men vi 19 var det dags att röra sig mot staden och tåget mot Stockholm.

Sitter på tekniska nu och väntar in tåget som tar mig till täby. Blir 3 dagars jobb och träning innan jag tar tåget mot Borlänge igen och spelar tävling där i helgen.

Har haft toppen dagar hemma. Ha verkligen kunnat njuta att bara var med familjen denna gång! Älskar er! Puss

 


Easter

Igår efter alla gäster hade gått dog vi i soffan. Sen skjutsade jag Sanna till en förfest (jag skulle absolut ta det lugnt denna helg) men efter en del övertalan åkte jag hem och käkade middag, gjorde mig i ordning och tog sedan cykel dit! Blev alltså utgång igår!

Idag vaknade jag upp och mådde bra. Va med Elsa till lekparken en sväng och sedan lekte vi inne lite innan det var dags för mig att åka upp mot mamma. Här har vi ätit påskmat och sedan myst framför tven!

Nu är det bara jag och mamma vakna och så lär det bli ett tag till! Jag vill kolla klart golfen bland annat, heja Hanson!


Glad Påsk!

Hoppas ni får en bra dag! Här får ni lite bilder från idag!

Påskpyssel och påsklunch med släkten.


nu blev det kväller

ändrade snabbt en ny design fast klockan tickar. jag var super trött på den gamla. glad påsk på er allihopa! hopaps ni får en fin påskafton! min kommer spenderas i stan med pappa och familjen här!

nu är det sovdags! puss!



jag kan inte vara perfekt, tyvärr

om ni inte har något för er denna sena långfredag eller tidiga påskafton tycker jag ni ska läsa michaela fornis krönika, här!


Borlänge

Körde drygt en timmes träning. Bara kul att få spela lite. Men det finns ju andra som har ont kroppen nu, hihi!

Ikväll har vi badat mopsar, gjort tacos och sen har jag kollat när ulrika gjort påsk-tårta! Nu blir det let's dance!


6 april 2012

Varit hemma med pappa ulrika och Elsa hela dagen. En lugn och skön dag.

Nu ska jag snart träna med pappa Sanna och pelle! Ha en bra långfredag!


5 april 2012

Hemma hos familjen nu. Började med att mamma hämtade mig och vi tog en vända på kupolen, lite shopping och en fika med mormor och linda. Fick med mig en ny plånbok och ett par klackar.

Sedan åkte jag hem till pappa och ulrika och fick godaste maten, melonsallad tsatziki och fläskytterfile! Mums!

Ikväll har jag klippt mig, allt det lila är borta nu och 12 cm kortare! Skönt med fräscht hår! Nu myser jag med familjen framför tvn! Puss


4 april 2012

dagen började med träning, mixed tränign för ovanlighetens skull. det är faktiskt kul men jag spelar ändå aldrig det på tävling.

sedan har jag städat och packat, sen spelat UNO på mobilen i några timmar (helt fast). ikväll tränar jag också, seg i benen och helt enkelt en dålig träning. nya tag.

imorgon ska jag träna och sen åka mot kära borlänge! ♥

....

Det handlar om att hålla andan när man är tio kilometer under vattenytan, då det är helt mörkt överallt och änglarna i dina drömmar inte kan rädda dig. Det handlar om att kunna simma även om man dras ner i djupet fortare än bilarna susar fram på motorvägen. Det handlar om att överleva när världen försöker krossa dig.


tomorrow is another chance


3 april 2012

Dåligt med uppdatering idag. Tiden har funnits men bara glömt.

Idag startade jag dagen med individuell träning med mårten. Sedan åkte jag hem och plockade undan kläderna från Finland. Sedan tog jag tag i den stora tvätthögen...

Ikväll mötte jag upp karolina och mixo för gym och sedan middagsmys hemma hos karolina. Nu är jag hemma och ska försöka packa lite (till borlänge för påsken).

Puss


syster och jag

såg i tidningen idag att det är syster dagen idag! tror metro hittar på något nytt varje dag att fira men det är ju kul!

tittade igenom bilder på mig och storasyster som små. söta tjejer.



Mignon

Vi åt mignon i finland!

Chokladägg med riktigt äggskal! Första gången jag åt det! Inte för det va super speciellt men kul att det är riktigt äggskal.


Silja

Några bilder från båten! Puss!


mik





nu ska jag sova. imorgon väntas en dag med jobb och träning. hoppas ni får en fin dag medan jag är på jobbet! ♥


Hejdå finland!

och hej sverige!

kom hem imorse med båten. vi körde båten igår med buffe och festande! hade riktigt skoj! träffade på riktigt trevliga människor (och mindre trevliga). tror vi kom i säng strax efter halv fem men jag var riktigt pigg när vi gick upp någon timme senare, men när jag kom hem och hade sovit några timmar trodde jag att jag skulle dö. jag lyckades också klämmde fingret ganska rejält så har svårt att använda det. men sammanlagt var det en bra kväll!

har inte mycket mer att berätta men vill säga tack till mixos familj för vi fick låna huset och tack till två av mina finaste vänner för denna resa! ♥

RSS 2.0