the day

idag så har jag solat och badat, så nu är jag röd som en kräfta enligt håkan. men det är fint de! tagit massa söta bilder på älskade zigge också.








30

godmorgon sunshines! det är faktiskt mulet väder idag, vilket är tråkigt. men det går ändå att sola! ska snart springa ut och lägga mig. imorse vaknade jag upp med världens hals ont, det gör stört ont, men jag borde väl räknat med att jag borde bli sjuk efter veckans p&l! jag som hade tänkt varit duktig denna vecka och tränat varje dag, men nu ser det inte så ljust ut. jag vill ju vara frisk på bröllopet annars blir det jobbigt.

men nu blir det schteeeeek i solen! cya

true


den enda du vet att du med säkerhet kommer att leva med resten av livet är dig själv. därför är det den relationen du ska vara mest rädd om.

today

idag badade vi, det var faktiskt varmt. synd att söderling förlorade matchen mot fedrer men han spelade mycket bra tyckte jag. sen har vi solat, jag har fått en hel del färg faktiskt. pressar nu till bröllopet! sen har jag och mami varit och handlat, och ikväll blir det mys. mamma ville fira lite för hon äntligen fått semester. ska sätta mig och kolla lite tennis nu!

sötsyster







29

jag har precis varit ute och kört backträning + cirkelträning. snart när mamma har vaknat och sanna kommit ska vi förhoppningsvis gå upp till sjön och bada. zigge vill också, stackars hundar i detta väder. det blir min bad premiär idag, väldigt sent men det har ju varit väldigt dåligt väder innan förra veckan.

nu börjar rutinerna komma tillbaka, men hoppas inte på för mycket!

och vet ni? det är fucking mindre än tre jävla månader tills jag är arton! goood.


p&l del2










i love!


tack tjejer, ida och jenny!

idag har jag sovit till halv fem eftersom vi inte var hemma fören vid sex tiden imorse. p&l var grymt! ska lägga upp massa bilder inom kort, i promise. imorgon blir det mys med mami och sanna! puss

p&l

peace and love har varit mycket great!
men det är inte över än..





midsommar

igår vad det midsommar. det blev en lugn midsommar iår, mycket skönt. först började den med hos pappa, ulrika och elsa. vi käkade lunch och tårta.




sen kom linda och hämtade mig och vi åkte upp till kvarnberget, till mamma och håkan. nästan hela släkten vara här! mycket god mat och onyttigheter blev det. visar er genom bilder istället!





18

idag har jag varit barnvakt åt elsa, det gick jätte bra! sen har jag inte gjort så mycket mera, det har regnat hela dagen. man blir så deppig så jag har sovit och kollat på tvn. jag har ingen lust med något. hoppas det blir fint imorgon på midsommarafton, jag har inte planerat så mycket men jag orkar inte göra något. det är ju p&l om några dagar så måste ladda dit istället! ska kolla på ett sex and the city avsnitt sen blir det sängen. natti

ska lägga upp massa bilder sen som jag tagit på elsa idag!

17

idag så började dagen med kupolen med syster, sanna. det blev lite shopping, fick lite smycken med mig hem. det blev även lunch med pappa, elsa och sanna på kupolen. jag tog en pasta, tvungen att ladda upp till matchen på kvällen. jo rolle ringde och frågade om jag inte kunde ställa upp och spela en match för det var dåligt med folk, och absolut det gjorde jag. det gick inget vidare bra, men kanske inte skulle inte ha så höga förväntningar efter ett år utan rörning på en fotboll. jag har inte fått in några bra rutiner på mitt sommarlov ännu, dessutom är jag äcklig. det behöver vi inte gå mera in på!

i tisdags fick jag min efterlängtade systemkamera! den funkar super och jag älskar den.

nu måste jag verkligen sova för imorgon ska jag vara barnvakt åt lillasyster, elsa. både ulrika och pappa ska jobba! men det ska bli kul.

och det är 5 fucking jävla dagar kvar till p&l!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

thank you


(klicka på bilden - fotot är ifrån)

everyone needs someone special to share their secrets and feelings with, thank you for being my special someone.


ligger och kollar på laguna beac

0-7c5c953767fa2ab139c1c011f37d53a5.png

Kolla varifrån!

ligger och kollar på laguna beach!


15

det händer inte mycket i min värld just nu, och jag har ingen större lust att göra något heller. vill bara lägga mig i sängen med datorn och kolla laguna beach! jag är fast, som jag alltid blir av ett program jag börja kolla på.

kusinerna är här nu, vi har hunnit med att åka till lager och shoppat lite kläder. fick med mig ett armband, skjorta och en t-shirt. snart ska vi till en släktning som dött och kollat om vi vill ha några saker från henne, sen blir det borlänge för att hämta något mamma har beställt.

föresten har jag beställt en systemkamera, great va? den kommer nog på onsdag tror jag. förhoppningsvis!


trötter

jag är trött, jag orkar inte med detta just nu. jag vill bara ligga i sängen och kolla på laguna beach. jag är hemma i borlänge nu över sommaren föresten.

haha

jag har gått ut tvåan, så jävla great!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! natti

amanda tänker

på att imorgon kommer jag väl se ut ungefär såhära eftersom jag har råkat skicka med håkan plattången hem till borlänge, snyggt? jag tycker det! morgonfrillan är snygg
 

skolavslutning


"skolavslutningen i nian"

imorgon slutar jag tvåan som sagt. jag börjar faktiskt bli grymt taggad! det är bara tvåan men ändå vi går ändå ut skolan och har bara ett år kvar. imorgon ska jag hem till frankuy efter skolan och käka summer-breaking up lunch! haha great. sen blir det annat på kvällen men det får vi se vart det leder. på lördag far jag till borlänge for ten weeks! nu ska jag sova sen så jag är utvilad till the big day haha! ursäkta för svengelskan!

vet ni? dom dära svarta höga gladiator skorna jag visade bild på. dom skulle sitta as snyggt på mig imorgon på skolavslutningen! haha. men 1000 spänn har jag inte råd att slösa på dessa skor just nu, synd nog. för kär är jag i dom.

this make me sad

detta gör mig ledsen. hur kan någon göra såhär mot någon?
 vila i frid therese!


solen är här, jag älskar! hoppas

0-5eeec7178884dbcdfaffc24d8ce6b2d1.png

Kolla varifrån!

solen är här, jag älskar! hoppas den är kvar tills imorgon också :)


imorgon då går vi ut 2:an

då jävlar! det går sjukt fort och vi går ut 2an imorgon, det är helt stört. imorgon ska vi ha kul!!


snööööögg

ja dessa skulle sitta fint, grymt snygga! helst  dom som är högast. i like



kul skoldag idag, kvar där i tjugo minuter. vi skulle bara städa ur skåpen sen bye bye! jag, jenny och amanda har också hunnit med att fika i centrum innan vi drog til skolan. jag sprang en mil imorse också, mycket skönt. jag måste bli bättre på det, så det blir lite oftare.

he's not perfect and that is perfect


foto härifrån

fotbollen

good sverige, även om inte spelet var det bästa. verkligen inte i första halvlek så lyckades ni ändå vinna med fyra - noll, så det får väl räcka i alla fall! haha. nu väntar jag på att grey's ska börja.

jag vill faktiskt hem nu, för jag har suttit i min lägenhet hela dagen utan att göra någoting. jag är trött på att vara ensam, nu vill jag hem till familjen. men bara två dagar kvar, det påminner jag mig hela tiden om så det går bra!


10

2 dagar kvar till sommarlov!

idag hade vi bara en lektion, så slutade klockan elva idag. jag har inte orkar skrivit, varit förbaskat trött och legat och kollat på filmen "how to be" med robert pattinson såklart. jag är så fruktansvärt sugen på glass, tänk om någon bara kunde säga "gå och köp lite glass amanda, du behöver det" men haha, jag behöver inte det. istället sitter jag med mitt vattenglas och försöker låtsas att det är lika gott, men vad fan tänker man med? ett glasvatten eller ben&jerry - strawberry and cheesecake, vad väljer man?! jag måste sluta äta sånt där onyttigt i veckorna faktiskt. snart ska jag väl ställa mig och fixa lite food, jag har inte käkat något idag förutom frukosten så dags att göra ordning lite food, i think. var tredje timme hallå?

kyssen

rob - the price of fame


hemskt att vara känd ibland, måste verkligen vara jobbigt.
man lider med honom när man ser denna video! men det får man ju räkna med. men han är snygg och min anyway

with you


sommarträning

jag har fått mitt sommarträningsprogram idag, idag. vilket gör att jag har missat 1½ idag, och det började ju denna vecka. i min värld så är det ju ungefär 3 träningspass, fast har ju tränat imorse i alla fall. och jag hinner verkligen inte träna idag för måste packa allting idag och håkan kommer imorgon. men jag tränade i alla fall en cirkelträningsgrej idag, det är något i alla fall. men fan, fan fan fan jag vill träna och får så dåligt samvete nu!


biologi, vi kollar på olika film

0-340a13aa81223972efcbcf77ce35409a.png

Kolla varifrån!

biologi, vi kollar på olika filmer som klassen gjort. Just nu är det baban som är ett djur och gör massa olika beteende som ett djur kan göra :p haha.


09

godmorgon. jag ska snart åka till träningen, om ungefär fem minuter. idag börjar jag inte skolan fören klockan ett. efter träningen ska jag och jennu hem hit och chilla, jag ska försöka packa lite om jennu tillåter. haha

jag vaknade av känslan imorse att jag verkligen inte orkade ta mig upp, jag är så trött nu förtiden. jag behöver sova, men jag måste tänka att det är tre dagar kvar sen får jag tio veckors lov. och idag måste jag till skolan för att lämna tillbaka en grej jag lånat av skolan, dom ringde och påminde mig igår annars skulle jag få böter på åttahundra. det står jag gärna över! måste springa till bussen nu!

han är drömmen

min dröm..

grey's

"your choice is simple, her or me, and i'm sure shes really great,
but derek i love you, in really, really big pretend to like your taste in music,
let you eat the last piece of cheescake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you.
so pick me, choose me, love me" - meredith grey


jönssonligan och stjärnkuppen



sitter och kollar på jönssonligan. bra! håller på att packar också, det är svårt att packa redan nu eftersom jag kommer att använda lite av kläderna i veckan. speciellt mina träningssaker, men det löser sig. förhoppningsvis kommer håkan inte fören på torsdag och hämtar sakerna! då är det ju bara en dag extra som jag behöver grejer.

08



kom hem från skolan för ett tag sedan. det finns inget kvar att göra i skolan, bara onödiga lektioner. jag blir så trött, varför slutade vi inte en vecka tidigare? jag hade iaf min redovisning idag, eftersom en av mina delar handlade om parning så berättade jag hur dom betedde sig innan, under och efter parningen. vilket ledde till väldigt mycket skratt av hela klassen, kan gick lite väl hårt inpå ämnet. men det var good! och nu är jag klar, har verkligen inte det minsta lilla arbete kvar att göra i skolan.

idag så ska jag kolla på tv, nu blir det what about brian och grey's. sen ska jag packa inför i sommar! alltså hör ni hur det låter? sommaren är här, nu nu!!

studenten 09



 
hade inge mycket bilder men några i alla fall!

jag testar kläder som jag ska ha med mig hem i sommar, och måste bara att allting sitter mycket tajtare jämfört med förra sommaren. fast har iförsig bara testar nederdelar, inte konstigt eftersom jag har tränat mera styrka och fått större ben. men ändå! + att jag hittar massa kläder jag köpt som jag aldrig använt, onödigt köp alltså. typiskt mig

07

jag är hemma i stockholm nu. det är en vecka kvar nu, sen är det sommarlov! idag har jag suttit med mitt sista arbete och ska redovisa imorgon, sen är tvåan klar. och snart börjar jag trean, tiden går så fort. kändes som jag flyttade hit precis! ska börja packa lite tills jag ska hem till borlänge över sommaren, det kommer bli jätte mycket så måste få hämtning av alla grejer. sitter nu och kollar på håkan hellström som är med på söndagsparty med filip och fredrik, han är jätte söt.

06

sveriges nationaldag. jag har försökt mobil blogga men det har inte kommit fram har jag sett! hm. men jag kom hem till borlänge igår, min kära kusin tog studenten och hoppas hon hade det jätte bra! kommer förmodligen bilder. sen igår kväll var jag helt död sen dagen innan så det blev filmkväll med syster, pizza och onyttigheter. alldeles för mycket så jag hade stört ont i magen sen, aldrig haft så ont pga av att jag ätit för mycket tror jag. men idag är det över och idag så har vi kollat när kvarnsveden spelade match och frysit ihjäl. senare ikväll blir det barnvakt och sverige match! hörs

borlänge

jag gick upp för ett tag sedan, jag ska snart be ge mig till stan för att ta tåget det går tio i sju. innan dess ska jag hinna packa också! jag vet inte riktigt vad jag behöver med mig. kan inte behövas så mycket men oavsett så blir det alltid mycket. nu måste jag verkligen packa! puss

juste igår tog frida studenten, vi var hennes mottagning på kvällen. mycket trevligt! senare drog vi vidare till någon klassfest.

studenten

idag tar tibble studenten, alltså frida och lopez bland annat! vi ska snart dit och se när det springer ut, sedan ska vi på fridas studentmottagning! åh, grattis till studenten det som tar idag. imorgon ska jag hem till borlänge för där tar ju malin studenten, min kusin min vän.


who is the most handsome man in the world?

ja, det är tävling som vanity fair har! och robert leder överlägset mot det andra, med 58%! men han måste ju vinna så alla gå in och rösta på honom :) rösta här

natti

kollat playboy mansion nu och har precis suttit och kollat på massa youtube klipp med världens sötaste människa, rob pattinson såklart. han är underbar! eller hur?




här kommer en film. ibland måste det ju bara vara för jobbigt att inte bli lämnad i fred, dom är ju helt galna. det skulle jag också vara men ändå, det är bara en människa som jag. men jag dör, han är snygg! och jag vill ha. patetiskt va? ja men jag kan inte rå för det. sorry!



nej nu måste jag sova innan jag blir knäpp. för det blir man av honom!

grey's

har precis suttit och kollat på grey's. det är så extremt jävla bra! ursäkta, men jätte bra program verkligen. och nästa gång är det sista gången (på ett tag).

jag ska sluta träna! punkt slut.. jag ska konditions träna, men inget mera. fan, ledsen blir jag.

03

kom precis hem från skolan. jag hade en lektion idag, som var prov. började kvart över ett, men eftersom jag har träning imorse gick jag och jenny  först i centrum en snabbis för att fixa en sak. sen gick vi till skolan för att plugga till provet, och käka. så har varit där några timmar idag i alla fall. mitt sista prov för denna termin gjort jag idag, kan inte påstå att det gick så bra även om jag svarade på alla frågor. vi får som sagt se när jag får tillbaka det!

idag ska jag städa eftersom jenny och kanske någon mera kommer hit imorgon, man vill ju kunna komma in i lägenheten. ligger grejer överallt fasten jag städade noga i fredags! jag ska hinna med och tvätta idag också. sen ska jag försöka plugga lite till en redovisning vi har nästa vecka, det sista arbete vi har! föresten idag är sista dagen denna vecka, imorgon har jag resursdag och tibble studenter går ut. och på fredag har vi lov eftersom våran skola tar studenten. great!

welcome

it's alright
you're ready for the night of your life
stars will shine so bright
they say we're dancing the stress away

mina tankar

idag är det åter igen en sån dag som bara flyger förbi, dagarna går fort nu förtiden. vilket är skönt fast ibland kan dom få gå sakta. nu är klockan kvart i tolv, och vad har jag gjort ikväll? jag har pluggat, och sedan kollat på två tv program och åter pluggat. inte lätt när man är osmart och går natur! haha känner mig rätt osmart när jag behöver hårdplugga till matte d provet för att få ett g medan det finns folk som inte en behöver plugga till ett vg i betyg. 

det är 10 dagar till skolan slutar, det är 20 dagar till p&l med bästa brudarna. det är sista sommarlovet nu, och jag måste göra det till det bästa. det blir vad man gör det till! och efter sommaren fyller jag arton år. det blir nog ett mycket bra år!

idag när treorna på skolan började rensa deras skåp, "kasta" böcker och skit som man har i skåpet. jag fick ont i magen, jag vill inte att denna tid ska vara slut. jag vill gå på gymnasiet, det är ett år kvar. men det går fort, vilket börjar göra mig nervös. klart jag vill ta studenten men sen då? då börjar allvaret. jag får en klump i magen av att tänka på det! jag vill bli stor men ändå inte. vägen dit..

jag känner mig deprimerad nu, fast ändå är jag glad. jag är glad, för jag är nöjd. det finns ingenting jag saknar i mitt liv just nu, inget som jag verkligen behov av, men bara sånt som kanske skulle vara kul att ha. jag trivs, men ändå gör det mig så deprimerad när jag läser andras bloggar och läser om hur dåligt dom mår och bla bla. det gör mig ledsen.. mycket ledsen. alla ska må bra ju, jag mår bra. men jag har klart dåliga dagar, men oftast mår jag bra. känns som det var länge sedan jag mådde såhär bra. tack!

jag börjar tycka det är läskigt att skriva här i bloggen, det är läskigt när folk läser bloggen. när folk berättar saker som jag inte sagt till dom personligen men som dom läst här. det är läskigt, det är ju det den är tillför jag vet. men ibland känns det som jag är i min egen lilla bubbla och det är bara jag och bloggen. men icke, jag tror jag måste börja tänka mera på vad jag skriver. eller? haha! som ett ex detta inlägg. jag tror jag öppnar mig lite för mycket, måste tänka på att folk faktiskt läser detta. folk som jag aldrig trodde skulle läsa. men folk, enjoy!


dagens


02



dagen började med jobbig träning, vi kör igenom olika program som vi kommer få köra i sommar. mycket jobbigt men mycket bra! har precis lagt mat, pannkakor idag igen. idag fick jag höra från jennu om inte mina föräldrar brukar säga något när jag alltid äter lika mat flera dagar i rad? tydligen tycker hon inte att det är bra. men jag är inte den som tröttnar på maten i första taget. om jag tycker maten är god kan jag äta den hur länge som helst och t.o.m vara sugen på den.  

jag måste plugga idag, imorgon är det prov. ett viktigt prov, och måste plugga mycket mycket. men jag har ingen som helst lust. jag kollar grey's nu, sen blir det dödning av plugget. stör icke tack!

Breakthrough Performance - Male

den dära nere som jag la in förut slutade ju funka, hoppas denna funkar bättre! charmören. kan inte sluta kolla, man bara ler och ler.

MTV Shows

Everyone is someone’s dream


plugg

det tog ett bra tag innan jag tog mig till sängen för att plugga, men nu har jag suttit kanske en halvtimme och vet ni? jag har redan gett upp. plugg är det tråkigaste som finns, jag hatar det. och jag hatar att jag är så fruktansvärt dålig på att göra det. fan! skärpning. det är ett matted prov kvar på onsdag och ett muntligt framförande nästa vecka, det enda sen får jag mitt långa lov. ändå orkar jag inte, vill sitta här och kolla på boston tea party! nu är det plugg som gäller


manian


mtv movie awards 09

  • Best Movie (Twilight)
  • Best Female Performance (Kristen Stewart)
  • Breakthrough Performance Male (Robert Pattinson)
  • Best Kiss (Robert Pattinson & Kristen Stewart)
  • Best Fight (Cam Gigandet & Robert Pattinson)

  •  

    bra! mycket bra att dom vann dessa. jag måste ju bara lägga in ett klipp på världens charmigaste rob pattinson när han får sitt pris!



    01

    idag är det juni, och det är endast elva dagar kvar av skolan. wiho! jag har solat idag, jag tänkte faktiskt inte göra det för hade ingen lust men sedan påminnde mamma mig och att det förmodligen var sista dagen med sol, och då blev det såklart solen! med jordgubbar och vattenmellon, bäst. sommaren är här folket!

    igår så var det ström avbrott, ja, länge höll det på. och det var flera ställen som var drabbade, blandat här i täby och sen några ställen till runt om i stockholm, 48 000. det var för att det varit en brand i gribbylund (täby). precis när ström avbrottet får jag ett sms av frbbi om hon kunde sova här för hennes tåg blev mera och mera försent, självklart kunde hon det. men hennes tåg kom ingenstans pga av branden i täby, haha. drabbade rätt många! och vi klockan ett så hörde hon av sig och sa att hon inte skulle komma i alla fall, för varken tunnelbanan eller roslagsbanan gick så hon kunde inte ta sig någotstans så hon fick lov att ringa till den hon bor hos och be han hämta henne. det blev en sen kväll som även blev att jag råkade försova mig och vaknade upp fem minuter innan jag började, även om jag brukar vara sen så brukar jag inte försova mig. men det var ju kul att fribbi hörde av sig, länge sedan. miss you!

    nu ska jag kolla grey's och sen göra panncakes till midddag!

    mums!

    jordgubbar och vattemellon idag!! godast



    new moon trailer


    RSS 2.0