ingen bra dag

dag 6 får bli imorgon. orkar inte. pusss

tjugoåttonde februari

dagen började med att jag åkte till tandregleringen och fixade med tandställningen. fick ett jätte bra besked och snart är den borta. som jag längtat. jag tror att allting ska bli mycket bättre när den är borta (även om det inte funkar riktigt så). haha. men jag hatar den så den får lämna med ett leende på läpparna.

efter det åkte jag och hämtade upp sanna som redan var i falun. vi åkte till stan och skulle shoppa. men jag hittade bara en grå tröja med patchar, två par fjäderörhängen, en ring och sminkborstar. men det var bra för plånboken. efter det åkte vi till mormor och där även mami och linda var. väl där bjöds det på mat - köttfärssås och spagetti och sedan efterätt - glass!

efter att ha kollat på skidor skjusade mami mig till tåget. dags att åka tillbaka till stockholm. blev stressigt när jag kom fram så jag var tvungen att åka direkt till träningen. träningen gick åt helvete som jag inte har lust att prata om. men tack till underbara karolina som fick mig att må lite bättre efter prat. ♥

nu ska jag packa upp och duscha. sen måste jag sova. imorgon blir det först träning och möjligen jobb efter det. jag vet inte vad jobbet håller på med men vi får se hur det blir. pusss

badmintonfoto.net

jag sökte på mitt namn på google och det kom upp bilder på mig från italien tävlingen förra året. haha. aldrig sett bilderna förut.


dag 5 - min dag

jag ska berätta om vad kärlek är idag. men jag har inte mycket tid över idag och att skriva om vad kärlek är tar ganska lång tid. för det är ganska brett. jag skiftar och tar min dag istället!!

klockan stod på 08 imorse men jag vaknar upp en kvart tidigare för att någon bankar på dörren. ingen idé att sova vidare så jag går upp. jag mår jävligt bra för att ha varit ute på krogen vilket känns guld eftersom en lång bilresa väntade. jag fixade iordning mig snabbt för att sedan möta upp sanna och isabella för frukost. vi hade som mål att äta jätte mycket frukost men det funkade inte för någon av oss. valuta för pengarna blev det inte.

vi kommer iväg vid 09.15. bilresan börjar segt men tillslut dampar alla loss och vi sjunger, skriker och dunkar musik. det blir tillslut ganska spårat men vad gjorde det. i gävle hämtade vi även upp en kompis till sanna som skulle med till borlänge (falun). han måste trott av vi var dumma i huvudet men vad gör det. jag hade kul.

hemma i borlänge är vid runt 13.15 och då ska vi släppa av isabella och tanka bil. hemma hos pappa är vi en halvtimme senare där maten står serverad med kycklingspett, potatissallad och beasås. även efterrätt serveras som blir glass. efter maten händer inte mycket eftersom jag hade sovit 4 timmar inatt. tillslut måste jag gå och lägga mig en timme för att orka.

när jag vaknat busar jag med elsa. sen skulle jag iväg och skjusa sanna till falun. när jag kom hem ville elsa att jag skulle duscha henne så det blev så. sen blev det godnattsaga. nu sitter jag här och väntar på att vi ska äta kvällsfika/mat.

det är min dag. pussss

sundsvall

jag åkte till sundsvall i fredag för att spela sundsvall sgp. det blir inte mycket mer än resa på fredagen och när vi väl ska sova har våra grannar fest och vi får springa ner och upp till receptionen för att få tyst på dem. tillslut drar de ut på krogen och vi kan sova.

tidig lördagmorgon drog vi till hallen. jag skulle börja sent men alla utom jag spelade mixed som var 09. jag är nöjd över mitt spel i helgen även om jag åkte ur första matchen. jag hade ganska tufft motstånd... what to do.

lördagen fortsätter i depp för att jag åkt ur så jag vill festa. tur att berfin var med för hon bangar aldrig. hon och jag körde en utgång i sundsvall. en mycket lyckad kväll (även om jag gillar stockholm mera). kvällen slutade vid 04 då vi var rejält trötta! 

söndagen börjar tidigt eftersom det var bestämt att vi skulle åka hem tidigt till borlänge. jag åkte med borlänge hem för att jag ska till tandläkaren imorgon. vi kom hem skaplig tid efter en spårad hemresa med tre alldeles för trötta tjejer! nu ska jag ta och äta kvällsfika med ulrika och pappa. pusssss

dag 4 - min första kärlek

jag vet inte vad ni tycker att ens första kärlek är. jag var så klart små kär i pojkarna på förskolan men det var inte på riktigt. under högstadiet hade jag pojkvän men det varade bara någon månad och jag tror inte att jag var kär på riktigt då heller, även om jag hade spanat på den killen i över ett halvår (!!!) för när jag väl fick honom var det inte lika roligt längre...

jag säger nog att min första kärlek var på gymnasiet. det var nog då jag var kär på riktigt. det var i en kille som hette jacob. jag bodde "ovanför" honom och behövde därför alltid gå förbi honoms hus när jag gick till tåget som tog mig till skolan. vi gick på samma skola och började därför samtidigt nästan varenda dag och därför lyckades vi alltid gå ungefär samma tid. jag kommer ihåg att jag tyckte att han såg jätte bra ut och speciellt när han hade den röda västen.

jag kom ihåg att på den tiden var allting väldigt nytt för mig, flytten till stockholm och även nya vänner. men det jag kommer ihåg är att vi, trion, alltid satt på lunchrasterna och spanade in varenda kille som gick förbi. jag kommer ihåg att jag berättade att jag tyckte denna kille var snygg och som tur var kände min vän hans vän. det var på så vis vi lärde känna varandra.

därefter gick det ganska fort och efter två-tre veckor var vi redan ett par. jag kommer ihåg att det var väldigt nytt för mig. men eftersom jag inte kom jättebra överens med mina inneboendeföräldrar bodde jag nästan varje dag hemma hos jacob. jag tyckte jättemycket om hans familj.

men det blev väldigt intesivt att vara med varandra varje dag när man är ung och jag lärde mig aldrig att vara själv och ta hand om mig. jag satte inprincip han framför allt. jag ångrar att jag inte tog min badminton på allvar, den fick ta mycket skit, mycket förlorad tid. det känn som jag vet mycket bättre idag. min familj och mina vänner betyder allt och jag ska aldrig sätta kärleken framför dem.

efter 10 månader tog det slut och jag kommer ihåg att jag var väldigt ledsen. men idag kan jag säga att det är skönt att första kärleken är över. jag hade absolut ingen erfarenhet men han lärde mig kärlek. jag är glad att det hände samtidigt som jag är glad att det är över!! 

det var en korthistoria om min första kärlek. pusss 


dag 3 - mina föräldrar

var ska jag börja? jag älskar mina föräldrar så otroligt mycket.

jag kan börja med att säga att mina föräldrar är skilda. det skildes sig när jag var mycket litet. jag kommer ihåg att jag inte alls förstod vad det innebar. de satt i soffan medan jag stod upp i soffan. de berättar att de ska skiljas och förklarar vad det är. men det kopplar ändå inte för mig eftersom jag var liten, så jag står där helt oberörd och kollar ut genom fönstret medan min syster stört gråter...

många tror alltid att det är negativt med skilda föräldrar. men jag kan ärligt säga att jag inte ser något negativt med det. för mina föräldrar har en bra relation idag. plus att båda har skaffat sig nya partner och just nu har jag en större familj som ger mig ännu mera kärlek! sen hade jag ju aldrig fått den underbara lillasystern...

jag kan börja berätta om min mamma. hon skulle lika gärna kunna vara min bästa vän. hon pratar jag med allt om. utan henne känns det som någonting fattas. jag är beroende av henne. vilket i försig i alla lägen inte är bra. men jag tycker ändå att det är jätteskönt att vi har en närma relation till varandra. hon är extremt lyhörd, hjälpsam och alltid vill ens bästa men när hon väl tycker något annat säger hon det. mamma sätter alltid andra framför henne själv. ibland skulle jag vilja skrika på henne och säga åt henne att hon måste tänka på sig själv mera. min mamma är en fantatiskt människa!!

min pappa och jag har också en nära relation. jag berättar det mesta för honom. men vi är fortfarande tjej och kille och kanske inte alltid förstår varandra. pappa är den som ibland svårt att uttrycka sig för oss  - hur stolt han egentligen är över oss. man måste gå rakt på sak för att han ska förstå, man kan inte tror att han ska förstå om man ger ledtrådar. pappa är den som skulle springa genom hela landet för att ta hand om mig om något hände. han är den som alltid ställer upp och skjusar hit och dit. jag tror aldrig jag hört honom säga nej på den fronten. en sak jag är extremt glad för är när han hittade sin kärlek för några år sedan, han hade varit ensam några år sedan skilsmässan för att han inte hittade den rätta. men tillslut hittade han henne, ulrika, och idag har de ett gemensamt barn som är den sötaste flickan i hela världen.

jag har två föräldrar som skulle offra sina liv för mig och jag skulle göra detsamma. min kärlek till dem är otroligt stor. tack för att ni är mina föräldrar!

men vi får inte glömma bort mina extra föräldrar, ulrika och håkan. som jag också älskar. kunde aldrig fått bättre extra föräldrar!! ♥


det kanske ser konstigt ut men jag har bråttom eftersom jag snart ska åka till sundsvall. jag hoppas jag fick med det viktigaste om mina föräldrar! nu åker jag till sundsvall, vi hörs! pussss


gifts from thai

mami var ju i thailand och fick då några presenter när hon kom hem! här kommer några av allt jag fick!


ett fint armband med hjärta.


en fotlänk. det är något jag tycker är grymt fint!


en cool bikini med peace-märken.


dag 2 - det här åt jag idag

det blir lite svårt med lär känna mig på 30 dagar när jag åker till sundsvall i helgen, speciellt när jag på lördag ska skriva om vad jag åt idag. jag byter plats helt enkelt - idag blir det det här åt jag idag och på lördag blev det min första kärlek!

det här åt jag idag:


till frukost: havregrynsgröt (fiber) med skivad banan och mjölk

till lunch: subway

mellanmål: skål med fil

till middag: pasta carbonara

övrigt:
ben and jerry - fish food!tjugofjärde februari

dagen började med träning och sen hade jag laddat upp för jobb. men det blev inget jobb i alla fall. istället tog jag en sväng förbi centrum med karolina och mixo. vi skulle fixa några ärenden för att sen luncha på subway! efter det tog även jag och mixo en sväng förbi hemköp och köpte ben and jerry. muma!!

nu är jag bara hemma och ligger i sängen. ska invänta träning nummer 2 ikväll men innan dess ska jag stränga mina rack! pussss


Dag 1 - Presentera mig själv

Jag är Amanda Andrén, född året 1991 i september den 22 (iår är alltså året jag fyller 20). Jag bor i nuläget i Stockholm, Täby där jag bott i ungefär 3,5 år. Jag flyttade ner från Borlänge för att börja plugga på gymnasiet, jag valde att flytta hit för att de har ett badmintongymnasium. Jag ville verkligen testa att satsa på min sport och se vad det leder, samtidigt ett perfekt tillfälle att testa på en ny stad. Jag har trivts grymt bra här nere och det ser inte ut att bli något nytt på ett tag!

Jag flyttade hemifrån som nästan 16 åring och första året bodde jag inneboende hos en vän till familjen. Jag trivdes inge bra och bestämde mig därefter att hitta något eget. Idag bor jag i Storstugan mitt i Täby Centrum!

Jag tog studenten i somras och efter det bestämde jag mig för att byta badmintonklubb till Täby BMF. Jag ville testa ännu mer och se hur långt jag kan nå. Jag skrev på ett idrottskontrakt som innebar att jag skulle satsa till 100%. Jag tränar i dagsläget ungefär 8 gånger i veckan badminton och sedan oftast tävlingar på helgerna. Badminton är mitt liv och jag älskar det! I Januari fick jag även ett extraarbete på Posten Östermalm där jag jobbar några dagar i veckan också! Sen har jag också extraarbete i badmintonhallen och på ICA lagret, men där endast några dagar i månaden.

Till mig som person istället är jag tävlingsinriktad, har humörsvägningar (ena stunden arg, andra studen glad), förut var jag den som alltid såg det negativa före det positiva, men idag kan jag säga att det inte alls är detsamma. Jag har vuxit enormt som person när jag flyttade hemifrån, jag fick bli vuxen ganska fort och jag älskar att jag idag är mycket säkrare och trivs mer med mig själv. Min tid som tonåring var ingen höjdare och jag är jätteglad att den är förbi. 

Jag brukar ibland få höra att jag är en egoist och javisst jag ser inte det som något negativt eftersom jag vet att den viktigaste relationen är med dig själv och den kommer jag alltid sätta först, ingen kan komma och trampa på mig. Men jag skulle däremot inte säga att jag bara är egoistisk, för jag brukar alltid ställa upp om mina vänner behöver mig. Förra året tog jag hand om min bästa vän tills jag själv nästan mådde dåligt, men hon behövde verkligen mig.   

Jag uppfattas gärna som blyg innan man lärt känna mig (även om jag har blivit bättre på det) men när man lär känna mig kan man nog inte säga att jag är blyg utan helt tvärtom. Sen har jag även svårt att lita på personer, det tar extremt lång tid innan jag gör det och det kan beropå att jag blivit sviken några gånger. Men som ni vet blir man bara starkare av sånt som man inte dör av!

Nu blev det långt och jag skulle säkert kunna skriva mycket mera! Pusssss


lär känna mig på 30 dagar

idag har jag jobbat och sen har jag varit och tagit en kaffe med jenny som jobbade i centrum. hon åker till usa på fredag och är borta ett tag, buhu. jag hoppade över träningarna idag eftersom mina benhinnor har börjat spöka och jag vill ha de friska tills helgen!

nu tänkte jag köra sånt som alla bloggare gör, jag måste följa trenden även om jag är lite efter! lär känna mig på 30 dagar.

• Dag 1 – Presentera mig själv.
• Dag 2 – Min första kärlek.
• Dag 3 – Mina föräldrar.
• Dag 4 – Det här åt jag idag.
• Dag 5 – Vad är kärlek.
• Dag 6 – Min dag.
• Dag 7 – Min bästa vän.
• Dag 8 – Ett ögonblick.
• Dag 9 – Vilka killar jag faller för.
• Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
• Dag 11 – Mina syskon.
• Dag 12 – I min handväska.
• Dag 13 – Den här veckan.
• Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
• Dag 15 – Mina drömmar.
• Dag 16 – Min första kyss.
• Dag 17 – Mitt favoritminne.
• Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
• Dag 19 – Detta ångrar jag.
• Dag 20 – Den här månaden.
• Dag 21 – Ett annat ögonblick.
• Dag 22 – Det här upprör mig.
• Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
• Dag 24 – Det här får mig att gråta.
• Dag 25 – En första. 
• Dag 26 – Mina rädslor.
• Dag 27 – Min favoritplats. 
• Dag 28 – Det här saknar jag.
• Dag 29 – Mina ambitioner.
• Dag 30 – Ett sista ögonblick.


malmö

jag kom hem redan igår natt. jag hade inte riktigt koll men mycket skönare att komma hem samma dag!

som sagt åkte vi ner till malmö igår vid 13 tiden. väl där nere käkade vi och fixade inför match. vi vinner matchen med 5-2! grymt! efter matchen är det bråttom eftersom vi måste ta oss till köpenhamn och flyga hem därifrån. hemma i sverige är vi vid midnatt. 

ska till jobbet nu och är hemma vid 17 idag! pussss

från helgen

tänkte lägga upp någon bild från helgen när vi var hemma hos kristofer. blev taggad på några på facebook så snodde dem!

shoppat

innan jag åkte ner till stockholm hann jag såklart med lite shopping med mami. jag shoppar alltid när jag är med mami. inte bra eller jo jag älskar det, men inte bra för plånboken.

nu är jag i alla fall nere i stockholm och har precis duschat, packat och diskat efter träningen. ska strax sova för imorgon ska jag spela elitserien. vi flyger ner till malmö imorgon, men jag är hemma redan på onsdag morgon. hoppas att det gå bra!

här får ni bilder på det jag shoppade idag!


vita converse (mina gamla var alldeles för slitna, dags för ett par nya)


vit tröja med "patchar" på armbågarna!


en pippitröja (eller fisketröja om ni heldre vill ha det så)


pussss


tjugoförsta februari

jag är fortfarande kvar hemma i borlänge. men jag ska strax röra mig till tåget och åka hem. hoppas ni har en bra dag!


täby bmf

igår spelades det badminton hemma i borlänge. täby vs borlänge och täby vs helsingeteam. vi vann båda och jag är nöjd över mitt spel!!

efter det var det dags för party hos kristofer och ja alla var väldigt taggade! (mer behövs inte sägas)

idag är det bakis dag, vilket innebär att inte göra något. jo jag ska upp och träffa mami och håkan ikväll. som jag längtat. ♥

en sanning #2

jag älskar att skriva. jag tycker att texter säger så mycket mera än bilder. antingen gillar man bilder eller texter. jag är texter. helt av allt skulle jag vilja tatuera in massa olika texter på hela kroppen (men det kan jag ju inte). för mig säger inte bilder mer än tusen ord. jag tycker orden är mycket vackrare om ni förstår.(tidsinställt inlägg)


vampire diaries

har börjat igen!! som jag längtat... bästa programmet.

ska ringa mami snart och väcka henne och håkan i thailand. de ska upp och ta sig till flygplatsen. äntlligen kommer de hem!!jag just nu.


kinderägg

'

köpte ett kinderägg idag på affären. kände mig liten igen. det är roligt med kinderägg. alltid lika förväntasfullt vad det är i och sen för att få bygga ihop det. idag vet jag dock inte vad mitt ska föreställa (kanin?). men det var en annan femma.

pusss


älskade älskade farmor

idag är det 3 år sedan. den smärtan som jag hade den dagen vill jag aldrig känna igen. jag kom ihåg dagarna innan. jag kom ihåg att pappa ringde mig och sa att du var dålig. men det var ingen större idé att åka hem eftersom du inte var vid medvetande (men du var ju fortfarande vid liv). jag valde att gå på en fest istället den kvällen. vilket låter ganska dumt idag men jag hoppas innerligt att du förstår. du hade nog inte velat att jag sett dig sådär. det var nog bättre att jag såg dig när du låg där fridfull och död... jag älskar dig.

hoppas du har det bra var du än är! jag tror på att det finns någonting efter döden och att du vakar över mig varje dag. jag brukar tänka på att jag inte ska göra allt för dumma saker eftersom du får reda på allting. haha. men jag vet inte om jag lyckats så bra men du tycker nog om mig i alla fall. ♥
den här låten lyssnade jag på när dagarna var som värst... den här låten påminner mig om när du försvann från oss.


artonde februari

dagen började med träningen. men det gick sådär, jag blir så arg och irriterad på en person att jag tappar träningen. jag måste sluta med det.

efter träningen gick jag hem och sov. nu ska jag göra mig i ordning för att sen möta upp jenny för kaffe i centrum. hon jobbar där idag så man får passa på!förlåt att jag aldrig sagt förlåt


sjuttonde februari

jag sov med en kall handduk runt handen hela natten och när jag vaknar upp är smärtan nästan borta. tack för det. nu är den endast LITE röd och det gör inte ont alls (om man inte tar på det). det var inte så allvarligt men det gjorde väldigt ont ändå.

idag började dagen med sovmorgon till nio. därefter var det dags för jobb. efter jobbet var det snabba ryck hem och byta kläder och hämta badmintonkläder. sen åkte jag till su (stockholms universitet) och mötte upp mixo och karolina. där käkade vi middag och sen tog vi oss till tennisstadion för en seriematch, division ett. vi vann matchen med sju-ett och jag vann mina matcher, så det var grymt!

imorgon är det fredag och denna vecka har gått sjukt fort. man tackar för det. pusss


sextonde

dagen började med träning följt av jobb. väl hemma, stressad som jag är, ska jag försöka hinna med att fixa mat innan träningen. det slutar med att jag spiller allt "fett" från baconen över min hand. jag har nog aldrig känt sådan smärta, det var fruktansvärt. nu är den super röd, svullen och det gör bara allmänt pissont. just nu ligger den i ett kallt vattenbad, om jag tar ut den gör det ännu ondare. - att man kan vara så klantig!!

jag åkte till träningen men kunde träna en halvtimme sen blev smärtan för mycket. nu sitter jag hemma och tycker synd om mig själv. måste hoppa in i duschen men jag vågar inte riktigt eftersom jag vet att varmvattnet kommer göra helvetes ont.

det har varit en depp dag verkligen!! usch...


kom hem nu!

just nu önskar jag att mami var hemma. skulle behöva prata med henne. någon som skulle kunna agera mami nu när min är borta? haha.

åkte till jenny - vi snackade, vi spelade wii (något dans spel) och lagade mat. hade jätte mysigt. världens bästa jenny.

nu är jag hemma och måste börja packa och fixa inför imorgon. dagen imorgon består av träning - jobb - träning. jag längtar inte!

puss

femtonde februari

nu har jag tränat, sovit en stund och sedan käkat.

pratade precis med jenny och ska dit och mysa lite! kan bli en bra dag när jag får träffa familjen franck. trevligt. pusss

vi kan kalla det: en sanning

jag ska börja med en sak, att berätta en sanning. jag berättar något som ni kanske inte vet eller som ni vet. kan bli kul! berättar någon då och då, får se hur länge det håller i bara. (går att hitta under kategorin en sanning)en sanning #1: jag har ett 28 sidor långt dokument i datorn med bara dikter, citat och berättelser om all sorts kärlek
.

(jag älskar sånt. så fort jag hört någon dikt jag tycker om skriver jag ner den. i dokumentet finns allt samlat som jag tycker om. en dag ska jag printa ut hela och spara som en fin bok.)

gifts

jag har fått alla hjärtans dag presenter av mina familj idag. små söta saker som visar hur mycket man tycker om varandra. jag älskar min familj så oerhört mycket. tack för att ni finns!


"en sann vän är den som kommer in när hela världen har gått ut"


glad alla hjärtans dag!Det är dagen tillägnad alla som har någon och hon kommer hemfarandes med en nallebjörn i ena handen och en påse med geléhjärtan i den andra. Utanpå sitter en lapp med kärleksförklaringar fasttejpad. De har varit ett par i sju dagar nu, hon och pojken med en halv centimeter glugg mellan framtänderna. Allting mellan dem verkar så äckligt simpelt och vackert att jag vill spy. Samtidigt är det nog just den illusionen om kärlek jag bygger upp i mitt undermedvetna. Kärlek där jag och någon annan ristar in våra namn på varje träd som vi passerar av den anledningen att vi helt enkelt inte kan låta bli och där någon, varje kväll, somnar med sin nästipp i skålarna som formas kring mina nyckelben och viskar att "jag skulle vilja ha det så här för alltid".

av cocorosy (blogspot.com)


trettonde februari

dagen har bara varit jobb. imorgon är det alla hjärtans dag och då åker jag tillbaka till stockholm. godnatt

She’s strong, because she knows what it’s like to be weak. She keeps a guard, because she knows what it’s like to cry herself to sleep.

 


tolfte februari

idag har jag gjort ingenting. jag tyckte det skulle bli skönt att inte göra något men insåg snabbt att jag blev ganska rastlös... (eller jag har skottat snö, lekt med elsa, varit hos sanna m.m.)

jag funderade ett tag på om jag skulle med ut nykter men jag tackar nej. det blir bättre om jag lägger mig och sover. ska faktiskt upp och jobba imorgon mellan 11-20.

puss och godnatt.

elfte februari

idag åkte jag som sagt hem till borlänge. dessvärre var det inte bästa dagen att ta sig hem, men jag hade turen med mig och lyckades "bara" vara 1 timme försenad! väl hemma i borlänge mötte ulrika och elsa upp mig och vi begav oss mot maxi för att handla.

ikväll blev det myskväll med tacos. sen har vi suttit framför tvn och kollat let's dance! nu ropar sängen. vi hörs! pusss


nämen titta

vilket söt bild!! jag vill ha en mops när jag blir "stor".


borlänge

jag åker till borlänge imorgon efter träningen. jag har längtat efter att få komma hem! jag vet inte varför men denna vecka har jag haft hemlängtan. pusss


bjuder på en charmig bild på mig och max! från i lördags!


tionde februari

hemma från dagens jobb nu, sista dagen på posten för denna vecka. enda jobbet kvar för denna vecka är på söndag på ica lagret. men innan dess ska jag njuta av ledigheten! (nej jag jobbar inte jätte mycket men jag blir trött ändå när jag tränar både innan och efter jobbet.)

idag blev jag super sugen på pannkakor när jag gick runt och delade ut post, så det fick bli min middag. nu ska jag strax sticka iväg på träning. det händer liksom inte mycket mera just nu!! pusss 

nioende februari

dagen började inte bra. jag kände mig nere - besviken, ensam m.m. jag ville verkligen ligga kvar under täcket hela dagen, men det var bara upp och göra sig klar för jobb. tur att jag hoppade träningen på morgonen.

jobbet gjorde att jag snart kom på andra tankar och timmarna flög förbi. nu sitter jag här hemma igen och funderar på att börja med maten. ska göra hamburgare idag, köpte friscobröd på mataffären! hur gott är inte friscobröd? love it!

nu ska jag samla krafter och göra mat. pussss

åttonde februari

idag började dagen med träning, ett mycket roligt pass men suget i benen var inte lika roligt. det har varit så himla mycket nu och knappt någon vila!

sen var det dags för jobb. jag trodde de skojade med mig när de sa jag skulle köra moped idag, men icke. tur var väl det när suget i benen fanns där. det var faktiskt ganska kul att åka moped igen, men jag kände mig ganska töntig....

efter jobbet tog en en tripp till centrum för att försöka umgås med jenny som jobbade, men det var full rush på jobbet så vi hann knappt säga mera än "hej". istället drog jag hem för att tvätta, det behövdes sen helgen - kvarglömda kläder, lånade kläder, sängkläder m.m.

nu ska jag snart gå och sova. längtar tills helgen. pussss

tattoologist.com
tatueringar är något jag tycker är jätte fint. men det ska bara vara svartvita enligt mig, stora som små. jag vill göra en ny tatuering nu!


choice

åh. idag fick jag förfrågan om jag inte ville hänga med till kina i sommar och träna där under en månad (de är grymma på badminton). men jag har redan bestämt mig för att jobba hela sommaren. men detta förslag gör att jag tvekar. vore en grym upplevelse! what to do?????
what to do

idag är jag riktigt trött. jag har sovit en timme när jag kom hem från träningen. jag är så trött att jag inte ens orkar göra mat. men snart piggnar jag väl till!


ingenting att göra igår så gjorde en ny spotify lista. en massa step up 3 låtar, grymt!

http://open.spotify.com/user/klaacken/playlist/6wKpYjToUZY84vT9APgvBx

jesse j - who you are


sjätte februari

det har inte varit mycke tid över sen sanna kom ner. på fredag kväll kom ju även mikaela, rebecka och kristofer ner och sov över i min stora lägenhet. det gick helt ok, mot min förväntan!

på lördagen var det dags för spel och det gick bra i singel för mig. kom till kvartsfinal där jag förlorade mot hon som vann hela tuneringen. tråkigt, men kvartsfinal i sm är bra.

på kvällen var det dags att "tagga-tegel". jag och alla grymma flickor skulle dit och spåra, och ja det spårade. jag hade sjukt kul!! jag skrattar så att jag gråter varenda gång och jag älskar det. det nya året har börjat så sjukt bra, tack gud.

söndagen var däremot mindre rolig eftersom jag skulle upp och jobba som domare i hallen efter två timmars sömn. jag såg nog slitnast ut av alla och det var många som fick sig ett gott skratt...

en helg är över och nu är jag ensam igen. nu blir det jobb och träningen hela veckan. slutet av veckan kommer dock spenderas i kära borlänge. pusssss


hetsigt

igår var en ganska hetsig dag. dagen började med träning, direkt till jobbet, hem snabbt i en kvart och äta middag för att sen möta upp jenny i centrum över lite skitsnack. sen direkt till träningen och sen fick jag lov att gå tidigare från träningen för att hinna att möta upp syster på centralen. jag och syster bestämde oss för att ha en myskväll igår, vilket innebar hyra film (step up 3) med chips och dipp!

idag vaknade vi upp tidigt för att bege oss och träna. jag och sanna ville träna dubbel tillsammans inför helgens tävling. efter träningen åkte jag, mixo och sanna till soptippen och kastade min byrå. sen till centrum och tog en lunch vid subway för att sen gå hem och kolla på step up 3 en gång till. efter det mötte vi upp sara i centrum över shopping och fika! sen var det bara att röra sig till hallen och kolla kvällen kvalspel inför sm.

imorgon är det smspel som gäller och sedan förhoppningsvis utgång på kvällen!! pusss


Vad är kärlek?

Kärlek är när man kan tänka sig göra vad som helst för en person. Sen spelar det ingen roll om det är en pojkvän eller en vän. Jag har en vän som jag skulle kunna vända mitt liv upp och ner för, en vän som jag skulle åka till andra sidan jordklotet för att få träffa. En vän som vet alltid kommer att finnas där trots mina fel och brister, men som jag älskar otroligt mycket.


bilder från kåren


jag och fina syster


nu kör vi!!


josefin och jag


ngt spel, bara tur.


finbesök i helgen

imorse tog jag en lång sovmorgon, var det bästa på hela veckan. sen tog jag tag i mitt tvättande och städande -dammsugit och tvättat golvet i hela lägenheten, gjort rent toaletten m.m. nu är det riktigt fint här hemma!!

jag har även varit och handlat, det jobbiga var att när jag kom hem glömde jag att jag måste handla frukost till "gästerna" för helgen. så då var det bara att gå ner igen...

nu sitter jag bara här och drar mig för att göra mig iordning. ska ju ner till hallen för att kolla elitserien. hoppas vi vinner, vi behöver det. pussss

ge mig turen!

kortfattat om min dag. jag gick upp tidigt för att träna, efter det var det bara att åka och jobb för att direkt efter jobbet åka och träna igen. sen åkte vi hem till jeanette på tjejmiddag, det var vi som tränar tjejgruppen på onsdagar, det bjöds på tacos och chokladkaka!

nu är jag hemma efter en hel dag. imorgon ska jag ta längsta sovmorgonen för att sen ladda upp för en dag med med tvättning, städning, handling m.m och sen avslutar jag dagen i hallen för att se på elitseriematchen.

nu är det godnatt som gäller! pusss

RSS 2.0