midsommar, semester och så vidare

Dagarna som gått har jag mest fokuserat på att bli frisk. Det pendlar upp och ner hela tiden, men efter en veckas jobb var det sämre men nu har jag vilat och mår redan bättre. Det har varit så mycket senaste tiden så det påverkar säkert varför jag mått sämre. 
 
Midsommar firades nere i Småland med massa fina vänner. En riktigt lyckad midsommar - bästa midsommar hittills! De flesta av mina bästa vänner var samlade på ett och samma ställe! 
 
Efter midsommar jobbade jag en vecka och i fredags gick jag på semester. Det firades med en lugn helg i Borlänge. Jag har mest umgåtts med familjen, solat och hängt hos amanda och jessica. 
 
Imorgon åker jag hem vid lunch för att hinna packa och tvätta inför SYDKOREA! Äntligen är dagen här och vi åker (på måndag dock) men ja så jävla snart! För er som inte vet ska jag till Sydkorea och spela Universiaden, det är ungefär som student-OS. Jag kommer att vara borta i två veckor så om internet är dåligt kommer en uppdatering när jag kommer hem 14 juli! 
 
Ha det så bra tills dess, för det ska jag defintivt ha! 
 


Midsommar bilder 

Solat uppe hos mamma idag 

summerburst

Nu har dagarna gått igen och jag har börjat sommarjobba. Jag är inne på min andra vecka men denna vecka har jag varit sjuk. Veckan började sådär men blev bara värre och värre så idag fick jag sjukskriva mig. Jag ogillar verkligen att göra det men var tvungen idag. 
 
I helgen var det SUMMERBURST, så jävla grymt det var! Var med bästa brudarna och avslutande med Ingrosso och Axwell - kunde inte bli bättre! 
 
Nu laddar jag för att bli frisk. Ha en bra midsommar alla!! 


Pre-party summerburst 

Jag och fina Jessica ❤️ 

Brudarna ❤️ 

Ingrosso^Axwell


I söndags hälsade jag på Rosamunda, Uddas lilla valp. 

Äntligen har jag SOMMARLOV!

Som rubriken säger har jag äntligen tagit sommarlov. Ett år på Södertörns högskola har flugit förbi och jag har funnit några fantastiska människor. Ett år som har bestått av mycket lärdomar. Jag har så erhört glad att jag hittat hem. Linjen som jag går är HELT rätt. 
 
Senast jag skrev har jag mest pluggat, kämpat för att bli klar med grupparbetet och min indivduella. Idag lämnade jag in min egna uppgift så det betyder att vi ses i augusti SH. 
 
Helgen som var umgicks jag med nära och kära vänner. Det gör mig så hög på livet. Jag älskar livet och allt vad det innebär. Jag har varje helg inplanerad ända fram till augusti nu, förutom denna helg då jag är ledig. Jag har inga som helst planer egentligen, ska bara andas och ta det lugnt.
 
På måndag börjar sommarjobbet. Jag ska jobba v.24-26 och sedan v.30-34! Mycket jobb ska det bli vilket är skönt, skönt att komma tillbaka till jobbet. Jag har inte jobbat speciellt mycket där senaste tiden.
 
Ett litet nostalgi inlägg MEN när saker händer i ens liv börjar man tänka mycket, speciellt vid den här tidpunkten på dygnet.  
Jag avslutar med att citera Michaela Forni "Livets gång - männniskor som kommer och går, relationer som bryts upp, relationer som blossar upp. Jag är tacksam för allt jag lärt mig ur mitt livs alla relationer men också ledsen för allt som blivit fel under årens gång, även om jag accepterar att det är så livet ser ut". 

RSS 2.0