fredag

Jävlar vad fort veckorna går, ännu en skolvecka har gått. Jag har bara haft en föreläsning och ett seminare denna vecka, men behövt jobba massa med grupparbetet. Ska snart iväg och möta upp gruppen. 

Helgen är uppbokad som vanligt, idag ska jag träffa Clara. Imorgon ska jag vara domare för vid division 1 och sen åker jag med killarna till Västerås och firar Max. 

Trevlig helg! 

 

Grupparbete

Sjunde veckan påbörjad i skolan. Sitter på pendeln på väg hem nu. Först hade vi föreläsning i 3 timmar sen har vi jobbat med grupparbetet som ska lämnas in imorgon för opponering. 

I helgen spelade jag Kista SGP. Andra tävlingen för säsongen bara och det gick jättebra. Jag har spelat halvdålig singel senaste tiden så skönt med en kvartsfinal ändå, sen lyckades jag och Christian spela bra mixed och ta hem en andra plats. Vår första final så det var roligt. 

Ny ska jag iväg till jobbet i några timmar . Skönt att få in några timmar varje måndag. 

Seminarier

Nu sitter jag på pendeln mot skolan, idag är det dags för första seminariet på nya kursen. Just nu läser jag Ekonomisk vetenskap och metodlära, som är första delen på företagsekonomin. Lite luddig kurs än så länge.

Vi ska göra ett stort grupparbete på seminarietiden, vi ska göra en enkätstudie och sen skriva en uppsats på 10 sidor om det. 

Ha en bra dag alla! 

Sjätte skolveckan på ingång

Tentan är gjord och den gick helt ok. Jag får resultat om någon vecka så vi får se. 

I lördags hade vi babyshower för Therese, som snart ska få en liten flicka. Hon blev väldigt överraskad så det var en lyckad dag.

Mestadels betstår mina dagar av plugg och träningar, jag trivs så bra i skolan. Veckorna har bara flygit förbi.

Slänger upp en drös med bilder så får ni se vad mina dagar bestått av! 

RSS 2.0