vinterskor

nu är det dags att plocka fram alla vinter skor. imorgon blir det att ha uggs i skolan! mysigt med vintern ändå. fast nej, jag hatar det.




30

idag har det varit skolan, sen har jag gjort något mera. nu blir ni nyfikna nu? jag gillar den. men det gör ont. haha. har tränat idag också, ett gym och ett badminton pass.

efter eftermiddagsträningen drog jag och jenny på bio, på förhandsvisning av filmen "julia&julie". filmen var bättre än förväntat! men var lite utdragen, lång. hela två timmar.

blir en kortfattad av allting jag gjort idag. för jag är trött och måste kolla på grey's! äntligen har det börjat igen. i like.


när jag var påväg hem från bion, såg jag någon! vem kan det vara? (var tvungen att skriva svenska killen eftersom han tyvärr inte är på samma nivå som rob)


haha

en film från i lördags. jag och malin pimplar!
jag är värdelös jämfört mot malin. måste ses.


29

idag har jag tränat, två pass badminton. jag har också hunnit med att gått i skolan och tatuerat mig. riktigt nöjd över n, blir så glad och blir bara sugen på fler (förlåt) haha. ligger här framför tvn och är jätte trött, funderar på att sova ett tag så jag orkar se idol snart. ja, så trött är jag!

här kommer några bilder från i lördags.

haha seriösa. jag malin sanna


jag


jag och sanna. jag och syster


malin och sanna


snygga syster!!


tatuering

då var den gjord!



dåliga bilder jag vet, men as svårt att ta på just det stället själv.

robin bengtsson

robin bengtsson och hans bands nya låt. grymt snygg och grymt bra!!


28

förlåt för extremt dålig uppdatering. men ni vet hur det är!

igår var jag på s2 med sanna och malin, mycket roligt. men jag fick malins armbåge på läppen vilket resulterade fälskläpp sedan ramlade jag på cykeln på vägen hem vilket blev blåmärken och skrapsår. det är inte lätt ibland! vi hade i alla fall kul.

igår kollade jag, mamma och håkan på bragematch. det skulle vara serie final och brage vann matchen, mycket bra. det var det som hände under dagen, på förmiddagen mös jag med syster och resten av familjen. när jag var på väg hem kom jag på att jag inte gjort religion läxan, vilket resulterade att jag satt till klockan 02.00 och gjorde den, därför inget blogg igår kväll. jag är inte klar och den ska vara klar nu! men snart, bara källorna kvar.
idag har det varit skola, vi hade håltimme på två timmar idag och då gick vi förbi banken och bestämde möte med dom angående vårat UF företag. Eftersom det gick fort bestämde vi oss för att gå förbi tatueringstudion, tänkte kolla på text stil och sånt. Sedan tänkte jag höra när dom hade tid om det var lång vänte tid och då hade dom tid redan imorgon, och såklart bangar jag inte! Så imorgon gäller det, börjar bli lite nervös.


krogen igår

krogen igår med sanna och malin, kul! blåmärken, skrapsår och fläskläpp låter bra va?

25

åh idag är det fredag! skönt. idag åker jag hem till kära borlänge. ska ju spela serien där på lördag och sedan ska jag på krogen med syster och malin. rolig helg!

håller på att packa nu. jag hatar att packa, man vet aldrig vad man ska ha med sig och alltid för mycket. ska sminka mig nu så kan jag lägga ner det i väskan också. rätt mycket packning blir det hem i helgen.

idag har jag och jenny suttit och skrivit projektarbete, hon skullle möta upp sina farmor/mormor i stan så det blev inte så länge idag heller. tar med mig datorn under helgen så blir det nog lite uppdatering i allafal..


24

imorse vaknade jag av ett sms jag fick av jenny klockan nio. då var det dags att skynda sig! jag mådde inte sådär jätte bra imorse, huvudvärk. men den gick över rätt fort ändå.

jag har inte druckit på två månader, ta det som ni vill. länge sedan eller inte, bestäm du. (nu menar jag druckit mycket så jag varit berusad) i alla fall jag vet inte ens om det är värt att dricka och må så dåligt på morgonen, jag hatar det. så säger man alltid. men fan vad jag hatar dagen efter.

idag har jag varit i centrum och köpt en present till en viss person! sedan har jag varit ute och sprungit, de behövdes eftersom det inte blev mycket träning imorse. haha! sedan sprang jag förbi banken, nu när man är arton får man ju skaffa en sån grej så man kan betala saker över internet. perfekt! har precis skrivit klart en läxa så nu ska jag mysa framför idol och inte göra något. packning får bli imorgon i think.

with love klack


tacktjejer!!

som sagt trodde jag kvällen skulle bli lugn igår.

men icke, när jag precis skrivit mitt förra inlägg plingar det på dörren. jag går och öppnar och där står sebastian, christian och rickard. och dom bara tränger sig in och slår sig ner framför tvn, jag sitter där i linne och trosor och ba: jaha?! men helt plöstligt plingar det igen och tjejerna (jenny, amanda frida mixo) och rusar in och säger åt mig att jag har fem minuter på mig, jag ska klä på mig "fina" kläder och bla bla. som tur var behövde jag inte sminka mig. men i alla fall, min lägenhet är full med folk och jag försöker hitta kläder och byta om. det blev en kjol, och en snyggtshirt och klackskor.

sedan åkte vi, dunkade musik i bilen. vi åkte hem till mixo där vi öppnande en champange och sen får jag ett kuvert med en text på (bilder kommer sen) det står en text från boken "så länge vi båda andas". jag börjar förstå vinken och sedan ligger det pengar i kuvertet! till en tatuering förstås, jag vill ju ha en text där det står "så länge vi båda andas".

sedan var det dags för mat, kycklingsallad! sedan blev det glass och chokladsås till efterrätt. mums!! sedan gjorde vi oss klara och vi drog hem till mig och förade fast utan frankuy eftersom hon inte fyllt än. sedan blev det tegel!! hade en as grym kväll. tack så mycket tjejer, ni är bäst ♥ ♥


23

nu är min dag över. idag så började dagen med gym, jag vaknade tio minuter innan jag skulle gå och blev lite panik men det löste sig. sedan var det dags för skola, hade ett framförande eller vad säger man, jag pratade i alla fall om en nyhet inför klassen. det gick hyffsat! sedan hade jag eftermiddags träning.

har varit i centrum när jag kom hem också, jag vill hitta något nytt klädesplagg! men såklart hittar jag inget, blir galen. men jag överlever, jag har en proppfull gaderob men ändå behöver man mera.

nu är det idol på tv, måste kika. har inte tid med detta!! love


godnatt

SKA SOVA NU. MIN DATOR HAR DAMP OCH SKRIVER BARA STORA BOKSTÄVER HUR JAG ÄN GÖR, SÅ NU BLIR DET I STORA BOKSTÄVER. DET GÖR VÄL INGET?

SNART ÄR MIN DAG ÖVER I ALLA FALL. DEN HAR VARIT MYCKET BRA, HAR FÅTT GRYMT MED GRATULATIONER OCH DET TACKAR JAG FÖR! HAR NOG INTE FÖRSTÅTT ATT JAG ÄNTLIGEN ÄR ARTON ÅR. NÄSTA HELG BLIR DET KROGEN MED SYSTER OCH KUSIN, HELGEN EFTER BLIR DET PARTY SOM FAN PÅ KRYSSNING! JAG VILL UT IMORGON OXÅ MEN VETTE FAN, INGEN VERKAR PÅ EFTERSOM VI HAR TRÄNING DAGEN EFTER. MEN JAG ÄLSKAR ATT VARA ARTON FÖR JAG HAR GRYMMA HELGER SOM VÄNTAR!!

OCH TILL ANONYM I FÖRRA INLÄGGET
SÅ TÄNKER JAG INTE SÄGA VEM PERSONEN ÄR SOM JAG VAR GLAD ÖVER ATT HA GRATTAT MIG. HAN HAR VARIT EN MYCKET BRA VÄN UNDER NÅGRA ÅR MEN NU HAR VI INTE SNACKAT PÅ NÅGON VECKA PGA AV EN ORSAK.

LITE KAN GÖRA MIG GLAD, LÄR ER! HAHA :D


överraskning


tjejerna kom!!

min granne kommer och plingar på och säger grattis och ger mig en tårta, jag ba: wtf?! liksom hallå? :D sedan hoppas tjejerna fram och sjunger! dom är så himla söta, jag gillar dom skarpt.

vi har suttit och ätit tårta och spelat snälla sanning och konsekvens, mycket roligt. massa filmer kommer att komma! men just nu ska dom upp på facebook, först och främst. tack för kvällen tjejer ♥ den gjorde att min kväll och dag blev mycket bra!!


gratulationer


söta gratulationer!

22

för arton år sedan föddes jag, vad gammal jag blivit. snart är jag trettio, eller snart och snart men känns som snart. det känns bra att äntligen vara arton, men denna dag är precis som alla andra dagar. inget speciellt! jag hade mitt firande i helgen.

i skolan idag sa jenny att nu när jag fyllt arton var jag tvungen att äta andra grönsaker, vuxengrönsaker var det tydligen? hahaha.

jag fick i alla fall min gratulation av en person som jag hoppades på, även om jag inte trodde det. jag var sur mot personen, eller nej bara inte glad och jag är ledsen över det. men det bara kändes fel men ändå rätt. men tack.


ARTONARTONARTONARTON

finally! äntligen så har jag blivit arton. så jag väntat, men tiden går så fruktansvärt fort. men tack för alla gratulationer idag!! fått massa söta sms, meddelande på facebook osv.



grattis till mig!

det finns en person jag saknar idag, väldigt mycket. jag har saknat den personen hela helgen eftersom hon inte har varit närvarande vid mina födelsedagsfirande. det är min farmor . hon var helt otrolig, världen bästa och jag saknar henne så mycket. jag vet att jag inte borde gråta på min egen födelsedag, men det gör jag. men det gör inget, för det är det värt. men på ett sätt vet jag att hon är med oss! min syster var vid graven och hälsade på henne idag, hoppas hon hälsade från mig. läs inlägget här, jätte vackert.


godnatt

har tänkt sova, bara en och en halv timme kvar. ska plugga lite innan jag somnar också :) måste kunna provet bra imorgon.

idag så prövade vi ut studentmössor! snart står det inte på fören studenten är här också. vad gammal jag blir. old amanda.

pic. från helgen



några bilder på mig, mamma håkan och zigge. men doc enskilda!!


systrarna och papi!!


massa gott fika och tårta!!


nya datorn och mobilen. mycketrosa, mycketsamsung, mycketamanda!


fick presentkort på nagelgrejs av sanna och det dära kortet högst upp. sedan är det en ljusslinga med badmintonbollar och sedan fick jag mycket annat, presentkort pengar vin äggklocka osv.

tack alla för en underbar helg och underbara presenter! klack

21

det var skola som gällde idag, dagen gick förvånansvärt fort. nu sitter jag här och borde egentligen plugga, har nästan bestämt mig för vilken nyhet jag ska berätta om, men resten då? måste skriva ihop allting och måste plugga till biologi provet imorgon. dags att börja kanske?!

jag har precis tagit kort på sakerna jag fick i helgen + att det blev lite städning. dags att sätta fart med plugget, klockan åtta börjar ju massa tv program som man ska kolla på.

i skolan,...

5684538f946eb014eed6f6ca074647d3.png

Kolla varifrån!

i skolan, har precis börjat tre timmars lektionen i företagekonomi :( jobbigt...


21

godmorgon. gick upp för tjugo minuter, har precis ätit frukost. ska snart börja göra mig iordning till skolan!

igår så kom farfar och ulrikas föräldrar hem till pappa för att fira mig att pappa. jag fick en valfri drink på en valfri krog av sanna, en mobil av ulrika och pappa, en ljusslinga med badmintonbollar, presentkort och pengar. fick massa bra presenter! perfekta. senare på dagen var det dags att röra sig mot tåget till stockholm, tåget var försenat och kom hem runt halv tio igår.

jag visar bilder på allt jag fick under helgen ikväll!!


20


nu är jag tillbaka i skolan för ännu en vecka med skola. jag är väldigt trött efter resan och ska lägga mig och kika på film och försöka plugga lite!! ska gå upp extra tidigt imorgon bara för att berätta om idag, vad jag fick i present osv. orkar inte idag. natti

19

åt middag med mamma och håkan också, blev grillat. oxfilé och potatisgratäng! hur gott som helst, tack. och tack för alla presenter idag, perfekta. jag visar bilder på allt imorgon kväll när jag kommer till stockholm igen

mamma jobbar hela helgen så sover hos pappa hela helgen, så kom till pappa runt nio när mamma åkte till jobbet (hon jobbar natt). imorgon blir det kalas för mig och pappa här hos pappa, (pappa fyllde ju år i veckan) så vi bestämde för att ta det samtidigt för annars gick det inte att få in det så bra.

jag älskar min nya dator, den är perfekt. tusen tack ♥ vet ni mer? jag fyller fucking arton om tre dagar! äntligen, jag som väntat så länge. började räkna ner när det var typ 9 månader kvar, haha!!

ska snart krypa ner i sängen. godnatt


kalas hos mamma!


jag och mamma. tagen med min nya dator!

denna minipc fick jag av mamma och håkan, den är rosa. i'm in love!!

mammas släkt har varit här och firat mig idag. har fått laptop, datafodral, nagelförlägning (eller vad man kallar det), ett våffeljärn, pengar och vin!!


godnatt

hade tänkt blåsa håret innan jag lägger mig men sen ska jag då sova. klockan bara försvinner på kvällarna! har varit mycket irritation på kvällen, måste ta det lugnt. har en tendens att bli lite för arg ibland!

har försökt leta efter en bra nyhet som jag vill berätta om men jag hittar ingen bra, den ska handla om ekonomi juridik eller politik i världen! hjälp mig?!

nej nu blir det sängen och imorgon åker jag till borlänge, ska bli mycket skönt. jag längtar! klack


duktiga amanda!!



jag känner mig duktig just nu. jag har städat, tvättat, diskat och pluggat! har gjort klart två läxor tills nästa vecka, hur skönt som helst. ska snart börja skriva om en nyhet som har hänt i världen som jag ska berätta om för hela klassen. sen ska jag läsa min bok som ska vara utläst nästa vecka, ska försöka bli klar så jag slipper den nästa vecka också! för då kan jag bara plugga på provet nästa vecka. jag brukar alltid var seg med saker men nu fick jag igång det och lika bra att försätta då, känns bra!!

nu ska jag springa ner till tvättstugan och hämta sista tvätten i torkskåpet! ♥


17

dagen började med träning som sagt, halv tio. jag har fått brutal träningsvärk i låren och rumpan, kan knappt gå. fick det från träningen i tisdag, de kör hårt med oss nu. galet! i alla fall träningen imorse var seg, jag hade mjölksyra i benen hela träningen och ingen energi i kroppen men vi fick en snygg kommentar av peter att vi sprang och körde mycket bättre idag än vad vi gjorde på helgens tävling. haha! pinsamt dåligt det gick i helgen.

sedan var det dags för skola, har haft samhällskunskap matte svenska och projektarbete. seg dag och nu är jag äntligen hemma! ligger och latar mig framför tvn, varit gossip girl och snart börjar greys. har suttit och skrivit min svenska logg för min bok jag läser. ska snart göra samhällskunskapen tills nästa vecka eftersom jag inte får mycket tid över i helgen så måste passa på nu! har prov nästa vecka också, terminens första prov?!!

nu börjar grey's. ska städa och tvätta senare! love klack


godnatt


bild

i flera dagar har jag inte haft något att skriva om och det är fortfarande så, ibland så mycket och nu ingenting. har precis kollat på true blood, programmet är brutalt men ändå så bra. imorgon har jag sovmorgon, börjar med träningen klockan halv tio. hur skönt som helst, händer inte ofta att jag har det.

i helgen åker jag hem, jag längtar. vi ska ha kalas för mig och för pappa hihi! vem gillar inte presenter?! nu ska jag sova. natti

16

idag fyller som sagt pappa år, grattis på honom ännu en gång. jag vaknade upp imorse och var pigg, men när jag kom hem så var jag helt död. ingen kraft eller ork att göra något, kände att jag verkligen behövde en sovstund om jag skulle orka med hela kvällen. så nu har jag vaknat upp efter min sovstund! jag är fortfarande trött men blir nog bättre snart. har träningsvärk i hela kroppen, vi körde hård avslutning i tisdags och det känns nu kan jag lova.

men som sagt så gymade jag imorse, sedan har det varit en kort skoldag och sedan badminton träning igen. vi har hunnit med att tagit kort med RIG badminton i skolan! ska strax göra lite mat, kanske får lite mera energi då? skulle behöva läsa ur min svenska bok, tydligen så ska vi ha läst massa tills imorgon. åhåh! så behöver verkligne all energi jag kan få. ska laga mat nu. love klack


grattis pappa!!


grattis pappa som fyller år idag! jag älskar dig ♥
vi ses i helgen!


nu ska jag snart bege mig mot gymmet, börjar klockan åtta men går på fem minuter att gå dit så ingen bråska. with love klack


nietsnie


15

idag är det en vecka kvar. åh vad jag älskar det! haha.

idag har jag och jennu jobbat med projektarbete, gått sådär. var segt idag men vi kom en bit iaf! skönt. sedan har vi också tränat två pass badminton. ikväll ska jag hem till jennu på hälsokväll, låter mysigt va? jennu bjuder på kladdis också! haha. mycket mera har inte hänt idag.

sötpojke.


malmö (torsdag-söndag)

i torsdag åkte jag till malmö för att spela skånska internationella. jag var grymt taggad, speciellt i singeln. men icke så dåligt det gick, men vad gör man?! jo tar nya tag och hoppas att det går bättre nästa gång. haha, så inte jag men..

helgen har varit grymt kul för det, mycket skratt chicago och a lot of boys! i like. jag kommer inte på mycket mera att skriva, men varit en grym helg och kommer bilder senare eftersom min kamera togs det inte mycket med. love klack!


nya new moon trailern


Movie Trailers - Movies Blog


detta är den slutgiltiga filmen. den är grym! så jävla bra. jag hjärtar.

malmö

orkar inte skriva om malmö nu. men jag är hemma, hemma sent. ska sova nu verkligen! men jag orkar inte för jag är trött och irriterad, på allt. jag hatar folk som är fega, jävla töntar. vad är problemet? i'm sorry, men wtf!!!

ska krypa ner under täcket med ipoden nu, kärlek. godnatt ♥


10

hinner inte skriva mycket. blir snart upp hämtat av lunk och vi ska röra oss mot centralen. för nu blir det malmö!! hemma på söndag och vi hörs då. love!!

ps. jag har stukat/vrickat foten, ont som in i helvete men hoppas det går över. önska mig lycka till. ds.


true blood

nu ligger jag och kollar på trueblood. älskar programmet, kan det inte finns flera avsnitt och oftare?! ikväll har jag packat, fotboll och kollat på idol.

fotboll - sämst.
idol - bäst.
packa - sådär.

haha. fotbollen var seriöst pinsamt, vinner mot malta genom självmål. jag har verkligen inte packat klart ännu, fan skärpning. klockan är seriöst mycket redan och jag orkar inte. ska kolla klart på true blood sedan blir det sängen.

åker till malmö imorgon. från torsdag till söndag! wish med luck. det blir badminton tävling.


fonky - tänk alla gånger



behövs det några ord? nja.

9.9.9

nio.nio.nio idag. kul va? har precis duschat ur blekningen i mitt hår. skulle försöka få bort det bruna i mitt hår och det lyckades men nu är underhåret ljusare än det andra? det är blöt nu så kanske ser ännu konstigare ut nu. det löser sig nog. frankuy är i duschen nu, hon har också fixat håret. hon blir blondare hon med!! we like.

just nu är det sverige match. hur dåligt spelar dom? för dåligt. måste snart gå och handla innan affärerna stänger, dom stänger ju redan vid åtta här. måste handla lite saker tills malmö och sånt.

idag har jag tränat gym och badminton.  sedan har det varit skola, uf lektion. där vi satt och ner och bestämde vilka som skulle göra vad, det låter så kul när vi väl är där och har företaget helt igång. efter det var det dags för samhällskunskap, denna kvinna som vi har där är så hemsk. asså man pinar sig igenom lektionerna varje gång, man blir galen. och efter varje lektion har jag huvudvärk, seriöst. jag mådde så dåligt idag på träningen efter det, hon tar livet av mig. men vi har haft matte också, det är svårt. man måste be om hjälp hela tiden, matte d + amanda = dåligt. haha!

nu ska jag och frankuy röra oss mot centrum, hon ska ta tåget hem och jag mot affären. puss


nya rig kläder

rig är riksidrottsgymnasiet för folk som inte lärt sig det ännu. men här kommer i alla fall bilder på dom nya kläderna. dom är snygga!


den nya overallen.

de nya skorna, lila och vita! snygga


8

idag är det exakt två veckor kvar. tänkte precis på att snart har femton dagar gått och då är det över. jag gör en för stor grej av det hela eller?! jag gillar att fylla år.

har tränat två pass idag, bara badminton såklart. sov inte mycket inatt för kunde inte sova, vaknade onödigt tidigt imorse också så därför gick träningarna inte så bra. jag behöver verkligen sömn för att funka att träna, mina ben blir som tunga betongstenar och jag har verkligen inte huvudet med mig. som tur var hade vi bara två lektinoer idag, plus att vi fick sluta tidigare på en. skönt.

när jag kom hem har jag inte gjort något förutom att duscha. jo jag sprang ner till affären och köpte hem en sofis mode eftersom jag hörde att mina förr klasskamrat, lovisa hååg, skulle vara med i den som modell. japp, på första sidan för loreal. mycket vacker! kul :)

nu ska jag kolla på grey's, laga mat och plocka undan lite kläder. ska knäppa lite kort på nya badminton kläder jag fått idag! grymt snygg, eller hur girls?

love klack


elmander


snygg? snygg? eller snygg?


vad har hänt?

gick i centrum idag och kollade på parfymer. jag hittade någon jag funderade på, jag tror det var britney spears - midnight något och sedan ck - secret obesession. dem är mina favoriter just nu, ska försöka kolla lite mera. har ni några tips godluktande parfymer? skriv gärna tack.

jag tänkte också att jag skulle kolla på något klädesplagg som jag kanske kunde ha på min födelsedag, födelsedagskalas?! men vet ni? jag hittar ingeting jag fastnar för. inget alls. konstigt tycker jag. det är ju bra, men jag ville ju ha något nytt. ska jag gå i gamla kläder på min egen och endaste arton års dag?! nejdå. det löser sig. jag har ju en del kläder så ska nog lyckas hitta på något om jag inte hittar något i affären. har ju över en vecka på mig.

nu ska jag sova, eller det skulle jag gjort för ett bra tag sedan. men just nu är det komikerprogram på tv, det måste ju ses. ska försöka läsa lite också, hinner jag? ska ju upp halv sju imorgon. åhåhåhå!


inget att skriva. men jag vill


















jag har inget speciellt kul att blogga om idag. tänkte bara dissa några saker som jag funderat på idag. 

diss ett. människor som åker på tunnelbanan och luktar rent ut sagt skit. när man känner hur kvälvningarna stiger för att de luktar. det är så inte ok, exremt ofräscht. ska det vara så svårt att duscha, borta tänderna och använda deo? kom igen vafan!!

diss två. att man saknar människor när de försvinner eller åker bort, även om det bara gått en vecka eller två så saknar man dem för att man vet att de kommer vara borta länge. man hade inte saknat dem om dem bara hade varit borta två veckor, men just för att man vet att det ska vara bort länge så saknar man dem direkt. (det är något fint som frankuy sa. men så jävla jobbigt och man mår dåligt, det är en diss.)


företagsekonomi b

blev en snabbuppdatering imorse. blev stressad så skrev ihop något. missade kanske lite saker men hoppas ni förstod. jag åkte hem till stockholm idag för jag började inte fören klockan ett idag, då fick jag ju en halv dag längre i borlänge. skönt, det blir faktiskt mycket längre helg i borlänge då.

skolan var seg, vi hade ju bara företagsekonomi b för vi skulle ha det så vi slipper sista lektionen på onsdag. vi höll på till nästan fyra, sen tyckte våran lärare att vi såg trötta ut. nu har jag bara legat hemma och kollat på tv, gossip girl och grey's! ska snart äta lite sen ska jag gå till centrum och kolla på parfym, ska köpa en ny. ska börja kika lite och se ifall jag fastnar för någon ny. har redan en favorit men ja.

kom på att centrum stänger sju redan, dags att röra sig! puss


7


elsa på matchen. spelar fotboll!!

badade elsa sen. tuppkam?! (heter det så, snyggt iaf, eller?)

igår så blev det inte mycket uppdatering. men igår så var jag hos mamma på dagen, vi myster bara på förmiddagen sen åkte vi förbi lager. hittade en tröja och en väst! sedan drog vi oss mot borlänge. jag och sanna hade bestämt för att kolla på forssa a matchen, vi tog med oss söt elsa. mamma följde också med och kollade. de var duktiga, vann med hela åtta-noll. i slutet av matchen dök mikkis upp, hon följde sedan med hem och vi bara chillade. saknat henne ju!! på kvällen satt jag med svenska läxan, nästan klar nu.

ska dra till skolan nu, frankuy var där tidigt fasten vi börjar klockan ett så ska göra henne sällskap!! puss

forrest gump

sitter framför tvn med mamma ikväll. har kollat på forrest gump, man blir sådär halvt imponerad när han springer i tre år och två månader och bla bla. tänk om man tyckte om att springa så pass mycket!! men vi ska väl snart bege oss mot sängen.

måste bara säga att zlatan är ingen gud. frågan är hur bra var han under matchen? inte så vidare tycker jag. han var ju nästan tvungen att göra det dära målet för annars hade det varit pinsamt. han är ju bara bra när han har bra (bättre) medspelare, klart som fan. whatever, massa creed till honom för att han tog sverige en chans närmare vm!

föresten så kommer jag förmodligen spendera massa helger i borlänge framöver, det var ett tag sedan (under skolgången). nästa helg blir det skånska (helgen som kommer), helgen efter det blir det borlänge för att förmodligen fira och helgen efter det blir det också borlänge för då är serien här. mycket tycker jag, två helger efter varandra. men det ser jag framemot!!

ska kolla på världens brott nu!


saknar det bruna



gosh! hur blek får man vara? tur att det var vinter när bilden var tagen. annars vette fan!

5


bra sverige och här har vi snyggingen elmander!

jag åkte som sagt till borlänge igår. som tur var åkte fribban och robin på tåget så tiden gick lite fortare! jag och fribban pratade om förr i tiden, saknar den tiden. sjuan till nian! vi planerade också för att bowla på kvällen men det blev inget för det var full bokat. jag tillbringade istället kvällen med familjen, massa mys med elsa. vi låg på golvet tillsammans och kollade på teletubbies. hon är kär i det programmet. mycket mysigt som sagt, gud vad jag älskar den flickan. hon får en alltid glad oavsett! ♥

idag vaknade jag tidigt, jag är ju van att gå upp tidigt så. jag var med familjen idag bara, sen var vi förbi elgiganten och kollade på födelsedagspresent åt mig! wiho!! sedan vid fyra åkte jag till samling, dags för fotbollsmatch. gick helt ok, vi vann med fyra-tre och jag gjorde två mål och en assist. lite tur ska man ha!!

nu sitter jag hos mamma, vi har ätit och kollat på sverige matchen. helt sjukt att i nittiotre.nollåtta får dom in två-ett som var behövligt. (övertiden var bara treminuter så där hade dom tur). skulle egentligen kunna sitta här och snacka om hur dåligt zlatan var under matchen, men eftersom han blev matchens hjälte när han gjorde sista målet så kan jag ju inte det. så va fan, fan vad jag älskar dig zlatan!!! så jävla goood!!!

btw, jag gjorde illa mig under matchen tror jag. har i alla fall jätte ont i rygg/svanskota/ljumskar. vet några som inte blir så glad över detta men förhoppningsvis försvinner det tills imorgon. hoppas!


4

arton dagar kvar, tiden springer ifrån mig. haha? jag har precis kommit hem från skolan, dagen började med träning som vanligt och sedan hade vi UF och matte. sedan har vi diskuterat studenten, flak och skiva. vi ska vara värst med allting såklart!! största flaket, bästa ljudanläggning och bästa skivan!!  mera tänker jag inte säga men det blir en del pengar att lägga ut men whatever det händer bara en gång i livet. längtar, det är ju inte så långt kvar nu. eller?

ska snart börja packa det sista, ska snart bege mig mot tåget för att åka till borlänge. ska bli en mysig helg, ta det lugnt bara. eller ska nog i försig spela fotbollsmatch men förutom det. blir nog inte så mycket uppdatering under helgen eftersom det inte är min första prioritet när jag är hemma. massa mys med familjen istället!!

puss


3

dagen började med sovmorgon, började inte fören halv tio. japp ni hörde rätt, helt otroligt. skönt faktiskt även om jag vaknade tidigt, kan inte sova nu förtiden. det var i alla fall träning klockan halv tio. sedan var de dags för skola, fyra lektioner efter lunch bara. samhällskunskap matte svenska och projektarbete.

nu är jag hemma och har precis diskat, ska snart ner till tvättstugan för att tvätta. jag tränar så mycket så alla träningskläder tar slut direkt. ska försöka städa lite idag också, inte orkat ännu men ska verkligen försöka idag. ska hem i helgen också, ska bli jätte skönt att komma hem och träffa familjen igen. behöver verkligen en lugn helg nu, skolan dödar mig sakta.


kommentar från elsa



söt kommentar va?! i helgen ses vi! ♥

no one know, the things we've been through


bild

reinfeldt


bilden är dålig. vet inte varför min kamera inte ville som jag idag. men det får duga. här har vi fredrik reinfeldt!

dagen började med gym. den fortsatte med ett besök av reinfeldt, han skulle besöka sin gamla skola (yes, han gick på min skola åva, förut). han var en skön snubbe faktiskt, inte sådär tråkig som man kan tänka sig att dessa polikter är. spännade att träffa honom faktiskt!

sedan blev det samhällskunskap och matte, sedan blev det snabbt ombyttning och sedan träning. träning gick inget vidare, jag är trött och bla bla. ska lägga mig snart så jag blir pigg tills träningarna imorgon. efter träningen åkte jag och frankuy till hornstull (?) kommer inte ihåg riktigt, men där solade vi solrium. skönt att få lite färg, fick inte mycket efter tjugo minuter. sedan for jag hem och nu sitter jag här, ska lägga mig snart och sedan kolla på true blood. går på ettan idag klockan tjugotvå!!

love a


elsa andrén


saknar henne extremt mycket. det händer ju så mycket!! hon har börjat på dagis nu och tydligen har hon inte ens tid att säga hejdå på morgonen och vill inte hem på eftermiddagen. hon är så söt, våran lilla flicka. ♥

matlagning


lagade mat idag (som alltid men ni förstår), det blev potatis lax och wokgrönsaker. det blir bättre och bättre, men jag lyckas alltid bränna det men förra gången var det värre. tänkte att jag inte använt min systemkamera på ett tag så tog lite kort :)

true blood nästa!

1

shit, att det är september redan. det är helt sjukt, vad tiden går fort. det är bara tre ynka veckor kvar tills jag blir arton år, det är också helt sjukt. allting går så fort. man måste verkligen ta vara på tiden! haha. men som sagt det är verkligen höst nu. jag tycker inte om det, sommaren gick alldeles för fort.. kom tillbaka sommaren!

idag startade dagen med träning, (jag var oerhört pigg, konstigt nog) den var sjukt jobbig. sedan var det dags för skolan, vi hade två lektioner sedan var det dags för andra träning denna dag och det var så mycket jobbigare än den på morgonen. sedan var det bara att fara till skolan igen och ha en lektion, vilket var rätt onödigt men jag sköter skolan i alla fall.

nu är jag äntligen hemma och jag är slut i kroppen och huvudet! sitter och glor på grey's, efter det ska jag fixa mat, det blir lax idag! Efter det blir de true blood. älskar den serien även om den är för lik twilight sagorna, kanske därför jag älskar den? men ibland blir jag irriterad hur mycket twilight har snott av dom men whatever det kommer alltid vara så med allt. någon mera som kollar på den serien? vad tycker ni? för mycket twilight?

om ni missat programmet true blood så kan ni kolla på första avsnittet här. andra avsnittet är på onsdag klockan tjugotvå på ettan annars kan ni ju bara fortsätta kolla det på sidan jag visade, det kommer upp nya avsnitt varje gång det gått ett avsnitt på tv.


RSS 2.0