31 maj 2012

idag började dagen med ett jobbigt badminton pass. sedan hem och göra sig iordning och åka till tåget mot borlänge. nu är jag hemma och myser lite med familjen innan det är dags att åka mot falun. sanna har fixat någon hudvårdsrådgivning vi ska på, får se hur det är då! 
 

pusss

dagbok

jag läser min dagbok. jag kommer alltid tycka det är läskigt att tiden och en själv förändras. bästa vänner glider ifrån varandra. man startar nya liv. ibland önskar jag bara LITE LITE att visa saker var som förut. man får sakna människor.

skrev i min dagbok 8 mars 2010: tack p för att du är en sån bra vän. kan säga allt till dig. ♥


-


alan garner

måste bara älska hans twitter uppdateringar! ♥


juliahofsweden

.myshowroom.se

hur överlever man något som hon gått igen? hur orkar man fortsätta sina dagar? jag tror aldrig jag skulle klara det. man om det är verkligheten är man väl illa tvungen. men jag tror att det bara händer människor som klarar av det. hon har gått igenom så mycket och är bara 14 år.

hennes pappa har dött pga av alkolism, hennes syster i en bilkrock och hennes mamma i cancer.

två ord: grym tjej




lidingö

var på lidingö och jobbat. har varit hemma drygt en timme och har bara käkat, pratat med mamma och kollat bb. har nämligen köpt 24/7! var på tiden sista veckan i huset! det är ju faktiskt nu man verkligen vill se allt!

har även fastnat i en bok som jag fick låna av mamma. har snart malt igenom den. den oskyldige heter den.




29 maj 2012

är tillbaka i stockholm. igår eftermiddag jobbade jag mellan 15-23 i hallen. är inte lika mycket på posten längre så måste ta åt mig på andra ställen också.

idag började dagen med träning med zhang. var en bra träning, brukar vara mycket teknik med zhang men idag gick det faktiskt bra. allt handlar väl om inställning!

nu ska jag strax åka mot lidingö och jobb i några timmar. pusss

Tack för solen

Har haft en super mysig helg med familjen! Den har varit lugn och skön!

Kalas, morsdag firande, goda middag, häng vid poolen och solat. Har bränt mig men njutit av en bra helg.

Lite bilder av helgen!


LOREEN

Grattis Sverige och världens bästa Loreen! stolt svensk nu!

 


my diet


but not everyone can see


24 maj 2012

börjar inlägget med att säga grattis till min stora syster som fyller år idag! jättegrattis på din dag! hoppas den blir toppen så ses vi till helgen! ♥

en och en halvtimmes träning började dagen med. sedan hem och tvätta och njuta av vädret. har fått lite färg i alla fall. ska precis käka middag och snart på g till kvällsträningen.

kväll ska jag hem och packa för åker till borlänge imorgon, ska hem och fira sanna lite (även mamma som vi inte haft kalas för ännu, även om vi gett present)! pusss


du och jag


klänning

vill ha en sån här klänning! någon som vet vad man hittar dem?! hittat en på gina tricot men vill ha fler alternativ!


alltså kortare fram och längre bak!


Té ala London

Fick lite saker av pappa och ulrika från london! Bland annat detta söta téet, tyckte det var jätte gulligt!

image description
Ser ni vad det är? Londonbuss, -postlåda och -telefonkiosk.


23 maj 2012

En jobbig träning imorse men det är väl skönt att bygga på ännu lite mer träningsvärk. Kommer nog bli sängliggande snart. Nej men träningsvärk är skönt och bra, ska inte klaga!

Sedan tog jag en promenad hem i det vackra vädret. Det måste va sommar nu. Har solat resten av dagen ungefär, njuter!

Ikväll var det tänkt träning men blev knappt en timme eftersom vi var alldeles för många så vi inte fick plats i en hall. Nu är jag hemma och myser framför greys anatomy!


När jag gick hem idag.

 


puh! träningsvärk!

det känns att jag lever eller vad säger man. har träningsvärk överallt och kvällens gym kommer ge mera. men det är väl skönt att veta att man gjort något! fortsatte kvällen hemma hos karolina - middag, desperate housewife och bigbrother!

hemma och ska sova nu. imorgon väntas badminton vid 10 sedan är det osäkert!


höhö


22 maj 2012

Vilket väder det är! Nu känns det verkligen som sommar! Hoppas det håller i sig!

Idag började dagen med ett badmintonpass, sedan har jag varit i centrum och fixat en sak, solat och nu är det dags att byta om till träningskläderna och åka till gymmet.


Långhelg

Tog en lång helg i borlänge. På torsdagen hämtade Sanna och Elsa upp mig vid tåget, på eftermiddagen åkte vi alla upp till mamma och håkan. Jag blev kvar där över natten medan de andra åkte hem. Tog det bara lugnt.

På fredagen åkte jag ner till stan för att möta upp Sanna och de vid banken. De har ju köpt hus så de fixade med lånet! Grattis! Sedan åkte jag och fixade mammas present sedan hem och laga mat för kvällen. Vi skulle ha middag hemma med lite folk. Trevlig kväll med god mat!

Lördagen spenderades hos mamma, några målade, lekte och bara tog det lugnt. På kvällen blev jag lite chafför åt mamma och håkan.

Söndagen var det dåligt väder så vi åkte till staden för att göra lite ärenden. Sedan hem till pappa och ulrika och träffa dom, precis hemkomna från London! Tack för sakerna!

Nu är jag hemma i Stockholm och ikväll väntas det löpning med badmintonen.


för oss alla


16 maj 2012

jag och jenny var på bio igår! super mysig film ju och channing tatum på det!

hade inte planerat jobb idag men de hörde av sig sent igår och så fick det bli. blev jobb mellan 08-16 idag. nu håller jag på att tvätta och städa lite här hemma! åker till borlänge imorgon och spenderar helgen där! ♥



15 maj 2012

dagen började med en och en halvtimmes träning eller snarare FYS! är helt slut i benen nu men det var välbehövlig träning!

trött som jag var gick jag hem och vilade/sov. ska snart åka till jobbet på lidingö och jobba i fyra timmar. sedan ska jag och jenny på bio, älska mig igen! den ska tydligen var jätte bra så vi hoppas på det!




solsemester, ja tack!

gud vad jag är sugen på att sätta mig på ett plan utomlands nu! känns som det skulle behövas innan arbetes drar igång i sommar!

det har varit en dålig dag på träningsfronten, men ska lägga mig nu och ladda om inför imorgon! ska upp och köra med RIG halv åtta!




14 maj 2012

idag är det mammas födelsedag! jag är inte hemma i borlänge, men jag skickade henne lite småsaker på posten för att hon skulle få något på sin dag av mig. hon får sin riktiga present när vi firar henne om två helger! så grattis bästa mamma! ♥

idag tränade jag på morgonen, var inte  min bästa träning om man säger så men bara att köra. efter träning såg jag att jobbet ringt och ville jag skulle jobba, har varit iväg och jobbat 5 timmar nu.

nu ska jag laga middag och sedan träning! puss!


tändsticksask med texten: you light up my day.
sedan näsdukar med texten: i love you even when you have the flu.
 chokladbitar med texten: du är bäst.
en påse med gelehjärtan med texten mamma på.
 


13 maj 2012

Idag har jag inte gjort mycket men sen hörde karolina av sig och vi tog en promenad runt sjön! Mysigt att prata lite!


djursholm

Varit iväg på middag hos emma och kristine med jenny! Trevlig och lugn kväll! Precis vad jag behövde.

Nu är jag på g hem! Ta hand om er ikväll! Love


12 maj 2012

det var inga problem att vara parkeringsvakt igår så länge det fina vädret varade! sen fick vi testa segway också!

en trevlig kväll igår med mina tjejer! vi åt potatis och rotfrukter i ugnen, fläskytterfile med sås! jätte gott och sedan en mys kväll framför hockeyn! glad att jag fick både mixo och karolina att kolla på matchen ♥ synd bara att sverige tappa allt spel när ryssarna börja bete sig dåligt.

efter de hade åkt hem kollade jag på filmen, jag saknar dig. jag gillar verkligen handlingen i filmen, sorlig men äkta. men skådespelarna var inte speciellt bra så jag vet inte riktigt vad jag tycker om den.

idag vaknade jag upp utvilad och har sen dess bara kollat serier. oväntat serieavslut på vampire diaries. skön lördag!


11 maj 2012

börjar inlägget med att säga grattis till min underbara kusin som fyller år idag! grattis på 22års dagen!



små tjejer. jag och malin.

har jobbat klart mina timmar på posten och ska nu röra mig mot hallen och vara parkeringsvakt. får hålla tummarna att det inte blir regn idag, men jag förstår om det blir det.

vissa saker kommer man aldrig kunna föreställa sig hur det ska vara. i min hjärna visas det bara svart när jag försöker förstå. jag hoppas inte att jag får uppleva det heller. vissa saker vill man aldrig vara med om. ibland önskade man att livet rullade på i allt evighet. jag måste få tid, ge mig tid eller ge alla tid!

avslutar inlägget med att säga vila i frid.



superman

"He's got his mother's eyes, his father's ambition.
I wonder if he knows how much that I miss him.
I hang on every word you say,
You'll smile and say, "how are you?"
And I'll say, "just fine."
I always forget to tell you I love you,
I'll love you, forever.

I watch superman fly away,
You've got a busy day today,
Go save the world, I'll be around.
And I watch superman fly away,
Come back, I'll be with you someday,
I'll be right here on the ground,
When you come back down."



Taylor Swift


Loving someone doesn't make them love you...

ska lägga mig nu. imorgon väntas en hektiska dag (tror jag). först jobbar jag på posten, sen hem och käka och sedan till hallen för att vara parkeringsvakt och sedan blir det middag med mina tjejer! det blir en bra dag men lååååång!

godnatt och tänk på det här.


noah - alt er forbi

fina låt! favoritlåten just nu!


10 maj 2012

efter jobbet åkte jag som sagt till stan för att köpa jeans och kolla presenter. hittade inte mycket presenter men jeansen blev köpta så jag är nöjd! jag har några dagar på mig att leta presenter! men det var mysigt att gå runt i stan i det fina vädret!

har bara vilat hemma och städat. ska strax laga middag och sedan åka på träning.




where have u been all my life




- weheartit.com


mosstorpsbacken

gash mosstorpsbacken är inte alltför rolig att köra backträning i, det är nämligen en gammal skidbacke så den är lång och brant. men jag klarade det och är nöjd! efter backträning körde vi fotboll, gud vad roligt det är. saknar det.

ikväll har jag städat lite, duschat, fixat mat och självklart kollat sveriges match! grymma sverige är!

nu är det dags att göra sig klar för sängen för imorgon väntas tidig jobb dag. slutar 11 och sedan åker jag till stan och köper byxor, kollar presenter och lite annat. sedan hem och träna! hoppas ni får en fin dag!


9 maj 2012

en tidig morgon som sagt, men jobbet rullade på och klockan var 11 helt plötsligt. köpte med mig mat från ica och åt innan jag la mig och sov en sväng.

nu är jag vaken, tar en hårdmacka och kaffe innan det är dags för mördarbacken med täby badminton. känns inte lockande för fem öre men det är bara att göra det.


egoboost magazine

inspirerande måste man ju säga att isabella löwengrip är! grym! ska nog gå och köpa mig en tidning av hennes senaste size me!

 


tagna från blondinbella.se
(man ser dåligt men det är som det är)

godnatt ni fina!


8 maj 2012

ikväll är det derby mellan dif och aik. känns ju ganska trist att man sitter här och inte på råsunda. jag får se till att hitta någon som vill gå med mig till nästa match! heja djurgården vilket som!

idag började jag dagen med en löptur, sedan har jag handlat och sen kollat tv innan det var dags för jobb. nu är jag hemma och äter middag.

ska lägga mig tidigt idag för imorgon ska jag upp sådär tidigt igen, 0445 står klockan på. puss och kram


rihanna - where have you been


thumbs up


next to you


7 maj 2012

Resan gick bra men vi höll försening på 10 minuter men det gjorde väl inte speciellt mycket egentligen. Väl i Täby var jag tvungen att springa förbi centrum och köpa mjölk, sedan hem och äta middag innan det var dags att åka mot träningen. Det är mässa i hallen denna vecka så vi tränar i en vanlig gympasal. Träningen var riktigt kul idag, började jobbigt med hinderbana och avslutades med spel. Synd bara att jag var klantig imorse och inte värmde upp ordentligt så jag sträckte baksida lår/rumpa. Gör ganska ont nu när jag är kall, går an när jag är varm så det är bra.

Imorgon gick det inte att ha träning... suck. Var ju enda morgon träningen denna vecka som jag kunde men jag får ta en löptur imorgon bitti istället, behöver nog det mest av allt.

Nu ska jag kolla lite serier som jag missat! XOXO


Café kompis

Jag och mamma köpte med en varsin sallad från kompis och satte oss i parken vid kupolen! Mysigt!

Nu sitter jag på tåget, försenad 10 minuter redan. Hoppas det kan rulla på snart.

Kramis


tillbaka till verkligheten

idag ska jag luncha med mami sedan ska vi åka mot tåget och jag åker till stockholm. älskar verkligen att vara hemma men jag äter alldeles för mycket och tränar för lite, haha. har bara mig själv att skylla men blir alltid så, säkert för att familjen är prio ett när jag kommer hem. därför är det skönt att komma ner och tillbaka till sina rutiner!

jag har varit hemma ganska ofta nu så känns inte lika jobbigt att åka hem, jag vet ju att jag snart får träffa dem igen. så tack för en super mysig helg, familjen ♥ älskar er!


6 maj 2012

I lördags åkte jag pappa och Elsa och fixade present till "födelsedagsbarnet"! Sedan snabba ryck hem för att hinna se Henris final i Forza International Denmark och han vann! Det går bra nu!

Efter det tog jag bilen mot mamma och håkan en sväng. Blev inte länge eftersom de är sjuka och vill hålla mig frisk! Kvällen avslutades med tacos, fruktsallad, nötter och tvmys!

Idag vaknade jag av att Elsa väckt mig och ville sjunga för Ulrika. Sedan tog jag en rask promenad för att röra på mig lite då jag glömt löparskorna i Stockholm. Sedan var det bara att fixa inför kalaset och sedan har det varit kalas!


kalas!

precis haft kalas för ulrika som fyller år idag! grattis!

inte min bästa dag men bara försöka pina mig igenom den. hoppas dagen har varit bra för er. pusss


5 maj 2012

I torsdags var det jobb som gällde, samma pass som på onsdagen. Slutade vid 11 och då tog jag mig mot stan och kolla present, men inget funnet. Sedan satt jag mig på tåget, mot borlänge. Ännu en helg hemma men i helgen fyller ulrika år också. På kvällen tog jag och sanna oss till badmintonhallen och tränande med borlänge.

På fredagen var jag Elsa och Ulrika på kupolen en sväng och letade efter kläder till Elsa. Sedan hem och laga mat och vidare till stan för att köpa gardiner och kolla lite. Sedan tog vi också ICA maxi i samma veva. Avslutade kvällen med pizza och tvmys.

Idag får vi se hur dagen ser ut, har lite olika alternativ. Puss


2 maj 2012

hemma från jobbet precis, kort dag idag - 0650 till 1100. ganska skönt dock men ganska slitet efter ett tag att gå upp 0445. hade varit lite skönare om det var i täby, men smällar man får ta!

nu ska jag ta ihop all tvätt och bege mig mot tvättstugan. sen mys framför film - crazy stupid love. igår såg jag new years eve och footloose! älskade footloose, men extrema kärleksfilmer är ju jag!

sen så har mitt navelsmycke blivit infekterat. aldrig haft problem med det men 6 år senare var det dags. pusss

Valborg

Igår var det en stressig dag på jobbet. Men jag hann tillslut i alla fall.

Var snabba ryck hem och göra sig klar för kvällen. Vi 18 hämtade jenny upp mig och vi åkte till kristine och emma. En trevlig kväll!

Nu blir det en bakisdag, bästa.


RSS 2.0