-


GOTT NYTT ÅR !

tisdag

jag är trött och har inte stor lust med någonting, men jag får försöka i alla fall. vi har precis ätit och nu måste jag gå och packa ihop alla grejer, för ska hem till pappa senare ikväll. imorgon är det nyårsafton, jag hoppas det blir  lyckat. det står lite still just nu, men det ska nog lösa sig, eller hur? :) nu blev jag negativ igen, det känns sämst. de blir väl tråkigt, undra om hela mitt 2009 kommer stå still pga av en tråkig nyårsafton?! hoppas inte..

jag sitter och läser GLAMOUR , hittade en bra artikel som jag snart ska lägga in. eller deet blir nog ikväll!


:(

nu kommer tårarna, och du förtjänar dom inte ens

vad gör dig glad?

när jag och mamma var ute och handlade var jag på rätt dåligt humör och så, som man kan vara ibland. men när vi sedan hittade dom dära stövlarna och jag fick dom, efter det var mitt humör på topp. sjukt, att såna saker kan göra en så glad? :P

vad gör er glada?

jag faller så lätt



vilken kille

´måndag

dagen börjae med att jag och sanna försov oss, vi hade bestämt oss för kupolen. men vi vaknade en timme sent, men vi hann ju i alla fall :) jag köpte ingeting, för jag nästan handlat för 2000:- dessa dagar, men syster hittade massa fint. senare åkte vi hem till syster igen, och vi satt på för tredje gången twilight och börjad städa samtidigt. jag är kär i filmen och jag väntar tills jag får se den nästan gång! vilken film asså. städningen blev bra och tillslut kom mamma för att hämta upp mig. vi åkte på några möbelaffärer för att kolla på ett soffbord, vi hittade inget. men vi hittade ett par stövlar, ett par högklackade stövlar. jätte snygga! Efter det åkte vi hem till mormor för att ta en fika, där stannade vi ett tag. Men nu är vi hemma igen, :) Ska sätta mig och kolla på några youtube klipp på robert pattinson (edward) och sedan blir det tv för hela slanten.

kyss er!

.

att dö för någon man älskar verkar vara ett bra sätt att dö på



jag tycker verkligen inte denna människa var snygg fören jag såg filmen, nu är jag kär i honom och han är grymt snygg!

om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig


hej, förlåt för ingen skrivning idag. jag gick upp vid 10-tiden, eftersom jag skulle möta upp mikaela vid 12-tiden vid kupolen. vi var där ett par timmar och jag fick med mig hem, två t-shirt, kofta och några ringar. hon i kassan lyckades göra något fel så jag fick en av t-shirterna för bara 9kr, det är väl bara tacka och ta emot tänkte jag. sen följde jag med mikela hem och vi fick då sms av sanna om vi kunde köpa chips eller godis till kvällen, då var det bara att be ge sig igen, och det blev en hel del godis och chips. nästan ett kilo godis och ett halvt kilo chips, men vi andrénare kan så var inge problem för oss. (det är massa kvar så ni vet) sen när vi gjort det kom vi hem till mikela och bestämde oss för att kika på en film, det blev pirates of caribbian 3 för den hade jag inte sett. sen vid 18-tiden for vi hem till min syster för att ha en myskväll. vi käkade pizza, godis och chips och såg filmen TWILIGHT. helt underbar, jag har läst boken och den var något bättre men filmen var helt underbar den också. vi hade en jätte mysig kväll i alla fall, och det slutade med att jag och sanna började söka jobb åt mig. hoppas jag får något bara! nu har jag bestämt mig för att slå på twilight för andra gången ikväll.

vi hörs imorgon, imorgon får vi se vad som händer!

julklappar

tänkte visa en del av alla julklappar jag fick.

detta gav jag till mig själv:
 

detta från ulrikas förädrar
 

detta från söta syster


från mamma&håkan, pappa&ulrika&elsa,linda och kusinerna
(inte datan utan den grejen datan står på, min dator blir för varm och måste stå på ett bord eller en platta, men äntligen kan jag sitta med den i knä utan problem nästan)
       

trissen från kusinerna, sedan pengar av mormor, morfar och farfar


förlåt

jag hatar killar

..

jag tänker på dig men jag saknar dig inte.. längre

lördag

jag blandar ihop dagarna, känns inte som lördag idag. men det är det! idag vaknade jag rätt sent, mamma väckte mig för hon undrade om jag skulle följa till leksand. vilket jag gärna gjorde, vi kollade i olika affärer och åt! med mig hem fick jag ett par leggings och en klännig i färgerna lila och svart. kanske lägger upp en bild senare, vem vet. vi kom hem runt halv 3 och då gick vi ut med zigge, det är skönt väder ute faktiskt. nu är jag hemma och funderar på att hoppa in i duschen!

vi hörs senare

skor från bianco



kolla vilken snygging jag hittade från bianco. jag tyckte den var urläcker, jag är kär!

fredag

igår låg jag och läste ändå till kl4, jag kunde inte slita mig från boken. alla måste verkligen läsa den, helt sjukt att man kan fastna för en sådan bok. "om jag kunde drömma"

idag har jag varit på rean på kupolen, jag var där precis när det öppnade. och tyvärr var min väska inte på rea, vilket var tråkigt men men. jag hittade en massa andra grejer och handlade för 900:- sammanlagt tror jag. jag fick alltså med mig en hel del hem! :) jag kanske visar några bilder imorgon eller något. för idag är jag så trött när jag sovit så lite, därför jag inte orkat tagit mig till datan.

kyss


bilder från julen

min outfit på julafton! klänningen är från nelly.com




det började hos farfar, glömde kameran i bilen så blev bara några kort precis när vi skulle åka, kommer förmodligen mer bilder sen från andras kameror.


  

hos mamma & håkan, massa bilder!

                                       

juldagen, här kommer lite bilder från morgonen på juldagen. det är nyvaken bild på amanda bland annat, ni får ursäkta om ni tycker den är så ful.

       

torsdag

jag är trött, jag kom hem för en liten stund sen. vi blev kvar väldigt länge och jag var redan trött när vi kom. men det var väldigt mysigt i alla fall, vi åt potatis och kyckling. det var gott, skönt med något annat än julmat.

jag är på jätte dåligt humör och jag vet inte varför, känns som jag blir irriterad på småsaker bara. funderar på att hoppa in duschen nu så kanske jag blir lite piggare. får hoppas det! imorgon är det mellandagsrean och jag ska hänga på låsen först av alla, jag ska in på åhlens för att kolla på en väska jag har velat ha så himla länge. den kostar just nu 800 :-, men det håller inte riktigt för en fattig student, men om jag har tur så kanske den är lite rea och då tar jag den direkt, utan tveckan! jag är helt kär i den verkligen, den är helt vanlig och svart men någonting gör den ändå så speciell.

Hur har eran kväll varit? :)

Juldagen

Vi vaknade sent idag eftersom vi var uppe till nästan 3-tiden i natt, det fick bli så eftersom kristofer dök upp runt 12-tiden. det blev en rolig kväll med wii.

Men idag ska vi hem till Ulrikas föräldrar och äta gröt och sånt där med dom :) det ska bli mysigt! man har fullt upp nu när det är jul. Hörs ikväll

Hur var eran julafton?


Julafton

Vad ska man säga? Idag är det Julafton. Och den har varit jätte mysig, massa fina presenter och mat.

Den började med att vi vaknade upp och åt "frukost" som bestod av fika, senare åkte vi till farfar för att fira jul där med våra kusiner, och pappa och ulrika. Jag fick en peace and love biljett av pappa och ulrika vilket jag hade önskat mig, så blev perfekt! Sen fick jag, strumpor pengar och lotter.

Vi kom upp till Mamma och Håkan vid Kalle Anka, vi satt och myste med våra kusiner under Kalle Anka och Kan du vissla Johanna. Sedan blev det mat, massa god julmat. Köttbullarna var godast som Mamma fixat själv :) Senare kom Jultomten, han kollade in i fönstret där jag, Melle och Camilla satt. Jag bli livrädd och skrek rätt ut och sprang därifrån när jag såg honom. Mest för att det stod någon och kollade på oss i fönstret, det är väl den värsta som kan hända när man sitter vid ett fönster. Sen när tomten kom, fick jag massa paket. Jag fick blandat annat en parfym, oc säsong 4 (box), en sak man har datan på när man har den i knä, ett "sminkkit", trosor och strumpor, pengar och choklad! Jag tror de var allt, ska försöka att ta kort på allt sen så får ni se! Jag lovar, det kommer så smånning om.

så har min julafton sett ut, men massa mys och umgåtts med familjen. Tack alla som jag fått så fina saker av, och mat och ja allt! <3

(förlåt om jag glömt något, det är inte för att jag inte tyckte om det. det är för dåligt minne och jag fick så himla mycket så svårt att komma ihåg allt)

julafton

GOD JUL!

Jag vaknade precis, jag skulle gå upp lite tidgare för att duscha. men nej, då var såklart duschen upptagen. men då kunde jag ju sitta här en stund, det var ju bra.
Idag är det i alla fall Julafton vilken är jätte mysigt, jag ser framemot dagen. Kommer inte skriva under dagen förmodligen, men vi ses ikväll.

Go'kväll

idag firade jag som sagt jul med morfar, jag fick pengar av honom och av hans flickvän fick jag ett par trosor! alltid bra att ha :) På kvällen var jag hemma hos pappa, vi klädde granen och jag sanna elsa dansade till massa jullåtar, elsa tyckte det var roligast när jag dansade, jag måste sett rätt rolig ut men det bjuder jag på. Vi hade det i alla fall jätte trevligt :) Kvällen slutade med julskinka, smörgås och gröt! Julen är här

Måste bara berätta om gårdagen, vi började med att färga hår. Jag var tvungen att färga min ljusa utväxt och mamma skulle färga sitt hår lite ljusare genom slingor. Det slutade med att mitt hår såg alldeles svart ut, fasten vi hade mellanbrun färg, men det ser bra ut nu :) Och på tal om mammas, jag höll på att dö av skratt medan mamma nästan grät. Hela mammas hår hade blivit helt blondt (nästan), men med några gulafläckar och mörkafläckar. Eftersom det inte var mening att bli hela håret så blev det kvar mörka fläckar, så det såg roligt ut. Men idag ser det mycket bättre ut, :) Vi fick nog en lite chock igår eftersom vi inte trodde resultatet skulle bli så.

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, om jag kunde drömma. Jag är inte säker på om jag vill läsa den, eftersom den ska vara så sjukt bra, jag kommer bara sitta fastklistrad vid den hela julen.


Jag ska verkligen bättra mig med bilder och sånt efter jul, jag har inte tid nu! Förlåt, men ni älskar mig i alla fall.

.

1 dag kvar till Julafton

tisdag

idag har jag varit ute och gått med mamma och zigge nu på morgonen, vi gick i alla fall någon kilometer. internet har krånglat, men det löste sig precis tror jag :) "peppar peppar ta i trä" . jag tog massa fina bilder på zigge, våran hund! jag lägger upp dom här nere.
senare idag ska vi hem till mina kusiner för att fira jul med morfar, det blir så eftersom dom flesta är skilda i min släkt. och då blir det att fira jul på olika håll, men det går lika bra! :)




     

 

santa can you hear me?

I signed my letter that I sealed with a kiss
I sent it off and just said this
I know exactly what i want this year

Santa that's my only wish this year

måndag

nu sitter jag framför datan igen, och jag börjar få funderingar om att jag ska göra min blogg lite juligare, men grejen är att jag kan inte göra detta på denna dator så jag får vänta tills tisdag kväll. då ska jag fixa det, så det blir lite julstämning! det låter väl bra?

nu väntar jag på att mammaa ska göra sig klar, sen ska vi åka ner mot stan till kupolen och sedan för att klippa mig.


9 månader

det är exakt 9 månader tills jag fyller 18 år idag, det fan inte långt kvar nu!


nedräkningsspalt

jag har lagt in lite nedräkningar, till de dagarna jag längtar efter. som ni ser till vänster kanske :) skulle bara säga det!

godmorgon

jag gick upp vid 10-tiden för jag hade en del saker att fixa. Nu sitter jag här med ytterkläderna och ska snart gå ut med hunden, vi ska mysa i all snö som kommit! Idag ska jag ner till "stan"  och klippa mig blanda annat, sen ska jag också förbi kupolen och leta lite strumpbyxor och knästrumpor till julafton. får se om jag hittar något idag istället! Juste, vi ska nog också klä julgranen idag, gud vad mysigt med jul.

nu börjar Zigge (hunden) bli otålig så måste gå nu! kyss

söndag

förlåt, för jag aldrig skriver. men har hänt så mycket på sistonde och jag har fullt upp! och såklart glömde jag min dator hemma hos pappa så kan inte lägga in bilder eller något liknande. idag har jag sovit ändå till 1, eftersom jag var vaken så pass länge. sedan har jag bara tagit det lugnt och tagit hand om lillasyster :) sen kom mamma och hämtade mig och vi for till kupolen, men hittade ingeting. när jag kom hem så har jag hunnit med att äta och gjort lite julgodis, hihi. nu ska jag och håkan kolla på tv. ska försöka hjälpa frida lite först, hon förstår sig inte på hur man ska ändra sin blogg.

<3

jag är vaken än, ja.. men det är för att jag suttit och pratat med världens bästa tjej så himla länge, det är emilia :) hon är verkligen ur söt och får mig på så bra humör. det känns skönt att det finns sånna människor också. tack, i moving on, right? hon är bra! <3

godnatt på er nu

goddagens

förlåt för väldigt dålig uppdatering, men det har blivit så för det händer så mycket här och jag hinner inte riktigt med. men idag har jag i alla fall varit och åkt pulka idag, och det var faktiskt jätte roligt för det var så himla länge sedan. skönt med vinter ändå :) sen efter det drog vi och det blev party hos kristofer, vi hade badminton avslutning i alla fall alla inte förstod. jag vet inte hur jag ska säga hur min kväll var, jag fick ta hand om några folk och ta reda på spyor. kul va? :P nja, kvällen var förutom det helt okej.

nu ska jag kolla the notebook ska verkligen försöka kolla klart den nu! hoppas jag lyckas. puss

hos syster

sitter hemma hos syster nu, mikela är också här. trevligt! nu ska vi laga mat, vi skull egentligen kolla film men eftersom sannas dvd inte funkade med brända skivor så blev det inget, utan mikelas föräldrar kommer hit med en lite senare.

nu är både jacob och jennu i thailand, det suger!

LOOOV

äntligen. nu har vi fått lov, vilket är så himla skönt! LOOOOOOOOOOOOOOV, love it

åker hem till borlänge nu, vi hörs kväll. ni vet att ni älskar mig


fläskläpp men roligt

nu är jag hemma. ska sova snart, har bara inte duschat än. så det blir sent, jag orkar inte skriva så mycket just nu. berättar mera imorgon med bilder osv. det var i alla fall roligt och fick en fläskläpp.

innebandy

nu ska jag snart be ge mig till badmintonhallen, för där ska hela badminton gänget spela badminton. det ska bli roligt! jag ska vara rosa, det kommer bli as bra! ska försöka komma ihåg kameran så jag tar massa kort så ni får se sen. jag kommer hem efter 00.00, så det blir sent ikväll. men jag ska uppdatera innan jag lägger mig kväll hur sent det än blir. jag måste ju packa klart "inatt" också. jag är nästan klar men det sista ska i, som jag ska använda ikväll en sista gång osv. men det löser sig, jag ska ju ändå bara ha avslutning imorgon så spelar ingen roll när jag lägger mig.

vi hörs inatt. vad ska ni göra kväll?

tävling



Nu är det en tävling igen och såklart är jag med, nu handlar det om digitalkameror . Vill ni också vara med att tävla? Klicka in här då.


att vara stark är inte att aldrig falla, utan att orka resa sig igen.


smoothie & packning

sitter här med en smoothie som jag gjorde precis, det är gott. det får bli min lunch idag! nu ska jag forsätta packa, vad svårt det är? fan jag orkar inte. vad kan man behöva ha med sig under två veckor? jag är sån som alltid tar med mig för mycket, sen använder jag inte ens hälften. jag som jämt "packar", eller åker bort borde kunna anpassa mig bra tycker ja, men tydligen inte.
 
jag har en stor klump i magen

godmorgon

nu ligger jag här i sängen, ska snart börja ta mig upp och fixa mig klar till skolan. idag är det en lektion som gäller, sköönt. och imorgon är det lov!

vi hörs senare

jag är på konstigt humör och uppdatera hela tiden för jag hittar massa bra texter och videos


packar

jag har packat, och ska fortsätta packa snart. jag har väldigt svårt att bestämma vad jag ska ha med mig hem, måste anpassa mig så mycket ju. jag har bestämt att det inte blir mer än min stora blåa yonex väska. kom på en jätte bra ideé, jag skulle kunna ta min stora rullväska då slipper jag bära. hm, vi får se.

jag sitter och kikar runt på olika bloggar, hittade ett jätte bra text. här får ni den :)

Varför gör vänner illa varandra? Varför gör man något mot någon man älskar trots att det finns en chans att den människan blir ledsen? Varför behandlar inte alla sina vänner, som är det värdefullaste man har, med den största respekten?


Hjälp mig att svara.


Om ni gjorde något elakt mot en vän idag. Eller igår eller förra veckan. Något som ni vet att hon eller han blev ledsen över och det behöver absolut inte vara en stor sak, oavsett om du tog den sista glassen trots att du visste att hon/han ville ha den mycket mer än du eller något mycket mycket värre - ring och säg förlåt nu. Om ni älskar personen, ring och säg förlåt. Människor använder det ordet alldeles för sällan.


Din pojkvän kan göra slut med dig. Han kan bli kär i en annan. Han kan sluta vara kär i dig. Vänner gör inte slut med varandra, vänner har man föralltid. När allt annat går åt helvete, då är det dina vänner som håller din hand. Så länge du håller deras.


Men snälla ni ta hand om era vänner för de är det finaste man har och om man inte tar hand om dem varsamt och ger dem en kram då och då så kanske de plötsligt tröttnar och försvinner en dag. Och det vill man inte.


Jag tycker att folk glömmer bort vad de har alldeles för ofta. Och jag har skrivit om hur man ska ta hand om sina pojkvänner och flickvänner förut, men jag har aldrig skrivit om hur viktigt det är att ta hand om sina vänner.


Att ha en pojkvän som älskar dig är det underbaraste och vackraste som finns. Men det är sina vänner man alltid kan räkna med. Därför ska man stötta och stå bakom varandra. Ta hand om och skydda.


Till mina vänner: Jag hoppas att jag aldrig kommer att såra er för det är det absolut sista jag vill.


man ryser när man ser det


cocorosy -

Sedan vi slutade att existera, målar jag din ryggtavla på mina vita lakan varje kväll. Längst ner skriver jag: STÄNG AV VERKLIGHETEN OCH KOM TILLBAKA TILL MIG. Det är inget rop på hjälp. Det är en befallning. Jag kan inte höra fåglarna längre. Du vet att jag älskar fåglar. Jag kan inte lyssna på musik längre. Alla låtar tycks handla om dig. Jag ser mot horisonten, mot framtiden och inser att: allt är svart. Du dödade mig


elitserien

kom precis hem, har varit och kikat på elitserien. täby-aura stod det emellan och täby vann med 7-1 om jag minns rätt. nu är jag hemma och ska snart börja packa, har inte börjart ännu eftersom jag var så trött efter bosön så jag la mig och sov istället. nu ska jag ta tag i det, eftersom jag inte börjar fören halv ett imorgon så behöver jag inte tänka på när jag ska lägga mig så ska försöka packa klart idag.

imorgon är det innebandy som gäller, det betyder att vi ska ha ett "tema" iår igen. iår blev det inte så speciellt, men alla ska i alla fall ha olika färger på sig. jag fick såklart rosa . ska försöka ta lite kort så får ni se.

vad ska ni göra på nyår? jag har ingen aning än så länge och det känns rätt surt. men det löser sig nog!

dag 2 på bosön

nu är äntligen bosön dagarna över, vilket är väldigt skönt. massa tester och vad ska jag säga om dom, ? jo jag sänkte mig i konditionstestet, vilket jag är besviken på fast ändå rättså väntat. men i de andra tror jag att jag förbättrade mig eller låg på samma. i alla fall är det skönt att det är över nu.

senare idag ska jag försöka få lite gjort här hemma, som städning och packning inför lovet. känner mig en aning så stressad när jag idag fick reda på att lunkan hade anmält mig till innebandyn imorgon, sen ska jag och kolla på elitserien idag. men eftersom det inte blev nå skola idag så hinner jag nog :)


frisyrer

        

jag ska klippa mig under lovet, men hur är frågan? :) jag vill klippa något snyggt! mitt hår är tråkigt nu, allting är ungefär samma längder och ja, jag börjar tröttna.

titanic

ja, vad ska man säga om titanic? jag älskar den. den är så bra, jag älskar att se när människor offra allt för att få vara tillsammans. sånt är det bästa, och jag hoppas jag får uppleva det någon dag <3


familjen

nu kommer lite bilder från i helgen, på min lillasyster, pappa och lovika.



  

bilden på min pappa och lovika, ja vad ska man säga? att vi inte har en fult normal hund som klättrade upp på pappas axel och satt sig där. :D

jennu's birthday


såhär såg jag ut, detta är föresten en rätt så ny kjol.

     


det kanske inte var så jätte roliga bilder, men i alla fall det är några. och känt mig tråkig på sistonde som aldrig lägger ut bilder, bara långaaaa texter.

Hej bloggen

jag funderar på att lägga mig och sova, är jätte trött. men eftersom jag har varit rättså tråkig på sistonde, ska jag lägga ut lite bilder sen jennu födelsedag och lite kläder jag har shoppat på senaste tiden. visst låter det bra? :)

hur har eran dag varit?

bosön

hela dagen, kom precis hem. vi har gjort massa tester och som tur är har jag i alla fall inte sänkt mig i någon, men jag är besviken på benböj i alla fall, borde tagit mera. men imorgon är en ny dag och hoppas det går bättre :)

ikväll ska jag tvätta och börja packa inför lovet, det känns bra men ändå långt kvar. jag har en känsla i magen som inte är bra, jag är orolig och som inte vill ha lov. fast jag vill ha lov, men nja ändå inte. svårt att förklara!

nu ska jag kanske ner till centrum för att köpa en julklapp till klassen, vi ska tydligen ha julklappsbyte på fredag.

imorgon är en ny dag

och en dag närmare lovet! jag räknar neråt. nu ska jag lägga mig och sova jag behöver det tills alla fystester imorgon. jag är rätt deppig just nu och jag ber om ursäkt till alla som märkt det och råkar ut för det.
har ni haft en bra dag? (:

godkväll*

idag har jag bara tagit det lugnt, jag har kikat massa tvprogram och kollat på filmen fucking åmål, har aldrig sett filmen för har för mig att någon sa att den inte var bra för mig att se, haha. kollade också på blondinbellas tv-dagbok vad ska man säga om det, vad tyckte ni om den som såg det? nu kollar jag på prison break och efter det ska jag lägga mig för att sova, skönt. imorgon blir det bosön hela dagen.

snart närmar det sig lov. kan inte säga hur mycket jag längtar! orkar inte med någonting just nu. nu kommer tårarna, fan!

hon är snygg


varje dag möter vi sanningen

Det svåraste med att säga adjö, är att behöva gör det igen varje dag

måndag

hade långt prov idag, 3h och 40 min, och hur gick det? jag vet inte, kan gått bra men samtidigt skit dåligt. jag hoppas verkligen på g! efter skolan gick jag och handlade lite frukost osv, sen gick jag förbi för att sola. det var länge sedan och det behövdes verkligen, :) tycker egentligen bäst om att sola i vallentuna eftersom priset är godkänt och jätte bra solarium, men nu befinner jag mig inte där lika ofta som förut så det får bli här i täby istället.

jag vet inte vad jag ska göra nu.

min helg

jag har inte haft någon lust att sitta vid datan och skriva. det har varit så mycket.

i lördags var jag i alla fall och spelade badminton hela helgen, sen när jag kom hem så var det "seriespel" i hallen så jag åkte dit och var där med syster mfl. och det var jätte roligt, gud vad jag märkte att jag saknade borlänge, kommer i alla fall hem nu på lovet det blir skönt :) vi skrattade mycket, och hade allvarliga samtal och käkade choklad, jag och isabella åt nog mest och tillslut ledde det till att vi kletade in choklad i hela ansiktet, fråga mig inte varför men det var väldigt roligt just då. och juste, jag körde vem har hatten? med typ alla, och det var skit roligt för alla blev sura och förstod inte! senare fixade jag sanna innan hon skulle ut och sedan blev det plugg en hel lördagkväll låter hemskt va? men så var det, har stort prov imorgon ju.

och idag har jag bara pluggart och juste bakat pepparkakor med ulrika. sen hämtade mamma mig och vi gick på kupolen, jag hittade en mössa som jag fick av mamma, TACK! sen hittae jag ett par skit snygga höga stövlar.


jag måste bara säga FÖRLÅT MAMMA, jag älskar dig! <3


godnatt

tänkte bara skriva godnatt lite snabbt innan jag somnar, KEVIN vann idol och det var as bra! fick även se min lilla robinm <3 har tagit det lugnt hela kvällen och myst med familjen. ska upp tidigt vid 7-tiden imorgon för har samling vid 8 vid hallen sen bär det av till sandviken. jobbigt att det är tidigt, men så är det. badminton är bäst i alla fall!

godnatt vi hörs kanske imorgon iallafall, när jag spelar klart. måste plugga fysik! /:

tävling


mimmi har en tävling, var med och tävla du också. gå in här bubbelsnubbel.blogg.se :)

Borlänge

nu ska jag snart gå till tåget för att åka till Borlänge. Som vanligt blir det dålig uppdatering på helgen förmodligen, :) ha en trevlig helg!

hej

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det finns ingeting viktigt som hänt. kan iaf berätta att jag precis haft prov och det gick bra, inte svårt :) nu sitter vi och ska plugga fysik och försöker komma på våran idrottsuppvärmning.

förlåt för dålig uppdatering, efter skolan ska jag hem och packa och sen åka hem till Borlänge.

låttext

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

en saga utan lyckligt slut

jag mår bra, jag är på bra humör. jag känner mig att jag klarar mig själv, visst jag saknar dig ibland men jag mår mycket bättre än förut. han kan få vara min vän. allting känns på topp! och jag älskar såna dagar som idag.

har bara legat och halvsovit sedan jag kom hem, nu ska jag börja plugga på idrotts provet. det var tydligen inge svårt, men jag måste i alla fall plugga. ska sitta med det fram till andra träningen kl halv 4.

allting löser sig tillslut,

ingen skola

japp så är det, det är ingen skola idag. skönt! jag ska ändå plugga massa har prov i idrott imorgon och sen kursprovet i fysik på måndag, så jag måste plugga hela dagen idag i alla fall. kom nyss hem från träningen, det är roligast att träna dessa träningar med ali :)

vilken dag

det började med att jag gymmade, kände mig inte alls taggad men jag gick dit och gjorde mitt. jag måste också säga att jag blivit starkare i magen, vilket är mycket bra för min del. i alla fall vi gick till skolan efter för vi skulle ju ha lektioner. men vi hade vårann svenska, sen hade vi tydligen slutat för dagen, vid 11-tiden. men det visste inte vi så vi stannade kvar till kl 1 och pluggade, men det var ju bra att få lite plugg gjort i alla fall. sne drog jag hem och pluggade satan, var ju tvungen att bli klar innan vi skulle hem till jennu och fira henne :) hon fyller ju år idag sötisen! vi hade det jätte bra där, massa fika och sånt, och vi sjöng och dansade, sedan kom vi också på massa nyårslöften dom låter bra! kanske säger dom sen, vem vet. :D

massa plugg

jag sitter och pluggar, har ju hem prov och det funkar sådär.. fastnar på vg frågorna och mvg frågorna vågar jag knappt kolla på. jag vill så gärna få mvg, så måste försöka. ska göra det nu, har nästan bara tid att göra detta. men det är så tråkigt, kom på att jag har prov i idrott på fredag också måste plugga det också + att jag måste börja med fysiken snart. den är viktigast! fan, jag hinner inte. vill någon hjälpa mig? :)

vilken dag

jag gick till skolsyster i skolan pga av tanden och hon var jätte gullig och ringde direkt vidare till tandläkaren, jag fick tid 13.20 som tur va samma dag, så jag missade en del av skolan men var ju tvungen att fixa tanden. fan vad ont det gjorde, hon grejade och spolade rent och höll på, det blödde och ush.. tårarna kom för fan vad ont det gjorde :P kan inte beskriva det! när jag var klar gick jag hem och la mig och sov för det dunkade i hela munnen så kunde inte vara vaken. nu är jag vaken och det känns lite bättre nu i alla fall :) skönt!

nu ska jag fixa mat, det blir soppa pga av munnen och sen ska jag duscha och plugga lite, kommer inte hinna plugga nångot imorgon för då ska vi på kalas hos jennu franck, hon fyller ju 17 år imorgon :) vi hörs senare.

godmorgon

gick upp halv sju i morse för att jag skulle träna, men jag kom till träningen och jag hade så ont i munnen så jag pratade med ali och gick sedan hem igen för att gå till tandläkaren. jag gick dit men dom öppnade inte fören tjugo i tio så ska gå dit då, jag måste verkligen fixa med munnen för det blir bara värre och värre. kan inte ens äta något nu, eller jag kan dricka men inte tugga. det är jobbigt, /:


godnatt

ingen lust med något, min tand värker och det går fan aldrig över. blir knäpp, /: nu ska jag i alla fall sova och se hur min dag är imorgon, hoppas jag vaknar upp med ett leende på läpparna. jag får packa imorgon, vi hörs imorgon.

elit u19 tävling

här kan ni läsa lite om tävlingen i helgen, http://dalademokraten.se/Sport/2008/12/08/Storslam-for-duo-i-Borlanges-Elit-19/

sovit

sovit en stund, det kändes bra. jag orkar inte vara vaken längre för det gjorde så ont i munnen så jag sov, men nu är jag vaken och värken är tillbaka men jag överlever :) ska nog hoppa in i duschen och fixa lite mat snart innan 90210 börjar. ligger just nu och kikar på handboll, men sverige ligger under med rätt mycket så det är tråkigt.

en sak jag undrar är, varför måste jämt killar dricka cola? ja, asså det är aldrig så att jag är sugen på cola. men killarna går ju och köper det hela tiden.

home

ni anar inte vad min tand gör ont, och min hals. jag kan typ inte äta /: åh, gud vad ska klaga men det gör så jävla ont! fyfan..

nu är jag hemma och ska ta det lugnt hela kvällen, kanske plugga lite men vi får se hur jag känner. det finns inget vettig att skriva, så vi hörs senare.


godmorgon

ja är fortfarande trött fast ja sov rätt länge, /: nu när jag vaknade så hade ja jätte ont i halsen + att min tand värkte, jag mår inte alls bra.

trötter

jag är verkligen helt död och måste sova nu! eller ja, ska kolla klart på wallander först men ska lägga mig i sängen nu så det blir godnatt här i alla fall.

måste först berätta en läskig sak, (enligt mig), när jag gick hem från tåget idag från tibble så gick det en "man"  framför mig efter ett tag så stannar han och låter mig gå förbi. och som jag är börjar jag såklart fundera varför osv, och tycker inte alls om situationen. men jag måste ju hem så jag går vidare, jag kollar bak ett par gånger och han står fortfarande kvar, sen när jag kollar tillbaka en sista gång så ser jag han inte. då tänkte jag väl att det inte var något, men precis när jag ska gå in i min port dyker han upp bakom mig och han går rätt fort så han ska hinna ikapp mig och jag blir livrädd såklart och springer in och som tur är hinner han inte in innan dörren stängs. haha, det var jätte läskigt tycker jag i alla fall!

just love me

stockholm

nu är jag tillbaka i stockholm, men jag är jätte trött efter helgen så kommer inte bli nå långt inlägg när jag säger hur det gick i helgen och vad jag mer gjort och sånt. i alla fall så spelade jag badminton i helgen, jag spelade väldigt bra singel och kom till kvartsfinal men i dubbel gick det inte alls bra men vi lyckades ta oss till semifinal ändå. och det är ändå jätte bra när man tänker på vilken tävling det var. sen har jag bara myst med familjerna i helgen, tagit det lugnt osv.

sen har jag jätte ont i min tå och i min tand, haha :P

borlänge

nu är jag hemma, eller det har jag varit sen sju-tiden. det är alltid roligt att få komma hem :) nu kollar vi på idol, och jag har rösta på robin, men kanske måste göra det igen. för han får fan inte åka ut så rösta rösta rösta! :D

done,

jag är klar med tvätten nu återstår bara packning till hemresan imorgon, har ju tävling i helgen i borlänge. roligt va? :)

juste det,

fan jag skulle precis gå in och beställa min klänning, men då var min stl slut! :O och large blir nog lite för stort! så då blir det att leta ny klänning. jävla bajs, jag som hade bestämt mig ju.

tjaaa,

jag skrattar bara, hahaha

vad jobbigt det är

ja, jobbigt. det är jobbigt att läsa hos andra om deras relationer. för jag vet ju hur jobbigt det är, och vill inte att någon/några andra ska behöva gå igenom det. för i just den stunden vill man inte leva längre. men jag vet som alla andra som gått igenom det, man kommer över det  jag lovar.

och för dem som gör slut, så ni ska fan finnas där för dem. försök inte undvik detta. jag menar inte att man ska vara tillsammans med den om man inte har dem känslorna, för det får den andra bara acceptera. men att skita i den efteråt är väldigt fel, man har ändå delat så mycket med varandra. det funkar bara inte, :) gör inte det misstag. men man måste förstås gå vidare sen själv, men i början behöver man den, att bara kunna prata med och få ut allting. eller ska man ignoera den personen man var tillsammans med i flera månader när man råkar stöta på varandra? är det rätt?

det är såhär jag tycker,

tvätta

idag ska jag tvätta, det är roligt för då får man rena kläder! haha :) det är äckligaste är att det tvättrum som jag måste använda krymper det massa spindlar, (långbenar) haha. och juste jag är tvungen att ta det tvättrummet eftersom jag råkade låsa in min mobil och nycklar i det andra förut så det får ju inte hända :P

nu ska jag fixa lite mat och duscha, sen bär det av att tvätta. vi hörs snart älsk.

håkan hellström

ja sitter och lyssnar på min kärlek. hur kan bara musiken göra mig så lycklig? kääär

-

kommer inte på någon bra rubrik till detta inlägg. jag var bara tvungen att skriva detta!

gud vad folk gör slut hela tiden, just nu.. är det inne att vara singel nu eller? aja, ifall vill jag bara påminna alla om att kärleken inte är lätt, man måste ju kämpa lite. gör inte slut för minsta lilla, snälla! det är så tråkigt :)



godmorgon

nu har jag kommit hem från träningen, det gick bra.den var jätte rolig :) nu ska jag duscha och sen gå till skolan.

någon som vet vad P J P Ab i vallentuna är? dom ringde mig precis men jag vågade inte svara såklart :P

i'm fine, really

ja, jag mår faktiskt bra. jag är på jätte bra humör och känner mig hur pigg som helst ju, ska lägga mig nu också så jag kommer i säng tidigt/tidigare idag också. det är så skönt att vakna upp på morgonen och känna sig pigg att inte behöva ställa om klockan varje morgon för man verkligen inte orkar ta sig upp. i alla fall, ska ska du inte få förstöra. jag är bara irriterad just nu, och ändå på så bra humör eftersom jag har världens bästa vänner hos mig jämt, dom är verkligen bäst. alla som bara säger jag är mycket bättre, som verkligen vet, ni är bäst och jag älskar er!

Don't play games with a girl who can play better.

:(

jag är så himla arg, ledsen och besviken på dig. jag trodde du var bättre, verkligen!

need help

jag behöver lite hjälp, det är så att jag funderar på att beställa en klänning från nelly.com. men vad tycker ni om klänningen? tror ni den passar till jul och nyår? :) nu alla som går in och läser detta måste kommenterar och säga vad de tycker, och ärliga svar bara!

jag tycker jätte mycket om den, men jag känner mig ändå lite osäker. jag vet inte varför men ja :)


julklapps inslagning

nu ska jag sätta mig och slå in alla julklappar, jag är inprincip klar nu! bara till håkan, zigge och lovika kvar. det är så roligt med jul, tycker inte ni? jag funderar på att slå in några julklappar till mig själv också hihi, egoisten själv såklart.

just de, idag spelade jag ju fotboll och innebandy och det gick skit! fotbollen spela vi jätte knas, det var iaf svårt att spela med dem eftersom det bara ville hålla "boxen" så vi kom aldrig upp i planen. det är som det är, de var i alla fall jätte roligt att spela igen, :)

-


experimentellt prov

i fysik idag, i fall ni kom ihåg :) det gick faktiskt hyffsat! även fast jag fick en av dom svår uppgifterna, enligt mig. just nu är jag hemma och ska snart träffa tjejerna i centrum för att käka, sen ska jag ju spela fotboll och innebandy. haha, undra hur det går jag som inte spelat på länge. önska mig lycka till!

godmorgon

hur mår ni idag? Jag mår jätte bra, jag är jätte pigg och det är skönt! Jag la mig tidigt igår, :) Jag gick upp vid 7-tiden för att kolla på julkalendern, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den iår. Vad tycker ni? Nu ska jag göra mig klar för skolan.

jag älskar den, den gör mig glad


godnatt

nu ska jag snart sova, varje gång jag böjer mig ner så blir jag helt yr. grejen är att jag ska spela fotboll imorgon i skolan, vi möter tibble. och kanske innebandy också, men jag har inga vita shorts? så om någon skulle vilja vara snäll och ta med några imorgon så blir jag överlycklig.

vilken dag,

jag har haft en väldigt bra dag. jag kom hem från skolan och direkt nästan åkte jag till håkan, vi shoppade en massa. blandat ett wii och det blir jätte bra, köpte några spel till också! :) plus att jag köpte ett par coola skor, dom var rosa/gröna/vita, hoppas bara att dom passar jag testade dem aldrig men det blir nog bra. ska duscha nu och sen kolla DH och sen plugga på exprimentella som jag har imorgon, sen blir det tidigt i sängen för mitt huvud spränger, det bara trycker i hela huvudet. kyss

godnatt

nu ska jag sova, har ju tidig träning imorgon. och jag måste orka ta mig upp och träna den faktiskt! jag har ingen lust. men imorgon slutar jag i alla fall hyffsat tidigt och det är bra, efter skolan ska jag ta mig till håkan och vi ska åka och julshoppa! han skulle tydligen handla ett nitendo wii till hela familjen, som vi skulle ha till jul. det blir roligt, hoppas vi hittar några roliga spel till också. nu får ni sova så gott och så hörs vi imorgon :)

90210

kollar på det, jag är kär i det!

jag ska snart ta tag i pluggandet för det måste ja verkligen, men ingen större lust. ni vet hur det är. eller pluggar ni mycket? :)

vilka idioter det finns

och jag tycker verkligen synd om er

hemma från skolan

äntligen, och jag stod ut hela dagen! jag kollade precis min mejl och där har jag fått ett mejl från peace and love, det stod att winnerbäck ska till dit! det blir så jävla bra. vad jag längtar, det blir förhoppningsvis bättre än förra året.

håltimme

eftersom dom flesta i klassen är på teater. så vi kunde inte ha någon företagsekonomi för vi var 5st. men troligtvis blir det naturkunskap och matte nu. skönt om man bara fick gå hem. har massa plugg att fixa. imorgon har jag engelska redovisning och på onsdag exprimentellt prov i fysik.

nu ska jag springa på lektionen, börjar om 4 min.

godmorgon

idag är det 1:a december, och snart är det jullov! jag längtar verkligen, det är det bästa. och det är pina ända fram dit! snart ska jag iväg till skolan, går väl kvart i ungefär.. så ska skynda mig!

RSS 2.0