31 juli 2012

hoppas ni haft en bra dag.

min mage vill inte som jag. den krampar och gör ont och sånt. har inte gjort många knop idag, tråkigt att må dåligt på semestern. hade tänkt komma igång med träningen men det är svårt med magont.

har varit hos sanna och pelle i huset, varit hos mormor och nu kollar jag paradise hotel. man har ju missat en del avsnitt!


sista semester veckan

är inledd. har spenderat dagen med familjen. först hem och käka lunch med pappa, ulrika och elsa. sen kom sanna och pelle förbi och vi åkte upp mot mamma. solade och badade. sedan till stan för att käka middag och sen åkte vi förbi sannas och pelles hus! mycket fint!

kvällen har bestått av os, badminton mestadels. vad skulle man göra utan sport?!


hurghada

Här kommer ett inlägg om hurghada.


Kortfattat om veckan - Vi har haft mysiga middagar, legat och stekt i solen, bränt oss, badat i havet, snorklat, sett en valhaj (?), åkt båt, fått kallsupar av saltvatten, låst oss ute på balkongen (!!!!!), after beach drinkar, öl, shoppat ytterst lite, strandpromenader, skrattat och bara njutit av lugnet!


Jo jenny lyckades låsa oss ute på balkongen en dag. Fast jag påmint hennes ett x antal gånger. Minen när jenny inser vad hon gjort, haha. Det blir till en början bara roligt och komiskt allting. Men tiden går och vi får lite panik, vi skriker på hjälp men ingen hör oss. Vi börjar bygga ihop våra handdukar för att kunna klättra ner men inser att det inte kommer gå. Tillslut hör våra grannar oss och hjälper oss! En rolig händelse!


En bra vecka. Nu har jag bara packat om väskan och befinner mig nu i Borlänge. Spenderar sista veckan på semestern hemma i Borlänge med familj och vännerna. Hoppas Sverige kan bjuda på fint väder!






Hurghada - Arlanda

jag är hemma efter en underbar vecka i egypten med bästis! vi har haft det så himla bra! vi har bott på finaste hotellet, haft varmaste vädret och bara njutit! nog för att vi bott på ett kärlekshotell så har det varit super! nu är vi uppvilade och pigga!

bilder och mera kommer! tänkte bara nämna att jag lever!


Nu drar vi! Hej Hurghada! Ha det bra hemma!

img_9272 (MMS)

Nu drar vi! Hej Hurghada! Ha det bra hemma!


egypten på ingång

nu är det två veckors njutning på g - semester! slutade tidigare på jobbet igår så jag åket hem och gjorde mig i ordning och åkte hem till karolina och fick en drink i det fina vädret. sen åkte vi till camilla och skulle fira henne! hade en riktigt bra kväll!

idag har jag packat ner allting i väskan, så nu är jag färdigpackad för en vecka i egypten!


seme

jag är så glad att jag snart har semester, första riktiga semestern på tre år! jag kommer ingenstans med packningen men jag får gå upp tidigt och fixa det på lördag! allt löser sig!

imorgon ska vi fira lilla camilla som fyller 18, det ska firas rejält!


19 juli 2012

endast en dag kvar till semester, nära nu!

efter jobbet var jag tvungen att sätta mig i solen någon timme. man måste njuta av det fina vädret! sedan har jag mest fixat med packningen, inte för jag kommer någon vart men ändå. var till centrum en sväng och fixade nya skor, ett par sandler, insåg idag att jag inte hade några skor alls att ha med mig inprincip.

dags att fortsätta!




18 juli 2012

hoppas ni haft en fin dag!

dagen på jobbet har varit lugn och skön. efter jobbet har jag varit ute på en löptur och börjat plocka fram kläder till resan. ska väl fortsätta med det!   


17 juli 2012

dagarna flyger förbi, dagen idag har varit fullt upp. först jobbet sen hämtat ut växelpengarna, letat bagageband, tvättat, lagat middag, diskat, bytt sängkläder och såklart kollat dagens paradise!

nu är klockan sovdags och det är bara tre dagar kvar till semester... känns jävligt bra måste jag säga. pusss


16 juli 2012

tog tag i mig själv efter förra inlägget och bestämde mig för att gå ut och löpa. jag har varit sjuk men jag skulle börja denna vecka hade jag lovat och jag känner mig frisk. det gick bra också så jag löpte mer än jag tänkt! se där (men roligt lär det nog aldrig bli)!

har kollat paradise hotel och fixat mat nu på kvällen! nu är det dags att sova! ♥


helgen vecka tjugoåtta

hoppas ni haft en bra helg! själv hade jag planerarna på en lugn helg hemma med familjen. men planerna ändrades snabbt när jag fick reda på att min fina vän amanda var hemma, hon har ju befunnit sig i rhodos några månader.

på fredagen blev det först middag med familjen andrén innan jag åkte till nathalie och marcus. lite förkrök innan jag och amanda drog vidare till klin!

lördagen åkte jag till mamma och håkan och myste en stund på dagen sedan hem och utgång på det. söndagen var jag bara hemma och var med familjen andrén! på söndag kväll begav jag mig hemåt, nu är det bara 4 arbetsdagar kvar innan det är semester!

pusss


hurghada väder

en vecka kvar tills vi drar till egypten och har det skönt. men väderprognosen ser ju ganska varm ut! överlever vi?!


på onsdagen 45 grader, lagomt...


somebody that i used to know

orkar inte ha den kvar. den låter ju hela tiden. men det flesta har väl sett!


haha sköna killar. gillar han låten eller hatar han den egentligen.


12 juli 2012

har som sagt varit på jobbet idag och allting rullar på som vanligt. gillar att gå till jobbet men det är alltid skönt att komma hem.

har precis käkat pannkaka till middag. flera har ätit det till lunch på jobbet så suget hade satt sig, lika bra att göra sig av med det och äta lite pannkakor.

ska ta tag i packningen nu, åker hem till borlänge i helgen. behöver hämta resväska och sen vill jag hälsa på familjen lite innan jag åker iväg till egypten! semestern börjar närma sig med stormsteg, 8 jobbdagar kvar!


backpacks


var hittar man snygga ryggsäckar?


11 juli 2012

har gjort det vanliga idag - jobbat. måste försöka komma i säng tidigare för jag är så trött när jag kommer hem. nog för att jag inte van att jobba heltid men lägger mig alltid runt 12.

har gjort rent kaffemaskinen idag i alla fall, det tog faktiskt tid men nu är det gjort.

nu är det väl dags att göra lite armhävningar och situps innan sängen kallar. vill inte ansträna mig för mycket när jag precis varit sjuk och inte är helt 100 än. förra gången började jag förtidigt och blev jättesjuk igen. nästa vecka ska jag då vara fit for fight!


curly hair ♥


alan carr

älskar killen, satan vad rolig han är! man skrattar tills man gråter! alla borde vara så här när de intervjuar!

några av intervjuerna jag tyckte var roligast...


10 juli 2012

började lite tidigare idag på jobbet eftersom det passar bättre med mitt distrikt. skönt att vara hemma tidigare men har fortfarande inte gjort något vettigt... läst novellbloggar och kollat paradise.

fick veta en sak när jag kom också som gör mig fruktansvärt glad! ♥


let's go down and get physical



 


9 juli 2012

Var mycket att göra på jobbet idag, pendlar mycket upp och ner. Men har också fått mer "ansvar" denna vecka, mera områden att kamma och dela ut. Skönt att det har var fint väder idag! Tycker dock synd om min fina familj där hemma som har semester och får ha det i spöregnet. Tydligen öser det ner hemma och slutar aldrig. En kram till er!

Håller på att laga lite mat medans jag kollar dagens paradise hotel avsnitt.


en bild från dt.se (dalarnas tidning).


summer plans


Adele

Hoppas inte ni missar Adeles konsert som sänds på svt24. Herregud kvinna, den där rösten.

Nevermind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me
I'll beg
I'll remember you say
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah




Ska gå och sova nu, en dag på jobbet väntar imorgon. Hoppas det inte blir regn, håll tummarna för mig och ha en bra dag! ♥


season 9 finale

av one tree hill. mycket känslor. tänk om det vore så fint i verkligheten!



believe in it with all your heart


8 juli 2012

gårdagens kvällen hos jenny var jätte mysig. först god middag och sedan spelade vi kort (plump) med mamma och pappa franck. jag vann om vi räknade ihop båda omgångar, YEY!  vi kunde sitta ute hela kvällen, sommarkvällar är för bra. en välbehövlig kväll med bästa!

idag steg vi upp tidigt för jenny skulle till jobbet och jag åkte hem. sen dess har jag bara kollat paradise hotel! fast!



7 juli 2012

En AW med bästa igår! Vi hamnade på fridays, god mat och någon drinkar på det! Skön fredag kväll!

Sovmorgon idag och sedan har jag kollat paradiset hotel och solat. Hörde det skulle bli regn idag men har varit riktigt bra väder!

Ska strax röra mig mot jenny strax. Blir en lugn kväll idag med. Skönt det.


Strawberry mojitos igår...


6 juli 2012

dagen började jobbigt... min förkylningen var sämre än igår, tänkte åka till vårdcentralen och kolla upp det. men det blev jobbet och efter det kändes det bättre.

nu har jag kollar lite paradise hotel avsnitt och ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar för att möta upp jenny i stan. vad som blir av kvällen återstår att se! hoppas ni får en bra fredag! ♥


mysteriet på greveholm 2

åh världens bästa julkalender är tillbaka. jag kommer verkligen sitta spikad varje morgon. bästa bästa!





selena gomez quotes





weheartit.com


5 juli 2012

mådde en aning bättre på eftermiddagen men åkte ändå hem tidigare för att sova och nu mår jag sämre igen. jag är verkligen trött på att vara sjuk (redan). vill egentligen bara lägga mig under täcket och ligga där tills imorgon kväll och hoppas jag mår bättre då, men jag gillar inte att sjukskriva mig så jag måste tvinga mig upp till jobbet imorgon.

just nu ligger jag och kollar paradise hotel danmark. ♥


Sjuker

Jag har sovit dåligt inatt och har fått gått upp några gånger för halstablett och nässpray. Efter volleybollen och fotbollen igår bröt det ut. Är på jobbet ändå och ska göra klart allting som var tänkt, sedan går jag hem tidigare och sover...


Kurerar mig på jobbet med Te och halstabletter!


4 juli 2012

Dagen på jobbet har varit bra, en lugn och skön dag. Trivs med mitt jobb! Fina jobbkamrater!

Efter jobbet var det tänkt en AW i stan men det blev ändrat och istället hörde Karolina av sig och bjöd med mig till grillkväll. Så har hängt med mina fina badminton/täby vänner (fd. också). Kvällen avslutades med fotboll och vollyboll! En härlig sommarkväll och vädret var fantastiskt! 

Nu är precis matlådan klar till imorgon så dags att sova. ♥


july, please be good


3 juli 2012

varmt och kvavt... men ska vill inte klaga att värmen börjar komma tillbaka! efter löpningen har jag bara hunnit med att tvätta och laga mat. ska strax lägga mig i sängen och kolla ett avsnitt av paradise hotel danmark, älskar att det är tillbaka.

juste idag har jag börjat med en lista, 100 saker jag vill göra innan jag dör. det är svårt men har lyckats komma fram till 56 st. tar bara nya saker så jag kan försöka pricka av dom. det är ganska lätt att glömma borta vad man vill göra annars (med mitt minne)!

sedan vann ju finaste djurgården ikväll! bra jobbat! ♥


Run! Bitch run!

Tvingade mig ut på en löptur! Behövdes men det var jobbigt.. men nu är jag igång med löpningen igen efter sjukdom och sånt där! Kan bara bli lättare nu :)


2 juli 2012

måste välkomna juli! i helgen fick jag verkligen sommarkänsla, peace and love tack för det! tog inga bilder alls från det, jag som brukar ha minst 200 bilder från varje år.

imorse när jag öppnade ögonen var det inte roligt. jag brukar vara trött men imorse gjorde det ont i ögonen. sliten från helgen men med en kaffekopp var jag igång. en helg dag på jobbet avslutades med måndagsmys med jenny! en mycket bra måndag!

nu ska jag sova då jag börjar tidigare imorgon. hoppas ni haft en bra dag!


Spanien !!!!

bästa spanien tog hem det! och kung torres fick äntligen komma in! välförtjänt vinst!



i fredags fixade jag en fredagsbiljett så blev en två-dagars. annars har det varit ett toppen p&l och bäst var skrillex hela klart! tycker även rihanna var grym även om hon var sen och började dåligt! hon räddade upp det jävligt bra! jag avslutade ett spårat p&l med en hamburgare i ansiktet av syrran, ibland älskar jag hon mer än annat...

resten av tiden har jag varit på barnens p&l med elsa och sanna. sedan försökt umgås med familjen så mycket som det gått, fast jag varit en trött amanda. nu är det dags att ladda om för en ny vecka med jobb! tack alla för en toppen helg! (kan nu säga som de flesta, jag lever för helgen)

endast 21 dagar till semester också! ♥

 


RSS 2.0