massa snöööö




shopping

skulle inte handla nå mer, jag vet! men jag kan ju inte låta bli, idag köpte jag i alla fall ett par mjukis byxor som jag tänkte ha och spela badminton i, sen ett par svarta jeans fick dom av mammma, TACK! , en snygg tröja som är lite längre som man kan ha till leggings eller något, enkelt och snyggt. sen blev det lite trosor och strumpor! :) och juste, en snygg stor ring.

fick också lite grejer från oriflame, blandat annat en parfym och lite smink (läppglans)

        


iqtestet.se

gå in där och gör iqtest, jag fick 122 :D


halloween

det är halloween på fredag, härligt! tjejer nu måste vi fixa något som vi sagt, jag är taggad! jag vill antingen var en pumpa eller en katt?
SKRIV EN KOMMENTAR AV VAD NI TYCKER LÅTER BÄST! snälla


snööööööööööööö

29 oktober och det snöar? nej!

massa minnen från mammas kamera

fyfan jag vad jag saknar allt, jag hatar minnen det är det värsta jag vet. sen att allting har ett slut, varför har det? varför kan inget vara förevigt.


skolavslutningen i 9:an, vi får pris för fotbollen. står i mitten med en vit klänning (tillvänster)

'
i just miss it


balen i 9:an också! hur kan man sakna så mycket saker som jag saknar?


kusinerna, barnen andrén och andersson


det är hårt


detta med.. för lyckan fanns


systrarna andrén


<3


syster


kolla vad lycklig han ser ut, vilket leende bara
'



jag blir så ledsen när jag kollar på alla minnen och vet att jag aldrig kommer få uppleva det igen? åt helvete med allt bara

windows live messenger beta

nytt msn, eller är det bara jag som är efter? jag skaffade i alla fall det idag och det var coolt!


tja

-

nu orkar jag inte mera, hej då

test, vem är du om tio år?

Död revolutionär 

Du hade läst lite litteraturvetenskap och sedan utbildat dig till bibliotekarie, mest för att bli av med studieskulden. Du arbetade på ett skolbibliotek på landet. En kväll hittade du en tunn liten skrift som du inte tidigare sett. Du undrade om den ens kom från ditt bibliotek, eller om någon lämnat den där. Skriftens namn var "I". Du läste den, motvilligt fascinerad. Författaren, tydligt inspirerad av Nietzsche, pläderade för den totala egoismen och den fria viljan som grund för all revolution. "Individen är skyldig att hävda sina behov, i alla stunder, som om det gällde livet, eftersom det gäller livet. Döden är bara en definitionsfråga." stod det, bland annat. Även fast du ville kunde du inte släppa tankarna på boken. Du kände dig inte sedd på jobbet, inte uppskattad av skoleleverna, och du var tillsammans med en man som alltid kom för tidigt, år efter år. Du skaffade dig en hjärn-försäkring och började planera. Tidigt en måndagsmorgon kapade du en månraket och styrde den mot Eiffeltornet. Varför vet vi inte. Och nu är du död. Men det är som sagt mest en definitionsfråga.

namnsdag

idag har amanda och rasmus namnsdag, så gratta mig idag xD

vintertid

godmorgon, fick nyss reda på att det är vinter tid så man ska vrida tillbaka klockan en timme, så jag känner mig duktigt som gått upp nu kl.10 då. sov lite halvt dåligt under natten, eftersom elsa vaknade någon gång och sånt. men men jag är pigg idag! och jag hoppas att jag, elsa och pappa åker ut och hälsar på farmor idag istället.

who are you?

13 BEVIS PÅ ATT DU ÄR KÄR ;

1.
Du kan inte vara arg på personen längre än en minut
2. Du läser sms från personen om och om igen
3. Du går väldigt långsamt när du är med
personen i fråga
4. Du känner dig blyg när du är med honom/henne
5. När du tänker på personen slår hjärtat ett extraslag
6. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
7. När du tittar på honom/henne ser du inte människorna runt omkring
för att du är så upptagen med DEN personen
8. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
9. Den personen börjar sakta men säkert bli den enda du tänker på
10. Du blir hög bara av hans/hennes lukt
11. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
12. Du skulle göra vad som helt för personen
13. Medan du läste detta, var det bara EN person du tänkte på!

sick of crying, tired of trying

den som älskar, kan ej glömma.
den som glömt, ej älskat har.
den som älskade och glömde,
visste ej vad kärlek var.


bubbelbad

ligger i bubbelbadet nu, det är skönt. en skön lördag kväll :) ska snart hoppa ut härifrån och göra pappa sällskap där nere. hihi!

ligger och kollar på gossip girl, älskar det!


dålig bild eftersom den är tagen med mobilen, men men..


acer aspire one rosa

jag vill ha, ge mig! det är en sån där liten med 9tums skärm, det passar mig ju perfekt? enkelt att ta med överallt! :D men tyvärr så finns den typ ingenstans att köpa, har bara hittat en buktik och det är datorbuktiken.com. och där kostar den 1000 kr mer än dom andra färgerna (blå, brun, vit), bara för att det är rosa kanske? jag vet inte





lägga ner bloggen?

ja jag funderar på att sluta blogga på ett tag, har faktiskt en orsak till det men den vill jag inte berätta! 
vi får se

video på elsa

här är en video på elsa, ni får ursäkta mitt skratt i bakrunden.


marabou & riesen

mums, säger jag bara. jag och pappa gick ut med lovika och elsa för en stund sedan och såklart gick vi förbi affären och köpte oss lite godis, marabou mjölkchoklad och riesen, nu ligger vi framför teven igen. :)



elsa i sin söta overall :)

lördag

vaknade rätt sent idag, var skönt att få sova ut. det behövde jag! nu sitter jag bara och kollar tv och slöar. finns inte mycket att skriva, hörs

borlänge

äntligen hemma med familjen, skönt! jag och pappa åkte och köpte thai mat som kvälls mat, gud vad gott! jag var hungrig fast jag åt på burger king innan jag gick på tåget. nu blir det skärpning med skärp maten! nu sitter jag, pappa och elsa och kollar på idol,

här får ni massa bilder på elsa, hon är så söt!


kolla hennes söta två små tänder där,

               

naturkunskaps prov

hade naturkunskaps prov för ett tag sen, oc fick reda på resultatet idag! fick vg+ jag är nöjd!! :D


skolan

sitter i skolan nu, vi sitter och skriver engelskan. den skulle ju vara klar idag, men jag har bara skrivit e sammanfattning, så nu ska jag svara på dom sista frågorna sen är jag klar! :) börjar engelskan om en timme.

fredag

nu är det fredag igen och veckorna går så sjukt fort! och det är jag glad för, och nästa vecka är det lov. hur skönt blir inte det? :) snart ska jag börja göra mig klar för skolan, sen efter åker jag till borlänge. så vi hörs nog efter 19.00 ikväll.

ja, det är sant

japp jag är vaken ännu, jag måste lägga mig nu verkligen. men har pluggat tills nu, sen har jag sprungit runt och letat efter min svarta kofta men hittar den inte, använde ju den för någon dag sen! sur jag blir.

godnatt

-

i wise you missed me... sometimes

plugg

jag har settat och gjort om min header jätte länge nu, egentligen helt fel tillfälle men jag orkade bara inte plugga. men nu måste jag ta tag i det, måste i alla fall få ihop en sammanfattning på 500 ord tils imorgon, så det blir en sen kväll. sen måste jag packa klart det sista också! vad jag inte har lust med någonting.

jag har i alla fall tvättat klart nu men allt tvätt ligger här bara, måste få orken att packa upp den också. men jag får se om jag tar det efter lovet istället, har massa annat för mig nu.

kom på nu också att jag måste springa in i duschen! helvete, nu har jag bråttom. det kommer bli en sen kväll. men imorgon är det helg så det gör inte så mycket tycker jag.


vad tycker ni om min nya header?

mental träning

kom precis hem från mentala träningen, det var jätte bra för mig verkligen. fick verkligen säga allt som behövdes, och äntligen någon som förstår bra. de var i alla fall lyckat och vi ska ha ett till samtal lite senare för han ville prata med mig igen. :)

nu ska jag laga mat och sen plugga lite, sen har jag ju tvätt tid.  fick reda på igår att vi ska ha läst ut vårann engelska bok och har skrivit en summery och svarat på lite frågor, man ba what? så blir massa plugg ikväll! men inget bättre för mig så :)

torsdag

är hemma från träningen nu, träningen gick faktiskt jätte bra! :) var på bra humör för en gångs skull. nu håller jag på att göra mig i ordning för skolan, jag börjar 12.35, men ska träffa jennu snart och vi ska käka i skolan. en lektion idag, men sen vid 15.00 har jag mentalträning, så vi hörs efter 17.00 någon gång!

lite bilder från idag


<3


vi skrev på våra miniräknare till varandra! xD

  
baban skulle visa att han kunde lösa rubikskub, fuskis! sen puttade han ner jacob på golvet, haha

/klacken

har ni sett den lilla signering efter varje inlägg? :) detta fixade jag i alla fall igår! och det blev bra.

onsdag

idag är det den 22:a oktober, och jag gillar inte denna dag, för idag skulle vi varit tillsammans i 11 månader. men så blev det aldrig! bajs

jag har varit i skolan hela dagen, jenny har hållt mig på bra humör hela dagen. hon lyckas alltid! nu är jag i alla fall hemma och jag måste läsa engelska bok idag och plugga matte! hur kan jag jämt ligga så långt efter?




godnatt

nu har jag precis duschat, jag ska packa ihop kläder och så inför träningen imorgon bara sen ska jag lägga mig och läsa en stund. sen blir det natti för mig förhoppningsvis.

så godnatt på er allihopa, hoppas in haft en bra dag!


söt klänning



hittade den söta klänning på ginatricot, den är verkligen jätte söt! och jag måste bara ha den, den kostar 399:-
åh jag vill verkligen ha den, grymt snygg!

hong kong

precis käkat kina mat, från hong kong. jätte gott! det blev friterad kyckling och sötsur sås, som vanligt.
nu ska jag försöka sätta mig och plugga lite och läsa ur min engelska bok.





jag vet vad jag vill, allting kommer bli annorlunda <3

kina

ger beger mig mot kina resturang precis neranför mig, jag ska ha kina mat! gott va?

...

Jag tycker att vi borde tacka gudarna för att folk gör misstag. för att alla människor säger fel saker och för att skvaller sprids fortare för varje minut som går. tack för att folk tar fel beslut och tack för att alla nån gång väljer fel väg. jag avundas inte och kommer aldrig att vara avundsjuk på den människa som säger att den alltid haft båda händerna synliga, aldrig målat ett svart streck på flaggan eller ramlat åt något håll över staketet. För vad är finare än att vara den som öppnar famnen och förlåter. Eller att vara den som kryper ner i någons armar och ångrar allt utom tårarna som faller i just den stunden. Den känslan och kärleken är starkare och läskigare än all känsla och kärlek på hela jorden.

tisdag

ännu en dag har gått och det börjar bara närma sig lovet, skönt. vi fick sluta vid 14.00 idag för våran lärare kom in på vårann sista lektion. jag har ingen lust att sluta tidigt längre för då kommer jag bara hem till min ensamhet igen.

men på engelska lektionen idag såg vi en jätte bra film, den handlade om rasism, en dokumentär. det var en lärare som lärde ut till sina elever att alla är lika mycket värd oavsett färg på huden osv. hon började i alla fall med och säga att alla som var blåögda klassen var mycket bättre än dom brunaögda, och under en tid brydde hon sig mest om dom blåögda och alla tyckte dom brunögda var ingeting värda, eleverna blev osams och slogs osv. sen "nästa" dag sa hon tvärtom att dom brunaögda var värda mera än dom blåögda. det slutade i alla fall med att dom förstod att man ska behandlas lika oavsett vilken färg man har. hon träffades dessa elever flera år senare och dom fick se dokumentären och så, och det visade att det hade gjort stor förändring. i alla fall en bra film som är värd att se! :) i like!

måste nog gå ner och handla, får se om jag orkar.. har inge pålägg kvar, men orkar ändå inte köpa något för det kommer bli gammalt under lov veckan förmodligen.


jag saknar hjärtat


godnatt

jag fick lov att se klart på prison break, det har ju börjat igen. men det börjar faktiskt bli lite uttjatat eftersom det jämt händer samma sak hela tiden, men så klart kan man inte sluta titta.

nu ska jag sova, först läsa lite ur min engelska bok som ska vara färdig läst på fredag. men det är ingen fara ännu. men har pluggt lite matte idag, men jag fastnade. det börjar bli så himla svårt nu! /:

men godnatt

måndag

hemma nu, sitter och kollar gossip girl nu. det är så himla bra! åh!

skolan var så vanligt, ingeting speciellt händer. fast på min stöd engelska dig fick jag en "penna" som översätter ord, det är något laser som läser av vad det står om man strycker den över en text så översätter den på engelska, eller engelska-svenska. super bra!

hörs senare.


på stödengelskan, jag väntade på hjälp!


amanda och våran stöd engelska lärare :D

godmorgon

nu har jag vaknat, jag brukar inte vara den som skriver på morgonen. men nu har jag tid, annars brukar det bara bli stressigt. jag har precis ätit frukost, nu ligger jag i sängen och kollar "vakna med the vocie". vid 09.00 ska jag gå upp och börja gör mig i ordning, idag börjar jag vid 10.00 så går tjugo i hemifrån så jag har gott om tid.

igår kväll så hade jag jätte svårt att sova, /: jobbigt! jag som aldrig har svårt för sånt. jag var på jätte bra humör igårkväll i alla fall eftersom jag kollat på gossip girl, åh det är så bra!

nu ska jag mysa i sängen tills jag ska börja göra mig i ordning, hörs efter skolan.

natti natti

godnatt allt folk, nu blir det sängen för mig! sent som vanligt, tänkte lägga mig i tid idag, men inte blev det så inte? fan! jag måste börja skärpa mig.

jag pratade i nästan en timme med pappa om min träning och så, inte gått så bra på sistonde och inte varit på så bra humör. men pappa gjorde allting lite bättre! jag måste skärpa mig lite granna också. men det är lite svårt att kommunciera med mina tränare faktiskt. aja, det löser sig!

men godnatt, ses imorgon.

varför blev det så här?

den frågan ställer jag mig själv varje dag om och om igen.
men jag får aldrig något svar


today i'm wearing this



tygskor -dinsko
jeans - crocker (JC)
t-shirt - vero moda
kofta - cubus

kattutställning

har varit på kattutställning hela dagen, har sett massa söta katter! åh jag vill så gärna ha en.
var där från 10.30-17.00 typ, det har varit jätte roligt och jätte kul att få träffa linda och så, vi var ute och åt också. linda bjöd mig på mat! tack för en trevlig dag :) nu är jag hemma och ska ta något att äta också.


detta är lindas söta perser katter, bella och selma

        

tänk och ha en sån hära sötnos hemma hos sig, åh vad mysigt säger jag bara! gud vad söta dom är, och så mjuka! ge mig 




amanda och hendric

har varit här med mig under kvällen, mysigt! vi var och hyrde film, det blev filmen "the eye"  med jessica alba, hur snygg är inte hon? i alla fall filmen var sådär, lite läskig. men verkligen helt okej. vi köpte också oss en stor påse med godis, gott var det!


snyggaste jessica alba

nu har dom åkte hem i alla fall och jag sitter här igen. jag funderar på att snart sova, ska upp tidigt imorgon och åka till rissne(sundbyberg) och kolla på kattutställning. min moster kommer från borlänge och hon ska dit och ställa ut, då kan jag ju lika gärna åka dit och träffa henne lite istället för att bara ligga hemma hela dagen. jag ska i alla fall be ge mig härifrån vid halv 10, så går nog upp vid halv 9 åtminstonde. jag ska försöka komma ihåg kameran så kan jag ta lite kort på dom söta katterna!

föresten när jag, amanda och hendric var här kom vi på att jag borde skaffa en katt, hur mysigt vore inte det? jag som är ensam rätt ofta nu förtiden, då får jag någon att gosa med! jag tyckte i alla fall att det lät som en bra idé, hoppas mamma och dom tycker lika! :D jag är rätt envis av mig så jag ska försöka tjata lite extra. och hendric har sagt att när jag är borta, hemma i borlänge eller på tävling, så ska han ta hand om den! det blir bara perfekt, eller hur? :D

shoppat

nu tänkte jag visa lite bilder på det jag handlade igår och idag! :)

      

     

plugg

jag har faktiskt pluggat lite matte, men bra kan man inte säga det går.. jag förstår hur man ska göra och allt, men fan jag får bara fel svar! :P

nu ska jag hoppa in i duschen, och förmodligen blir det en lugn kväll med amanda & hendric. men vi får se ;)

ingen bra rubrik

jag var nere i täby centrum för att handla lite mat och sånt, för jag är ju tvungen att äta något idag i alla fall. jag köpte lite mat och så, men jag kom på att orkade inte laga mat till mig idag så jag fick till taco bar och köpte en nacho deluxe, mums! sen när jag ändå var i centrum kollade jag ju i lite affärer och det blev ett linne handlat och så.


en nacho deluxe

sen när jag kommit hem och ätit upp så kände jag mig rastlös och sprang ner till centrum igen för att kolla lite affärer, och då köpte jag diadem, hår inpackning osv. nu har jag gjort slut med massa pengar så nu får jag ta det lugnt med handlingen en dag, men det gör i alla fall en på bra humör :)

såhär så jag ut igår också, jag glömde lägga in bilden på det igår, men här får ni.

-

jag satt precis och kollade i genom alla mina bilder på datorn. och det var jobbigt, hundra minnen med en person. för övrigt känns det bra, men när man kollar tillbaka på minnen är det jobbigt. det är jobbigt att veta att man måste gå vidare när man har såna minnen under en sådan lång tid. men sånt är livet och jag kommer få många finna minnen med en annan person som jag snart kommer hitta.

kärleken är inte lätt, man tror att man har hittat rätt men så är det inte alltid och man vill inte inse det.





-

You say you're looking for happiness
but when it comes, you run away from it


shopping

handlade en massa, det blev rätt mycket tillslut. nu är snart pengarna slut, nejdå :) lägger in bilder senare.

fredag

dagarna går fort, redan fredag igen! jag är hemma nu en stund efter träningen, ska snart iväg till idrotten i skolan. jag slutar vid halv fyra idag, och efter det ska jag och shoppa med jacob. vi hörs efter

-



It's not a bird, not a plane, it's my heart and it's going gone away.
My only weekness is you, only reason is you, every minute with you
I feel like I can do, anything..
Going,going i'm gone away, in love.

alone again

nu sitter jag är ensam igen, sebastian drog precis, det var roligt att han kom i alla fall! :) jag borde sätta mig med matten ett tag nu, ligger lite efter..

jag har massa saker jag måste köpa, så jag hoppas det blir stan imorgon! fast mest små grejer.

en till sak, jag skulle egentligen varit i kroatien nu eller i finland. så här var det, först sa våra tränare för badmintonen att vi skulle få åka till kroatien med 3:orna på badmintontävling, men sen blev det ändrat och vi 2:or fick inte följa! men sen lovade dom ju oss en finlands resa, och så klart blev inte det heller av! jaha, man kan ju bara undra hur bra alla 3:or har det nu? jag ville också åka iväg!

dagens outfit


såhär såg jag ut idag, det blev enkelt.

hemma från träning

kom hem från träningen precis, träning gick bra! jag var på jätte bra humör och så :) men jobbigt var det.
sebastian är här också, vi håller på med maten. jag ska bara hjälpa han lite tills det ska stå och koka i 25 min, då hoppar jag in i duschen!

puss

torsdag

eftersom jag bara har en lektion idag så är jag hemma nu, men ska åka med bussen om en halv timme till hallen för att träna mitt andra pass idag. jag försökte skriva imorse när jag var hemma från morgon träningen, men det var nå strul så det gick inte.

efter min träning som slutar 17.00 så följer förmodligen sebastian med mig hem och äter stuvade makaroner och falukorv, mums!

vi hörs då

godnatt

nu ska jag lägga mig, ligger och kollar på andra avenyn just nu. det är snart slut så det blir det natti natti. jag sov mycket idag på dagen men lika bra att jag lägger mig nu så jag blir riktigt utvilad.

imorgon har jag 2 träningar, så får se när jag skriver. sebastian följer sedan med mig hem och äter!

puss

I've made mistakes but nobody's perfect


sömn

sovit ett bra tag nu, :) skönt! jag vet inte vad jag ska hitta på? jag är verkligen uttråkad!
håll mig sällskap, tack

nu ska jag äta, duscha, sova


onsdag

ännu en dag har gått, jag är väldigt irriterad just nu och vill bara lägga mig i sängen och sova en stund! ska nog göra det också..

vad är det med folk

det blev sent idag också

ännu en sen kväll, jag måste skärpa mig men jag måste samtidigt plugga.

nu ska jag hoppa direkt i sängen, puss

varför finns det snygga och fula människor?


hon har i alla fall dö snygg!

naturkunskap

har läst typ 35 sidor ur naturkunskapsboken, jag är läst alla sidor vi har prov på. men när jag kollade på frågorna till det kapitelet kunde jag ingeting, så jag måste bara plugga vidare. nu ska jag ta en dusch och laga lite mat först, för jag är hungrig!

tisdag

jag var verkligen jätte trött imorse när jag vaknade, eftersom jag pluggade så himla länge igår. träningen blev då ingen höjdare!

kom precis hem från skolan, vi hade fysik provet sista timmen. som sagt, jag har ingen aning hur det gått! /: kunde nästan svara på allt i alla fall, men allt kan ju vara fel så. det kan lika gärna gått skit bra eller skit dåligt! får vänta och se.

nu ska jag sätta mig och plugga naturkunskap, fick min naturkunskapsbok igår ju så inte hunnit pluggat något på det än. så jag måste verkligen plugga idag också! fast min lärare skulle ta hänsyn till mig som hade fått boken sent eftersom det var hennes fel, så :) någonting positivt finns det med det!

/amanda

jag ruttnar

känns som jag inte lär mig någonting, kan kap.7 rätt bra men kap 8-9. fyfan! jag har fan pluggat hela dagen, då menar jag hela dagen. men det ut lika fort som går in! jag blir ledsen, jag måste ju ha g


nu ska jag nog sova, tidig träning imorgon ju. puss


uppehåll

från pluggandet nu, har inte kommit långt men jag gör det nogrannt! :Pjag gör just nu mat och ska snart springa ner till tvättstugan igen om hänga upp sista tvätten! men ska göra klart maten först.

föresten jag har städat också, för länge sedan! så nu tog jag tag i det, plockade undan tvätt och allt skit som låg i lägenheten.

puss

måndag

åter igen! måndagarna kommer och går lika fort. jag kom precis hem från skolan, och nu blir det massa plugg igen. har prov på fysik imorgon, och jag behöver verkligen bli godkänd i det! så nu ska jag plugga gärnet och sedan tvätta.

föresten så fick vi tillbaka matte c och företagekonomi proven idag! jag blev godkänd i båda, och det är jag väldigt glad över! jag får nöja med mig det eftersom jag vet hur dåligt jag tyckte det gick.

nu ska jag verkligen försöka plugga,


/amanda

skönaste killen!


rastlös

jag vet verkligen ingeting jag kan göra som jag vill göra? jag måste i alla fall duscha nu!

jag är på toppen humör, varför liksom? kanske för att jag är singel och jag trivs! ja börjar om på nytt, härligt tjejen!

"hemma"

det är krångel med att logga in på bloggen, men men.. hoppas de funkar nu då!

i alla fall så är jag hemma nu, kom hem för ett tag sedan. träffa på robin på tåget också! :) men när jag kom hem bokade tvätttid imorgon, jag behvöer så tvätta. har inte tvättat på 2 veckor tror jag, eftersom jag inte varit på bästa humöret då. men nu är jag glad, och jag går vidare för jag vet som sagt att jag verkligen är värd någon bättre. det kommer vara jobbigt eftersom jag hatar att vara själv och har varit van att ha honom vid min sida nu i 10 månader, men man kan inte leva på någon så, så jag måste lära mig!

ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag göra lite mat! men ska först kolla klart "ensam mamma söker" !


/amanda


stockholm

ungefär om en timme åker jag till tåget, jag vill inte åka hem till min ensamthet! men så är det, jag har ju skolan där.

vi hörs då! kram

godnatt

nu ska jag sova, blä! jag är inte trött, men imorgon kommer jag vara jätte trött förstås.

/a

-

lita alltid på dina känslor, gå ifrån innan du är fast, förändra aldrig dig själv för någon annan.låt aldrig, aldrig någon ta dig förgivet!


fast det är svårt. jag är fast, jag förändrade i stort sett allt för att bli den han ville jag skulle vara. och han fick verkligen ta mig förgivet! men inte längre, jag är starkare än så.

my new clothes

 
nya skor som jag köpte igår på din sko, stövlarna 498:- och tyg skorna 99:-

   


 
tyckte tröjan var så passande "life is full of .... shit! sen dessa två cool väskor, i like

lager 157

varit där och köpte lite grejer, det blev; en cardigan, en tjock tröja, en t-shirt, ett linne och två väskor!
lägger in bild på dom lite senare, eller jag kan fixa det nu!

puss

godnatt

nu har ulrika färgat mina ögonbryn OCH ögonfransar! det blev goood (y)

nu ska jag nog ta och sova, gör mig i ordning i alla fall, läs lite ur engelska boken kanske. godnatt!

i still hope


ful bild men jag orkar inte!

nytt

var i täby centrum med amanda och hendric i torsdag, och detta hittade jag!


chinos, gina tricot, 199:-


denna nya sjalen köpte jag på h&m för 149:-

:)

är på lite bättre humör nu, en viss hendric fick mig på bättre humör! :) tack!
det behövs så lite för att göra folk glada!

nu ska jag snart käka, det blir första jag käkar idag. föresten mamma mötte upp mig vid tåget, så vi åkte och träffade sanna en snabbis innan hon skulle iväg till östersund och spela badminton! sen åkte vi vidare till kupolen, jag hittade 2 par skor, ett par tygskor bara (eftersom jag bara ha högklackade, stövlar och sommarskor), sen blev det ett par stövlar! dom var så himla söta, fick dom av mami föresten! världens bästa mami <3 sen köpte jag ögonbrynsfärg, så ikväll ska jag och ulrika färga mina ögonbryn. det behövs verkligen!

föresten jag trivs jätte bra i min nya hår färg, fått jätte många fina kommentarer om det i alla fall! :)


/amanda

-

jag saknar honom! fan, fan, fan fan, fan vad arg jag blir..

till borlänge

åker med ett tidigare tåg som går 13.44, :) skönt! först hade vi träning imorse med badminton ju, sen hade vi idrott i skolan efter.

veckan har gått förväntasfullt fort! nu ska jag packa och duscha för att snart be ge mig till t-centralen.



skönt att få komma hem efter allting! jag tror jag början vänja mig ett liv utan honom, det känns helt normalt nu fast jag tänker på honom. och jag är glad! nu ska jag hoppa in i duschen, puss


fredag

och idag har jag bara en lektion så jag slutar halv elva! rätt skönt.
jag planerar att åka hem tidigare men får se hur det blir med den saken. ska egentligen åka med tåget som går 17.44 till borlänge, men måste vänta så himla länge då.

nu ska vi på vårann träning, hej då!

brunett


tänkte bara lägga in en bild på mig som brunett, så nu ser hur det ser ut. just nu färgar jag håret yttligaren en gång för att få det brunare! bilden är inte särskilt bra, men det ser bättre ut i verkligheten.

/a

veckans par

sebastian gustafsson <3 sara falk!

elitserien

var och kollat badminton hela kvällen! :) det var kista-täby. och täby vann med 7-1!

nu ska jag och amanda färga hår, mitt ska bli brunt och amandas blondare!


det du minst anar, händer ibland

Trodde aldrig att du skulle finnas så mkt i mina tankar...
Trodde aldrig du skulle betyda så mycket fö mig
Trodde aldrig mina känslor för di skulle växa så starka
Trodde aldrig jag skulle känna en sådan längtan efter dig

expresso house

fikade vi på, väldigt mysigt! vi snackade lite, men hon skulle bort vid 7 så därför det inte blev så länge. eftersom hon flyttar "hem" igen imorgon.



åh jag blir så ledsen över att bara finnas!

onsdag

veckorna går fort! idag är det redan onsdag. ska iväg om 5 minuter igen, ska träffa Sandra i Täby Centrum. Vi ska ta en fika :) jag är nog hemma runt 6 kan jag tänka mig. Vi hörs då! ¨¨¨






att man kan sakna en människa så mycket!

"lunkan" är blond!

nu har lunkan också färgat håret, blont underhår? haha xD gud vad håller vi på med egentligen? jag har typ rött hår och lunkan brunt, lite ombytta roller!

nu ska vi kolla klart mamma mia och sen blir det sängen! godnatt



"För honom är jag bara hans flickvän, jag är en extra grej i hans fantastiska liv. Ett plus. Han har en flickvän som han kan vara med när han känner för det. Jag är bara hans flickvän.
För mig är han mitt allt. För mig är han hela mitt liv. Han betyder allt för mig och fick jag välja skulle jag åka bort med honom för alltid
Han är mitt allt, men jag är bara hans plus. "  
av Sarahmian.blogg.se. Det passar ju så himla bra in på mitt förhållande jag av slutade precis!

klart!

resultatet blev lite röttaktig, men blir omfärgning om någon dag igen till brunt.

   


såhär blev det, haha?

impulsköp av hårfärg

och det blir brunt! jag är nervös, vet inte hur det komre bli men men. jag tycker det är roligt med förändringar!


från blont till rött, rött till brunt!

tisdag

hemma från skolan nu, eller varit det ett tag men har precis gjort klart det sista på sannas blogg. ska bara ta det lugnt idag! för nu är denna veckans prov klara. skönt!

matte provet idag gick inte alls bra, var jätte svårt. och det måste alla hålla med om!





jag vill ha ärlighet, men jag vet inte vad jag ska göra? allt känns tomt!

natti

varit med amanda och hendric hela kvällen, så varit upptagen. har pluggat och fixat syrrans blogg också! :)


nu ska jag och amanda lägga oss, godnatt!

måndag

hemma från skolan nu, hade företagsekonomi prov idag. gick inte alls bra, provet var verkligen jätte konstigt och höga G poäng. idag blir det plugga matte, hur mycket som helst. prov i 2,5 timme imorgon. blä!



saknar

allting är bra

det känns bra, :)

nu ska jag och amanda lägga oss, vi hörs imorgon <3

lördagen kvällen blev lyckad

lördagen kvällen tillbringades i gribbylund hos någon, det kanske inte var värsta draget. men jag skrattade för fullt, vägen dit från centrum bara. jag lägger in en video där nedanför! sjuka grabbar. jag kände mig på jätte bra humör men jag var ändå väldigt trött så det blev en tidig kväll. men snälla hendric, amanda och calle följde med mig hem!



jag tänker på en person hela tiden, det ska bli hårt i 2 veckor. men jag är stark och jag vet att jag kommer klara det! för ingen kan trycka ner mig inte, man ska vara värd mig!  men världens bästa amanda har lovat att hon ska sova här då! tack <3 mina kompisar vet man då alltid var man har dom!

nu ska jag skynda mig i sängen, sitter här och halvsover. så himla trött verkligen! puss

några bilder!

          '   


haha, jag och hendric. han tyckte det var värsta skönt att ha handen där så jag var såklart tvungen att prova.

jag väntar

på att amanda ska höra av sig, vi skulle ut på någon fest. det får mig nog på lite andra tankar för hoppningsvis!

jacob var här för en stund sedan, det var jobbigt, vi skulle inte ses på två veckor. enligt mig är det nästan för länge? han lär ju känna innan hur han känner, om han saknar mig eller inte. jag vet inte vad som kommer hända, jag vet bara att jag kommer sakna han hur mycket som helst, men veckorna kommer gå fort för har redan dom fullspäckade. fast jag vet inte vad som händer efter, men jag längtar tills dom är över för då vet jag ju hur det verkligen blir. nu vet jag bara halvt, man har liksom ingen aning om man ska försöka glömma eller om man ska hoppas?

blä på amanda som aldrig hör av sig! nu gjorde hon det, jag rör mig mot tibble.

lördag

kom precis hem från tävlingen i uppsala, den gick åt skogen och det finns inget att prata om. hade mycket annat i mina tankar.

jag mår inge bra!


idag fyller farmor år, 70 år, GRATTIS! jag vet att du ser detta från himlen, älskar dig

nu sitter jag här igen

som vanligt! jag måste snart göra något att äta, hade tänkt vänta i fall jacob kom men han har inte hört av sig så antar att han inte kommer.. så då får jag sitta här ensam åter ikväll! tråkigt, men så är det.

jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, jag borde plugga faktiskt men jag orkar inte mer. läst ungefär tjugo sidor till! bläblä


lite handling

gick till täby cerntrum, hittade dock inte allt som jag förväntade mig. ingen väska och ingen halsduk! :( men jag hittade en tröja och klocka i alla fall!

    
(klicka för större) 
ur&penn 150:-


(klicka för större)    
gina tricot för endast 49:-

världens sötaste lillasyster!

fick ett mejl av ulrika precis, hon skicka några bilder på elsa. hon hade varit hos en fotograf och tagit lite kort! det är sjukt hur söt man får vara asså, ingen kan vara sötare!







man vill ju bara äta upp henne! haha. nej men söt är hon. och när man kollar på såna här kort inser man hur mycket man saknar alla där hemma egentligen..

This love is difficult, but it's real


fredag

det är fredag igen, gud vad veckorna går fort nu förtiden! och det är jätte skönt. idag i skolan hände inprincip ingeting, vi hade simning på idrotten, det var faktiskt roligt men nu är jag helt slut. hur kan man bli så trött av simning? i alla fall när vi simmade tappade jag mitt navel smyke :( så jag måste inskaffa ett nytt!

ikväll så blir det nog bara hemma och plugga för min del, jag hoppas jacob kommer förbi efter hans match men man ska inte hoppas på för mycket. jag har i alla fall bestämt mig att jag ska plugga hela dagen i alla fall, och sen kanske smyga iväg till täby centrum ett tag. jag är så himla sugen på att shoppa! det var ju mening att jag och jacob skulle åkt till stan idag för att shoppa men så fick han reda på igår att han hade match idag, så det inställt

imorgon är det badminton tävling i uppsala, sen skulle min farmor fyllt 70 år imorgon. saaknar!

idol

och vem åker ut? det blir nog jesper faktiskt.

jag har käkat nu, mjölken kokade över första gången så fick börja om. men resultatet blev riktigt bra tillslut! propp mätt tillslut!

jag måste plugga massa företagsekonomi nu! 60 sidor ska jag gärna komma igen redan ikväll,

torsdag

inte mycket har hänt idag, jag kom hem för en stund sedan från träning. har varit och handlat också, :) idag ska jag äta stuvade makaroner och falukorv, hur gott låter inte det? jag blev i alla fall jätte sugen på det idag när sebastian nämnde det!

jag ska snart hoppa in i duschen och sen blir laga lite mat.



puss!


dagens horoskop

Jungfrun 24/8-23/9

Onsdagen blir väldigt trevlig. Särskilt på kärleksfronten ser det riktigt ljust ut, med många möjligheter.


horoskopet för idag passade bra in, det blev en trevlig onsdag speciellt för kärleksfronten. men inte så bra i skolan, fick reda på min engelska uppsats jag skrev förra veckan, det gick sämst!


dagens outfit


skor, h&m
jeans, crocker
kofta, cubus
tubtop
sjal, cubus
väska, second hand

patrik 1,5

jag och jacob var och kollade bio idag, det blev patrik 1,5 :) den var rolig! jag rekomenderar.
först åt vid mcdonalds, sen gick vi och köpte en stor påse godis och sen bio! det var mysigt.

nu kollar vi bara film, lägger in dagens outfit lite senare. puss


jag och älsklingen


godnatt!

RSS 2.0