31

åkte på träning imorse och var lite extra seg därifrån så var nog inte hemma närmare elva. då duschade jag sen la jag mig i sängen för att sova en stund, jag vaknade upp vid halv två! har precis gjort en "exklusiv" måltid - tortellini! men det är faktsikt mycket gott även om det är enkelt.

nu ska jag bara ta det lugnt framför tvn, mycket mera tänker jag inte anstränga mig idag. har ju ont överallt i kroppen sen träningen i veckan! pusss


blåögd



nu blir jag blåögd ett tag framöver. linserna är slut och jag har glömt att beställa nya och det som alltid tar extra lång tid att få dem färgade bruna. jag som verkligen inte tycker om att vara blåögd, jag känner mig liten. synd nog har jag bara mig själv att skylla! haha


träning

hemkommen från träningen. det gick inget vidare idag men bara att ta nya tag för morgondagens träningar. imorgon står det på schemat träning mellan 8-10, sen får vi se vad som händer. pusss

ica, hemköp, coop...

... en hel del buktiker besökte vi, tror det var 15 st. men det är bara bra, det lär nog dröja ett tag innan de hör av sig men nu har jag gjort det jag kunnat. och tack underbara frida för skjutsen, guld värt!

ska strax börja göra mig klar för träning, åker hemifrån runt kvart i sex. är hemma närmare nio ikväll! pusss

30

söndagen spenderades också som sagt i hallen, riktigt bra matcher spelades och jag satt linjedomare. det var danskar där som var riktigt bra för deras ålder!

sen på kvällningen blev det bara mys framför tvn. jag bara sover och sover men jag är fortfarande lika trött. kanske dags att ta igen all missad sömn under sommaren.

idag gick jag upp vid sju för att träna mellan åtta-tio! nu ligger jag i sängen framför tvn och väntar på att klockan ska bli två för då ska jag träffa frida. vi ska åka runt till några butiker och lämna mitt cv! jag behöver ju ett jobb. sen blir det träning igen senare ikväll. pusss


28

dagen har spenderas i hallen, från klockan 09 tills nu! men de är det jag älskar också. många kanske inte förstår hur man kan tycka det men det är härligt på något vis. dagens spel var dock inget att hurra för!

jag känner mig ensam nu när jag sitter här. under hela sommaren har jag haft någon med mig, tror ärligt inte att jag varit själv en kväll. men nu är jag tillbaka till det normala och det innebär ensamhet (som jag dock har saknat under sommaren, men man vill alltid ha det man inte får). ville ha följt med tjejerna och göra staden men jag hann inte eftersom jag var tvungen att vara i hallen så länge.

nu ska jag mysa framför bröllopsfotografen, hoppas den är bra! puss


27



idag började dagen med träning, det blev ungefär en och halvtimme. vi körde lugnt eftersom vi har tävling imorgon. på självast hemmaplan vi får se hur det går!

idag har jag övervunnit en rädsla jag har i alla fall, gått till affären och pratat med buktiksansvarige och lämnat cv. sånt tycker jag verkligen är obehagligt men det gick bra!

ikväll blir det mys med film och godis med syster. pussss

26

igår åkte vi ner till stockholm, jag mamma sanna. jag övningskörde hela vägen ner, det gick faktiskt bra. förutom när vi väl är framme så råkar jag nästan köra på en tant så jag fick tvärbromsa. men det räknas inte! 

väl nere så gick vi till centrum och kikade en stund, åkte sedan vidare till hallen för att prata med tränarna och kolla in nya hallen. sen åkte vi och storhandlade, behövde handla upp "grundsakerna" här hemma. på hemvägen åkte vi förbi pizzerian och köpte med oss pizza, sen bombade vi även ostbågar och marabou på kvällen. vi städade också lite, fick ihop tre påsar med skit som skulle slängas.

idag tränade jag mellan 8-10, sen fick jag hämtning och då vare bara hem och duscha. sen gick vi till centrum igen och shoppade lite och käka god lunch. fick med mig en jätte fin bh hem! sen var det dags för mamma att röra sig hemåt borlänge igen, tack för allt mamma. ♥

jag och sanna fixade iordning tonfisksallad till middag. sen var det dags för träning igen! nu är vi hemma och ska väl strax sova för att upp och träna vid 8 imorgon. pusss

25

idag åker jag tillbaka till stockholm. sanna och mami följer med mig ner med alla saker. men sanna stannar kvar till helgen då vi tävlar, medan mami bara stannar över natten. dagen kommer alltså bestå av packande av kläder och allt jag ska ha med mig tillbaka. det lär bli en del!

jag har nu ångest för att åka ner. ett tag längtade jag för att få åka ner men nu när det närmar sig vill jag bara stanna hemma ett LITET tag till. jag kommer sakna dem här hemma! det har varit en bra sommar även om det har varit mycket jobb.

jag gick upp vid halv åtta för att säga hejdå till papi, ulrika och elsa. jag åker runt två så jag hinner inte träffa dem något mer. puss

lekparken med elsa

tog några bilder med mobilen.




24

åkte hem från mamma efter lunch. vår lilla zigge har blivit sjuk, förmodligen har han fått kennelhostan. stackarn!

väl hemma tog jag en sväng till körskolan och pluggade lite, satt där ett par timmar för att sen åka hem och fixa klart mitt cv med ulrika. sen kom pappa hem och vi åkte till elgiganten för att kolla några saker. sen åkte vi till pappas jobb och skrev ut alla cvn. nu hoppas vi på det bästa!

nu ska jag mysa med pappa och ulrika eftersom jag inte träffar dem fören nästa vecka. jag åker ju ner till stockholm imorgon och kommer inte hem igen fören veckan därpå. puss

förstår ni?

förut försökte jag få er att förstå hur jag kände angående att vara ingen. tittade precis på en blogg och kände precis som jag.

"Idag lever över 6,6 miljarder människor på jorden. Det gör mig så väldigt liten. Jag brukar tänka på det ganska ofta, hur obetydlig en människa kan vara. Det gör mig himla förvirrad.

Ibland blir jag väldigt glad när jag tänker på det, för att det är otroligt hur en människa kan göra så stor skillnad. Men mest blir jag bara rädd. För jag vill ju också göra skillnad och det känns så svårt. Hur kan jag, bland 6,6 miljarder andra, spela roll?"

kvarnberget

uppe hos mami nu. ska bara mysa och ta det lugnt! jag är trött som människa, men jag ska försöka vila upp mig dessa dagar innan tävlingen i helgen!

föresten så var vi ute och åkte med elsa på cykel. vi åkte till en lekpark i stan och myste där ett bra tag med fika. elsa ville aldrig hem men vi har lovat att åka tillbaka någon dag. hon är underbar den flickan.

jag brukar ha flera saker att göra varje dag men inte imorgon så imorgon ska jag göra = INGENTING! det längtar jag efter. puss

Gissa vad jag gjorde? Jo glömde kameran!

foto0177 (MMS)

Gissa vad jag gjorde? Jo glömde kameran!


tears are words that heart can’t say

jag somnade och sov till nu, alltså fyra timmar. jag vet inte om jag är mycket piggare nu men det känns bättre. det är underbart väder ute (för att snart vara höst) och jag sanna elsa kanske ska åka på en cykeltur. det blir nog mysigt! vet ni? jag tar med mig kameran då (har varit fruktansvärt dålig med kort i sommar).

jag måste säga att jag är tacksam för att ha haft ica lagret som jobb. men jag är samtidigt glad över att sommarschemat nu är slut. för det där jobbet slet faktiskt både psykiskt och fysiskt. min onda rygg har kommit tillbaka som även gör det svårt för mig att spela badminton. mina händer värker när jag böjer dem, de knäpper till och låser sig. det blir nog så när man tvingar sig att arbeta med iskalla händer, det är trotsallt värme som i ett kylskåp där jag jobbar. men pengarna som har rullat in varje månad - ja då har det varit värt det. puss!

23

nu är jag "FRI" från ica. en slitande jobb men det har varit värt det! kommer förstås bli några dagar jobb framöver men inte på heltid som det varit.

har precis varit på körskolan och haft en körlektion. det gick bättre än vad jag trodde! men nu ska jag lägga mig och sova en stund. pusss

22 - en månad till födelsedag

det är mycket nu och jag hinner inte med att sova. igår var det jobb till tre sen hem och vela i flera timmar om man ska gå ut eller inte. man tillslut löser det sig och vi beger oss till bolanche, sanna jag linda linnea maja. hade en mycket trevlig utgång som inte alls spårade. blev även efterfest och jag var inte hemma hos sanna fören tidigt på morgon (uppe 24 timmar typ). sen var det bara att sova i 4-5 timmar för att upp igen och nu sitter jag här och ska göra mig klar inför dagens jobb. men idag är det SISTA dagen, denna dag har jag längtat efter!

(skulle kommit upp igår men vet inte vad som hände)

personlighetstest..

.. hum?

"Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra."

jag fastnar alltid här...

borde sova för länge sedan och jag skulle det men jag fastnade här som vanligt. imorgon blir det jobb mellan sju och tre, mycket skön tid att jobba. jag och syster funderade på utgång men ingen verkar sugen på det så vi får se hur det blir. jag vet inte själv vad jag vill, både och!

satt och kollade på lite gamla bilder och insåg att jag saknar min gamla vänner i borlänge. att bara få vara en del av dem. men livet går ju vidare och jag har underbara vänner i stockholm men ändå man saknar ibland, det gör nog de flesta. det är bara synd! ni kanske inte förstår, det vet jag inte men jag har aldrig varit speciellt duktig på att förmedla mina känslor i ord. godnatt

20

har jobbat inprincip hela dagen, men efter jobbet åkte jag förbi stan och träffade baban som var här en sväng idag! jag gick med honom på gymnaiset för er som inte visste, i stockholm alltså. han ska flytta hit till borlänge och plugga. det var roligt att träffas, det var ju ett tag sedan.

men sen var jag trött o åkte hem, och har bara legat framför tvn nu. det blir en lugn kväll eftersom jag börjar vid 7 imorgon med! pusss


badminton

ligger i soffan, ska strax gå och sova. ska upp vid sex imorgon eftersom jag jobbar, men nu är det tre dagar kvar och jag står ut.

tränade badminton ikväll, det går bra för mig. kom även på ett bra mål för mig inför denna säsong, berättar för efter första tävlingen som är nästa helg. bara att vänta, ni vet ordspråket! nu ropar sängen där uppe. godnatt


19

dagen började med en lång sovmorgon till elva. käka frukost för att sen bege sig ut på en långprommis med zigge. sen var det bara hem och laga lunch, pasta carbonara. sen övningskörde jag till falun för att besöka tandregleringen. hoppas jag snart får ta ut helvetet i munnen! hihi

sen åkte vi till borlänge, besökte syster och fick kaffe. nu är jag hemma hos pappa igen. ska strax iväg på träning! tydligen ska vi göra beep testet, men min hals håller inte så jag står och tittar på. puss

UNDERBARA BÄSTA BRAGE

brage vann med 2-0 över hammarby, riktigt bra spelade de. med tanke på att de faktiskt var ett allsvenskt år förra året, men som sagt har de väl inte samma spelar kvar som då (alltså hammarby). men i alla fall, jag är glad!

nu är jag uppe hos mamma och håkang. vi bara myser och nu ska vi äta toast som lite kvälltmat. pusss

18

jag är hemma från jobbet. gick t.o.m hem en timme tidigare, lyx. nu ligger jag i sängen och luktar ärtsoppa (en tjej rasade en pall med det på jobbet och på något sätt luktar jag det eftersom det luktade det överallt). ska strax hoppa in i duschen, mitt hår är som smör eftersom det var ett bra tag sedan jag tvättade det, eller okej i lördags. det är nog en av de bästa sakerna - att få duscha ett extremt äckligt hår. man känner så fräsch efteråt och ja, kan nog inte beskriva känlsan riktigt. men ni vet kanske själva.

ikväll blir det nog att kolla på brage-hammarby som spelar på vallen i superettan. kommer bli en spännande match och jag håller båda mina tummar för brage! sen blir det att följa med mamma och håkan upp till kvarnberget. pussss

promenad

jag sanna och ulrika tog en promenad runt älven nu på kvällkvisten. mycket mys förutom regnet som började ösa ner efter ett tag! jag har fruktansvärt träningsvärk sen gårdagen så kan knappt röra mig.

jag sanna och linda hade även en mysig (glass) fika i stora tuna. mycket glass ätandet blev det, blev såkallade tunabåten med tre kulor glass, chokladsås, grädde och strössel!

nu kikar jag på en film på trean, uptown girl. sen blir det sängen för imorgon blir det jobb! inte mycket kvar nu. pusss

17

hemma från jobbet idag. men jag mår bättre nu! ska iväg om en stund med syster och linda och käka glass i stora tuna (?) tror jag. ha det bra! pusss

16


bild från lördagen

dagen har bestått av jobb och träning. det har gått bra idag! nu har även lottningen kommit ut till första tävlingen, jag börjar bli nervös.

nu är det bara 5 dagar kvar av jobbet för denna sommar. blir även två dagar vecka 35 men de sitter inte på sommarschemat så räknar inte dem till nedräkningen!


15

godkväll! har haft en underbart mysig dag uppe hos mamma och håkan. när vi kom dit började vi med att slänga oss i poolen, låg på madrasser ett bra tag tills lunchen var klar. lunchen bestod av älgstek, potatis och sås. sen blev det även efterätt som var chokladpudding. sen slängde vi oss i poolen igen och låg det ett bra tag tills jag vaknar av att sanna upprepande säger mitt namn. hoppade upp ur poolen och gick in och myste framför em i simning! sen övningkörde jag och mamma till insjön för att köpa pizza till middag. efter det var klockan mycket och vi rörde oss neråt mot staden för imorgon inbär det jobb och uppgång kvart i sex.

men tänkte berätta om gårdagen. vi åkte till elin där vi skulle ha grillfest, mycket mysigt och alldeles för god mat. sen begav jag och sanna hos till s2, där det var ganska lite folk men det blev lite fler och det slutade tillslut med en kul kväll. efteråt letade vi på kia eftersom vi skulle ha sällskap hem, vi blev då bjudna på efterfest där vi tre hamnade till 04. sen var det dags för hemgång men när jag väl är hemma så har jag glömt nyckel och får gå till sanna och tillbaka. låg i alla fall i sängen till halv sex och där sov jag skönt ett bra tag. pusss

grillfest hos elin följt av utgång


13

var iväg till körskolan och pluggade lite, det gick bra. jag är klar nu ska jag bara repetera och repetera! sen åkte jag iväg och mötte upp sanna vid friskis och vi körde ett pass där. nu har jag bara varit hemma och tagit det lugnt fram till jobbet som väntar. jag vill verkligen inte jobba idag, usch vad jag verkligen inte vill. pusss


det är ju 12 idag, inte igår!


kycklingsalladen på kompis idag

jag har inte riktigt koll på datumen och dagarna märker jag. det är andra gången jag skrivit fel inom en kort tid.

idag så sov jag verkligen ut, ändå till halv tolv! mycket skönt och jag behövde det. igår när jag skulle gå och lägga mig vid 01, så kändes det som om jag inte skulle orka gå ett steg till. det har varit väldigt mycket dessa dagar!

innan jobbet åkte jag och sanna till kuppan för att jag skulle ha ett svart linne på h&m. jag skulle ha ett speciellt svart linne (köpte för några veckor sen samma i vitt), men det fanns såklart inget. så istället följde en ring och ett nagellack med mig hem. vi käkade också en lunch på kompis, det blev kycklingsallad. den är verkligen grymt god där, godast i sverige tror jag nog. eller kanske inte, den kycklingsalladen nere i malmö är också en på topplistan. de får nog dela första platsen!

sen var det dags för jobb och tiden rann iväg till middag, sen blev det en aning segare. men som tur var fick jag kompa hem en och en halv timme innan jag slutade! så nu är jag hemma i sängen och ska strax sova.

imorgon står det på schema: - körskola - löpning runt älven - jobb!


12

sömn behövs för att man ska må bra. jag mår bättre idag även fast det bara hann bli 5 timmar. men bättre än inget och imorgon ska jag sova ut istället.

imorse hade jag halkbanan, det gick bra. var riktigt roligt faktiskt! var hemma vid 11, men ska göra mig klar för att åka tillbaka dit och teoria lite och sen ha en körlektion. mycket mera hinner jag inte med fören det blir jobb från 15-23.30! pusss

11

nu är jag hemma från jobbet. jag är riktigt trött nu och jag bara inte orkar lägga ner energi på att hinna med bloggen. fast jag vill ändå berätta.

jag gick upp tidigt idag fast jag så gärna hade vela sova vidare, men det var bara upp och cykla iväg till körskolan för att sitta där ett antal timmar och plugga som bokstavligt var helt värdelöst, för det gick skit och jag lovar att det gick ut lika fort som det gick in. jag kom hem och grät sen stund (allt känns mycket bättre då). det är mycket jag ska hinna med och jag orkar inte riktigt alltid så ibland blir det så. energin är borta.

men det är bara att försöka ladda om batterierna tills imorgon. imorgon blir det körskolan vid tio i sju, så det blir uppgång klockan 6 imorgon bitti. inget jag gillar, men jag måste. livet är inte alltid kul (just nu inprincip ingenting). men det vänder, det gör det alltid. puss på er!

leloveimage.blogspot.com

jag sitter och läser på le love och läser underbara texter. det är jag att sitta och läsa romantiska texter i timmar. jag tror nog att jag aldrig skulle tröttna. kärlek är underbart i alla former.

"We became closer and closer and when i thought it couldn't be better he whispered the three most beautiful words in my ear. He whispered "I love you" with a tear in his eye and said that he never thought he could have this feelings for anyone. It was the best moment of my life. I was in love. Terrible in love."

the last song

när jag skrev sist skulle jag bara vara hemma till träningen men de planerna ändrades ganska fort. jag snackade med mikaela och vi bestämde oss för att mysa framför en film tillsammans, det blev kärleksfilmen the last song. en riktigt bra film och jag satt och grätt som ett litet barn.

men det räckte inte, jag lånade hem filmen så jag och sanna kunde mysa lite senare med samma film. jag är verkligen kär i filmen, allt verkar så bra. nu är man sådär allmänt deppig för att inte mitt liv kan vara filmen. för att den där kärleken inte finns i verkligheten. nu vill jag lyssna på depp musik och bara vara deppig, det är sådan jag är. känslig eller kalla det vad ni vill!

 


5 6 7 8 9

hallå där! nu var det ett tag sedan. på fredagen åkte jag, sanna och mormor hem till mamma och håkan efter jobbet. linda var också där. vi hade en riktigt mys kväll med god mat och filmtittande. jag och sanna sov kvar och dagen därpå badade vi i poolen som håller på att fyllas med allt vatten. den var inte fylld men man vill ju vara bland de första i! det var iskallt vatten också.


en bild när vi badade i poolen. tagen med håkans och mammas kamera som man kan ha under vattnet.

fortsättningen på lördagen blev en utgång med en hel del söta människor. hade nog inte min roligaste kväll men det var bra ändå.


en bild från lördagen på mig och fina syster

söndagen skulle bestå av jobb klockan tre och så blev det, men när jag vaknade på morgonen hade jag världens huvudvärk från gårdagens alkohol intag. men det gick över och jag slet på jobbet till 01, en timme övertid blev det också på det hela.

idag, måndag gick jag upp ganska tidigt för att åka till körskolan och köra lite bil, sen har jag suttit och pluggat massa teori också! nu ska jag bara ta det lugnt fram tills träningen ikväll.  just nu ligger mopsen på min mage och bara myser, underbart. pusss

4

hemma från jobbet och idag är jag riktigt trött. ska hoppa in i duschen strax, känner mig bara allmänt äcklig och trött.

nyss läste jag på emmas blogg, en sak hon hade skrivit eller tagit som handlade om jungfruar. jag tyckte det passade rätt bra in på mig, men såklart jag är ju jungfru! haha. såhär stod det:

Den typiska Jungfrun har en tjänande läggning och tycker om ordnade rutiner. Jungfrun är noggrann och flitig och har sinne för detaljer. I relationer och samarbete är Jungfrun pålitlig och ansvarskännande. Stark integritet hör till bilden, det gör att Jungfrun kan upplevas som reserverad och försynt. Hjälpsamhet finns i stora mått.

Jungfrun är en plikttrogen arbetsmyra som får mycket uträttat i det tysta. Den som är präglad av detta strävsamma tecken har en tendens att ta på sig mer arbetsuppgifter än nödvändigt. En väl inbokad agenda och en fulltecknad vardag hör till bilden.

Jungfrun eftersträvar renhet, både till kropp och själ. Ett välstädat hem med bra förvaringsmöjligheter är viktigt för Jungfruns välbefinnande. God framförhållning är naturligt för denna praktiska karaktär. Inga detaljer lämnas åt slumpen. Pålitlighet och ansvarskänsla hör tecknet till. En Jungfru kan man lita på. En resurs i både arbetslivet och hemmet, som utför sina uppgifter med största noggrannhet.

Jungfrun är tålmodig och gör inte så stort väsen av sin person. En jordnära, sparsam och något försiktig läggning hör till bilden samt en strävan efter perfektion. Självkritik och analytisk förmåga är kännetecknande. Hjälpsamma Jungfrun är alltid beredd att ställa upp för andra och förväntar sig inga motprestationer, utan gör det av hjärtat!

3

dagen började med körskolan, men han bara med en halv timme där för sen var det dags för jobb. jobbar 09-17.30 denna vecka. efter jobbet åkte jag hem och byte om för att sedan följa med pappa, ulrika och elsa och handla mat och hundmat.

väl hemma proppade jag i mig mat och sedan tog jag och syster en vända runt älven, det resulterade i brutalt "håll". sen har jag bara varit hemma och myst framför tvn bara. men nu väntar nog sängen på mig eftersom det blir en tidig morgon imorgon med. pusss

everything will be ok, in the end




2



jag sov ut imorse till elva, det behövde jag. sen gick jag upp och skrev ihop ett cv tillsammans med ulrika. skickade även iväg det till ett företag, ska skicka mera sen. bättre än ingenting i alla fall.

sen blev jag barnvakt under en kortare stund och vi var ute en sväng och "vattnade gruset". sen kom ulrika hem med käk från donken, det satt fint. fick även cheesecake till efterätt som var ännu bättre! haha.

sen var det dags att röra sig mot körskolan för att plugga lite teori och sedan lyssna på en lärarförd teorilektion. efter det var det bara hem och slänga i sig käk igen och röra sig mot hallen för att träna.

nu är jag hemma och sitter och kollar på lotta på liseberg. pusss

 


täby

sommaren har gått alldeles för fort. jag har inte hunnit med. men det är som det är och nu är det augusti.

i helgen var jag och syster nere i täby, mesta dels för att säga hejdå till amanda som drog in i lumpen idag. i fredags när vi kom hade vi en mys kväll med tjejerna, frida mixo amanda. mycket trevligt som bestod av mycket skratt.

sen på lördagen var det ugång och då var också jennu, ida och tessan med. en mycket trevlig kväll, som bestod av mycket dans trots den lilla förtären av alkohol. det blev en hemgång vid tre på natten då det var bara att kasta sig i sängen för att gå upp nio dagen där på. vi var tvunga att röra oss hemåt till borlänge igen för att jag skulle jobba senare. men en mycket trevlig helg! pusss

RSS 2.0