28 juni 2012

ledsen mamma men topparna är nu lila och jag är back on track. jag gillar det.

efter jobbet körde vi ett badminton pass och ett gym pass. men mitt gym pass var inge vidare, bättre nästa gång. sedan har jag bara lagat mat, läst novell, duschat och färgat håret, målat naglar och ska strax börja packa allt för imorgon! imorgon åker jag hem till borlänge och peace and love!


inte lika mycket denna gång men lila är det allt


U are what I want


27 juni 2012

Haha, mamma vill jag bara ska vara blond. Men nu är det så att jag tröttnar alltid på mitt hår, eller jag tröttnar på allt ganska fort. Förändringar varje dag, tack. Har alltid varit rädd att fastna i samma gamla visa, jag får inte bli så! Har bestämt mig och det får bli lila toppar IGEN. Jag saknar det och det är festival i helgen!

Idag har det varit en skön dag på jobbet. Efter jobbet har jag tränat med Karolina och Rebecka med hjälp av Mathias. Tror det blir toppen med honom som ny tränare!

Ikväll har jag fixat middag och matlåda. Nu är det en spännande SEMIFINAL mellan spanien och portugal! HEJA SPANINEN!


ombre eller dye dipping

sugen på ombre. vad tycker ni om det? har inte alls varit förtjust i det men senaste dagarna har jag fastnat för det. kanske bara blir lite dye dipping i en cool färg, haha.  


peace & love

saknar verkligen att vara där. även om blixten slog ner idag så vill jag vara där. stämningen är ju fantastisk!


26 juni 2012

en stressig dag på jobbet, men har gått bra ändå.

efter träning åkte jag och körde ett badminton pass med karolina. var ett tag sedan men har varit på studenten (kusinen i kvänum) och sedan sjuk på det. imorgon ska jag och köra ett pass efter jobbet. tillbaka till rutinerna.

nu lite one tree hill innan sängen.


25 juni 2012

en regnig dag på jobbet. en sak som är negativt med mitt jobb, men det gäller att dansa med regnet. tänk alla soliga dagar jag får vara ute och njuta av!

efter jobbet tog jag en regnig promenad hem. tog en vända förbi centrum och kollade lite. fick med mig en långkjol och ett linne, lite festival kläder.

ikväll har jag gråtit lite framför one tree hill avsnitt. nu ska jag lägga mig och sova ♥


en bild på mina fina killar som jag ska se i november! jenny fixade biljetter, så jävla bra! gladare än någonsin!


Svensk sommar = regn

Tack för spöregnet idag... Inte lite som kommer ner. Blir en rolig dag på jobbet och jag tog inte ens med mig extra kläder.

Ha en bra dag!


good point

man kan ju undra.


Midsommar

På fredagen styrdes bilen mot Julita, hem till Pernillas hemort. Framme avnjöt vi en god midsommar lunch, sedan solade och njöt av lugnet. På eftermiddagen gick vi till sjön för att bada (bara Karolina), sen spelade vi en 5-kamp och bara satt ner och pratade. En lugn och mysig midsommar på landet, precis som det ska vara!

Lördagen tog vi en sovmorgon och sedan vid 14-tiden var det dags för "namngivning" för lilleJohn! Efter det var det dags att styra bilen till Stockholm igen. Där jag hade planerat en lugn kväll framför Spanien matchen. Men det blev istället en spontan utgång med Karolina och Mixo! En riktigt rolig kväll! Spontant är nog bäst.

Idag är det bakis dag...


shm

haft en super bra midsommar helg, tar ett inlägg och berättar allt sen. tänkte säga att allt är bra.

och detta känns sådär. besvikelse verkligen. tur att vi hinner ses innan dess.


21 juni 2012

en riktigt bra dag på jobbet och fick gå hem 1,5 timme tidigare. bra en dag såhär innan midsommar!

har tvättat, packat, diskat och bara plockat undan här hemma. sedan har jag även hunnit med en pratstund med min amanda, som är i rhodos och lever livet. man blir lite avundsjuk.

sedan ringde karolina och ville åka och bada. nu har första doppet tagits och sedan lite té och godis mys på balkongen.

är hemma och har precis duschat, måla naglarna och kolla packningen innan det är dags att sova. imorgon bär det av till julita för midsommarfirande!


peace and löööve

bestämde mig för ett endagars pass på peace and love detta år. mest för att jag ville jobba hela veckan här nere och sedan har jag ju gått varenda år sedan jag var typ 12.

MEN... börjar fan ångra mig. peace and love kommer alltid vara peace and love och mitt käraste borlänge. skulle tagit två dagars i alla fall, men får nöjd mig med en dag iår!


viktigast är att få se skrillex på lördag


89 avsnitt

ifall jag blir frånvarande ett tag framöver så förstår ni varför.



20 juni 2012

en bra dag på jobbet. hoppas att dagen ser lika bra ut imorgon också!

satt precis och undrade vad jag skulle kolla på ikväll när det inte är fotboll. kan det inte bara vara fotboll. vill inte vänta tills imorgon.

ska nog börja kolla på serien everwood som kia tipsade mig om!


EM över för sverige

men tack för en bra avslutning! och jag tänker erkänna att zlatans mål var j*vligt snyggt! 2-0 och jag kan lägga mig och sova glad!

imorgon är står det bara jobb på schemat. förväntar mig en lugn dag på jobbet.


nu hejar vi fram spainen till vinsten!


19 juni 2012

endast 33 dagar tills jag och bästa åker till egypten! fan vad skönt! man blir ju motiverad att jobba när man vet att man får åka dit! och varmt ska det var där också, runt 35 grader!

inatten var en varm natt så efter jobbet idag gick jag till clas ohlsson och köpte med en fläkt, som det behövs i min lilla lägenhet. dagen har varit bra men nu på kvällen har jag mått lite sämre i förkylning men ska bara vila framför sverige (oviktiga) match!


hoppas ni haft en fin dag!



min nya bästa vän.


lancome la base pro

klickade precis hem en primer. har aldrig använt det förut men det ska hjälpa att sminket sitter bättre, att inte få glansig hy, täcka ärr och rynkor m.m. lancomes la base pro ska vara jättebra så jag hoppas att den funkar som det sägs! dags att börja ta hand om min hy!



kostar 400:- men beställde den på kicks hemsida som har 15% för alla medlemmar så "endast" 340:-! brukar inte köpa så dyra produkter men jag tror på denna!


noveller

nya grejen måste vara alla novellbloggar som finns. alla är inte speciellt bra men man fastnar alltid. haha det är ganska kul att läsa om man inte har för mycket för sig!

borde verkligen sova men fastnade framför en novell med one direction. http://torpenbergs.blogg.se/noveller/.

tänkte med detta säga. godnatt ♥


18 juni 2012

herregud, jag kommer alltid vara dålig på uppdatering när jag är i borlänge. kom till borlänge i torsdags.

fredagen bestod av en promenad med udda till mikaelas student! grattis vännen! sedan hem och åka vidare till elsa som var hos mormor och morfar. vi lekte en del innan det var dags att röra sig mot mamma och ha fotbollskväll! vi tippade allihopa men ingen vann, fan sverige!

lördagen bestod av jobb mellan 09-18. rullade väl på men lite stressad eftersom ja skulle iväg på kvällen och fira fina johanna som fyllt år! blev en utgång på det, bra kväll!

söndagen åkte jag till mamma och myste. sedan hem och mysa med systrarna innan det var dags att åka hem till stockholm igen.

och inatt bröt min förkylning ut. har mått riktigt dålig under natten och vaknade flera gånger av att jag knappt kunde andas pga av halsont. efter några iprener och halstabletter var jag laddad för jobbet. idag började jag nämligen jobba heltid, sommarschemat, så jag kunde verkligen inte vara sjuk första dagen. efter jobbet har jag kurerat mig och ska snart lägga mig och kolla sista halvleken mellan spanien och kroatien i sängen.

imorgon åter jobb - 08-17! ♥



Student

Åkte till kvänum och kusinerna i tisdags ändå. På onsdagen firades studenten hela dagen! Grattis fina kusin på student och födelsedag!

Idag åkte jag och farfar hem så befinner mig i borlänge över helgen!


12 juni 2012

dagen började med ett pass badminton sedan har jag sprungit i centrum för att leta lite student presenter. gash vad svårt det ska vara, bara för studenten är slut i stockholm då. men det löste sig!

har duschat och börjar packa. ännu inte bestämt om det blir åka till kusinerna ikväll eller imorgon bitti. min kusin tar nämligen studenten. den som lever får se.


i want a fairytale relationship


suck

suck på sverige. suck på zlatan. ja, zlatan är ju tydligen ett eget lag.

dags att sova efter en besvikelse till match. ladda upp för träning imorgon istället.


till något annat: VILL HA! vem fixar?


11 juni 2012

sitter och myser framför filmen save the last dance 2. har redan hunnit kollat på 1an. älskar romantiska dansfilmer, perfekt kombo!

dagen började med badminton träning med karolina. sedan har jag bara varit hemma och kollat filmer som sagt. ska strax åka till hallen igen och gymma.

ikväll är det sverige match! det får vi inte missa! GO SWEDEN!


all in! jag och tjejerna från borlänge!


julianne hough and kenny wormald


tänk om man kunde dansa... såhär


shopping

nästan på allt jag inhandlade igår! dålig kvalité på bilderna men det fick bli snabba foton med iphonen!



10 juni 2012

lördagen gick i ett. dagens planer var shopping i stan med karolina och mixo. efter några timmar behövde mixo röra på sig men vi fortsatte och hittade yttligare lite. sedan satte vi oss och tog ett glasvin på en uteservering! super mysigt! ♥




kom hem strax efter sex efter en hel dag i stan. bara att sminka om, byta kläder och sätta på sig klackarna! skulle iväg till jennifer i bromma på förfest med mixo och tessan! sedan gjorde vi staden! hade verkligen en sjukt rolig kväll så tack tjejer för det!



en toppen lördag! söndagen har mest bestått av städning, tvättning och vila!


the lucky one

mysiga klipp en fin kväll!





love u nicholas sparks! ♥ ♥ ♥


21 jump street

Efter fotbollen slog jag på en film. 21 jump street blev det, galet rolig film! Kolla på den om ni vill ha en bra och rolig film!

Imorgon väntas det shopping! Wiho!


8 juni 2012

en bra dag på jobbet. fantastikt väder och inget stress.

är nu hemma och vilar i soffan ett tag innan jag ska bege mig mot centrum och köpa mat. blir en fredagsmys här hemma framför fotbolls em!


love moments

haley and nathan ♥

 




7 juni 2012

haft en super stressig dag på jobbet, 2 timmars övertid. när det blir en röd dag som i onsdags blir det extra mycket post till dagen efter - som idag. men det är väl bra med extra timmar ibland! finns positivt med allt!

stressa hem och var hemma en kvart innan jag skulle åka till träningen. träning gick bra men nu är jag trött. ska sova nu för jobbar 07.00-15.45 imorgon med! men imorgon är det freeeeeedag!


weheartit.com


6 juni 2012

grattis alla på sveriges nationaldag! på ett sätt tycker jag att det är tråkigt att vi inte firar dagen lite mer! det är ju ändå vi svenskar dag! :)

tog en lång sovmorgon dag och gjorde sedan mig iordning och åkte till jenny. vi skulle boka resa för sommaren! blev en resa bokad till egypten, blir nog toppen! har ju trotsallt min bästa vän vid min sida så det kan bara bli bra ♥

sedan har vi handlat och lagat tacos till middag, även emma och kristine kom och käkade. sedan bjöds det på rabarberpaj till efterrätt som sara och lotta fixat! mums!

nu ska jag sova eftersom jag börjar jobba 7 imorgon! puss!




hotellet i egypten! tagna från ving.se


e--a.blogspot.com

Vill resa på mig, igen. Denna ständiga rastlösa känsla. Som den jagar mig.
Som en kanin med kniv jagar den mig.
Jag rör mig från en stad till en annan. Dessa tunga kedjor kring min hals.
Som de tafsar på mig, ja det är så det känns. Det är inte bördor det är skräck.
Ingen får komma så nära ingen får komma så nära. Men du var mig nära.
Du var mig nära.
Jag står och väntar vid grinden till varje hus. Jag står alltid och väntar.
Klockan tickar inte för mig, den finns inte.
Men den dagen då det till slut får vara nog, då jag reser mig för att gå
(idioti, om du hade ett ansikte skulle det vara mitt) -
jag närmar mig dig istället, förstås.
Från en stad till en annan. Nu bär båda dina namn



typ så.


high-low dresses

vill ha. nu NU!

någon som ska till typ london, usa eller ngt och kan gå till forever 21 och köpa den högra till mig? hihi!


5 juni 2012

tänk vad tiden går fort! jag kan säga det hur många gånger som helst men går aldrig in.

sov riktigt dåligt inatt, när jag vaknade var jag helt slut. tvingade iväg mig på träning vid 8 och ni kan ju gissa hur det gick. blev bättre på slutet men stackars christian och zhang i början. haha! man får ha dåliga dagar!

åkte hem och sov i några timmar. nu har jag ätit sen lunch och ska strax röra mig mot jobbet. hoppas ni haft en bättre dag! ♥

ICA lagret

Dagen har spenderats på kära lagret, ica. Har gått bra och fort, skönt att ha kvar en fot där och hoppa in när det behövs! Bra med pengar!

Sedan hem och duscha, käka middag och mysa lite med familjen innan det var dags att sätta sig på tåget. Är i Uppsala nu så har en bit kvar, :)


borlänge helgen

jag uppdaterar alltid dåligt under helgerna i borlänge!

på fredagen jobbade jag mellan 11-20 sedan blev det bio med några tjejer, the lucky one. super mysig film, vill se igen. sedan följde med när nathis och sanna skulle ta ett glas på s1.

lördagen var jag barnvakt åt elsa på förmiddagen. vi cyklade till stan i regnet och var på systemet. sedan hem och leka. sedan var vi ute och åt allihopa, sanna elsa pappa och jag. sedan var det fest på g hos sanna! så där spenderades kvällen! spårad och rolig kväll!

idag väckte elsa mig halv sju, men pappa vaknade vid 8 och jag fick sova någon timme till. sedan har vi bara segat hela dagen! inte många knop men skönt det!

nu är det bbfinal! heja annica men hon är ute så heja hanna!


RSS 2.0