free your mind


home spa - facial mask

precis gjort en ansiktsmask. när jag var på makestore sminkningen för en vecka sedan hade de erbjudande på ansiktsmasker så jag testade. det är påsar med pulver i som man blandar med vatten, lite jobbigt att blanda själv men den är super bra! huden känns helt ny efteråt! ni som ska köpa ansiktsmask gå till makeupstore, helt klart bäst i test!
 

Lady Gaga videos

Inte speciellt bra kvalite men ändå. Jag tycker det var roligt att kolla, säkert för jag var där, men kunde lika gärna ladda upp dem!
 
Born This Way
(Ljudet är katastrof men man ser ganska bra)
 
 
Under strömavbrottet.
Hon sjunger lite och sen får publiken svara på frågor

You think training's hard? Try losing


31 augusti 2012

Kom hem sent igår efter Lady Gaga men tvingade mig upp för ett träningspass ändå, badminton. Lika bra när jag får vila resten av dagen. Träningen var ändå en skön fredagsträning, lite jobbig men rolig!
 
Tänkte börja med en ny serie när jag kom hem, funderade starkt på Sons of Anarchy. Men hittade istället på Necessary Roughness, är fast där ett tag nu. Men ska börja på Sons of Anarchy snart, alla säger ju att den serien ska vara så bra!
 
Idag ska jag bara ta det lugnt eftersom det är tävlingsdag imorgon - seriespel divsion 1!
 
 
 
 
 
 

tack gagaaa!

lady gaga var helt jävla grym igår! allt var super bra (även strömavbrottet)! as bra drag! 
 
kommer en drös med bilder nu, njut!
 
 
 
 
 

Lady Gaga

Hoppas ni haft en bra dag! Min började med ett träningspass sen har jag bara chillat. Men nu är det dags att åka mot stan och möta upp Jenny och Lotta för Lady Gaga! Ska bli riktigt kul att se henne!
 

Ärmlöst is the shit! Skjortlinne (?) och skinnväst!  
 
 
 

#breakingnewsff

vem älskar inte breaking news med filip och fredrik? haha! detta måste i alla fall vara kvällens roligaste klipp!
 
 

29 augusti 2012

dagen på jobbet gick bra, allt rullade på hela dagen! inte ofta det gör det när man är på ett helt nytt distrikt!
 
kollade på sista avsnittet av PLL innan uppehållet för sommaren. (SPOILER VARNING) aldrig hade jag tänkt tanken att toby var en del i the A-team, men alltid den men inte tror. nu gissar jag helt klart att spencer har något med detta att göra! spännande serie men det är verkligen dags att vi får veta vem A är?!
 
har varit iväg på träning ikväll också. ryggen mår förtillfället prima ballerina vilket jag är glad över. spelet är ju inget att hurra över. jag har alltid haft svårt att prestera på träning så det är väl inget utöver det vanliga. i fotbollen var det ännu mer tydligt och tränare har alltid sagt att jag måste förbättra mig på träningen med eftersom där sker uttagningar och så vidare. men hur ändrar man på det? svårt att tagga till som på match på träningen!
 
har fått lite nya babolat saker - kläder, väskor och skor!
 
nu efterlyst och sedan breaking news!
 

you are missing from me



leloveimage.blogspot.com


28 augusti 2012

det börjar bli riktigt segt att sitta hemma på dagarna när man jobbat heltid hela sommaren. rastlös. måste hitta på något, något projekt. kanske ska börja foto som jag älskar, min systemkamera behöver användas mer. hade mer än allt hoppats på plugg men jag glömde registrera mig så bara att skylla sig själv! suck!

idag har jag varken tränat eller jobbat. dagen började med att jag var hos kiropraktorn och fixade ryggen. den är upp och ner men nu hoppas jag den blir bra! resten av dagen har bestått av vardagssysslor såsom tvätta, diska och städa!

jobbet ringde i alla fall i eftermiddags och behövde mig imorgon så imorgon blir det ett helpass, 07-16 här i täby. bra det.


be you


i love u daddy


http://www.google.com.br/imgres?start=81&hl=pt-BR&biw=1241&bih=576&...


http://glamourarual.tumblr.com/post/29281273690


https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150884592261470&set=a.10150883029716470.399307.223387616469&type=1&theater

bara för jag har världens bästa pappa


27 augusti 2012

Det blev sent inatt så jag tog en lång sovmorgon, vaknade upp pigg och glad vid 12.30! Har inte hänt alltför mycket resten av dagen!

Kväll har jag tränat men det gick piss. Ryggen värkte värre än någonsin och spelet var dåligt också. Hänger förmodligen ihop. Som tur är ska jag till kiropraktorn imorgon och fixa det (hoppas jag)! Mitt humör är ganska svajigt också, ska jobba på det!

Måste påpeka en sak. Jag är fruktansvärt trött på människor som sitter bakom datorer och skriver dumma och elak kommentarer. Varför måste man göra det? Jag kan inte förstå varför man måste sitta och skriva en kommentrar som man vet kommer såra någon. Prata skit om dem så länge de inte hör eller vet något, alla har ibland behov att prata av sig om någon så gör det när de inte hör. För hur kan man ha sånt behov att såra någon annan människa. Kändis eller inte, spelar ingen roll. Vi ALLA är människor med känslor.




jag och karolina
en av de finaste människorna jag känner


Thank U


täby open

i helgen har det spelats badminton, täby open. lördagen spelade jag - först två vunna matcher i singel, sedan förlorade jag kvartfinalen mot snjoloug i en jämn tresetare. jag är super nöjd med mitt spel, men en semifinal hade inte suttit fel! dubbel vann vi en och sedan förlorade vi kvarten även där, men vi får vara nöjda med att samarbetet mellan oss systrar funkade!

eftersom vi var ute ur tävlingen på lördagen blev det en tegel kväll. spårat och roligt som vanligt, men med lite ångest idag! dagen började tidigt eftersom vid 09 skulle vi vara domare vid semifinalerna och finalerna. en lagom sliten amanda befann sig i alla fall där och gjorde sitt jobb!

nu ska jag mysa ner mig i sängen och sätta på filmen the forger, någon som sett? hört den ska vara bra men vi får väl se!


domarna och linjedomarna


stockholms city

en heldag i stan. först började den med shopping på h&m och sedan lunch med karolina. jenny kom senare och vi körde makeup store sminkningen! fick med mig en hel del nytt smink! sedan vidare till friday's för ett glas rose!

mysig fredag men nu är jag hemma och vilar lite innan syster kommer hit ♥ tävling imorgon nämligen, täby open!


24 augusti 2012

godmorgon! nu är jag redo och klar för att åka mot staden! hoppas ni får en fin dag!

måste hinna med och säga grattis till lilla galenpannan hemma som fyller 1år idag! saknar dig! ♥


my autumn/winter


lady gaga - swedish house mafia - irland - miami - norge ♥


23 augusti 2012

sista träningen inför tävlingen är gjord och jag är laddad! kvällens träning gick bra med ryggen så jag är glad! blir vila imorgon bitti ändå pga av ryggen, den ska få en vilodag.

morgondagen är uppbokad ändå. ska först till stan en sväng med karolina för lunch och lite annat. sedan möter jag upp jenny, vi har planerat in en sminktimme på makeup store och sedan mys på det!


x factor uk

träningen imorse gick inte alls bra med ryggen. tråkigt men nog om det.

efter träningen har jag sovit och nu har jag precis kollat klart på första avsnittet av x factor uk! underbara artister! det är helt klart min favorit än så länge, ella!


one word: miami!

hoppas ni haft en toppen dag! men började dåligt och fortsatte lika dåligt på jobbet men när jag hade fått den glada nyheten, som nu är 100% klart, blev jag glad! jag och karolina ska nämligen till MIAMI i slutet av oktober, närmare bestämt 30 oktober till 8 november! jag är så glad!

från 30 oktober tills den 3 november är det miami international (badminton tävling) och sedan kommer vi stanna och softa på miami beach några extra dagar!!!


http://weheartit.com/entry/33593950


fullspäckat schema

kvällen har spenderats hemma hos karolina. vi körde halv åtta hos mig, sista gången var hemma hos karolina så dags att kora vinnaren! förrätten bestod av bruschetta, huvudrätten hamburgartallrik, efterrätt blåbärspaj med glass!

imorgon har jag en fullspäckad dag - den börjar med 1,5 timmes träning, direkt åker jag mot stan för att jobba i 6 timmar, sedan till hallen för yttligare 1,5 timmes träning! är nog hemma först halv 9 imorgon så hoppas ni får en fin dag!


21 augusti 2012

gah vad skönt det är med en ledig dag! en dag med bara soffhäng i min lägenhet! sounds perfect! 

dagen började med ett jobbigt träningspass och sedan har jag hunnit med kiropraktorn efter det. min rygg behövdes skjusteras. nu är jag öm men det känns bra!

ska iväg i eftermiddag och fixa en sak med karolina! berättar ikväll vad det är! så himla taggad men säger inte först det är 100% klart!



http://missandyeyes.tumblr.com/post/29888185592/nails


wise word - ysl


me and my new lipstick.


20 augusti 2012

slutade ju på sommarschemat i fredags men jag har jobbat idag med, mellan 07.00-15.15! vi var en personal extra idag så jag körde bara lite avlastning för de andra! min rygg har pajat så det var lika bra. har bokat en tid hos kiropraktorn imorgon, behöver fixa det innan helgen.

ska strax laga mat och sedan åka mot träningen.

och snälla, alla som inte röstat på oss! snälla gör det mer än gärna (hade fel om facebook förut så det är bara rösta på, en röst per dator så att säga)! rösta här!


19 augusti 2012

har ni haft en bra helg? min har varit toppen på alla vis!


har ju berättat om fredagsmyset med lillasyster i fredags. men i lördags gick jag upp och åt frukost med ulrika och elsa. sedan damsög vi och tvättade golv. efter det tog jag och ulrika en promenad med en vinglig tjej på cykel och en galen udda i koppel.


efter en vända på systemet och affären satte jag mig på cykel och åkte mot moster som hade kalas. pratades gamla minnen och pimplades vin. senare på kvällen styrde jag cykeln mot amanda där vinet forsatte pimplas. en trevlig utgång på liljan blev det tillslut!


idag vaknade jag upp pigg och glad (nästan så)! vi var bjudna på förmiddagsfika hos sanna och pelle, nybakta scones och sockerkaka! sedan tog jag bilen upp till mamma och håkan, där jag fixade en god hallonpaj. vi hann också med ett dopp i polen. sen hem och avsluta dagen med en god grillmiddag med familjen andrén!


toppen helg helt klart! ♥


17 september 2012

hoppas ni haft en fin dag allihopa! min har varit jätte bra!

jag har jobbat och sedan tog jag tåget mot borlänge. mötes av pappa och elsa på perrongen. elsa hade planerat fredagsmys, hon hade övertalat ulrika på att affären om ostbågar som fredagsmys för henne och mig. sötaste ungen.


bästa lillasyster



A. om just simple: Åh, herregud tack (TACK!!), och så himla rörd jag blir. Du anar inte hur du precis nu lyste upp hela min dag! Tusen kramar!

Tack för bästa kommentaren! Gjorde min dag!


just simple


http://www.ghank.com/love-pictures/

"Oftast längtar jag mest efter att ligga nära dig. Inget sex eller kyssar.


Jag längtar efter att vakna bredvid dig. Att åka sju våningar ner för att öppna när det är sent och porten sedan länge är låst. Att stå i hissen tillsammans med dig och du rufsar mig i håret. Att vara nyvaken tillsammans med dig. Att krypa sådär jättenära din ryggtavla, att andas i din nacke, att lägga armen runt dig och känna hur din hand fattar taget om min.

Känslan av att min hand är så himla liten i din."


En av de finaste bloggarna jag vet. När du numera är offentlig så kan jag citera dig. Som jag väntar på din bok.
Tack finaste du - http://merlangtanankarlek.blogspot.se/


16 augusti 2012

dagen har gått i ett!

först jobbet, sedan hem och stoppa något i magen innan jag begav mig mot träningen. efter träningen duscha, lagat mat och packa! nu sitter jag här och tror jag är klar med allt! åker till borlänge imorgon och myser med familjen men först SISTA jobbdagen på sommarschemat (wiho)!

har fått ont i ryggen så ser framemot en lugn helg hemma! ♥


en rolig bild jag hittade idag! hihi!


todays quote




http://imgfave.com/view/693931


av michaela forni


patrik möter

fotbolls freak som jag är väljer jag avstå från kvällens match (okej då, jag sappar lite). jag är helt klart fast i patrik möter. han må vara världens skönast snubbe. älskar att han bara måste nämna holm i varje avsnitt. team patrik.

i övrigt har jag jobbat och tränat idag. som vanligt alltså.


taylor swift


we are never ever getting back together


14 augusti 2012

hoppas er dag varit bra för det har min! hade förväntat mig en jobbig dag på jobbet men fick glada nyheter när jag kom dit, endast lokaltidningen med post skulle ut. vi fick ta den extra bilagan imorgon istället vilket var jätte skönt.

ikväll har jag umgåtts med karolina. vi tog en promenad runt sjön, ätit tacos och myst framför tvn en stund.

nu ska jag kolla om håret behövs tvättas och sedan sova! natti ♥



13 augusti 2012

dagen började verkligen dåligt. hade ångest och mådde illa. anledningen behöver jag inte ta upp för nu mår jag mycket bättre. dagen på jobbet rullade på bra tillslut!

ikväll har jag tränat badminton och nu har jag precis kollat klart på patrik sjöbergs program. jag gillar honom, rak och ärlig precis i min smak (okej då, han är verkligen i överkanten)!

har även suttit och kollat igenom min youtube kanal och hittade en rolig video på mig och matilda när vi uppträde i skolan. det är falskt (självklart är det de, är ju på skoj), bortappad text och olika dancemoves men ÄNDÅ har den 11 052 visningar! haha!

så varför kan jag inte lägga upp den här när redan så många sett den, varsågod!


höstens måste

en skinnväst! jag ska helt klart bära det!


olympiska spelen 2012

är över.. sitter och kollar på os avslutningen. man blir lite ledsen i ögat att det är slut. det enda man kollat på stup i ett de senaste veckorna. sverige avslutade det bra och fick med sig ett silver i handbollen, duktiga killar!

tänka att få spela os en dag, det ni, det vore något!

nu väntar sängen, imorgon laddar jag för en ny vecka med jobb. sista veckan på sommarschemat. ska bli skönt att komma tillbaka till morgonträningarna (och tävlingarna!!) ♥


http://olympicsdaily.tumblr.com/post/29283325731/a-general-view-of-the-closing-ceremony



jaana: tack tack! fint sagt!


vote please

kan alla snälla och söta göra mig en tjänst? gå in och rösta här på oss (5 stjärnor tackar vi gärna för)!
ps. tror ni kan behöva vara inloggad via facebook för att kunna rösta

http://www.7up.se/?idt=114



12 augusti 2012

Som sagt var det träningsläger i helgen, i Karby. Lördagen började med ett förmiddagspass som innehöll badminton. Lite lunch på det innan det var dags för eftermiddagspasset som innehöll - först badminton, löpning och sedan fys. Kvällen bestod av grillning, brännboll och musikquiz (och massa skitsnack som vanligt, hihi)!

Idag när man vaknade var man ganska mör i kroppen. Men det var bara upp och köra ett badmintonpass innan det var dags för hemfärd!

Nu är jag hemma och försöker hålla alla mina tummar och tår för att Sverige tar hem handbollen idag! Det vore ju så bra om det lyckades med det! Heja svenska handbollsherrarna!


11 augusti 2012

direkt efter jobbet igår kom sanna ner och gjorde mig sällskap! i helgen har vi ju träningsläger!

igår hade vi en riktig syster kväll med go' middag och godis! men nu sitter vi här färdiga och väntar på att åka till hallen, ska bli riktigt skönt med ett läger och bara köra massa badminton. kan vara bra inför tävlingen som är snart. vi ska sova över så är hemma imorgon igen!

So long, lyssna på NYA bästa låten! SHM - DYWC!


why so serious?

be crazy, be weird
dont be afraid of
what anybody thinks


fuck what people think

the people who are crazy enough
to think they can change the world
are the ones that do


9 augusti 2012

en till dag på jobbet är över, men det märks att sommaren börjar ta slut. posten ökar, reklamen blir tjockare och så vidare. idag hamnade jag även mitt i en filminspelning! hade dock hoppats på att bli upptäckt!

ska byta om nu och sedan sticka iväg på träning. ha en fortsatt god dag!




8 augusti 2012

en skön dag på jobbet har passerat, snart är denna jobbvecka slut med. men jag är trött, måste komma isäng tidigare.

ska strax åka iväg på badmintonträning, älskar att träningen har börjat igen. alltid lättare att åka på planerad träning än att göra det själv.


behövs en kaffe för att överleva resten av dagen


the truth

jag har

facebook
twitter
instagram
tumblr
blogg (två)


obsessed.


turtle swag

my prince is not coming
on a white horse but on a turtle,
that’s why it takes so long before we’re together.


http://weheartit.com/entry/34410016


7 augusti 2012

ännu en på jobbet har flygit förbi, tack för det! men är trött idag och har träningsvärk, märks att jag inte varit p banan på ett tag!

idag blir det lugnt med träning, ska köra styrkeövningar här hemma. har en hög med tvätt här hemma som måstes tas itur med idag! alla andra dagar är ganska fullbokade!




rolig bild jag såg idag


let's live today


http://weheartit.com/entry/34332057


6 augusti 2012

tillbaka från semestern och man är redan tillbaka till alla rutiner, känns som man inte ens haft semester. fast veckorna bara rullar förbi och snart har jag jobbat klart!

har varit iväg och tränat badminton ikväll med. nu är det dags att komma igång ordentligt, endast 3 veckor kvar till första tävlingen så nu är det hårdträning för det.

nu blir det lite os tittande innan det är dags att sova!


jag och mys vovven.


ed sheeran


the a team

...the worst things in life come free to us
Cos we're just under the upperhand
And go mad for a couple of grams
And she don't want to go outside tonight
And in a pipe she flies to the Motherland
Or sells love to another man
It's too cold outside
For angels to fly
Angels to fly.



5 augusti 2012

i lördags på dagen hände inte mycket, mest badminton kollande. på kvällen var jag ute och åt med familjen andrén. mycket mysigt och gott framförallt! sedan på kvällen var det dags för inflyttningsfest hos rebecca! en riktigt bra kväll, tipspromenad, sjukamp, mycket prat om gamla minnen och så vidare! så tack för inbjudan!

idag vaknade jag av att min favorittjej kom in smygandes, hon kröp ner och myste ett tag innan ulrika kom och lät mig sova någon timme till. resten av dagen har bestått av lekparken med elsa, kollat os i badminton, varit hos mormor där även mamma och linda var, ätit god middag med andrénarna och sedan satt jag mig på tåget mot stockholm. kan medge att jag mer än gärnat stanna ett tag till! eftersom jag varit sjuk känns det som jag inte hunnit med hälften av allt jag velat! men tack familjen för en bra vecka, älskar att bara umgås med er! ♥ ♥

imorgon väntas jobb igen. nu laddar vi för två veckors heltidsjobb sedan är sommarens arbete klart (och därmed sommaren över!!).


jag, lördag natt


demi lovato

har försökt skriva ett inlägg tre gånger nu men jag lyckas aldrig. det blir alltid något knas. det blir istället en bild på ett bra citat av demi.


3 augusti 2012

åkte till min saknade vän idag. en trevlig förmiddag och välbehövlig. det är alltid roligt att prata minnen, för att sedan inse hur annorlunda livet ser ut idag.

resten av dagen har jag myst hemma framför tvn och med vovvarna. tror min mage behövde lugn och ro, nu känns det jätte bra. hoppas det håller sig till imorgon då det är inflyttningsfest!


me and uddi


2 augusti 2012

min mage pendlar upp och ner, men den har varit mycket bättre idag på dagen men nu är det sådär igen. fjärde dagen nu.

åkte till mamma igår och bara vilade, mamma tog hand om mig lite. imorse orkade jag gå en promenad på 5km så det är framsteg. sedan har jag varit i sannas och pelles hus och nu sitter jag och kollar paradise hotel!

imorgon ska jag åka och träffa rebecca, alldeles för länge sedan så det blir kul!


RSS 2.0