onsdag

gud, jag har inte haft tid att skriva..

jacob har ju kommit hit nu och har varit fullt upp känns det som, eftersom jag jobbar varje dag till 14.00, sen när jag kommit hem så har jag bara duschat och gjort mig i ordning sen har vi gjort någonting.

i måndags kom han ju så jag åkte bara hem och gjorde mig i ordning och mötte upp honom på stationen, sen gjorde inte vi mycket mera bara satt och var glada åt att träffas. 

i tisdag jobbade jag också, sen vid 15.30 hade jag läkar tid för ryggen och jag vet inte alls hur det ser ut med den, men jag skulle få göra en röntgen i alla fall, men det dröjer ju.. :( sen skulle jag få göra massa blodprover och sånt..
sen på kvällen var jag och jacob ute och åt på thai, eftersom vi hade 8 månader sen kollade vi på bio, det blev mamma mia. den var faktiskt jätte bra! like it.. mysig kväll ♥

sen idag då åkte jag direkt till lab efter jobbet för att ta blodprov och sådant. som tur följde mamma med. och  såklart som jag är, jag är ju livrädd för blod, tror ni inte att jag svimmade? allting gick hur bra som helst och hon tog tre rör med blod, mådde hur bra som helst (jag kollade bort), sen bad hon mig att ta ett tuss bomull och trycka så det skulle sluta blöda, sen kom hon på att hon skulle ta ett stick med blod också, så hon bad mig ta bort bomulls tussen och då kom det ju såklart fram blod, typ 2 droppar blod högst. och jag kände hur det började göra ont i fötterna, sen började allting snurra, sen försvann jag :P helt sjuk, fattar inte jag kan vara så känslig.. några droppar blod. mamma blev lite rädd där, men tur hon var med, började rycka och sånt. men tillslut vaknade jag ju upp och allting var prima ballerina!
sen åkte vi hem och käkade, sen var det ju så himla varmt så vi gick ner och badade zigge, han bara älskar det han vill verkligen inte gå upp när han kommit i. Men sen när vi var hem så tog vi badkläderna och åkte till ornäs för att ta ett dopp själva, det var inte så himla varmt i vattnet men skönt ändå, var där knappt en timme. sen har jag och jacob hyrt 5 filmer, man får hyra 5 för 100:- i en vecka, så vi högg till direkt. snart ska jag nog sova, upp tidigt imorgon igen!

imorgon jobbar jag också, näst sista dagen wihoo,  efteråt måste jag skynda mig hem och göra mig iordning för ungefär vid 15.00 ska vi var vid papi, för min kusin william har fyllt 18 år och vi ska käka och gratta honom! GRATTIS WILLIAM!

nu ska jag vara social mot jacob! pusss

söndag

nu har jag precis vaknat, jag låg vaken ändå till 04.30 imorse, för håkan är förkyld och snarkar ännu värre. då gick jag ner och la mig i soffan och satt på ipoden och då lyckades jag tillslut somna, äntligen.

nu sitter jag här och kollar på gilmore girls. idag ska jag nog inte göra någoting, kanske gå ut och gå en sväng senare, jag måste träna.. jag blir knäpp, saknar det.

men jacob kommer imorgon, jag längtar. idag är det 2 veckor sen vi sågs, det är så länge.

puss

lördag

jag vaknade sent idag, runt 14.30-15.00 någon gång, var så hima trött verkligen +plus att jag pratade länge med älsklingen i natt så jag la mig sent också.

efter det så duschade jag och gjorde mig iordning, sen skulle jag upp till kvarnberget till mami och håkan. jag övningskörde upp hit, det gick bra. går bara bättre och bättre.

har suttit här vid datan sen jag kom hit och fixat med bloggen, ändrat sidan lite och det tog hur långt tid som helst flera timmar, fick tabort, göra om och massa sånt. men nu får den vara klar, orkar inte mera nu :) kanske fortsätter imorgon om jag får lust.

nu kollar vi tv, ska nog snart gå och lägga mig.

♥ puss

denna klänning köpte jag igår :)

äntligen helg

börjar bli lite sliten, min rygg håller för den delen inte heller. men jobbigt att gå upp halv7 varje dag, har inte fått mitt sommarlov än :) men de blir nog snart, förhoppningsvis åker jag och jacob till göteborg med syster och kristofer.

jag har varit runt lite överllt idag, köpte en bokhylla och sånt. sen har jag hittat en klänning och sånt :) sen nyss kom jag hem från elin, länge sedan gumman.

lägger in bilder sen på klänningen jag köpte och dagens outfit! ;)


dagens outfit


tatuuuuu

det har inte hänt så mycket, jag har bara jobbat och tagit det lugnt.. har så himla on i ryggen igen, mår typ illa för har så ont inte alls bra. känns som om någon bara skulle knäcka till så kunde de blir bra, men men..

idag så har jag iallfall tatuerat mig, xD en stjärna, det blev bra och gjorde inte alls ont..

tatu

lördag

gick upp rätt tidigt idag för v skulle städa för vi hade vising idag på huset, (: sen åkte vi till stugan under visninng och var där, sedan åkte vi till lager 157. köpte lite kläder, kommer bilder :)

och nu är jag bara hemma, ska äta snart! puss


lite kläder från idag



en jeansjacka levis, en par jeans shorts levis, kofta, tjocktröja bondelid och ett par frank dandy trosor.

    mina jeans short, levis 400 :-  (klicka för större)

 jeans jacka levis 300:- (klicka för större)

fredag

idag har så jag jobbat, fick sluta lite tidigare :) bakade faktiskt idag på jobbet, banankaka. resultatet vet jag inget om men hoppas det blev gott!

sen åkte jag hem och fixade mig tills mamma skulle komma och hämta mig, vi åkte till tatuerings studion, beställde tid nu och det blir på tisdag kl15.00, blir nervös bara jag tänker på det, men han som jobbade sa att de inte gjorde så ont där jag skulle göra den som tur är, men han hade ju tatuering överallt på kroppen så.. men nu är de fixat. sen åkte vi till sportfältet och kollade på manuel, matchen blev 1-1. så himla söta när dom spelar, 6 åringar liksom. efter de så åkte jag till syster och färgade hennes hår, sen hämtade mamma upp mig senare och vi åkte till fältet och kollade forssa. fast dom förlorade semifinalen. /: sen kolade vi lite på forssa killarna, sen kollade vi melker sen åkte vi och handlade, och jag gick ju förbi gina tricot och hittade så klart en klänning och ett par örhängen, men sen åkte vi hem och åt, nu blir det utgång. vi hörs imorgon istället (:

klä (klicka för större) gina tricot, 64:-

 (klicka för större) gina tricot, 59:-

jag vet inte vad jag ska göra

jag har ingen aning vad jag ska göra, men nu bloggen nu ska jag berätta för er vad jag funderar på just nu, vad som händer inuti mitt huvud för jag mår fan inge bra just nu..

jo så här är det, jag oc jacob har det väl inte vår bästa tid nu, vet riktigt inte vart vi står och jag vet inte längre hur jag vill ha det och inte han heller. men jo, nu är det så att han tycker jag skriver med han för mycket.. jag kan förstå ibland, men jag kan inte förstå att han vill de ska gå dar utan att prata med mig, känns som han inte behöver mig. och jag försöker med allt att rädda "oss", men känns som han redan gett upp och jag vet inte vad..

kanske inte ska berätta precis allt, men ändå ingen som läser min blogg så vem bryr sig. jag vet att jacob kanske kommer läsa det, men nu är det så att jag måste få tala ut/skriva ut någonstans hur jag mår, för jag orkar inte ha de innombords, för jag mår fan inge bra.. går runt med en klump i magen hela tiden.
och sen har ju han fullt med vänner nere i stockholm medan jag inte har någon här hemma i borlänge så jag sitter ju bara hemma på dagarna, och då hör jag ju av mig till honom för han är den enda jag har som de känns och som jag kan prata med. så klart har jag världens bästa mamma, men hon är ju ändå min mamma. och jacob är ju ändå en pojkvän och en vän, men han verkar inte bry sig så mycket i att jag mår dåligt över det här?!  
 
och allting var så himla bra när jag åkte därifrån i söndags, han älskade mig och han köpte min töjning, och jag sa han skulle få pengar men han ville inte och då frågade jag varför, och han sa för du är min flickvän. betyder det inget?
och nu helt plötslig är allt tvärtom, men grejen är att jag älskar honom och kan han inte bara förstå och älska mig för jag älskar han, för jag gör nästan allt för honom.

åh, det skiter sig alltid, men som tur lever jag väl vidare.

men nu ska jag sova och försöka vakna upp till en bättre dag imorgon,  puss på er som läser alltså inga hoppas jag..


och älskling även om du läser detta så menar jag inget illa för det vet jag älskar dig!

22 november 07 min kärlek

kärleken är inte lätt, men jag är kär i jacob lips <3

jag hoppas du någon gång kommer förstå hur mycket du betydde för mig, och hur lycklig jag var med dig. fast jag visade det sällan.


men jag älskar dig <3

några dagar i stockholms hos sötnosarna

nu är jag hemma från stockholm igen då,
det har varit bra.. jag har lärt mig en hel del av det också, att man kan inte bete sig som ett helvete och tro att personen fortfarande vill ha en. hur som helst hoppas jag de är löst, och jag älskar dig! <3

på torsagen har jag ju redan skrivt om, 
men på fredag så mekade jag och älsklingen på hans moped för den ska säljas, vi fick lite bränna av det också! härligt
sen på kvällen drog jag hem till jennu för att ha mys stund med henne och amanda, länge sedan hörre ni! sov kvar där också efter vi sjungit singstar och dansat dansmatta.
lördagen kom jag hem rätt tidigt eftersom jag lånat jacobs buss kort och han var tvungen att ha det, sen skulle jennu och jobba och sånt. senare åkte vi på kalas till jacobs kusin, där vi var till 20.00 något sånt, sen var vi tvunga att gå för vi skulle på bio. De blev Sex and the City filmen dena var väldligt bra! sen drog vi hem och sov.
söndag vaknade vi runt 12.00 tiden och då skulle jag färga Lars hår, svart. De blev väl helt ok, såg inte så mycket men men. Sen åt vi och drog in till stan, vi gick runt lite och kollade i olika affärer, köpte en ny töjning, en mindre som inte syns så mycket nu när jag ska jobba i 3 veckor. Sen tog vi en fika och drog ner mot tåget, vi tog hej då :( och så hoppade jag på tåget, åh saknar han redan.. han är ju så himla söt!

men nu ska jag gå ut och sova, eftersom jag ska upp 06.15 imorgon för jag ska jobba! Hoppas det går bra första dagen, lite nervös. mihi :) men de går nog bra men önska mig lycka till!

så alla vet så vill jag nu utomlands!!

älsk Min snygging!!!

puss PUSS på dig

overallen "allt-i-ett"




Nu är det alltså detta som ska användas i sommar. Det är ju iallafall grymt snyggt!


stockholm

kom ner till stockholm idag 10.16, men jacob jobbade lite längre bort så jag fick vänta för han var inte klar sen skulle han ta sig till mig så han kom ungefär 2 timmar senare. När han väl kom så gick vi runt en snabbis i stan sen åkte vi till slussen för han skulle kolla på en jacka sen vidare hemåt.

Sen har vi bara legat och tagit de lugnt ett tag, jag har försökt ringt fram och tillbaka om lägenheten men gud vad krongligt hoppas han ringer upp snart och säger tid jag kan komma och kolla. De är tyvärr inte en riktigt lägenhet men nästan, eftersom dom har en fyra men man kan hyra ut en del av 4:a, så de blir en 1:a, men egen ingång, kokvrå och sånt så kommer ju aldrig direkt umgås med dom andra där, jag ska iallafall ha de så länge :) hoppas de blir bra!

jacob ropar, vi ska äta!

pusss

tisdag kväll

åh, nu ska jag ta och gå och lägga mig och kika på tv ett tag sen blir de natti natti :) eftersom jag åker med tåget 07.52 till stockholm imorgon, hinner ju dock sova på tåget men men. de blir ändå upp vid 06.30, för ska ut med vovven och sånt också. men jag åker till stockholm imorgon och kommer hem på söndag, förhoppningsvis skriver jag någonting under tiden men annars söndag :)

föresten så var jag ute och sprang i morse, jobbigt var det. men måste komma igång med mitt träningsprogram över sommaren nu

nyss var jag ute och gick med zigge, då kan de fram rusandes en hund och morrade, ingen matte eller något. jag blev lite rädd att han skulle göra zigge illa, för han var inte glad. men jag ställde mig blixt stilla, då tog han de lugnt och nosade lite sen skyndade jag mig därifrån med zigge och den andra hunden stod bara och kollade på som tur de, jag blev faktiskt lite rädd där, brukar aldrig bli rädd för andra hundar men vad ska man bli där?

puss

peace and love

har det varit, jacob kom upp i söndags till mig. därför jag inte skrivit på ett bra tag, men nu är han hemma. han stannade en hel vecka. 

peace and love
började redan på måndag, fast bara temadagar så då hände de inget. på tisdag drog jag och jacob ner till campingen och skulle checka läget, där vi träffade på "tvillingarna" matilda och olivia. fast vi drog hem runt 00.00 tiden eftersom vi skulle upp och jobba tidigt dagen därpå. (har föresten jobbat hos pappa i nu två veckorna som var)
sedan på onsdag drog vi också ner en stund, vi var på campingen inte så länge dock. träffade på amanda frieberg en stund, hon försökte få ta i camping band. sen träffade vi lite folk från vallentuna, vi hjälpte dom att sätta upp tältet och så. ännu idag var vi hemma runt 01.00.
på torsagen då började ju de hela, de var nog bäst band då alltså sammanlagt som man ville kolla på, de var blandannat jason mraz, the hives, amanda jensen, petter, mando diao och några fler. det var roligt då, men vi drog hem rätt tidigt denna dag också, kom hem runt 03.00, men detta var nog bästa dagen :)
sen på fredag var de förkrök hos elin, vi satt där en stund och jag missde the hellecopters, SURT! men vi drog ner senare och de blev lite bråk på vägen ner mellan mig och jacob, så jag drog hem men senare drog jag ner igen och allting löste sig så klart. sen skulle jag och olivia vandra runt lite och då träffar jag på syster och där hade de också hänt lite skit, så dagen var inte ok. men tack pappa, pappa kom och löste allt, sen var jag sanna pappa jacob med pappa resten av kvällen och kikade som sagt på kent, de enda vi såg den dagen, men allting blev ju bra tillslut iallfall, eller hur? :)
sen på lördagen då drog vi hem till syster och kristofer på lite förkrök och Wii spelet, jag var bäst jag lovar, fråga bara jacob? han utmanade mig någon gång, och vilken vann till slut iallfall? haha :) förlåt älskling! men tyvärr jag var bättre. sen drog vi hem till torleifs kompis, kom inte ihåg namnet tyvärr och där hamnade vi ettt bra tag, sen vid 21.00 tiden drog vi ner till staden, då vi redan hade missat neverstore och en hel del, vi han se en del, för de tog ju en bra stund att gå till stan också pågrund av en vis jacob lips, som var lite för onykter, men tillslut kom vi ner och såg adam tensta en stund sen såg vi såklart min älskling HÅKAN HELLSTRÖM, han var grymt bra <3

så de blev ändå helt lyckat, iår hamnade jag inte så mycket på campingen men ändå den blev rolig iallafall :) jag är nöjd! jag väntar redan på nästa år.


  Jag och Älskling,

 så klart var jag BARA tvungen att köpa en Håkan tröja, för jag nästan är kär i människan.

 
Jag stod nästan längt fram på Håkan, det var sjukt varmt och blä :) men allt för honom! HÅKAN <3

RSS 2.0