beyoncé - ave maria




29


idag åker jag till milano! det ska bli mycket skönt. komma bort ett tag. kommer spela badminton tävling där borta ni som inte fattat det. hoppas det är mycket fint väder så man kan få lite färg på kroppen. ni får ha det så bra så hörs vi på fredag när jag är hemma igen. pusss


28

ligger hemma hos amanda. drog hit sent igår kväll för hennes mamma hade 50års fest. ska väl strax börja röra mig eftersom jag har en del saker att fixa idag. tvättning, packning, några ärenden i centrum osv.

imorgon är det ju ITALIEN, MILANOOOOOOOOOOOOOOOO!

25

jag är hemma i borlänge nu. åkte hem lite tidigare för jag hade ingen skola och sen skulle jag till tandläkaren och så. åker till norrköping på fredag också, det är sista serie sammandraget i helgen.

idag blir det att fixa p&l biljett och även träning senare. puss

23

tja! dagen började med träning, fysträning. jag hatar tisdagens morgon träning för den är alltid jobbig! även om det är skönt efteråt så hatar jag det. sen har jag varit i skolan en stund, en lektion bara. sen blev det träning igen, eftermiddags träningen var mycket givande. jag och amanda hade fått inspiration från helgen. sen har jag varit förbi banken och satt in massa pengar och nu är ja hemma för att börja plugga. börjar känna smått panik eftersom jag har sjukt mycket plugg att göra och jag kan ingeting till provet imorgon. det dödar mig!

ikväll är det också massa tv program som jag vill se. men vi får se hur det blir med den saken pga av plugget. puss

spåkulan säger

Ge dig ut i solskenet när tillfälle ges. Ditt ansikte längtar efter ljus och frisk luft. Andas in våren och gläds över fågelkvittret i buskarna.

känns som det stämmer. alla tänker väl att stämmer in men känns verkligen som jag behöver sol nu. jag känner mig så död. känns som jag behöver solen så jag får liv igen. om man kan uttrycka sig så!

22

kom precis hem från skolan. det gick hyffsat fort för att vara min längsta dag. men nu blir det plugg igen. jävla samhällskunskap!

just nu är jag väldigt arg på en viss person eller snarare trött på hur folk beter sig. förlåt. men jag blir så arg ibland. nu ska jag försöka vara glad och försöka börja plugga! vi hörs senare. puss

p&l 09


jag älskar den här bilden. haha


helgen

i lördags var det badminton. det gick hyffsat. jag och sanna spelade faktiskt en riktigt bra dubbel i andra matchen så det var skönt. sen på kvällen blev du utgång, pilot. kvällen var bra men jag var trött som vanligt.

idag vaknade jag upp hemma hos lunkan. vi gjorde oss i ordning och åkte till hallen rätt tidigt för att se semi- och finaler.

nu är jag i alla fall hemma och har ätit kina mat och sitter och pluggar lite smått just nu. jenny och andreas var också förbi lite tidigare! kul! puss


sm u22

i helgen spelas u22 sm. sanna och kristofer kommer alldeles strax hem till mig och gör mig sällskap under helgen eftersom u22 spelas här i täby. så imorgon är det badminton för hela slanten sen får vi se hur kvällen slutar. kan bli utgång eller så blir det hemma. vi får se! vi hörs puss

italien

snart bär det av till italien, det är inte så långt kvar. 9 dagar tror jag?

här kommer bilder på hallen



19

hade föreläsning med badmintonen idag. sen var jag snabbt i skolan för att ha ett möte med uf företaget. sedan åkte jag in en snabbis till stan för att kolla på en mössa till mamma, hon ville ha en rosa "bad hairday" mössa. som tur var fanns den!

när jag skulle åka hem med tåget, hände det en sjuk grej. har nog aldrig träffat på en surare gubbe! det börjar med att han kliver på tåget och efter honom kommer det en kvinna. han höjer rösten till henne och säger.  - stäng dörren men hon hör inte för hon pratar i telefon. så gubben ryter till igen - stäng dörren!!. kvinnan går och ska stänga dörren men den blev inte stängd. men hon trodde det och gubben ryter till yttligare - stäng dörren!! en tjej som är runt 15 år sitter på tåget och blir irriterad eftersom han är elak mot kvinna. så hon säger - men stäng dörren själv, ska de vara så jävla svårt? då går han och stänger dörren men blir rasande på flickan och säger sen tillbaka - ska de vara så jävla svårt så gå och stäng den du då. dra åt helvete jävla f*tta!!

får folk bete sig hur som helst? det var en gubbe på närmare 70 år som sa så till en 15åring. kom igen. lite respekt har man väl. han kunde åtminstonde bett kvinnan snällt, - kan du stänga dörren, istället för att ryta till och säga -stäng dörren! en väldigt väldigt otrevlig gubbe.

 

 

 

 


bilder studentskiva



















här är några bilder! det får räcka så.


18

jag fick sovmorgon imorse, eller som jag alltid har. den var behövlig! vid halv tio var det i alla fall träning och sen en snabbis till skolan.

ikväll har jag mot förväntan pluggat, en badminton uppgift. det är svårt tycker jag eftersom man ska sätta upp mål, sen säga var man ligger på en skala 1-10 i olika moment typ. det tar sin tid. behöver plugga annat också men snart börjar vampire diariers, det gillas. puss


studentskiva

igår kom mamma, mormor och sanna ner som sagt. vi hade först en mysig dag på stan med lunch och shopping. sedan var det dags för mig och sanna och röra oss hemåt till min lägenhet medan mamma och mormor åkte till hotellet. vi bestämde att göra så eftersom min lägenhet är liten och sen ska mamma och mormor ändå hem tidigare än oss under kvällen.

vi åkte i alla fall hem och gjorde oss i ordning för kvällen! tillslut efter några om fixade vi det och blev urläckra! ett sockervadd och en tiger.

vid 1900 var det dags för skivan. middagen och allt var hur mysigt som helst! hela kvällen var jätte bra förutom när det blev en sak på slutet som gjorde att jag åkte hem alltför tidigt på min egen studentskiva. men nu är det som det är. jag hade i alla fall bra så länge jag var där! :) jag och sanna åkte hem och la oss i sängen och käkade godis och chips istället.

idag så vaknade vi ganska tidigt för att bege oss in mot stan. sanna skulle möta upp mormor och mamma för yttligare lite shopping och sen ta tåget hem till borlänge. medan jag följde med och gick på stan en timme för att sen åka till skolan. fick med mig, en peeling kräm för ansiktet, en foundation och puder! tack mamma.

ikväll har jag bara tagit det lugnt. orkade inte ta tag i plugget för jag kände att det ändå inte hade blivit bra. har även hunnit med att tvätta. men nu blir det sängen! vi hörs. puss


tack för dessa dagar mamma, sanna och mormor! underbart! ♥

helgen - kortfattat

lördagen tillbringades först i badminton hall och sedan blev det utgång på kvällen. kvällen var lyckad! jag var inte alls taggad från början kanske  därför den blev bättre än förväntat.

i söndags steg jag upp tidigt, (sanna ringde och väckte mig typ 8) men det var lika bra. jag åkte även då till badminton hallen, de var en badminton tävling därför jag var där. sedan for jag och sanna även förbi kupolen för att inhandla lite saker till skivan på tisdag.

jag är förövrigt ledig idag så jag stannade en dag extra i borlänge. en lång helg vill säga. jag ska vid 6 åka tåg ner igen. men imorgon kommer sanna, mamma och mormor ner till stockholm för att gå på min studentskiva. det ska bli kul! puss

12

imorse fick jag hämtning av jenny. vi skulle bara till hallen men eftersom hon fick körkort för någon dag sen hämtade hon upp mig! grattis till körkort gumman!

idag åkte jag hem till borlänge. mamma hämtade upp mig vid två! då åkte vi till kupolen och jag hittade en underbar student klänning som fick följa med hem! nu sitter jag uppe hos mamma och håkan i skogen. gissa vad vi gör? vin, vindruvor och nötter. haha, känner mig lite som blondinbella! men mysigt att vara med mamma.

imorgon ska jag åka ner till pappa och ulrika igen. ska nog förbi hallen en stund och kolla, det är tävling där. men sen får vi se hur kvällen slutar. har inte bestämt mig om jag vill gå ut eller om det blir en hemma kväll. jag vill se melodifestivalen ju! vi får se som sagt. puss

11

dagen började med en träning som inte var något vidare. kände mig på dåligt humör och var stressad över allt plugg.. har svårt att koppla bort vissa saker. sedan var det i alla fall dags för skola och prov. tänker inte kommentera provet eftersom jag verkligen inte har någon aning om hur det gick. vi tar det sen! sen hade vi samhällskunskap också, sen var det slut.

efter skolan gick jag till banken och satt in pengar. sedan gick jag och letade upp tiger öron & svans åt sanna på kalaskompaniet! taggad till skivan på tisdag! efter det har jag tagit det lugnt bara. pluggade alldeles för mycket igår. haha. nu ska jag sova i alla fall för att imorgon bege mig borlänge.


eclipse trailer

vet ni vad som kommit? ja visst! eclipse trailern!!!! hyper just nu, gud va glad jag blir!

KOLLA HÄR


10

min dag började med massage, vi har haft massage kurser med badminton istället för gym 3 gånger. men nu är det slut! har faktiskt lärt mig en hel del! sen har jag varit i skolan en stund och haft 1 lektionen, rätt ovärt eftersom hela lektionen gick ut på att diskutera och min klass är rätt duktiga på det. vi hann ungefär diskutera 1 fråga. haha. sedan var det dags för träning, den var ganska hård. lagom helt enkelt!

efter var det bara att röra sig hemåt för att börja plugga. har ett företagsekonomi prov imorgon och jag kan inte mycket. måste försöka plugga mera! tur att jag har sovmorgon till halv tio imorgon. har även kollat på underbara greys, som jag längtat. det borde gå oftare, alldeles för länge emellan.

snart är det dags för studentskiva, nästa vecka redan! först ut! taggga!!!!!!

studentmössa!!


det börjar närma sig!


9

kom precis hem från en dag med skola och två träningar. träningen imorse var hur jobbig som helst! var länge sedan jag blev sådär trött. skönt efteråt! eftermiddagsträningen bestod bara av serve och serveretur, det behövdes verkligen. lite knep som man ska tänka på.

måste hoppa i duschen nu, har inte orkat. jag är så trött och har huvudvärk. fast har fått i mig kaffe nu så jag mår bättre. måste plugga idag också, en massa plugg måste göras. ikväll är det jätte mycket bra på tv, jag längtar! speciellt till cougar town! puss

8

gick upp sex imorse för att hinna med tåget. sov hela tågresan men jag är fortfarande trött (har tom sovit nu från 17.00-19.00). ska försöka plugga lite nu och sedan blir det sängen. kväll får det bli tidigt :)

idag har det varit en bra skoldag. känns som alla har varit på ett bra humör! tack för det ♥


fick även med mig en ring hem idag när jag var i centrum.


7


i fredags åkte jag och mamma ner till stan och jag gick till akademin bokhandel för jag skulle köpa en bok där jag hade sett. sen åkte jag och mamma till läkaren, fick min medicin i alla fall. så får vi se hur det funkar!

sen åkte jag hem till pappa och hämtade grejer som jag skulle ha med i helgen för att sen åkte till sanna och sova där. ville inte sova hemma så jag kunde få magsjuka! vi hade en jätte mysig kväll, jag sanna och kristofer. men kl6 på imorgonen väcker sanna mig och säger att kristofer har fått magsjuka. kul va? haha. jag och sanna mådde hyffsat och bestämde ändå oss för att åka till linköping även om det fanns en risk för magsjuka under vägen eller där nere. sanna mådde dock inget vidare under lördagen och vid 18tiden gick och hon sov för kvällen medan jag sprang runt i linköping för att hitta ett konsum med ipren och blåbärssoppa åt henne. sen för att leta lite mat till mig också! men som tur var mådde hon bra på söndagen. vi hade en jätte mysig helg! jag fick tom med "sendrag" i kinden på vägen hem för allt skratt. vi fick även med oss hem en andra plats och ett bra spel! :)

nu ska jag snart sova för att sedan ta tidiga tåget hem till stockholm. hade gärnat stannat ett tag till här!

12.45

kanske dags att röra sig i alla fall då...


11.50

jag är hos mamma och vi ska snart åka ner till stan. jag ska till läkaren vid tre och sen kanske vi skulle göra några ärenden innan det. efter det var det tänkt att jag skulle åkt till pappa och hälsat på dom lite innan jag åker till linköping på lördag förmiddag. men tyvärr så fick både elsa och ulrika magsjuka idag så det ser inte ljust ut att jag åker dit eftersom jag absoult inte vill bli sjuk. magsjuka är verkligen ingen höjdare även om det har sina fördelar. ♥


5


 min nya skinnjacka


hjultorget


det var dessa fina filtar mamma köpte. det är jätte snyggt med dalahästar!

jag, mamma och mormor bestämde oss för att åka till hjultorget i insjön. mamma ville kolla på några filtar hon hade sett från någon affär. när vi ändå var där gick vi in i några andra buktiker och jag kom hem med en skinnjacka och ett par jeans leggings. skinnjackan var jätte snygg, den var beige. ska försöka fixa bilder sen!

kom på att denna vecka har jag köpt, 4 par jeans leggings och 2 par skinnjackor. det är bra! jag älskar jeans leggings, så himla skönt att ha på sig.


4

igår så knäckte jag ryggen hos en kiropraktor. var öm i hela kroppen igår eftersom det var en hel del som behövdes rättas till. hoppas det blir bra nu bara. eftersom det var så mycket så kunde jag behöva gå tillbaka en gång till. men vi får se!

efter det åkte jag och mamma till momor. vi åt lunch och tog det lugnt. sedan åkte vi till stan och gjorde några ärenden. men det gick fort och sedan åkte vi hem till skogen. under kvällen tog vi bara det lugnt eftersom man var öm i hela kroppen, somnade även en stund.

jag beställd även hem en skinnjacka från nelly! om jag har tur kommer den imorgon men förmodligen gör den inte det. (den på bilden nedan)




idag blir det lugnt. mormor kom hit imose också. vi får se hur dagen blir. puss


2

jag försökte verkligen sova ut imorse eftersom jag inte hade någon tid att passa och jag var ensam hemma. men som vanligt går det inte och jag vaknar runt nio, då jag vaknat till flera gånger innan det. jag förstår inte varför men jag håller väl på att bli en tant?!

när jag vaknade gick jag ut en sväng med lovika (hund) och sedan skottade jag gården! sedan blev det dusch och gör sig iordning. skulle hämta elsi på dagis kvart i två. när ulrika kom hem från jobbet åkte vi till farfar, länge sedan jag träffade han så det var kul. när vi kom hem efter omständigheterna åkte jag och sanna och tränade. vi körde på en bra träning med hög nivå. kan ibland bli när man kör själva att det blir lite halvdant.

nu är jag bara hemma och har suttit bänkad framför tvn sedan åtta. alla serier börjar denna vecka som jag bara måste följa! klockan åtta var det dating in the dark, riktigt kul program faktiskt. men förmodligen inte jag kommer följa men kul att kolla ibland. sedan var det desperate housewife och sedan cougar town (?), det var ett sjukt program. jag gillar det.

nu blir det sängen! puss

RSS 2.0