Dagarna går, veckorna går

Jag har hunnit spela både Estonian Internation och Swedish Masters sen sist, inge vidare framgång där eftersom jag varit halvsjuk och känningar i både axel och handled. Tufft att spela badminton. Haha. 

Utöver det har jag varit ute på Berns med Berfin, sen tagit en öl med mina andra brudar. Och igår började jag andra terminen på Södertörn. Tiden går fort när man har roligt ska ni veta ☺️ 

Nu väntas träningar och en helg i Borlänge, hem och vila upp sig! 

Tallinn 
Utgång med berfin Juice-detox

Helgen har passerat. Jag har haft en bra helg men rätt lugn.

Igår skulle vi gå ut och fira Frida som fyller år idag. Jag var nykter eftersom jag kör detoxen, på krogen blev jag plötsligt helt knäsvag och allt svartnade. Man äter knappt något med juice-detoxen så det är förståligt men brudarna fick springa och köpa en cheeseburgare så jag kunde ta mig hem säkert senare. Förutom det hade jag riktigt roligt!! 

Imorgon väntas en dag med jobb, sen skola på tisdag och sen sticker jag mot Estland på tävling! 
Nytt år

Nyår var bra och jag fick fira det med några av de finaste människorna jag vet. Mycket mer än så behöver inte sägas förutom att mitt 2014 har varit toppen på alla vis.  

Nu börjar ett nytt år och nya möjligheter. Jag har så många mål med detta år, med skolan, som person och som badmintonspelare. Jag ser framemot detta år något enormt. 

Nu har jag och Karolina börjat året med en juice-detox, rensa kroppen lite och en ny start. 


Detox-juice med spenat, banan och apelsin. 

RSS 2.0