Påskledigheten är över

Jag har haft några riktigt bra påskdagar i Borlänge 🐥 
 
Efter jag varit och träffat Amanda på fredagen mådde jag dåligt. Hela natten till lördagen spydde jag. När jag vaknade senare mådde jag illa och var trött, men inte mer än så. Vet inte riktigt vad de var men mådde så hela lördagen och på söndag var jag tillbaka helt på banan. 
 
Åkte upp till mamma på lördag ändå men sov mest, söndagen bjöd däremot på sol och jag kunde bubbla. Jag hann med att åka till farfar senare också, var ett tag sedan så det var mer än trevligt att hälsa på. 
 
På kvällen spikade jag panel på garaget, och hela måndagen jobbade vi vidare på garaget. Med lite avbrott för mys med Ossi då ❤️ 
 
Nu väntas två jobbdagar och några träningspass innan resan mot Kreta börjar! Semester 👏👏
 
 
 
 
 
 
 

Långfredag

Långfredagen är här och den har verkligen varit lång... 

Började dagen med ett Skivstång- Intervall pass på Friskis med Amanda. En skönt och jobbigt pass, älskar det. 

Sen har jag varit och hälsat på hos morfar, där även Linda och Selma var. 

Nu har jag precis ätit en underbar middag, sommaren är på ingång känner jag. Nu ska jag strax åka till Amanda för att vina och planera för resan nästa vecka 👏 

Ha en bra långfredag 🐥 


Skärtorsdagen

Bara två dagar har gått och här kommer en till update. 
 
På onsdagen jobbade jag och sen åkte jag för att packa. Senare på kvällen åkte jag mot Borlänge. Jag kom hem hit ganska sent så var mest att hoppa i säng. 
 
Idag klev jag upp i bra tid och gick ut för att löpa. En löprunda runt "Älven" blev det. Nu ska jag in i duschen för senare ska jag möta upp Ossi och Sanna för lite mys. 
 
Hoppas alla får en bra torsdag 🐣🐥🐤
 
 Tiden går fort när man har kul

Snart en månad sen jag skrev. Jag ska försöka förbättra mig, så svårt att hinna med alla sociala medier. Högst upp på listan står Instagram och Twitter för tillfället. 
 
Jag har hunnit med en studentskiva, jag och Clara var piff och puff. En grym kväll men som tyvärr slutade med att jag tappade bort körkort och bankkort. Som tur var gick det ganska snabbt att fixa nytt. 
 
 
Jag hann med en myshelg i Borlänge också, jag var lite nere men tur man har världens bästa familj. Vad skulle jag göra utan er ❤️ 
 
 
Sen har jag varit i både Finland och Kroatien på tävling. Jag älskar att komma iväg även om det blir stressigt de få dagarna jag är hemma. Tävlingarna i sig har väl inte gott super bra men jag är hyffsat nöjd med spelet, känner mig taggad och vet vad jag behöver  jobba med. 
 
 
På onsdag kväll åker jag mot Borlänge för att fira påsk. Det blir en lugn helg med massa mys med familjen. 
 
Nästa vecka på torsdag drar jag till Kreta, jag och Amanda körde en spontanare. Vi har all inclusive så vi ska bara slappa och käka. Jag längtar så efter solen ☀️ 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0