Exam coming up!

Jag är mitt i tentaplugget, imorgon har jag tenta och det känns sådär. Känns som jag förstår det ganska bra men det är väldigt lätt att göra fel, i ett bokslut är det väldigt mycket siffror som ska med. Vi får hoppas på det bästa! 
 
Var iväg i helgen och spelade Askim SGP, det gick väl sådär. Spelet var väl inte riktigt på topp men så är det ibland, det är svårt att se bra i något när man vet att man kan så mycket mer. Det blev en semifinal i dubbel med Berfin i alla fall.
 
Denna vecka har handlat om plugg, ingen träning denna vecka. Imorgon efter tentan sticker jag till Uppsala med klassisar och firar valborg, efter det hem till Borlänge för bland annat dop för Axel. 
 
Senaste veckan i kort

Oj jag har verkligen haft fullt upp.
 
I fredags var jag på inflyttningsfest hos Berfin, en riktigt lyckad kväll som slutade sent. Lördagen sov jag länge innan jag åkte till Clara och myste, vi kollade film och lite sånt. Söndagen bestod av plugg, träffa Karolina och avslutade helgen hos bästa Berfin. 
 
Måndagen började med en tidig träning, sen vidare till skolan för ett seminarie och sen avslutades den med Claras studentskiva. En rolig kväll det med, kanske inte slutade som tänkt men den var rolig hur som. I tisdag tränade jag (BAKIS!!) och sedan mötte jag upp Frida och Berfin i stan för ett glas vin, Frida har köpt lägenhet så det behövde firas. I onsdag var jag i skolan och tränade bara och samma sak för idag. 
 
I helgen åker till Göteborg och spelar Askim SGP! Sista tävlingen för i år. 
 Vårkänslor deluxe

Igår tränade jag ett morgonpass, sen kom Clara på besök innan vi åkte och tränade igen. Det hände alltså inget speciellt. 
 
Idag har jag varit i skolan några timmar för seminarium, det gick väl svårt men det börjar bli svårare och svårare. Men denna kurs är ändå något jag tycker är roligt (som jag kan tänka mig att jobba med i framtiden). Efter skolan har jag bara varit hemma, sovit en sväng, kollat geordie shore och bara tagit det lugnt. Det blev ingen träning ikväll så borde ta tag i plugget, tentan närmar sig sakta men säkert. 
 

Bönbiffar med mangosalsa, färsk koriander och lime

Solig dag 


Linas

Några dagar och en helg har passerat. När jag är bortrest glömmer jag bort att uppdatera.
 
I fredag åkte jag till Borlänge, fredagen bjöd på mys med Jessica och Amanda. Vi fixade naglar, käkade middag och förade innan det blev utgång på Liljan. 
 
På lördagen vaknade jag upp pigg. Vi passade på att lägga i några slingor i mitt hår, förstår inte hur svårt det ska vara att gå från rött till blond igen. Det röda sitter verkligen som sten, men det blir något ljusare hela tiden. Nu behövs dock massa inpackningar eftersom håret blir så slitet efter alla blekningar, tur att jag gör det på salong annars hade nog håret varit borta. På eftermiddagen/kvällen åkte jag upp till mamma och Håkan, vi bubblade i spabadet och grillade. Riktigt mysigt. 
 
På söndagen gick jag upp tidigt för att hinna med ett besök hos Sanna, Pelle och Ossian. Sen vidare för att hinna hälsa på hos Linda, Selma och Axel. Många att besöka och alldeles för lite tid på en helg. Efter det spelade jag och Elsa lite fotboll, sen fixade jag Jonnas naglar och sen avslutades helgen med grillning. Så underbart att sommaren närmar sig så man kan grilla. 
 
Idag gick jag upp 04 (!!!) för att åka mot Stockholm, jag fick åka med Håkan eftersom han ändå skulle ner och jobba. Eftersom pendeln strular så skippade jag föreläsningen idag och vilade hemma istället. Ikväll har jag varit iväg och jobbat några timmar. 
 


Onsdagsmys

Igår var jag i skolan en stund, sen åkte jag hem för att förbereda mig för elitseriematch. Semifinal igår men vi förlorade, trist men de andra var betydligt bättre. 

Idag har jag bara hängt hemma, pluggat och kollar serier, innan jag drog in till stan för att möta upp Clara. Vi drog förbi några butiker och sen stannade vi vid Grodan och tog ett glas vin. Efter det åkte vi till Clara, köpte med oss sushi och myste hemma hos henne. 

En bra dag med andra ord.💗 
Vegetarisk mat

Jag var ju iväg och jobbade några timmar ikväll, blev klar strax före 21 idag eftersom det var lite som jag hoppats på. Som pricken över iet fick jag med mig en påse hem, den vegetariska. Äter aldrig vegetariskt så det ska bli kul att testa! 
 
Jag gjorde kikärtsgryta med fänkål, röda linser och saffran precis. Mycket gott och kul med något nytt!  
 

annandag påsk

Ingen påsk för mig iår, alla pratar om påsk och lediga dagar men jag var ju i Finland från onsdag till lördag så har glömt bort att det är påsk. Påsk är ingen speciell högtid för mig men hade varit mysit att vara hemma med familjen ändå. 
 
Jag ska snart till hallen för ett badmintonpass mellan 13-15 och sedan åker jag direkt till jobbet som börjar 16. Jag hoppas det är lite att göra idag så jag kommer hem ganska bra tid. 
 
Ha en bra dag! ♥

Finnish Open 2015

Och sen gick dagarna utan ett inlägg. Men jag har varit i Finland och spelat badminton. En tuff tävling men jag och Berfin spelade en sjukt bra dubbel mot ett par ryssar. 

Igår kom jag hem men åkte till Berfin direkt, vi myste och drack vin. 


RSS 2.0