fall for you

the best thing about tonight's that we're not fighting
it couldn't be that we have been this way before 
i know you don't think that i am trying 
i know you're wearing thin down to the core

31

har precis käkat, dagens lunch och middag kanske? nu måste jag sätta mig och plugga, det har inte alls blivit så mycket som jag ville. det dyker alltid upp något som är mycket roligare! ikväll blir det gossip girl också och då måste jag ha pluggat. så, bye

sitter och pluggar :) duktigt äv

729407c4efdfbac661daed42dd7f02f4.png

Kolla varifrån!

sitter och pluggar :) duktigt även om de inte går så bra. <3


sommar

nu är det sommar, det måste det vara i alla fall. det har varit fantastiskt väder hela dagen idag! jag sitter fortfarande med fönstret helt öppet och det är varmt.  åh, älskar det! jag har också blivit lite brun idag när jag solade även om jag inte solade så länge. imorgon får vi hoppas att det blir fint väder också, då blir det solning och pluggning!

yesterday


msn battle



haha, vad gör jag egentligen? hur tråkigt får man ha. först satt jag och gjorde det om glassar, vilken glass som var godast. och nu sitter jag och gör "vem blir 2009 års stora stjärna?". haha,


robinson



verkligen helt fel person vann robinson, tycker ni inte? jag hejdade först på anna, sen jarmo, sen nina och sista ellenor. och såklart går hon och vinner! skit. jag som tyckte att anna förtjänade att vinna, men men.

jag vet inte va ja ska göra, jag börjar känna mig väldigt rastlös. har inte gjort något på hela dagen, jag borde plugga också! men fan, imorgon är ju den riktiga plugg dagen. vem pluggar på en lördag? nu blir det tv!

blää

besviken och trött på allt.
onödigt bara!

soooooooool

as bra väder idag som väntat men ändå! jag sitter och läser i solen, vill ha glass. det måste man ha i detta väder men får se om vi orkar röra oss mot affären. idag ska jag nog inte göra så mycket, jag och frankuy hade planerat att göra något men verkar inte bli så längre, men vi får se. planerna kan ju ändras! annars blir det väl mys framför tvn hela kvällen, tråkigt men sant. åpuss










kubb

nu är mixo och frida här, vi gör oss klara! ikväll blir det först att spela kubb med lite folk sen drar vi vidare till niklas. kanske mms bloggar senare! puss


29

idag är det fredag, äntligen fredag. och idag är det perfekt väder, 32 grader i solen. åh, jag älskar att sommaren snart är här. sitter här och solar, hoppas på lite färg! ska snart börja städa för ikväll kommer flickorna hit en sväng, sedan ska vi dra vidare! great.

fick föresten reda på engelskan idag att jag får mitt godkänt även om det var svagt så är det ett godkänt, yes! thanks det var skönt tycker jag. nu måste jag fortsätta sola innan solen försvinner!

jag uppdaterar via mms för orkar

770c288bbb2d73769822cd3dc83983c4.png

Kolla varifrån!

jag uppdaterar via mms för orkar inte på datan. jag ligger och läser ska snart sova! varit en jätte mysig kväll med god mat <3


på väg till stan :) middag. fran

0-418136ef13888681e98aebb44ac115b8.png

Kolla varifrån!

på väg till stan :) middag. frankuy och sebbe!


music

[welcome to the club - manian]

jag och jenny kom precis hem, nu ska vi göra oss iordning för kvällen! vi hörs sen.

brabrabrabra

haha haha, det går bra nu. bra man u!

snart börja girls of playboy mansion, vilket jag ska se. vilket tyder på att jag missar sista delen av matchen, men som det ser ut nu så lär det ju bli att barca vinner. jag såg på grey's också, sjukt bra program idag. eller så är jag bara allmänt känslig idag och sitter och gråter åt allt, för grät gjore jag. både lyckligt och sorgset! hon måste verkligen bli fri från cancer, programmet kommer bli förstört om inte. och sen gifte dom sig, åh

jag måste sova snart, men måste packa först. imorgon blir det ju bosön igen, sen blir det att göra rörelsetester på täby rehab. sen ska vi ut på studentmiddag, men folket som tar studenten på rig.

27

vad händer? ingenting, jag sitter och läser min bok och gråter såklart. jag hatar fast jag älskar den boken! jag hatar för att det gör ont för jag vill vara bella. jag älskar för att det är så fantastiskt fint, tänk om du existerade. att man var så tok förälskad i någon som man kan svimma när någon kysser en. allt är så bra, fruktansvärt bra! någon dag det vet du.

snart börjar matchen, man u - barcelona. jag ska försöka kolla på den och grey's samtidigt. jag har inte tänkt ut hur ännu men det löser sig. men nu måste jag läsa, jag blir galen. du är galen!

it will be as if i never existed.

aaaaaaaaaah



han är min och han är snygg, eller hur? någon dag min man, någon dag!

jag är inne på andra boken nu, det är mycket bra och jag kan inte sluta läsa. jag blir galen jag blir kär.

bosön

idag har jag varit på bosön och gjort massa fystester, jag höjde mig i alla tester jag gjorde så jag är glad. mest glad är jag över att jag klarade 82,5 kg i benböj, höjde mig med 10 kg. sen höjde jag mig till 10st dips också, plus att jag också nästan klarade en chins, ska nog börja träna det igen så kanske jag klarar det sen. sen var det lite annat jag gjorde bättre resultat i också som brutalbänken och 150 m. jag är nöjd, hoppas morgondagen går lika bra bara! :)

jag är trött nu eftersom jag hade svårt att somna igår, ska bara chilla nu. kanske borde städa också men vi får se!

nej

jag hatar dig


lördags'

för

pic. från "helgen"



vi hittade något roligt spel vi körde, man skulle sätta kort i pannan som det stod något på (en person och en plats) så skulle man gissa och man fick ge ledtrådar, jag gav bästa ledtråden men syster är dum nog att inte förstå iaf, förlåt sis! jag sa, jag flyger över operan. rätt svar skulle vara: batman och sydney.



jag och sanna var barnvakt åt lillasyster :) hon var med på kalaset hos mamma också! söt tjejen


vi firade syster för hon fyllde 20 år, fre lör sön! jag insåg också att min lugg har blivit alldeles för lång, men den ska växa ut nu.



varsågod!! enjoy

australiens skönhetsdrottning



hon är australiens kandidat till deras lokala miss-universum tävling. hon är 180 cm lång och väger 49kg. det är en tävling för hälsosamma kroppar. visst visst, hon påstår också själv att hon inte har anorxia fast hon har ett BMI på 15, vilket tyder att man är undernärd. läs mer här!

man får väl tycka som man vill, men inte fint.

fotbollen



när jag åkte hem idag så stötte jag på massa difare, jag blev så sugen på att gå på matchen. jag orkade ett tag inte vara så insatt i dom eftersom det gick så dåligt, men nu är jag taggad igen verkligen. jag måste på en match inom snarast, någon som vill följa? snälla! sitter i alla fall och lyssnar på matchen nu och dom leder nu med 1-0, ni måste ta detta nu älsklingar. kom igen! ♥ jag vet att det kommer gå bra för dom nu, nu vänder det eller hur?!


(när vi vann division 3)

och jag saknar fotbollen, ska spela hela sommren igen eller så ofta som jag kan! hoppas att jag inte har blivit allt för dålig bara.

26

idag åker jag hem till stockholm igen, och vet ni? nu vill jag blir stor!!

vilken fin dag det är idag, men

0-2880ce25dfd0615c5c54e69524f6c148.png

Kolla varifrån!

vilken fin dag det är idag, men jag sitter ändå inne och läser min bok! Jag och pappa har varit nere i stan idag och fixat lite saker, på banken och byt ett par skor.. turen hade vi med oss så blev det en glass också, mums!


jag hade inget att läsa häromdag

469eb34342ef4e06b18b88b1d73cc810.png

Kolla varifrån!

jag hade inget att läsa häromdagen så då tog jag denna bok igen, om jag kunde drömma, och ja jag är fast igen.. Gud Vad jag älskar dessa böcker!


labbrapport



sitter och skriver en labbrapport om dessa djur, jobbigt. det brukar ju kunna gå fort, men eftersom våran lärare är petig så vet jag inte vad som ska vara med. känner mig klar men finns säkert mera och skriva enligt henne!

vi har egentligen kalas för sanna nu men jag måste göra detta, skulle vara väldigt skönt att skicka in den ikväll till henne!

GRATTIS

syster som fyller 20 år idag! GRATTIS


23maj09

sitter hos mamma nu, vi ska ha kalas för sanna idag igen. hon fyller 20 år imorgon! och min mobil har jag fått tillbaka!!!! :D

vi är barnvakt i helgen för att pappa och ulrika är i tyskland. lillasyster väckte sanna klockan halv fem imorse, men som tur va somnade hon om efter ett tag. sedan vaknade hon vid sex, då var det bara att gå upp. som tur va blev hon trött vid åtta och sov till tio, så då sov jag också. gud vad det är jobbigt med barn, hela tiden ska det hända saker. bra träning i alla fall!

sanna ska ha middag ikväll också (y)


blä

kul att jag glömt mobilen.. ingen kan nå mig fören imorgon eftermiddag alltså

på väg till borlänge :) en hel v

7439ef06d62b5ee697e18a3913a584fa.png

Kolla varifrån!

på väg till borlänge :) en hel vecka!


död



jag orkar inte plugga mer, det är extremt tråkigt. förstår mig inte på folk som kan sitta flera timmar och bara plugga! jag sitter en timme sen är jag död.

19maj09

jag vill skriva ett inlägg, men jag har ju verkligen ingeting att berätta. inget roligt i alla fall! kan i alla fall berätta att jag tränade "nästan" fullt idag, jag kände inte av benhinnorna i alla fall! tack. idag hade jag också mitt företagsekonomi prov, vet ni? det gick sämst! det var apa svårt :( men jag är nöjd med mitt vg!

just nu tvättar och städar jag, jag fattar inte hur det kan bli så jävla skitigt så fort! tyckte nyss jag gjorde så fint här hemma men nu är det lika igen. blää! pöösssssssssssss

plugg

jag har suttit och pluggat ett bra tag nu faktiskt, men känns inte som det går in så mycket som jag vill. det blir nog inte mitt mvg som jag vil imorgon, men jag överlever. jag ska sätta mig och kolla på ett one tree hill avsnitt sen ska jag försätta!

allting roligt börjar och slutar

Det är tvåtusennio, den femte månaden. Jag har börjat läsa halva nätterna igen och vaknar till fåglarnas kvitter varje morgon. Det allra sista sommarlovet ligger framför mig och allt är precis som det ska vara. Kan någon stanna tiden?
För några nätter sedan drömde jag om våra nakna kroppar, tätt ihopslingrade. Allt var på riktigt fast ändå inte. Jag sa: "allting roligt börjar och slutar". Du svarade att vi har en hel sommar framför oss och att vi inte behöver tänka på slutet förrän det kommer. Jag frågar igen: kan någon stanna tiden? Låt aldrig slutet komma.

-cocorosy

18maj09

jag hade svårt att somna igår kväll för jag började tänka på spöken, jag och frankuy såg ett läskigt program om spöken i helgen. så det var läskigt att sova ensam!

idag så måste jag plugga, och åter plugga. har mitt kursprov imorgon, jag börjar bli lite nervös! men jag ska vila en stund nu framför tvn.

jag är trött, jätte trött

ja, faktiskt. jag tycker lite synd om mig själv just nu, för jag är trött och jag har hur mycket plugg som helst som jag måste sätta mig och göra. men vet ni? jag är trött och jag orkar inte. måste skriva klart rättskunskapen nu, den ska vara klar imorgon, sen måste jag läsa tilll mitt kursprov i företagsekonomi eftersom jag gärna vill ha mvg i betyg, men vg är också bra i det så får nöja mig med det om provet går sämst.

jag blev jätte deprimerad när jag såg på one tree hill på tv idag, jag började gråta och allting. varför följde hon inte bara med honom? blää!

nu vill jag ha helg igen, massa sol! jag åker i alla fall hem till borlänge på onsdag redan, skönt.

jag är ute och går, mys!

0-401a5b46e20cf25b5fd13700edd638a1.png

Kolla varifrån!

jag är ute och går, mys!


idas 18års fest

här kommer bilder, jag orkar inte berätta mycket mera. det var en bra kväll!!





haha

du är min edward cullen

vi sitter och pluggar, duktiga!

2e40a76ae118e72ca8df84c7b449d387.png

Kolla varifrån!

vi sitter och pluggar, duktiga! <br> <br> bra kväll igår! tack ida och hoppas din kväll var good :d


15maj09

sitter i skolan, vi har en lektion kvar.. sen ska jag hem och packa och sedan dra till frankuy för att göra mig klar för kvällen, ida ska ha fest! eftersom hon fyller 18 år idag, grattis tjejen ♥

det blir nog inge mera uppdatering under dagen, eftersom det är fullt upp. det blir nog inte heller så mycket under helgen! ska tillbringa min helg hos frankuy!

ha en trevlig helg!

tack

jag har fått en tid nu ang käkoperationen, jag ska bara dit och kolla allting och se hur det blir, men som sagt det är i alla fall ett steg närmare operationen. det jobbiga är att den är kl 8.15 på morgonen, och det är under peace and love. men det är så värt det! jag är glad, tack.


let's take a break

Let's say take a break from our day and getting back to the old garage because life is too short anyway.


andra avenyn

jag sitter och kollar på andra avenyn, tänk att man fortfarande kollar på det. men det gör man, någon fler som kolllar fortfarande? jag måste verkligen plugg egentligen och packa, men jag har precis fixat med naglarna så väntar på att dom ska torka vilket dom förhoppningsvis gör snart. har mycket att göra! blä, jag är trött på att det är så mycket just nu.

14maj09

jag slutade tidigt idag, vid tolv tiden ungefär. jag sitter och pluggar, jag fick en till uppsats idag som jag ska skriva tills på tisdag i engelska, jag måste få godkänt på den då blir jag förhoppningsvis godkänd i kursen. mycket bra amanda! snart är skolan över så måste kämpa nu dom sista veckorna. det är redan fredag imorgon vilket innebär helg, skönt!

nu ska jag snart på träning! puss


grattis


 grattis till min älskade mamma som fyller år idag!
jag älskar dig ♥

natti

gud nu har jag suttit och skrivit en sammanfattning och reflektioner av rättegången, vilket jag tycker konstigt nog är jätte roligt. jag har skrivit nu 4 sidor på datan och jag har en hel del kvar att skriva, det bara flyter på.  men ska fortsätta imorgon. klockan är alldeles för mycket nu.

imorgon ska jag träna badminton på förmiddagen, sedan skolan och sedan blir det fysträning om mina behinnor håller för det. jag är så himla sugen att träna fullt igen, känns som jag måste. snart blir jag väl jätte tjock om jag fortsätter såhär. nu blir det sängen, godnatt.

13maj09



idag har jag varit på rättegång, mycket intressant. vi fick gå på grov kvinnofridskränkning. en kvinna som hade blviit misshandlad av sin make, mycket hemskt. vi hann verkligen inte långt utan den skulle fortsätta hela eftermiddagen och dagen efter.  det var roligt att se hur det gick till faktiskt! jag skulle vilja åka dit igen och kolla på något mera. men ingen tycks vilja följa. nu ska jag skriva en hel uppsats om rättegång vilket kommer bli lite svårt eftersom vi inte hann se hela rättegången, vi hann inte se hans version. lite synd, men jag tror ändå på kvinnan. vår lärare ska sen ta reda på hur det slutade sen så.

efter åkte vi hem till mig för att käka lunch, jag och frankuy. innan gick vi förbi centrum och hittade en present tills fredag, mycket skönt att ha  det avklarat. men finns mera saker som måste fixas denna månad! sen har vi varit och simmat också, idag var det ännu jobbigare. vi fick lära oss att crawla idag, vilket var myckte svårt. nu ska jag fixa lite käk, jag råkade visst somna när jag kom hem från simningen. puss


natti

jag tänkte säga godnatt här, jag håller på och pysslar lite men ska snart sova. jag kollar också på eurovision! jag börjar gilla svenska låten mera och mera, kul att dom gick vidare från semifinalen i alla fall.

imorgon är jag ledig, nästan. jag ska på rättegång mellan 09-12! med rättskunskapen, det ska bli kul. riktigt kul faktiskt! godnatt nu


det är du och jag


12mars09

och idag är det också massa människor som fyller, bara två st i min klass. men grattis allihopa!

imorse hade jag träning, men jag cyklade hela träningen eftersom mina benhinnor aldrig lyckas bli bättre. jag ska lägga is på benhinnorna idag och hopps det blir bättre, det ska tydligen bli det. vårann lärare berättade idag att det gick dåligt på engelska nationella för alla, vilket mycket tyder på att jag ligger på underkänt. jag vill inte verkligen, jag måste få mitt godkänt i betyg. jag önskar och ber! jag är alltså allmänt deprimerad idag. pusss

Maybe it's just me


11mars09

mångas födelsedag idag, grattis malin (kusin) som fyller 19 år idag. grattis allihopa!

efterskolan idag åkte jag in till stan för att handla skorna till bröllopet, jag fick med mig dom hem. men ingen kofta som jag också skulle behöva till bröllopet men är ett tag kvar så jag hinner. nu ska jag gå och fixa food! hörs sen.


min helg

tänkte berätta lite om min helg innan jag ska sova, jag har haft fullt upp hela helgen. på fredag kom mamma och hämtade mig vid tåget så åkte vi upp till kvarnberget och myste. på lördag så blev det vakna tidigt och åka ner till stan igen för att fira farfar som fyllde 70 år. när vi var där ute så bestämde vi oss för att besöka farmors grav och sätta lite nya blommor.



sen åkte vi till farfar och fikade, tårta osv. innan vi skulle till buskåker och äta middag vid tre-tiden.





sen drog vi vidare och käkade! vi fick jätte god mat och jätte god tårta, mums. och höjdpunkten var väl att sanna fick grädde i ögat, vi gjorde det bra lillasyster. jag skulle ge elsa (elsa satt i sannas knä) en sked med grädde på som hon skulle äta, jag höll kvar i skeden och elsa drog ju sen så släpper jag taget och eftersom elsa drar så flyger skeden bak i sannas öga :D haha! sen blev det massa annat skratt också, "inga bavakova" "mamma, mamma fläta inte så hårt" osv.






på vägen hem åkte vi förbi vårat gamla hus också, när vi bodde i gustafs med pappa.



sen delade vi också upp lite fina smycken från farmor, detta var några grejer jag fick. ringen med stenen är farmors som hon fått av farmor precis i början av deras relation, alltså rätt gammal (50 år kanske?!). den andra ringen är farfars förlovningsring mellan han och farmor. det står monica i den och datumet.



sen när jag kom hem på kvällen på lördag kväll så lekte jag med mikaela en stund, länge sedan nu. men borde göras oftare! saknar tjejen.

söndag blev också tidigt, skulle upp och åka till kuplen och leta efter bröllops klänning. vi hittade en och det var jätte skönt. nu är det bara skor och kofta som fattas dit! sen fick jag stressa från kupolen hem till kusinerna, maja hade konfirmerat sig och malin firade sin födelsedag som är imorgon eller rättare sagt idag. 19 år bruden! efter det blev det vidare till brage matchen och sedan vidare till tåget till stockholm, och nu är jag hemma här. jag har en chill vecka framför mig tror jag! nu blir det sängen. puss

det blev ju verkligen världens onyttigaste helg, fyfan!


09mars09

Förlåt älsklingar.. min helg är helt full! Jag tänker berätta mera imorgon när jag kommer till Stockholm där det är lugnare. Idag har vi firat farfar i alla fall, så kan hälsa honom grattis! Kommer massa bilder också.

Twitter.com/klaacken


godmorgon!

jag vaknade för en stund sen, jag har precis käkat frukost. ska snart sminka mig och sedan bär det av till skolan! jag börjar halv nio så det är ingen stress. men jag börjar få en klump i magen angående de nationella proven, eftersom det inte är mitt starkaste ämne.

jag börjar gilla det dära med twitter, det är mycket enklare. här i bloggen så ska man helst skriva ett lite längre inlägg medan på twitter får man endast 160 ord.

natti



nu blir det sängen, sent. men det fan mycket att göra på datan! imorgon börjar dagen med nationella, hör- och läsförståelse, sen blir det hem till borlänge på kvällen. jag har fullt upp hela helgen så blir inge mycket blogg! farfar fyller 70 år i helgen, grattis till honom!

när jag bodde inneboende förut fick jag något ansiktrengöring av dem, i alla fall så trodde jag det var något skit märke som jag inte ville använda så jag kastade dem. nu när jag kollade in på bellme, insåg jag att dom inte var så himla billiga! det kostade omkring 550:-, det var i alla fall onödigt att kasta dem i soparna tycker jag.



twitter

jag har skaffat twitter, jag vet inte om jag är lite efter. men jag förstår inte allt så där jättebra! har ni twitter?

dagens


stan

jag har varit i stan idag med jennu, först käkade vi kungshallen sen har vi kollat på skor och klänning. jag hittade en klänning som jag köpte! och hittade två par skor som jag jätte gärna vill ha, men inte köpte.

skor1:


skor2:


klänningen (suddig bild men skitsamma):

natti

[ the kooks - see the sun ]

snart ska jag sova, jag är trött. jag ska kolla klart på fråga olle och sen playboy mansion.

jag gick till centrum, men när jag kom dit så kom jag ju på att dom stänger ju nitton, vilket sög eftersom jag kom dit kvart i. men jag får kolla på klännigar imorgon istället! jag hann i alla fall klart med en present.

imorgon är jag ledig, bäst! jag har i försig träning på morgon, så blir inge sovmorgon. sen ska jennu med mig hem och vi ska färga hår, sen ska vi till stan och käka lunch, och om vi får tid kansk jag hinner kika på en klänning och en annan present. mys! kyss

tolv miljarder händer


det handlar om att ha hittat någon som framför alla tolv miljarder människors händer, ändå väljer att aldrig släppa taget om just dina.


GRATTIS

Grattis Ulrika! på födelsedagen. <3


TOKIO HOTEL'S DESIGN T-SHIRT FÖR H&M

jo tokio hotel ska ju designa en egen tröja för h&m, och såhär ser den ut! snygg va? en sån ska jag!



06maj09



gym imorse som gick bra, det går bättre och bättre. som det ska alltså. nu på eftermiddagen har vi simmat, det var hur jobbigt som helst. först 500m simning sen 10x50m intervaller sen 5x25m intervaller. jag blev faktiskt helt slut, det kanske inte är så mycket men för mig var det de.

nu ska jag bara mysa framför tvn, jag är ju helt slut. jag funderar faktiskt på att gå till centrum och leta efter en klänning eftersom jag verkligen behöver en nu! sen ska jag nog ta och fixa lite presenter.. får se om jag orkar, jag ska ju ändå till centrum imorgon och fixa saker med jennu


städning

nu har jag verkligen städat, tvättat golven och allting. vad jag känner mig duktig och det är riktigt fint här nu! jag har nog gjort rent nästan överallt i lägenheten.

före:


efter:

du och jag om kärlek

jag letar efter ett ord
ett helt nytt ord
ett ord som ingen
någonsin hört
jag letar efter ett ord
som betyder
att du är det finaste

dagens


05maj09

sista lektionen idag var ett prov, jag vet inte hur det gick som vanligt. vi får vänta och se! idag lämnade vi också in projektplanen, skönt. jag har inte mycket kvar av skolan nu. så himla skönt bara så dåligt att vi slutar så himla sent, den 12 juni. iförsig så börjar vi senare men iaf! vi har ändå massa resursdagar framöver så vi skulle säkert kunna sluta någon vecka tidigare.

idag ska jag städa, jag måste. det börjar se hemskt ut här hemma! och jennu kommer ju hit på torsdag så mycket. ska försöka göra det riktigt fint. vill ni ha en före och en efter bild? ;) puss


blä

jag hatar att vara mittemellan, jag orkar inte med det.

vem orkar?



vem orkar plugga så mycket? jag har pluggat nu ett jävligt bra tag, några timmar blir det nog sammanlagt. och jag orkar verkligen inte mera, men jag måste som sagt. ska nog ringa mamma en snabbis! det kan behövas sen ska jag plugga och sova.

jag älskar glass, skulle kunna äta hur mycket som helst om jag fick.

stuck in a moment

It's not that I'm afraid to die -
I just don't want to be there when it happens

04maj09

goddag! jag vaknade upp idag efter en läskig dröm och trodde att jag inte kunde gå till skolan, jo för mig dröm handlade om den nya svininfluensan och såklart hade jag ju fått den. jag fick bara stanna inne hela tiden, helt isolerad. det var jätte läsikgt. och tillslut när klockan ringde var jag helt säker på att det var verkligen så var påväg att stanna hemma från skolan innan jag insåg att det bara var en dröm.

nu har jag precis käkat och sitter och pluggar, visst är det roligt? nej, biologi! jag måste skriva projektplanen idag för den ska vara inne imorgon, vi har inte ens bestämt vad vi ska göra ännu. lyckat va?


bara för att jag känner att jag måste


jag tänkte faktiskt vara snäll och lägga upp lite bilder och videon från helgen och berätta lite kort om den! mer än så orkar jag inte.




 
i bilen på väg ner till varberg, en lång bilfärd. 6timmar ungefär + att vi fick stå i lång bilkö innan vi kom ur stockholm. vi hade lite långt tråkigt så vi sjöng och försökte roa oss med allt möjligt.







det blev massa spel i helgen, men för mig gick det som sagt jätte dåligt. men det är som det är. det var underbart väder så det blev en hel del sola och fula shortslinjer, vi bodde på ett ställe med jätte fin strand och utsikt. frida gick till final i dubbel, grattis till dig iaf. har varit en jätte mysig helg iaf!

påvägen hem hittade vi lite saker med att roa oss med också, jag vill inte skriva om det här faktiskt, jag orkar inte heller eftersom videon inte är klar. men nu är jag äntligen hemma och jag har inte pluggat något men jag har bara mig själv att skylla. jag ska nog sova nu istället så jag har mera ork att plugga imorgon! godnatt

03maj09

nu är det maj! min helg har varit bra, badminton spelat har varit skit men det skiter jag i för jag har inte varit taggad så. det var sista tävlingen för säsongen så jag ska börja träna ännu mera nu så jag är på g till hösten istället! jag orkar inte skriva om hela lång helgen nu, för har massa saker att göra. skriver förmodligen senare! jag är apa trött och måste plugga så.

RSS 2.0