pray

I just can't sleep tonight, knowing that things ain't right.
It's in the papers, it's on the tv, it's everywhere that I go
Children are crying, soldiers are dying, some people don't have a home

But I know there's sunshine beyond that rain,
I know there's good times behind that pain, hey.
Can you tell me how can I make a change?





something beautiful


31 oktober 2011

hoppas ni haft en fin dag!

har haft lite att göra idag och inte mycket tillgång till internet. dagen började med sovmorgon innan jag begav mig till tåget och åkte hem mot stockholm igen. jag kommer nog aldrig bli av med mina fruktansvärda hemlängtan. får panik av att jag vet att kommer ha svårt att ta mig hem den närmaste helgerna, inte fören mitten på december är min badmintonfria helg! min familj är bäst helt enkelt, vill aldrig vara utan dem!

när jag kom hem till täby var det direkt byta om kläderna och åka och jobba! jobbat på posten i några timmar! äntligen börjar de har lite mera behov!

nu ska jag kolla tv och lösa korsord i min nyinköpta allers! tant varning!


iscreamlove


'cause i care


30 oktober 2011

hoppas ni haft en bra helg! nu sitter jag uppe hos mamma!

haft en bra dag med mys med familjen bara och sen har vi firat lite namnsdagsbarn! mig och elsa!

lite halloween bilder!






halloween

har det super bra! var som sagt på halloween fest igår! bästa som finns att få klä ut sig!


borlänge, hej!

åker till borlänge nu. hoppas ni får en fin helg. det ska jag ha! pusss


ur finaste boken


jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.


Lesson in life

A wise man sat in the audience and cracked joke. Everybody laughs like crazy. After a moment, he cracked the same joke again. This time, less people laughed. He cracked the same joke again and again. When there is no laughter in the crowd, he smiled and said. You can’t laugh at the same joke again and again, but why do you keep crying over the same thing over and over again.


Charlie Sheen


weheartit.com


27 september 2011

hoppas ni haft en bra dag!

min dag har inte bestått av mycket, en hård förmiddagsträning och sen filmtittande. nu ska jag strax åka till hallen igen och köra andra badmintonpasset för idag!

imorgon får jag äntligen åka hem! tack och bock!

Fun



hittade FUL först, tack och bock liksom!


type like a girl


x factor usa

så jävla duktiga! men min favorit måste ända vara 14 åriga drew! fattar inte hur man kan vara så duktig i så ung ålder!



och sen melanie amaro!


amanda!

grattis på namnsdagen till mig själv!


26 oktober 2011

idag började dagen med gym, sen gick jag till centrum för att fixa en sak till sannas utklädnad till på fredag, kommer bli såååå bra!

nu har jag bara legat och kollat på gossip girl! ska strax åka på tränigen! hoppas dagen varit bra! pusss



köpte färgade linser idag till sanna! vilken färg säger jag inte!


varför jag gillar

 justin bieber. för att han väljer att ta sin enda lediga dag och tillbringa den på sjukhuset med sjuka barn. bara för att göra dem lycka. han gör jämt sånt där och det är så viktigt. stort hjärta helt enkelt.  


where your heart is


halloween!

fyfan vad halloween är kul! har både dåliga och bra minnen men mest roliga!  längtar verkligen tills på fredag då jag får klä ut mig! all in så akta er!

ska ni klä ut er? till vad?

jag vet exakt vad jag ska vara men det är hemligt! hihi!


förra året


25 oktober 2011

morgon träning imorse, för en gångs skull gick jag och la mig i tid igår så jag var pigg imorse!

nu håller jag på och tvätta, men snart är det dags att åka till jobbet! skönt att göra någonting av dagarna! man tröttnar faktiskt efter ett tag att bara vara hemma!

nu längtar jag mest till fredagen, då jag får komma till borlänge. saknar det och dem. ♥

kvällens bok

bästa boken. finaste kärleken. finaste gunnar ardelius.

jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.




"kom hit jag måste kontrollera en sak." hon sträcker ut armarna mot honom. "jag ska räkna alla dina leverfläckar och skriva upp resultatet i min blåa bok. jag räknar dem varje dag fortsättningsvis, det kan vi väl vara överens om?"


hösten är här!







24 oktober 2011

2 månader till julafton! gash!

tog sovmorgon idag med. har precis varit ute och fotat lite. jag måste bli bättre på det, jag tycker ju det är jätte roligt när jag väl gör det.

ska strax käka och sedan åka iväg och jobba! jobbar på posten mellan 15-19! puss

why?


puss på er

jag hatar vad man kan göra mot sig själv. att det är så himla lätt. varför ska man tro att man inte duger som man är - tjock som smal (läser en blogg om en tjej som har anorexia).

kom verkligen ihåg detta alltid - du är fin precis som du är. jag hatar folks olika åsikter hit och dit om hur man ska se ut. hur fan kan folk säga hur man ska se ut. jag vill se ut som mig. punk slut.

men det är svårt. jag vet.


okänd


weheartit.com


mys avslut på helgen!

hade en riktigt bra utgång igår! men förekröket är alltid bäst! spelade nog in den roligaste filmen någonsin på mixo och frida!

idag har jag haft en super mysig kväll med jenny! man måste ta vara på studerna när de inte är alltför ofta! vi tog en söndagsmiddag på vapiano, ceasersallad, och en alltför god efterrätt! bästa bästa jenny! ♥




udda



Nasse och Puh

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet. Plötsligt frågar Nasse. "-Puh vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund och svarar.
"-Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta för att det ska bli två


22 oktober 2011

världens sötaste och busigaste valpar träffade jag igår! åh att valpar är så söta! man vill ju bara ta med sig alla hem! tur får jag träffa vår lilla udda redan nästa helg!

igår kväll blev det som sagt utgång på nype! var en helt okej kväll! men vi var där ganska tidigt vilket gjorde att det blev ganska segt.

nu har jag städat upp i lägenheten och ska precis hoppa in i duschen! för ikväll blir det utgång igen! det blir föra hos mig innan det blir tegel! hoppas på en trevlig kväll för er och mig!

pusss



udda

som svar på förra inlägget så ska jag åka och träffa valparna/valpen! pappa och ulrika ska åka ner och hämta lilla udda idag och såklart hämta hem mamma irma!


vet ni vad jag ska göra idag?

en gissning efter jag vissat denna bild!



life in a day

skulle vilja se denna! 


 

I will be rising from the ground like a skyscraper

Skies are crying
I am watching
Catching tear drops in my hands
Only silence has its ending
Like we never had a chance
Do you have to make me feel like
There's nothing left of me



torsdag inspiration




från weheartit.com


20 oktober 2011

dagen började med träning... jobbig också. mina benhinnor var inte på min sida heller, vissa dagar är de okej men andra gör det fruktansvärt ont. det är väl bara att bita ihop antar jag, finns inte mycket man kan göra åt det.

nu sitter jag framför tvn och göra inget vettigt! jag lovar att idag ska städa och göra fint här! pusss

gullig katt


inspiration


träning och åter träning

tänkte sova nu! ska ju som sagt upp och träna imorgon som vanligt!

och planerana för helgen verkar bli bra! nu ska jag sova! ♥ 

marilyn monroe


19 oktober 2011

gymmade imorse med mixo. efter det har jag bara tagit det lugnt och kollat på 90210. skulle egentligen städat men blev inte så.

dags att lada middag och åka på träningen! ha en bra kväll!


förlåta är större

ibland tänker jag för mycket och ibland borde man bara låta saker ske.

jag vet att förlåta är större. man vet att folk gör misstag och att det inte blir som man tänkt sig.. alltid. en dag ska jag förlåta. en vacker dag.

ville bara säga det. för jag vet att jag har rätt. ibland ältar man saker alldeles för mycket istället för att ge dem en ny chans.



happy me.


boys


vad gör ni ikväll?

ikväll är det tv kväll! älskar att alla serier har dragit igång igen!

först top model, efter desperate housewife!


demi lovato

inspiration.

otroligt stark att gå igenom det hon gjort i den värld hon lever i. att stå för allt som hänt. att se hur hon växt upp till den otroligt starka människan som hon är idag.

jag ser verkligen upp till människor som henne.



inspiration


weheartit


18 oktober 2011

dagen började med träning som jag sa men jag hade grymt ont i ryggen. har inte haft det på ett tag men sov dåligt inatt säkert därför.

känner mig seg och jätte trött hela tiden, vill bara lägga mig och sova. borde ju bli piggare av vila men just nu ger det motsatt effekt!


WeHeartIt


sleep well

ikväll vare badminton träning som gällde! annars ha det inte varit mycket mera! är galet trött nu fast jag inte gjort något på hela dagen inprincip, dags att sova. har ju träning halv åtta imorgon bitti!


rolig bild!


födelsedagsfirandet hos mami

lite sent men ändå!





bra helg

blev inte mycket mera uppdatering över helgen! det blev i alla fall en riktigt bra helg! gick till semifinal i dubbel med syster! nöjd!

kom hem sent igår kväll och idag tog jag en lång sovmorgon. ska väl strax göra frukost och få igång denna dag. jag vill jobba, var så himla länge sedan. jag hoppas att jobbet släpper sig och de har mera behov snart.

har kollat utbildningar idag också. det gäller att vara ute i bra tid, haha, sista anmälningsdagen idag. men funderar på en distanskurs i webbdesign. jag gillar sånt plus att den håller på i 2 månader och är i lågt tempo. bra start efter ett långt uppehåll av pluggandet.  

pusss

godmorgon lördag

jag och mixo ligger på hotellet i våra sängar! kollar på miami ink, spelar wordfeud och datorn! kan inte bli bättre!

fick reda på att jag fick wo (walkover) i min första match idag så jag börjar inte fören 16 i eftermiddag. det suger lite eftersom man blir så seg att hänga i hallen hela dagen. får helt enkelt gå promenader så jag håller mig pigg!

önska mig lycka till! ha en bra dag!

scandic

på hotellet nu och kollar på idol! ligger i våra lyxsängar som man kan justera, ni vet som hästens sängar!  

resan ner gick bra. när vi var framme gick vi ner till staden och käkade på harry's! mums! ha en trevlig helg!

Selena Gomez

"Anybody who puts me down, only inspires me."


KARLSKRONA

nu ska vi åka till karlskrona! hoppas ni får en trevlig helg!



thanks your past


systerryster

sanna kom ganska precis efter jag tvättat klart. trevlig att ha lite sällskap här hemma eftersom jag mestadels är själv här!

ikväll har vi varit iväg på träning och sen åkte vi och köpet jätte god middag! blev potatisgratäng och kycklingspett!

nu ligger vi utslagna och trötta här, kollar på fråga olle dokumentär! måste ju bara säga att det finns så sjuka människor i världen! man slutar aldrig att förvånas! dags att sova snart!

pusss

13 oktober 2011

dagen började med träning, indivduell. nu är jag hemma och ska strax börja tvätta.

senare idag kommer sanna också! jippi!

natti


pensionärer upptäcker webcam

hahaha. 8,5 miljon visningar på en månad, galet.

http://youtu.be/FcN08Tg3PWw



12 oktober 2011

var iväg och tränade imorse, först badminton och sedan gym. sen fördröjde jag och mixo tiden i hallen innan vi åkte till centrum och käkade. sen vare dags att åka och tatuera sig, verkligen super nöjd!

nu ska jag sticka iväg på badminton träning igen! ha en bra kväll! pusss

systrar föralltid

gjort en tatuering idag. för världens bästa systrar. jag får ju med alla i familjen genom den tatuering också. älskar den.


ska träffa frankuy

åh har saknat henne så! var så länge sedan!


real men


11 oktober 2011

haft en underbar helg hemma med familjen! behövs ibland!

igår kom jag ner till stockholm igen. var elitseriematch igår mot malmö, vi förlorade med 4-3. men som sagt, malmö är riktigt bra iår! mitt spel var helt okej!

idag var jag upp tidigt och tränade med RIG! nu ligger jag bara i sängen och kollar på 90210! ska strax diska och laga mat!

pusss

film om utoya

onödigt att göra en film om detta tycker jag. även om man ska minnas det tycker jag en film blir för mycket.


så är det.


9 oktober 2011

hade jätte bra kalasfirande uppe hos mamma i lördags! kvällen slutade med att vi spelade spel! vann på chicago, nöjd tjej!

idag tog vi en tripp till rättviksmarknad! det enda negativa var att det var så kallt! hittade lite småsaker såsom ett halsband, ett hänge, ett par skinnhandskar och massa strumpor! 

ikväll är jag hemma hos pappa igen. har spelat memorie med elsa. sen har vi ätit super god middag, tacos. nu inväntar jag massage av pappa!

pusss

kalas!

idag är det kalas för släkten uppe hos mami! lite försenat men har inte varit hemma på ett bra tag! fått massa fina presenter!


RÅGRÅG

älskar det! RÅGRÅG, VETEVETE, HAVREHAVRE, ni vet HÖHÖ! fattar ni? bästa!

kvällen kan sammanfattas med... hemmagjord pizza, onyttigheter, fotbollsvinst, idol, wordfueande, oth och skrattattacker! bra kväll helt enkelt!

ps. jag vann mot pelle på wordfeud! VIKTIGT!

puss och godnatt ♥

Life


bild: made by me text: okänd


7 oktober 2011

nu är jag hemma i borlänge, blev upphämtade på stationen av pappa. har fikat och käkat lunch med dem. nu sitter jag elsa och ulrika och kollar på aristocats!  

ska kolla fotboll senare med sanna och pelle! ha en trevlig kväll! pusss


borlänge

nu åker jag till borlänge över helgen! ha en trevlig helg!


Tell the truth, or someone will tell it for you


posten täby

jobbade som sagt där idag. en del nytt, speciellt när man inte alltdi behöver springa i alla trappor utan kan lägga det direkt i brevlådan utanför huset! mycket enklare!

åkte förbi hallen och lämnade in min tidsrapport för september som jag hade glömt. sen åkte jag hem och lagade middag och nu fastnade jag här. dags att börja packa kanske, men jag har fastnat i en ny serie, 90210! som sagt åker jag till borlänge imorgon, saknat det, var ett tag sedan nu!

pusss


älskar er!


6 oktober 2011

dagen började med individuell träning, avslutades med springning som var galet jobbig. men alltid lika skönt efteråt!

nu har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. ska sticka iväg på jobb nu, ska jobba på posten i täby idag! slutar vid 19 så vi hörs då! ha en bra dag! pusss


haha sötaste

sjukt duktig på det. super bass med nickiminaj!


vad tycker du?



kolla på videon. var idag på nyheterna. jag tycker vakterna gjorde helt fel, tur att det blev avstängda. även om 12åringen provicerar dem så tycker jag man som vakt ska vara van och utbildad att hantera sådana situationer. man vet väl hur 12åringar i dagens samhälle håller på och vuxna män borde kunna hantera det så mycket bättre. usch.

men det är många som tycker tvärtom, med tanke på bara rubriken på filmen.

be you


ringar


weheartit.com


grey's anatomy

började idag igen! mitt absoluta favorit program! ♥

kvällsmålet



detta blev kvällensmat efter träningen. jätte gott verkligen även om det inte ser allt för lockande ut. har stekt äpplena i olja sen haft på kanel som krydda. sen blandat i olika frön (pumpafrön, linfrön m.m). tillsist tillsatt lite flytande honung! yummie!


something


ingen phone 5

det blev ingen iphone 5 på presskonferansen igår med apple! tur var väl det egentligen! då har jag tid och spara in pengar tills den kommer!

nu ska jag sticka iväg på individuell träning. pusss


hoppas 5an blir att se ut såhär! tycker den är riktigt snygg!


baby baby baby oh



en grymt duktig 14 årig tjej! x-factor!

winning isn't everything, it's the only thing.


din dag farmor

grattis! hoppas du har en fin dag där uppe! tänker på dig! ♥


åh

jag vet inte ens varför. det var inte ens jätte dåligt spel.. bara stundtals. men jag är så grymt besviken efter kvällens match i alla fall. även om laget vann med 5-2.

så nu ska jag lägga mig i sängen och gråta ut allting. ingen lust med något annat.

4 oktober 2011

eftersom jag inte var så klar inte förra inlägget så tänkte jag berätta att jag var i nacka och träffade babolat, skrev på kontrakt och fick lite grejer. ska prova ut rack och sen beställa mera kläder. äntligen har jag en ny sponsor, happy me!

nu håller jag på att tvätta. behövde lite grejer till kvällens match. det är elitserien mellan skogås och täby. borta match vilket betyder att vi har samling om drygt en timme.

pusss


godmorgon världen!

uppe med tuppen idag. jag ska ändå till nacka idag och ska vara där vid åtta därför. det gör ont i ögonen för det är så tidigt.

ska ta och fixa iordning mig det sista och sen gå mot tåget. pusss 

YOU


3 oktober 2011

var iväg på träningen, men den var inget att hurra över. det var desto mer roligt var att mixo och camilla tog en matsked kanel efter träningen! haha!

sen bestämde jag också tid för en annan sak nästa vecka, vill ni veta vad? det säger jag inte. det får ni se sen.

dagen som började sådär slutade till något bra. fixade även kontrakt med babolat också. ska dit imorgon med kicki och skriva och fixa saker! grymt!

pusss

badminton

hoppas ni haft en bra dag! ni sticker jag iväg på kvällsträning! pusss

godmorgon!

har varit iväg och gymmat med mixo imorse! fast imorse när jag snabbt skulle leta på en overall insåg jag att mina overallsbyxor från i helgen inte är med mig hem! hoppas innerligt att någon i klubben fått med sig dem, jag måste ha dem, annars måste jag köpa nya. blev en sådär morgon när jag insett det, kan inte riktigt släppa saker fast jag vet att jag inte kan göra något åt det just då. hoppas de kommer till rätta!

nu sitter jag är framför datorn och tar igen bloggar, spel osv. från i helgen! man missar en del när man är borta en helg!

och i helgen gick spelet sådär. jag tror jag borde vara nöjd men det är någonting som gör att jag inte kan vara det. det får bli en okej stämpel på helgensspel. hoppas allt har haft en bra helg! pusss


is there a knight for me?


just watch

jag behöver inte säga mera.


just a memory


hemma från göteborg

berättar mera sen. måste sova eftersom jag ska upp och träna imorgon. pusss

ny familjemedlem

irmas dotter - udda är henns namn! hon får vi hem om 3 veckor! dock upp till borlänge även om jag önskar med hela mitt hjärta att jag kunde ha en sådan söt sak nere här!


iam


RSS 2.0