i love work

idag är första dagen avklarad i alla fall. nu är jag övertrött. efter jobbet åkte jag och sanna hem och började städa ute i stugan! klara! och imorgon kommer mina favoriter hit, PEACE AND LOVE! ♥

imorgon ska jag jobba, fick precis veta att jag fick byta jobb tid till 05.30-14.30 vilket var bra då hinner jag nog möta älskade jennu som kommer runt 14-15!

dags att sova eftersom klockan står på 04.30 imorgon bitti! YEYY! pusss

midsommar 2011


sommarjobb

hade planer på att lägga upp bilder från midsommar! får se om jag orkar!

idag kom som sagt kusinerna med familjen på besök! hade en mysig lunch! efter de hade åkt städade jag och pappa ur stugan på gården, den måste fixas till P&L då bästa flickorna kommer upp! efter det tog jag en springtur runt älven, fåglarna var lugna idag som tur var.

imorgon börjar mina åtta veckors jobb på ica lagret. men längtar ju sådär, pengarna sitter bra men hade nog helst av allt velat vara ledig vecka 26 bara. men det är som det är, bara att köra!

pusss

facelook

jag ska dra till kupolen och leta present och sen leta efter några andra saker!

senare kommer kusinerna och faster förbi! var ett bra tag sedan så det blir skoj!


i min långklänning

från london. tagen i dag.


tällberg

åker till tällberg och firar gun och johonny's guldbröllop!

långklänningen är på! pusss


glad midsommar


NEXT 2 YOU

med chris brown feat. justin bieber! min nya favorit låt! grymt bra!


You’ve got that smile, 
That only heaven can make. 
I pray to God everyday, 
That you keep that smile. 

Yeah, you are my dream, 
There’s not a thing I won’t do. 
I’ll give my life up for you, 
Cos you are my dream. 

And baby, everything that I have is yours, 
You will never go cold or hungry. 
I’ll be there when you’re insecure, 
Let you know that you’re always lovely. 
Girl, cos you are the only thing that I got right now



borlänge för sommaren

imorse hämtade pappa upp mig i stockholm med all min packning som skulle med! det är svårt att försöka packa ner så lite som möjligt! vi kom till borlänge runt 14 och då kom även sanna förbi en stund innan hon skulle iväg till uppsala och fira midsommar.

senare på kvällen tog jag också en springtur runt älven. stötte på grymt äckliga fåglar som sprang emot mig och fräste, fick springa en omväg upp i bostadsområdet för jag inte kom förbi. läskiga!

imorgon är det midsommar. min midsommar kommer att spenderas med min familj, #familytime! behöver det! måste andas och ta det lugnt! ska ju ladda upp inför peace and love veckan som ska SPÅRA med bästa!

nästan vecka på måndag börjar mitt sommarschema på ica. dags att slita där i åtta veckor! v.26-33


underbara katrineholm

haft det super bra i katrineholm! har varit ett grymt läger med grymma människor! tiden har gått galet fort och man har haft fullt upp HELA tiden!

jag har inte haft tid att prata med någon annan nästan förutom de på lägret, man lever i sin lilla bubbla där, men det var himla skönt och bara tänka på annat. har lärt mig massa och jag gillar att vara tränare för kidsen! kanske något man ska satsa på? haha! nu är jag galet trött efter ett par händelserika dagar!

kan berätta kort vad vi gjorde:

fredag -  4 timmars träning + 10kamp
lördag -  6 timmars träning + brännboll
söndag - 6 timmars träning + bad
måndag - 3 timmars träning + stan + friskis och svettis + rambobanan
tisdag - 6 timmarsträning + avslutning (framträdanden, tal och presenter) + disco
onsdag - tunering + städning

glad att jag åkte och jag lär åka tillbaka nästa år! hoppas alla haft det super de senaste fem dagarna för det har jag! tack alla ♥

hahaha förlåt

men jag måste lägga upp detta. fick ett "gulligt" meddelande på facebook häromdagen!


gjort en klänning

hos nelly.com! in och rösta!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


almost done

har inprincip packat klart nu... ska bara - checka allt och lägga i hygienartiklar! tur att jag har skrivit ner exakt allt jag lagt ner i väskan så jag behöver i alla fall inte kika i väskan utan bara på papperet, lata jag.

önskade att jag kom från usa så jag pratade grym engelska/amerikanska. ett mycket vackrasre språk. nej nu får jag sluta, himla mycket jag ska klaga om. jag måste ju vara nöjd med det jag har!!

jag åker bort till katrineholm på läger imorgon bitti, till på onsdag näsa vecka, 17-22 juni. jag ska vara ledare! grymt blir det! blir ju borta ett par dagar vilket innebär ingen uppdatering på bloggen, men på min twitter blire det garanterat! så antingen följer ni mig där eller har det jävligt bra tills på onsdag! @amandaandren

puss och kram!

twitter

börjat twittra lite mera på sistonde. mycket roligare och mycket enklare.
@amandaandren

16.06.11

jag mådde inge vidare när jag vaknade imorse eller... jag hade sovit dåligt under natten och hade extrem huvudvärk bara. jag hoppade träningen vid åtta och somnade om till tio och mådde mycket bättre!

tog det lugnt och tog en vända till centrum för att kolla lite, men kom hem utan något. lagade mat och sedan tog jag på mig löparkläderna och tog mig ut på en sväng! skönt bara man gör det!

nu håller jag på att tvätta och packa. pussss

lust att ändra

på saker och ting ibland. nu ändrar jag header igen. jag tröttnar så lätt. ikväll är jag ensam framför morden i midsomer!

jag blir deppig när jag ser sånna där filmer som never say never. men samtidigt blir jag lycklig och väldigt rörd när jag ser hur människor kan påverkas av en annans människas talang. men samtidigt ledsen så att jag vill lägga mig under täcket och gråta - för jag vill också!

ska hoppa i sängen nu och vakna upp till en bra dag imorgon, på schemat imorgon står det löpning och gym. sen måste jag väl hinna tvätta och packa förstås! jag hatar att packa!

idag har jag i alla fall tränat ett badmintonpass och sedan drog jag hem en snabbis för att byta kläder och sedan möta upp mixo i centrum och shoppa lite. fick med mig ett träningslinne hem, det ska jag försöka använda flitigt även om jag har fobi för det. sen tog vi också och köpte med oss god lunch hem, subway! väl hemma har jag bara packat, kikat paradise hotel danmark och never say never som ni vet.

nu lockar sängen. godnatt mina kära ♥

jag är bara en i mängden, utbytbar.

justin bieber's film ♥ never say never

åhhå vad jag är avundsjuk. inge snack om den saken. vissa tycker inte alls det är speciellt och tror inte alls han är lycklig osv. men alla tycker olika och jag tror verkligen helt tvärtom! jag är en människa som vill bli bäst på något, någon som vill påverka världen och göra andra människor lyckliga genom det jag gör... (men det var tydligen inte min mening med livet. hans låt born to be somebody passar så bra in på det jag försöker förklara/eller min önskan kanske)



"there's a dream in my soul
a fire that's deep inside me
there's a me no one knows
waiting to be set free
i gonna see that day
i can feel it
i can taste it
change is coming my way

i was born to be somebody
aint nothing that's ever gonna stop me
i light up the sky like lighting
i gonna rise above
show em what im made of
i was born to be somebody
i was born to be
and this world will belong to me"

justin bieber - born to be somebody

bästa

avslutade kvällen hemma hos jenny, där även ida var! där vi käkade sk*t god middag och myste! jobbigt att jag snart åker hem över sommaren och åker ifrån alla underbara vänner här nere! men så fort jag är ledig åker jag ner!

nu ska jag sova. imorgon väntas träning och möjligen jobb. puss och godnatt!

oslo trip!

jag låter bilderna tala! det var fest, bakisdagar, mys i parker, mys i stan och framförallt mys med underbara människor - malin och matilda! jag kommer definitivt åka tillbaka :) men det kanske får bli när jag är 20 år fyllda istället!


tack för en bra resa! ♥

nya skor från nelly

köpt nya skor från nelly! fick hem de idag! jag älskar dem! har shoppat lite mera kläder också, från oslo och från idag!



hade förövrigt det jätte bra i oslo men jag berättar mera om det ikväll! nu ska jag göra mig i ordning och åka hem till jenny för middag. tidigare idag har jag tränat och spelat volleyboll!

leloveimage.blogspot.com


leloveimage.blogspot.com

"This letter was written for me by my boyfriend before I left to study in Rome.*

To my dearest itialianest bean,

Where do I begin? You know it’s hard for me to write my feelings down or even put them into words but ill try for the bean. You are the love of my life baby. I have never ever felt the way I feel about you for anyone else and I really mean it. I have never wanted to make anyone as happy as I want to make you. I would literally do anything for you to be happy. You make my life so much better baby, we have so much fun together. With the others I have dated I would look at a trip like this as a total relief and an escape from all the bullshit. But with you I see it as literally a piece of me leaving for 5 weeks. I have never felt that way about anyone. I always want to be near you and with you and never get sick of you. I am so excited for you to go off and experience Italy and eat awesome food and meet awesome people. I hope you have the most amazing time, I’m really happy you are doing this. I want you to know that I will be thinking about you every second of the day wishing I could hold you in my arms and kiss you. You make me so happy baby and everything I do, I do with you in my mind because you are such an important part of my life. My heart and everything I am belongs to you and only you baby. I promise to send you emails updating you on what I did during the day and I can’t wait to hear how you spend your days and crazy evenings there. I’ll punch any guy that looks at you. J you are the sexiest most beautiful thing in my life and I am so proud to call you my girlfriend and the love of my life.

With all the love I could ever possibly give."

leloveimage.blogspot.com

ni får lite fina texter medan jag är borta! kommer inte skriva ett ord medan jag är bort antar jag! kommer på måndag!

"it's so strange. and yes, I know it's not the first time this has been discussed. and this one, when it really comes down to it, will be no different from the others. but its another one of those times when this little part of my life that I have controlled so it won’t consume me, starts bubbling up again. I don’t know why, little things start it, get me thinking again. why, am I, an almost 20 year old girl, incapable of romantic love? its quite embarrassing to think or talk about.. almost laughable at how pathetic that seems. if my story were told to a random stranger I’m sure they would think the reason would be that I am some dirty-faced, antisocial, impersonable, loner. I'll have you know, I am none of those things. I have friends, great friends; the majority of which are in healthy normal relationships. I however, am not.

I'm not saying i am not loved, because I really am - but not that way. not in the way that is different from anything else and can make you feel the way that nothing else can. I wonder what it’s like to know you are loved that way. it fascinates me because it is completely foreign to me. its like imagining what it would feel like to be weightless in a rocketship on its way to the moon. unfathomable until you actually experience it. and, for one reason or another, it seems as though I am not cut out to be an astronaut.

People want me, but not enough. not enough to take it past the initial thrill of it. and I know how it works, oh I’ve seen it hundreds of times. heard it, watched it.. just not in the first person that's all. its always looking behind glass windows, doors, at the others who have found it. and even though sometimes its fleeting, short-lived, its still real. I wonder about the day when I will be the one people are watching."




cocorosy.blogspot.com

jag älskar cocorosy's texter, eller ska jag säga ellen's. 

"allt känns lättare i en stad sex timmar hemifrån att supa sig full ligga med en främling det är sådant man ska göra det är sådant man gör.


jag faller jag faller bokstavligen mina strumpbyxor går sönder det röda läppstiftet matchar blodet det ser ut som att hjärtat ligger där och skriker du är där någonstans du skriker också jag kan höra dig.


du skickar tre röda rosor på posten säger att jag är den vackraste du vet det skulle kunna vara början på en kärlekshistoria men jag blir aldrig kär i någon."

 



 

(ps. nu har jag precis kommit till oslo om allt går som det ska)


oslo! nu drar jag!


weheartit


oslo

godmorgon på er! vaknade precis och ska börja fixa klart allt inför jag åker men ska först dricka upp kaffet. om jag inte skriver mer får ni ha en grym helg för det ska jag ha!

ska bli grymt kul att åka till oslo. pusss

studentfiranden

precis packat "klart"! ska kolla igenom allt det sista imorgon innan jag åker! vet inte om jag sagt det men imorgon åker jag till OSLO och hälsar på min älskade kusin och matilda. ska bli grymt kul att komma bort lite!

ikväll har jag varit på berfins mottagning. grymt kul. och grattis till studenten!


09.06.11

igår vare bara jobb som gällde, men min bussfan var försenad och kom inte fören 11.03 och jag börjar ju 11.00, men jag var där kvart över ändå. men alltid jobbigt att komma försent! blev att jag fick jobba över ett tag pga av det.

missade mötet vi hade i hallen om katrineholmslägret också, men det var väl inte hela världen. jag åkte hem och gjorde mat och bara satt framför tvn hela kvällen istället!

har vilat från träningarna ett tag nu. det börjar bli sommar så vi har inte lika mycket gruppträningar. men ska väl börja ta tag i det själv och springa! skönt att vila lite också!

ska tvätta idag och sen hem till berfin och fira henne för hon har tagit studenten! pusss

true! nu kör vi!


gröna lund idag istället!

blev gröna lund idag istället! med mycket mindre sällskap runt omkring men med grymt väder och med grymma människor!

har utmanat mig själv och åkt en bergodalbana, vilket jag hatar, men jag lyckades ta mig igenom den med mycket skrik och blundande. sen tog vi oss tjejer igenom spökhuset också, det är riktigt kul men fyfan vad rädd jag var, tror jag skulle börja gråta och om inte dö där ett tag, sen kan jag inte påstå att det var bättre att gå med mixo! haha.

tack för idag! imorgon väntar en jobb dag, jag hoppas innerligt att vädret inte är alltför bra eftersom att vara brevbärare i världens hetta inte är speciellt lockande. pusss


om helgen

åkte hem på lördag morgon men glömde berätta att jag var på juristernas hus på fredagen tillsammans med kotte och mixo! trevligt, men galet med folk! (man kanske inte ska förväntas annat när man bor här man bor)

på lördagen i borlänge åkte jag hem och myste med familjen en stund. innan jag skulle vidare till falun och ha picknik med sanna och sara! super mysigt! efter massa vin drickande "slutade" kvällen på en klubb i falun. sen drog vi på en "efterfest" och där jag intog lite för mycket alkolhol vilket gjorde att jag vaknade upp och mådde som jag förtjänade! men det var ju en perfekt kväll så vad spelar resten för roll!

på söndagen åkte vi upp och myste hos mamma, med pizza, bad och bbfinal!

idag tog jag och mamma en promenad runt sjön med zigge. eftersom vädret var grymt bra idag blev man svettig och tog en bad i poolen när vi kom hem! sen har jag solat lite också! sen dags att åka mot pappa och umgås med de någon timme innan jag skulle sätta mig på världens varmaste tåg och åka mot stockholm.

nu är jag hemma och imorgon väntar träning (TACK) och grönan med karolina och mixo! pussss

beachvolley

blev inte alls grönan igår. vi åkte dit och insåg att det var omöjligt, galet med folk. fanns inte en enda parkeringsplats plus att kön in var galet lång. vi gav upp och drog istället hem till täby och lirade beachvolley med grabbarna! jag blev bättre tillslut i alla fall!



vi tänkte köra grönan nästa vecka istället! men idag åker jag hem till kära borlänge under en kortvisit. mysigt.

GRÖNA LUND

idag ska vi på grönan! nu kör vi!

present

tänkte visa presenten jag gav till ida. jag gjorde den själv därför, ett armband! dock är det en dålig bild men jag tyckte om den, man skulle se mera av själva armbandet och inte brickan.


bilder från födelsedagsfirande och kåren

i fredags!


studentfirande

igår hade jag fullt upp hela dagen. jag gick upp vid 09 för att börja göra mig i ordning. skulle nämligen på idas utspring, i sundbyberg. tar en timme för mig att bara åka dit. men ida var grymt snygg och gud vad jag älskar studenten! skulle göra mycket för att få min dag tillbaka!

sen åkte jag hem en snabbis och käkade lite innan det var dags att åka mot henne mottagning! men jag var tydligen jätte tidig och fick vänta ett tag innan de kom hem. hann inte vara där jätte länge eftersom jag var tvungen att åka vidare till tessans mottagning, som också hade tagit studenten. och med folket där slutade kvällen på slutskivan på pure. en trevlig kväll men idag mådde man dessvärre inte så bra. men grattis till studententerna!



grym film!

som sagt behöver jag inte säga mera än rubriken! gryyyyym!

imorgon är hela dagen planerad. ska upp 09 och fixa massa saker. den stora frågan är bara kläder, vad fan ska jag ha för kläder????

måste väl hoppa i säng så jag hinner med morgondagen! PUSSGURKAN!

RSS 2.0