30

igår så hade jag besök hela dagen av en vän. sen under dagen kom jag på att jag glömt min sminkväska i hallen och fick smått panik, gick till hallen men där var den inte och inte hemma.

senare åkte jag hem till lunkan, fixade mig där för att jag inte hade något smink och sen åkte vi till hallen för avslutning/avskeds fest för hallen. sen hade de hittat min sminkväska också så fick tillbaka den, värdefullt! det var en rolig kväll.

nu ska jag åka hem till borlänge för att jag ska jobba ikväll och imorgon. puss

fredag

hemma efter en mysig kväll med brudarna! middag, movie, jordgubbar, melon, annans och glass.. mmm! nu ska jag sova, blir nog en tidig morgon imorgon, vi får se hur den slutar. jag berättar mera imorgon! puss

om en vecka då jävlar!!

oc

ligger i sängen under täcket och kollar på oc. kan inte sluta kolla, det är för bra. fick mitt schema från jobbet precis, ja det är mycket jobb men jag tjänar bra med pengar får tänka på det!

har varit dålig med maten denna vecka, jag vet inte varför men har bara blivit så. ska skärpa mig! blev nöjd när jag gick till centrum och köpte lunch idag i alla fall. puss

28

blev en sen men mycket rolig kväll på ball breaker igår! det var lite sorgligt också. först körde vi bilbana, jätte roligt och där får alla fram sina vinnarskalar! gud ja, man slåss nästan och svetten rinner. men det är kul! sen åt vi en jätte god mat, blev hamburgare men det är så mycket godare på ett sånt där ställe. sen höll några tal, fick presenter och pratade gamla minnen som hänt under åren. jag tycker om rig, de har man fina minnen med. kommer bilder och en video på larrys tal.

idag var det träning nollsju.trettio och det var först spel och bolancharna körde över i mixed, sen blev det fys som var riktigt jobbig. sen åkte jag och lunk till skolan och lämnade tillbaka böcker, rensade vår sida på datorn och sen gick vi och solade.

nu är jag hemma och vilar. är jätte trött! senare ikväll hämtar nog mixo upp mig och vi åker till henne och äter middag och sedan dyker lunkan upp och vi kör en mys/film kväll! puss

ball breaker

nu är jag hemma igen, rodden var ingen höjdare. rätt segt! ska kolla på oc ett tag för jag är alldeles för trött för att orka göra något mer. sen ikväll blir det ball breaker med RIG, kommer saknar RIG! avskedmiddag ju..


NEJ!

fan, jag gick in och kollade igen på klart.se och nu ska det bli regn på studenten! fan vad det ändrar sig. jag vill inte.



ska strax röra mig in mot stan och kolla på rodden. det blir nog en mysig dag! pusss


some people search their whole lives to find what I’ve found.


bild från weheartit.com

läste precis fridas
inlägg och tänkte att jag också bara måste säga några ord eftersom jag inte alltid är så bra på det. jag har världens underbaraste vänner och jag älskar er! ♥

tror jag är extra känslig nu när studenten börjar närma sig! men det är ju inte ett slut, bara en början på något annat. jag brukar få tårar i ögonen när jag ser någon annan tar studenten, men nu tar jag själv studenten så hur ska detta sluta. hihi


badminton

gick iväg för att träna badminton, det var mycket roligare än förväntat. jag har liksom lagt badminton åt sidan lite nu på senast för det har varit så mycket med studenten, jobb och sånt. men jag ska köra igång igen så fort allting har lagt sig! det blir mycket sommarträning med syster och kanske med borlänge badminton, jag vet inte riktigt men de skulle köra någon fysträning i sommar om jag minns rätt? kul!

nu ska jag mysa framför tvn och sedan ta tag i städandet! puss

YES!

enligt klart.se ska det bli strålande väder på studenten! underbart! tack. hoppas det blir nu så också.


åva-lunken

vi har haft friluftsdag med skolan idag. eftersom brännbollslaget var fullt fick vi köra på åva-lunken! det var en mil vi gick, men det måste nog ha varit mer. i alla fall så nu är jag hemma, ska hitta på någonting att käka och sen får vi se hur det blir med träningen i eftermiddag. puss

sommarstädning?

har städat gaderoben. slänge faktiskt mycket, tre ica kassar med kläder. det är mycket mera än jag trodde! ska väl gå över till skorna imorgon. jag har faktiskt plockat fram alla sommar skor som är värda att använda.

jag räknade alla mina klänningar, 24 st. det var då många mer än vad jag trodde! jag trodde inte jag hade några, men så är det ju alltid. ska försöka sova snart, ska kolla lite på oc först. puss

kul va?

vill bara skriva en sak här, men det kan jag inte och ska inte. det är ingen hemlighet men det bordes bara hållas kvar här hos mig.







25

jag hade en lektion idag som var på femtio minuter. sen åkte jag och amanda och fixade en sak till på torsdag. sen åkte vi hem till henne och började städa och sånt för studenten nästa vecka. vi ska ju vara där och ha champange frukost och sedan mottagning! sen har jag också hunnit med att sola, jag blev röd. men jag är känslig för jag har inte solat på hur länge som helst, åtta månader kanske? :o dags att börja nu!

sen gick jag hem och då var det ström avbrott så jag fick knacka på grannen eftersom jag inte har någon koll på sånt dära, han hjälpte mig och efter något om funkade det igen. sen fick jag ångest för att det är så stökigt här hemme så var tvungen att städa, blev toaletten och "köket". ska ta resten senare!

ska fixa lite käk nu! puss


24



hemma från skolan nu. ska skriva klart en hemtenta nu ikväll och det är de sista jag gör!! hur underbart är det inte? nästa vecka!!!! jag är nervös


24


grattis älskade syster som fyller 21 år idag!

igår så var det dags för skiva nr 2, vi fick ju en ny av skolfest för att vakterna förstörde den andra. härligt! det var faktiskt riktigt kul rakt igenom! förutom det som hände på slutet med fribbans mobil.

idag blir det en plugg dag. min sista grej ska vara inne idag, en hemtenta om religion! jag börjar bli nervös, för det är snart bara en vecka kvar och hu!! jag har inte alls hunnit förbereda mig..

nu ska jag börja göra mig klar för skolan! har två lektioner idag. vi hörs efter det. puss


23


har kläder på mig även om det inte ser ut så! en sliten amanda

det har varit mycket i helgen. igår girls of badminton och sen på kvällen var det badminton avslutning. och idag skulle jag åkt med tio i tio tåget tillbaka till stockholm men jag missar det för jag tror att jag glömt min plånbok hemma. panik! men hittade den och nu får jag ta ett tåg som 13.53 istället. egentligen gör det inte så mycket att åka senare men själva principen.

har precis duschat. ska gå ner och mysa med familjen det sista innan jag åker igen! puss


I badmintonhallen, girls of badminton.

foto0155 (MMS)

I badmintonhallen, girls of badminton.


Ligger i sängen och ska sova! Jobbade till...

foto0154 (MMS)

Ligger i sängen och ska sova! Jobbade till elva ikväll så sängen känns längtad. Vi hörs imorgon. Puss


Sitter på tåget på väg till borlänge! :) h...

foto0151 (MMS)

Sitter på tåget på väg till borlänge! :) hann inte äta innan så köpte på tåget, riktigt gott faktiskt!


Mobilbloggar bara för att! Står i fönstret...

foto0149 (MMS)

Mobilbloggar bara för att! Står i fönstret och kollar ut. Hur varmt som helst. Folk spelar tennis. Det luktar grillat också, avundsjuk jag blir.. Nu tror jag att det är sommar mina vänner. Den är efterlängtad!


plugg



har försökt plugga, har faktiskt gjort en del men har för mycket kvar. har jätte mycket plugg som ska vara fixat tills måndag! inte alls taggad. måste fixa det i helgen fast jag egentligen inte alls har tid.

har mål att bli klar med organisation och ledarskapen idag och på tåget imorgon ska jag jobba satan med religionen sen har jag bara svenskan kvar. fast grejen är att det är så stora saker! puss


19

dagen började med gym, körde några nya övningar som kommer resultera i träningsvärk imorgon! sen gick jag hem och pluggade. senare gick jag till skolan för att gå på en lektion! älskar skolan just nu, vi har nästan inga lektioner fast massa plugg däremot. imorgon är vi lediga så jag åker hem till borlänge tidigare än tänkt, skönt.

nu blir det plugg och oc! pusss

michaela forni

jag älskar michaela fornis kategori om kärlek!

"Vissa människor blir bara ett kapitel i ens liv. Vissa längre, andra kortare. Man inser i efterhand att vi var aldrig menade för varandra, han var inte mannen i mitt liv, min prins, den som skulle rädda mig från den ensamma vardagen. Man trodde det för en millisekund eller flera år. En natt ibland flera. Man avslutar ett kapitel med en tår eller så, det är alltid ett sorgligt täcke över avslut. Sedan blir det många sidor av ingenting alls egentligen tills ett nytt spännande kapitel tar fart. Jag undrar hur det kommer se ut när allt är över. När alla kapitel är skrivna. Vilka som återkommer, sida efter sida, och vilka som försvinner utan förklaring. Varje gång man träffar en ny människa hoppas och tror man att det namnet aldrig kommer sluta skrivas i boken om mitt liv, men allt som oftast blir det så ändå. Namnen försvinner och ersätts med nya. Det är väl så man lär sig om livet och människor. Det är väl också det som är spännande med livet, man vet aldrig hur nästa kapitel kommer att se ut eller hur det som skrivs nu kommer att avslutas. Det viktiga är att boken, när man är inne på sista sidorna slutar lyckligt. Då har man väl på något sätt lyckas med sin självbiografi. Om folk försvinner längst sidorna men de man älskar i slutet finns kvar, sida efter sida till sista punkten är satt. Man drömmer så starkt efter lyckliga slut som i filmerna och även om många av mina kapitel slutar med tårar hoppas jag att allt får ett lyckligt slut. Jag undrar hur många av alla människor det är som får lyckliga slut. Man vet inte. Jag hoppas att det är många."

24 grader


träningen i eftermiddag var jobbig, riktigt jobbig. plus att det är så himla varmt ute så man svettas ihjäl! min tröja gick väl och vrida ur efter träning (oops det kanske ni inte ville veta)! haha.

håller på att tvätta nu! det är varmt i lägenheten som jag springer runt och fixar. jag har öppnat fönstert men känner ingen större skillnad. det är nog nästan varmare ute! puss

Mobilbloggar! På väg hem från träningen. K...

foto0148 (MMS)

Mobilbloggar! På väg hem från träningen. Kan inte sluta tjata om det underbara vädret!


18


jag och mamma ♥ gammal bild!

är hemma från skolan nu, vi hade resursdag från 10-12 idag. vi lyssnade på en debatt för politiska ungdomsförbunden kanske? ska träna nu klockan 14, det blir badminton sen ska jag fixa avtal med täby 15.30!

ikväll blir det plugg och tvättning! sen är det ju massa bra program på tv, jag älskar tv-tisdagar.  


värme



21 grader klockan 23.00 på kvällen! åh vad jag älskar!


plugg

hej! hemma från prommenaden nu. mobil bloggade förut, den med bilden! ska börja med det igen. mycket roligare. nu ska jag sätta igång med plugget! måste skicka in ett arbete idag. puss


Ska ut på promenad med flickorna nu! Mysig...

foto0141 (MMS)

Ska ut på promenad med flickorna nu! Mysigt! Allt är så fint och grönt ute!


strålande väder

det är underbart väder idag! sitter med ryggen i solen eftersom jag inte ska sola ansiktet. ska snart sätta igång med plugget också. sola och plugga samtidigt funkar utmärkt! ska försöka skriva klart en sak idag så blir jag av med det.

ikväll blir det promenad runt sjön med tjejerna. ska försöka hinna med handlingen innan det.

nu är det bara 18 ynka dagar kvar till den stora dagen! love!

16

i fredags efter jobbet var det bara snabbt hem och göra sig i ordning. mamma fyllde år då så vi skulle ha kalas, även för sanna som fyller år om en vecka. lika bra att ta de samtidigt!

igår så kom morfar och karin upp, de skulle fira mamma och sanna också. de kom upp igår istället för resterande som kom iförrgår. efter det så åkte vi ner till stan för att kolla på brage matchen. dom vann! sen köpte vi pizza och åkte hem och myste.

idag ska jag åka hem till stockholm. men tydligen var alla biljetter slut så var tvungen att ta ett tåg som går åtta. tycker inte om att komma hem så sent. men ska i alla fall snart åka ner till pappa!

13

halluu! mina dagar trippar vidare med jobb. jag börjar bli lagomt trött nu i slutet av veckan. det är inte ofta man går upp fyra flera dagar i rad! men imorgon är min sista dag för denna vecka. jag måste tydligen jobba minst en gång i veckan ändå fram till sommaren. inget jag hade planerat in men jag har tyvärr inge större val.

det värsta är jag måste plugga. det är så sjukt mycket kvar innan vi slutar och just nu känns det så långt borta. men det är bara att bita ihop fast man är så trött att ögonen faller ihop varje sekund. men livet är hårt för alla! nu kör vi sista veckorna!!


11

gick upp fyra imorse. det var bara att käka frukost, klä på sig och bege sig mot jobbet! är hemma i veckan och gör en utbildning. klockan 05.30 började jag, skapligt trött. men det går fortfarande men vi får väl se hur jag överlever resten av veckan. ska försöka komma i säng skapligt tidigt idag, nu kanske? men jobbet är faktiskt helt okej!

när jag kom hem idag så duschade jag och åkte till sanna. vi skulle fixa det sista med hennes vind. mamma var också där så jag fick träffa henne lite! blir inte så mycket denna vecka eftersom jag bor hos pappa när jag jobbar. sen gick vi till konsum och köpte glas.

hör av mig imorgon och ser ifall jag lever efter ännu en dag på jobbet!

sanna & jag


ny kavaj/kofta?!

köpte denna på stan idag, vet inte riktigt vad jag ska kalla den! ser inte så bra. men den är snygg.



utgång på g

jag och sanna ska strax röra oss mot jenny! hon bjuder på middag idag. senare bli det utgång. vi hörs imorgon!


såhär ser jag ut just nu. bara hunnit måla ett öga! stor skillnad va?


8

godmorgon!

jag och sanna gick upp vid åtta för att börja göra oss iordning. vi ska in till staden idag! det blir inte så länge men en stund.

puss

7

vi gick upp tidigt för att gå ut på en promenad. en mil, ungefär 10kg packning på ryggen. det var jag, sanna och lunkan. det gick jätte bra och vi klarade det på 1h och 40 min!! duktiga.

sen gick jag och sanna hem och pluggade. när vi var klara lagade vi mat och tog sen en vända till centrum. jag hittade ingeting idag men sanna hittade något litet. nu ligger vi framför oc! det blir en lugn kväll. ska bli skönt.

puss


6




några bilder från dessa dagar

sanna är här och hälsar på som sagt. vi har det jätte bra!

idag var jag på avvecklingssamtal med RIG, sen var det skola som snabbt var över och sen blev det stan. jag shoppade faktiskt en del, men det var länge sedan och det var bara saker som jag behövde!!

nu ligger jag i sängen och sanna i soffan. vi ska mysa framför oc ikväll! vi börjar om från början. jag älskar den underbara serien.


varberg bilder




vi körde vår egen mösspåtagning eftersom vi missade vår i skolan

vi lagade mat i våra stugor. vi avancerade!

vi bjöd killarna på fika en dag. sen bjöd de dagen efter!


5

back on track?!

helgen i varberg var faktiskt jätte bra fast tråkigt väder och spel. hade jätte mys med flickorna! de är så underbara och har nog aldrig skrattat så mycket åt mixo som jag gjorde i helgen. inget elakt menat men hon är bara för söt! kommer massa bilder snart. men har fullt upp denna vecka! 

i måndags åkte jag hem och vi firade ulrika lite smått, hon fyller år imorgon och både jag och sanna är borta då. sen på tisdag hade jag tid hos tandregleringen, efter det åkte jag hem och tog en löprunda. dags att komma igång! jag hämtade också elsa på dagis och när ulrika kom hem åkte vi till coop och köpte en rosa resväska till mig. sen åkte vi vidare till torsång och tog en fika. senare på kvällen tog jag och sanna tåget tillbaka till stockholm. 

nu är sanna här hos mig och hälsar på, mycket trevligt med sällskap. idag har vi gymat, varit i skolan, tränat badminton och ikväll tog vi en vända till stan och gick på bio. vi såg remember me! underbar film. den var romtantisk, rolig och sorglig. det var inte många på bion men det var bara tjejer och i slutet satt alla tjejer och grät! hahaha. 

imorgon blir det avvecklingssamtal med tränarna, skola och sedan är planerna osäkra. jag måste ju vara tillbaka i borlänge på fredag och ha en föreläsning (?) med jobbet och vet inte om jag åker imorgon eller tidigt på fredag.

nu blir det sängen! lovelove

borlänge

hemma i borlänge en snabb vända. vi hörs när jag är tillbaka. puss

RSS 2.0