medvind

Idag började med träning, vi hade ingen tränare så träningen blev sisådär... vi körde samma övning i 1,5 timme men det kan ju också vara bra. Efter träningen lagade jag favorit lunchen och gick sedan ut i solen och pluggade. Det är så underbart med sol, som jag saknat din värme. 
 
 
Ikväll har jag varit iväg på träning och nu har jag precis gjort klart uppgiften till skolan som ska in imorgon. Allt börjar falla på plats. Fick även en remiss till Aleris Röntgen idag och det känns så skönt att vi ska göra en magnetröntgen på nacken så man får reda på om allt står rätt till. 
 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova, ska upp och jobba imorgon så klockan står på 04,45! Godnatt ♥
 
 

Dugga 2

Måndagen började med gym, sen lite plugg innan jag skulle till läkaren och kolla upp min nacke. Fick inte mycket till svar hur vi ska gå till väga men han skulle höra av sig. Han tryckte på en kota i nacken och jag trodde jag skulle avlida av smärtan, jag vet i alla fall att jag inte kan gå runt med såhär ont så vi får se vad han hittar på. Resten av dagen pluggade jag eftersom jag hade Dugga 2 idag, hade en riktigt dålig känsla inför men nu efteråt känns det bra.

 

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och börja tvätta ♥

 

Härliga Jennifer Lawrence... en välfärtjänt Oscars vinst 

tack

 
så svårt men så enkelt
"det som är enkelt att göra är ännu enklare att inte göra"
 
 
Är hemma från helgen i Sundsvall, har varit en riktigt skit helg spelmässigt. Känner mig helt ur form. Vi får glömma det och gå vidare, ska försöka köra bättre träningar nu och ta tag i personliga saker. Det börjar med ett besök hos vårdcentralen imorgon. Ha en fortsatt bra söndag ♥

Sundsvall

Sitter för tillfället på Scandic i Sundsvall. Vi tre tjejer bor i ett enkel rum med dubbelsoffa (bäddsoffa), värsta Scandic jag varit på men som tur är ska vi inte spendera så mycket tid här. Imorgon börjar hur som helst Bergsåker Open, ska spela mixed denna tävling också så vi får se hur det ska gå.

Nu lite gladiatorerna innan läggdags! ❤


Spring Breakers i Berlin

 
 
 
Hur snygg var inte den där outfiten (läs:kavajen) och för att inte tala om självaste Selena?!

Det rullar på som det ska nu

Känner mig iform igen eller tillbaka på banan och nu pratar jag om skolan, inte badmintonen. Var ovan i början och var mycket så fick panik. De senaste dagarna har jag hunnit andas mellan sakerna som ska göras, kanske kan få det här att fungera... vill bara få in lite mer träningspass. Tror även att det är tack vare min underbara familj allting känns bättre ♥
 
Idag har jag haft föreläsning mellan 9-12, sen mötte jag upp en tjej på universitet och köpte hennes böcker till nästa delkurs. Resten av dagen har jag kollat film, pluggat, tvättat och sovit. En jätteskön dag även om jag borde klämt in lite träning.
 
Nu är ska jag lägga mig och läsa lite om oligopol, sen ska jag sova för ska upp 04,30 imorgon! Love those mornings!
 
 
idag

the harlem shake

Hur kan jag missat detta? Har väl inte spenderat så mycket tid framför datorn helt enkelt. Så jävla kul.
 
 
 
den här är lätt bäst!

Mysig helg

Jag åkte hem till Borlänge i fredags förmiddag. På fredagen var jag hos kiropraktor, hälsade på min söta kusin och Linda, och på kvällen tacomys med familjen. Lördagen började med 5 timmars jobb på lagret sen hem och göra sig i ordning för att åka till Leksand och kolla hockey, men tyvärr blev det förlust i förlängningen. Söndagen (idag) har jag hälsat på Linda och Selma igen, kollat innebandy och myst med familjen.

Har haft en riktigt mysig helg, välbehövlig. Imorgon bitti tar jag tåget mot Stockholm igen för en vecka med jobb, plugg och träningar ❤


happy valentine's day

 
Hoppas allt haft en mysig alla ♥ dag
 
"Det är dagen tillägnad alla som har någon och hon kommer hemfarandes med en nallebjörn i ena handen och en påse med geléhjärtan i den andra. Utanpå sitter en lapp med kärleksförklaringar fasttejpad. De har varit ett par i sju dagar nu, hon och pojken med en halv centimeter glugg mellan framtänderna. Allting mellan dem verkar så äckligt simpelt och vackert att jag vill spy. Samtidigt är det nog just den illusionen om kärlek jag bygger upp i mitt undermedvetna. Kärlek där jag och någon annan ristar in våra namn på varje träd som vi passerar av den anledningen att vi helt enkelt inte kan låta bli och där någon, varje kväll, somnar med sin nästipp i skålarna som formas kring mina nyckelben och viskar att "jag skulle vilja ha det så här för alltid".
 
Världens mysigaste text (iår igen) av cocorosy

naglar af emma

Var iväg igår och fixade naglarna hos Emma. Hon är nybörjare så tar bara 150 kr men resultat blev bra tycker jag.
 

Art of Make Up School

Igår hade jag morgonträning, ett ärende på banken, fixa naglarna hos emma, skola och sedan kvällsträning. Hade en stressig dag med andra ord. Men jag blev godkänd på min inlämning så jag var glad ändå (trodde inte det).
 
Idag började dagen med föreläsning, efter det åkte till Maddes skola - Art of Makeup School. Så hela eftermiddagen har jag blivit sminkad, först en tvsminkning och sedan en mer vanlig sminkning. Jag har aldrig någonsin haft på mig en sådan tjock fonduation som på tvsminkningen, men det var roligt.
 
Har varit iväg på träning ikväll men nu kollar jag PLL men måst egentligen packa och plugga lite innan läggdags ♥
 
 

Maria & Mindy BFF

Måste börja inlägget och säga tack till Maria Montazami som gör min kväll. Hon är så himla underhållande, precis vad jag behövde denna kväll.
 
Annars idag har jag varit på Lidingö och jobbat, det har gått bra men det får gärna sluta snö. Det kommer bli kaos i trafiken igen om det fortsätter såhär. Hade behövt plugga ikväll men mår inge vidare så ska lägga mig nu.
 
Imorgon väntas träning, skola och lite annat ♥
 

Noel Fielding

"Reality depresses me. I need to find fantasy worlds and escape in them"

texas chainsaw 3D

Hela dagen igår var jag och dömde i hallen, det har varit U19 SM så vi måste hjälpa till. Men igår kväll var jag på bio med Sanna, Madde och Karolina, en skräckis - Texas Chainsaw 3D, något skraja men det gick bra.
 
Idag har jag också varit i hallen mellan 9-15 och efter det har jag tvättat och kollat film. Jag har verkligen hoppat plugget helt denna helg, tror jag behövde det men imorgon börjas det igen.
 
Nu ska jag köra lite träning här hemma innan jag somnar ♥
 
 

karlskrona

I går eftermiddag åkte jag ner till Karlskrona för att spela elitseriematch och vi lyckades vinna med 4-3, så det blir slutspel! Yey! Jag är nöjd med spelet också, men så länge man inte vinner kan man inte vara jättenöjd. Winning isn't everything, it's the only thing.
 
Vi gick upp 04.30 imorse för att ta flygbussen till flyget, ännu en natt med lite sömn. Veckan med sömn har varit dålig (M-4,T-6,O-5, T,5). Kom till Täby igen vid 08.30 så åkte direkt mot skolan för föreläsning mellan 09-12, efter det mötte jag upp Karolina för lunch och plugg. På eftermiddagen har jag varit på Bazaren (mässa) och sen käkat middag med Mixo och Karolina.
 
Ikväll har jag installerat min skrivare, plockat lite här hemma och nu ska jag hoppa in i duschen innan jag somnar här i soffan ♥
 
fredagsmusche

Dugga 1

 
Har precis varit i skolan och skrivit första duggan, det gick inte så bra som jag hade hoppats. Jag kunde kanske 2 frågor resten fick jag chansa på, så det känns sådär. Jag kan inte längre påverka det så ska släppa det.
 
Håller på att laga mat nu och packar, ska åka till Karlskrona senare i eftermiddag. Vi ska ner dit och spela elitseriematch. Vi får hålla våra tummar att vi vinner och går vidare till slutspel!
 
och all snö är tillbaka... suck

beyoncé super bowl

Har suttit och små kollat på det här klippet hela dagen, dels för att det är grym show och för att hon är så snygg. Vet att klippet är långt men kolla -  Beyoncé live på Super Bowl.
 
 
Annars idag klev jag upp 04,45, efter endast 4 timmars sömn, för att åka till Lidingö och jobba. Jag vill försöka få plugget, jobbet och träningen att gå ihop men det är tufft. Det har hur som helst varit en bra dag på jobbet, efter jobbet har jag varit och kollat på elitserien och nu sitter jag med plugget igen. Har min första dugga på torsdag och det är lika bra att köra järnet nu så blir tentan inte lika jobbig.
 
Nu ska jag fortsätta skriva lite innan jag somnar, mina ögon vill så gärna åka ihop nu, bara att kämpa ♥

 


senior SM 2013

I helgen har jag varit iväg på senior SM i Uddevalla, jag spelade bara singel och förlorade första matchen. En ok match men inte mer än så. Var lite osäker om jag skulle åka iväg och bestämde mig för att köra men det var ett dumt val, jag mår som jag förtjänar idag. Min förkylning har brytit ut, mår piss hur som helst. Blir några vilodagar framöver så jag blir HELT frisk, både i förkylningen och sträckningen.
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt Vampire Diaries och sedan plugga (jävla plugg!) ♥

RSS 2.0