NICE

På fredag fick jag semester i 2 veckor vilket kändes underbart. Det firade jag hos Mathias som hade födelsedagsfest, en rolig kväll. Det är alltid roligare med hemmafester.
 
Igår var jag seg men tog mig till hallen och tränade lite med Karolina. Sista gången på ett halvår jag träffar min underbara vän, var jobbigare än jag trodde men snart är hon hemma igen ♥ Vi får hoppas att hon får det toppen i Australien.
 
Nu sitter jag hemma och försöker packa, jag måste nog ta priset som den sämsta att packa men imorgon sticker vi äntligen till NICE! Åh ska bli så skönt med massa sol, bad och fest! Kommer nog bli en toppen resa med mina kompanjoner Mixo, Tessan och Ginger!
 
 
 

äntligen lite badminton

De senaste dagarna har jag jobbat, inte helt oväntat, blev lite övertid igår men idag lyckades jag komma tillbaka i bra tid. Jag är på ett helt nytt distrikt denna vecka och det tar alltid lite längre tid när man inte kan det. Men vädret har verkligen varit på topp de senaste dagarna så att cykla och dela ut post har inte varit några större problem ☀

Först var det tenta plugg, sen var jag sjuk men nu har jag äntligen kört igång igen med träningen. Kört två-timmarspass både idag och igår. Så skönt att träna, förstår inte folk som inte gillar det.

Imorgon väntar ännu en dag med jobb och ett badmintonpass ❤


Midsommar

Jag blir nästan rädd hur fort dagarna bara flyger förbi. Allt är så bra just nu fast jag sover 5-6 timmar per natt.

En kort vecka på jobbet eftersom det var midsommar. På torsdag eftermiddag satt jag mig på tåget mot Borlänge för att åka hem och fira midsommar. Midsommar spenderade jag först uppe hos mamma och Håkan, sol bad fyrhjuling och lite femkamp med släkten innan jag åkte till Leksand för att fira med Jenny, Emma och Elin. Hade en toppen dag även fast regnet kom och gjorde oss genomblöta.

Resten av helgen har jag spenderat med familjerna. Och idag var jag iväg med pappa och lirade lite golf, nu måste jag bara se till att skaffa ett grönt kort!

Tack alla inblandade för en toppen helg! ❤


Den där måndagen

Dagen på jobbet har rullat på bra fast jag varit trött, blev 45 minuters övertid ändå för det var mycket post och ett ovant distrikt.

Efter jobbet tog jag mig tid till att ringa läkaren om mina utslag och jag fick en tid direkt för att kolla upp det, så nu går jag på penicillin så ska de förhoppningsvis försvinna.

Dagen avslutades med lite födelsedagsfirande för Emma, tårta och så. Nu sitter jag på tåget hem igen eftersom jag ska upp till jobbet imorgon ❤
Summerburst

Att skriva ett inlägg om hur bra summerburst va kan bli jobbigt men ska förklara de kortfattat.

Veckan som varit var min första vecka på sommarjobbet, har faktiskt var en bra och skön vecka. Gjorde två timmars övertid på måndagen men det gjorde mig inget. Trivs väldigt bra där och att gå upp halv 7 hela sommaren känns bara bra.

Fredagen och lördagen var det summerburst. Jag bosatte mig hos Emma under dessa dagar, hon bor precis bredvid så det fick bli så. Har varit två riktiga episka dagar - alkohol, Vine, SKRATT och för bra spelningar. Sebbe var helt klart bäst, my love.

Jag har verkligen haft ett par riktiga toppen dagar och det avslutade vi idag med en middag på Patricia för att fira Emma som fyller år imorgon.

Nu ska jag hem och ladda upp för en vecka med jobb ❤

https://cdn1.cdnme.se/267593/7-3/pic_51be2222ddf2b30ef2ca97fc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/267593/7-3/pic_51be222ae087c301b5dabdd1.jpg" class="image">


Sommarjobb

Mellan allt tenta plugg i lördags fick jag besök av pappa, Ulrika och Elsa. En lunch, en glass och lite mys innan det åkte till Arlanda för att flyga till Kreta.

Jag var iväg och skrev tentan i söndags som sagt och det gick verkligen jättedåligt. Så missnöjd och är ganska säker på att jag inte blir godkänd.

Nu sitter jag på jobbet och fikar innan det är dags att gå ut och dela posten. Jag har hoppat på mitt sommarschema nu, så det blir heltidsjobb till slutet av augusti (med två veckors semester).

Så ligger det till helt enkelt! Puss!


Tattoos

Jag började dagen med att leta ihjäl mig efter busskortet, jag har fortfarande inte hittat det och befarar att jag glömde det på tåget i torsdags morse. Busskortet gällde ända till sista Augusti så det känns lite onödigt och jobbigt. Efter lite gråt så var det bara att inse att det är materiella ting som går att ersätta.

Annars idag har jag varit iväg och gjort två tatueringar. En på benet med texten "fall seven times, stand up eight" som passar mig perfekt, bara idag till exempel. Så fort man mår bra och allt går som man vill, så kommer det något som ska förstöra och få en att må dåligt. Men det är bara att kriga på.

Den andra var lite hemlig och var mina föräldrars personnummer. Jag är jättenöjd och jag har länge haft den i åtanke. Jag är så lyckligt lottad att jag har just mina föräldrar. Ibland måste man bara stanna till och uppskatta allt fint man har.

Nu måste jag ösa på med plugget så jag klarar tentan. Det känns inte alls bra men ska försöka ❤


Rose

Igår tog jag en paus i plugget och åkte till Sara för att fira att hon tagit studenten. En trevlig kväll som slutade på Rose, där vi blev kvar till 5 imorse.

Jag var hemma halv sju imorse och för en timme sen vaknade jag och är redo för plugg. Jag gick ut i solen för att plugga men det slutade med att en fågel skiter ner mig, så bara att gå in.

Livet är så bra ❤


The Best of Me

Imorse var jag iväg och tränade badminton, sen var jag snabbt förbi centrum och köpte en bustier och resten av dagen har jag pluggat. Känns som jag börjar få koll på plugget lite mer nu. Jag lär mig mest genom att gå igenom gamla tentor.

Men nu längtar jag bara tills nästa vecka då det är över och jag kan börja läsa vanliga böcker. Längtar så tills jag får börja med Nicholas Sparks senaste (utgivna) bok: The Best of Me ❤


stuDYING

Jag har nästan bara pluggat sen i fredags - hela fredag, halva lördagen, hela söndagen och idag halva.

I lördags var jag på Camillas studentmottagning och sen blev det utgång på det.

Idag ska jag iväg och jobba tre timmar på Lidingö, skönt att komma iväg från lägenheten och plugget.

Resten av veckan kommer bestå av samma sak, plugg. Jag har tenta på söndag som jag måste klara.


RSS 2.0