stor lillasyster

Idag fyller nämligen min underbara lillasyster 5 år.Tänk vad tiden går fort och tänk vad jag älskar . Pratade med henne precis och det kändes både pirrigt och kul att vara 5, haha. Grattis världens bästa lillasyster på 5-års dagen ♥
 
 
 
Annars har dagen bestått av skola mellan 09-12, sen jobb fram till 18 och sedan kvällsträning på det. Mådde riktigt dåligt imorse, men jag mådde bättre ju längre dagen gick. Nu måste jag plugga lite, packa inför SM och duscha.
 
Juste, jag hoppas jag får en liten kusin under natten, äntligen är hon på väg ♥
 
xxx

klar eller inte

Tror jag precis gjorde klart uppgift 2, känns skönt. Vet inte om jag har rätt ännu eftersom vi inte gått igenom det där ännu men det får jag reda på imorgon på föreläsningen. Vore skönt om jag vore klar med det så jag kan koncentera mig på läsningen resten av veckan.
 
Jag kunde inte träna ikväll heller, jag började men fick gå av pga av sträckningen. Det går väl över men det är segt att inte kunna träna singel för helgen, det är de enda jag kommer spela på SM.
 
Godnatt hur som helst, imorgon väntar skola vid 9-12 ♥
 
härlig bild
 
 

grafer

Idag började dagen med träning, skulle ta det ganska lugnt eftersom halsen spökar, det slutar ändå med att jag sträcker mig i rumpan. Fick bryta men ärligt så känns det bättre nu så kan inte varit så farligt, ska testa åka iväg och köra ikväll.
 
Annars har dagen bestått av ett PLL avsnitt och sedan plugg, jag har två uppgifter som ska vara klara till söndag men tänkte det skulle vara skönt att fixa dom innan eftersom det är tävling. Har gjort en av två uppgifter på 2,5 timme, känns sådär men hälften gjort.
 
Nu ska jag fortsätta innan träningen.
 
När jag var hemma i Borlänge efter olyckan. En härlig dag. Jag mamma och Zigge var ute på promenad och jag kände att jag äntligen började få tillbaka orken, 3 km sen klarade inte huvudet mer.

min femti

De senaste dagarna har bestått av träningar och skola. På träningsfronten har jag haft extrem träningsvärk från helgen, är ju så dåligt tränad för tillfället men jag är på gång. Var iväg på kvällsträning i måndags och spelade en bra och tuff singel mot Rebecca vilket resulterade att jag fick ännu ondare i kroppen. När jag gick upp och tränade vid halv åtta idag var det ren pina. Det var länge sedan jag var såhär trött i kroppen, kan knappt gå längre. Tur att det blev en vilokväll.
 
Resten av tiden har bestått av föreläsningar och plugg hemma. Har tagit det alldeles för lugnt med pluggandet idag men är så inne i sista boken av Fifty Shades och har knappt 100 sidor kvar nu...
 
Dags att fortsätta läsa ♥
 
532/603

Förluster

Förlorade båda mina semifinaler idag, singel var en tuff tresetare. Men jag ska helt enkelt var nöjd, jag gick in med noll förväntningar efter allt som hänt och det blev ändå två semifinaler.

Nu kom jag precis ner med tåget till Stockholm, hade mer än gärna stannat i Borlänge ett tag till, men imorgon kallar skolan igen. Nu kör vi, sista veckan med träning innan SM också.


Elit/U19 Borlänge

Idag har jag varit i hallen hela dagen, har spelat 4 matcher totalt. Inte speciellt mycket men är vidare till semifinal i både dubbel och singel. Känns bra även om spelet har varit sådär, tror jag behövde det i alla fall.

Ikväll har vi firat lillasyster som fyller 5 år på torsdag, tänk vad tiden går fort! Grattis i förskott min allra käraste syster!

Nu ska jag ladda till imorgon ❤


Hemma är där ditt hjärta är

Är hemma i underbara Borlänge hos familjen. När jag kom med tåget plockade Sanna upp mig och vi åkte till hallen och körde ett pass, har hunnit med 6 pass denna vecka, trodde det skulle bli betydligt mindre så det känns bra. Annars har jag och mamma varit på kupolen en sväng och ikväll har jag varit hemma med familjen Andrén, vi har ätit tacos, pluggat och myst.

Nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon är det tävling! Godnatt ❤


hej mitt stressiga liv

Jag har verkligen inte tid för datorn och det sociala. Jag är för det mesta ganska grinig, stressad och gråtfärdig. Jag vet inte hur detta ska gå efter bara 4 dagar, haha. Det ska gå helt enkelt, antar att jag bara måste komma in i det, var så länge sedan jag pluggade.
 
Imorgon ska jag till först till skolan för föreläsning mellan 9-11, sen åker mot centralen för att ta tåget till Borlänge. Ska bli skönt att komma hem men det lär bli ganska mycket badminton (tävling där i helgen) och plugg.
 
Nu måste jag kolla packning och plugga lite innan det är dags att sova ♥
 

Hejdå bästis

Idag började dagen tidigt med jobb, idag har jag delat ut telefonkataloger (onödigt, vem använder det?!) så har varit en lugn dag. Men har däremot frusit konstant hela dagen, håller mina tummar att jag inte håller på att bli sjuk.

Efter jobbet åkte jag mot stan och fixade födelsedagspresent åt Elsa. Lilldamen fyller ju 5 år snart. Resten av kvällen har jag varit hemma hos bästis och myst, hon ska ut och resa imorgon på obestämd tid. Som jag kommer sakna henne, men hon kommer ha det helt fantastisk så är lika glad för det ❤❤

Imorgon är det skola och träning på schemat, heja mig!


Nationalekonomi

Idag började dagen med en timmes gym innan jag åkte mot SU. Var lagomt nervös men det gick bra, vi var överdrivet många men det blir nog bättre när vi har gruppövningar. Dagen där bestod av introduktion och en föreläsning. Var lite delad när jag kom hem, kändes jätteroligt fast samtidigt väldigt jobbigt.

Ikväll har jag varit iväg på träning, körde en hel del singel och det gick okej. Jag kan inte ha för höga förväntningar precis när jag kommit tillbaka, men snart är jag tillbaka fullt (förhoppningsvis)!

Nu ska jag sova eftersom klockan står på 04.35, 04.40, 04,45 och 04.50! Haha vi får se om jag vaknar på någon av signalerna! ✌

 


stress

Har så himla mycket denna vecka och jag vet inte alls hur jag ska få ihop det, men nu börjas det. Allting har blivit kaos med tanke på det som hände på nyår. Det kommer bli en jobbig men bra vår tror jag.
 

SIS 2013

De senaste dagarna har jag hängt i Eriksdalshallen och kollat badminton, även spelade lite då. Vi spelade dubbel i fredags men förlorade med 17 och 9, men det var okej. Sen har jag varit där både lördag och söndag och kollat, idag har var vi DJs också. Det är alltid lika kul och inspirerande att kolla på bra badminton men nu är det slut för iår.

I lördags var jag iväg med bästis på 30 årsfest, en av hennes jobbarkompisar fyllde. Hängde med ett tag där men sen tog tröttheten och huvudvärken över.

 

Nu ska jag kolla klart kvällens film, EASY A, och sedan gå och sova. För imorgon börjar jag skolan, nervöst men kul! ♥

 


Pinky Pie

Såg precis den här videon igen och jag måste bara lägga upp den, världens sötaste lillasyster. Hon får sin efterlängtade Pinky Pie i julklapp och hon blir GLAD!
 
 
 

swedish international kval

Hela dagen idag har spenderats i Eriksdalshallen där det varit kval i Swedish International. Jag kvalade i singel mot en från Ryssland som var första seedad i kvalet. Jag hade inga större förväntningar på den utan skulle mest gå in och ha kul och klara av hela matchen. Jag förlorade klart men är nöjd ändå. Annars har vi hängt i hallen och kollar bra matcher.
 
Ikväll har jag kollat filmen LOL med Miley Cyrus och Douglas Booth. Bra film men nu väntar sängen, är trött och ska upp och spela imorgon med. Imorgon spelade vi dubbel, jag och Mixo, vi möter ett par som är rankade 76 i världen så det blir tufft men vi har inget att förlora.
 
douglas booth....

Dålig dag på jobbet

Har jobbat hela dagen idag och det har inte gått min väg. Först var det stressigt att få upp all post, sen var det extra mycket att dela ut eftersom att allt inte var utdelat igår, det var strömavbrott så hissen inte fungerade i husen, tappade en hel hög med post så allt blev huller om buller, kallt, snöit och blåsigt. Blev bara 45 minuters övertid i alla fall. Skönt att ha denna jobbdag klar, värsta någonsin när man redan är slut i kroppen.

Hur som helst ska jag sova nu, imorgon väntas det ett morgonpass (badminton), några timmars jobb och sedan ett kvällspass.

Denna tweet gjorde min dag ❤


Snälla 2013...

...bli inte så hemskt som jag tror. Jag har inte alls goda förhoppningar om detta år, det slutar på 13 också. Sen började det ju helt värdelöst och jag hade ett för bra 2012. Men som man säger, det blir vad man gör det till.
 
Jag har varit iväg på kvällsträning och nu sitter jag här med huvudvärk, nackont och illamående. Jag har så svårt att stoppa mig själv, man vill ju så gärna klara det. Och jag vet så väl att det är viktigt att ta det lugnt när det handlar om hjärnan. Man känner sig så himla dålig och svag om man kliver av. Får försöka tänka på att jag ska vara glad att jag ens kan stå på banan igen ♥
 
Nu ska jag äta lite framför idrottgalan sen är det dags att sova för imorgon jobbar jag på Lidingö mellan 09.45-18.30!
 
saknar miami
där hade man inga beskymmer

i'm back

Dagen började med träning och jag körde på som vanligt idag, eller inte fullt singelspel men nästan. Hur som helst så kändes det bra, huvudet gjorde bara ont efteråt men inte farligt. Känns skönt så jag kan spela Swedish International i veckan. Ska snart iväg på kvällsträningen, bara matcher så vi får se hur det känns, hoppas hoppas.
 
Annars har jag letat kurslitteratur till skolan, jag är fortfarande velig om jag ska gå eller inte men lika bra att förbereda sig. Jag vill egentligen gå men det är mycket annat som spelar in också.
 
 
Två stycken som fyller år idag, mina fina vän Karolina och vår mysiga hund Zigge! Grattis! ♥
 
 

perfekt söndag

Hela dagen igår spenderade jag i hallen, från 9 till 19 och det gick bra. Trodde jag skulle vara slut men det var ganska mycket att göra så tiden rullade på. Kvällen spenderde jag hemma hos Karolina, där vi åt middag och kollade på Titanic.
 
Min söndag har varit perfekt hittills, jag tog en lång sovmorgon till halv ett och sen låg jag kvar och läste ut femtio nyanser av mörker. Nu jag är så spänd på att läsa sista men eftersom jag lånar dom av syster får jag vänta tills nästa gång jag kommer hem. Sen har jag städat bort julen, med blomman i fönstret och med nya gardiner känns det snart som våren är här... men det dröjer tyvärr ett tag till.
 
Ikväll ska jag iväg på bio, the Hobbit ♥
 
 

C.S. Lewis

 
Don't let your happiness depend
on something you may lose
 
 

bad day

Jag har haft en riktigt dålig idag, jag har mycket att tänka på framöver och sen känns det jobbigt med allt som hänt.

Hur som helst fick detta mig på betydligt bättre humör ikväll, hahaha! Jag och sanni!




ge mig energi

 
Jag vill gärna skriva men jag orkar inte, jag är bara glad att jag orkar med en hel dag allmänt. Jag var iväg och tränade imorse, först lite lugnt badmintonspel och sen cykel i  10 minuter. Det var jobbigt nog så det var det enda som blev gjort på träningsväg idag.
 
Annars har Jenny varit förbi, vi har blekt hår och klippt hår. Jag är ganska nöjd med mina klipp insats även om det inte blev spikrakt. Fick även min första EGNA krukväxt idag av Jenny, nu ska jag försöka ta hand om den ordentligt.
 
Annars är jag fast i Fifty Shades Of Grey, läste klart första idag och började med andra precis. Jag gillar inte ens böckerna fast jag gillar dom, jag kan hur som helst inte sluta läsa. Nu ska jag kolla lite Fråga Olle på det också ♥
 
 

9 januari 2012

Jag har äntligen kommit ner till Stockholm, det känns jätteskönt att komma ner och tillbaka till sina rutiner. Jag hade bestämt mig för att leta jacka när jag ändå var i stan, men det var jobbigare än vad jag trodde med mina stora väska. Min nya jacka blev sönderklippt när jag åkte ambulans så tänkte att jag skulle köpa en ny eftersom jag gillade den så mycket, men självklart var den slut.
 
Annars har jag varit förbi hallen och träffat alla igen och för att ta i hand med Mixo och Karolina, vi ska köra 10 veckor utan godis/onyttigheter igen. Jag och Karolina körde 10 veckor fram till november ifjol och man kände sig så fräsch i kroppen så vi kör igen. Känns riktigt skönt efter all julmat och godis.
 
Nu ska jag strax sova, behöve alla energi jag kan eftersom jag ska upp på träning imorgon vid 8. Jag ska inte träna direkt utan mer hjälpa till och eventuellt köra lite teknik.
 
 
 

Tack för allt

Jag sitter uppe i Kvarnberget hos mamma och Håkan och tar det lugnt. Det är bara jag och Zigge här för tillfället, vi har tagit en promenad, hängt tvätt och vilat.
 
Jag mår bättre ju fler dagar det går, huvudvärken och tröttheten verkar inte ge sig, men det tar väl ett tag. Det är bara segt att inte orka med en hel dag utan att behöva sova på dagen. Men jag försöker vara glad åt att det gick så bra som det gick.
 
Ikväll ska vi iväg på Leksand - Djurgården matchen, imorgon blir det nog vilodag innan jag åker till Stockholm igen. Ska bli skönt att komma tillbaka till mitt och se hur allt står till även om jag älskar att vara hemma.
 
Tack alla fina människor runt omkring mig som varit där för mig den senaste veckan. Det betyder så himla mycket. ♥
 
 

Sälen

Min Sälen resa slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig, på nyårsmatten körde en taxi bil på mig så har legat på sjukhuset till idag. Jag har klarat mig bra men hade en liten blödning i hjärnan och behövde vara kvar, idag visade CT röntgen att den minskat så jag fick åka hem. Annars har jag bara ont i kroppen, känner mig mörbultad. Nu ska jag vila i nästan två veckor, sen är jag nog tillbaka på banan.

Annars var Sälen riktigt bra, ett perfekt avslut på året. Vi har åkt skidor, lärt känna nya människor, festat och sånt.

Nu ska jag vila ordentligt ❤


Gott nytt 2013

Hoppas alla får ett helt fantastiskt nyår!
 
Jag är så nöjd med 2012 - många fler resor, i badmintonen har det gått som bäst, jobbet har flytit på hela tiden, underbara stunder med familj och vänner. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad. Tack alla fina människor i min närhet ❤ 
 
Nu får tummarna hållas så 2013 blir lika bra!  
 

RSS 2.0