lessons in life


Olof Röhlander

Det som är enkelt att göra är ännu enklare att inte göra


prenumererar på hans mejl så varje måndag får jag ett pepp mejl, en bra start på veckan. gå in på upphopp.se och skriv upp er. riktigt smart den där killen.



31 januari 2012

fick bästa kommentaren av ulrika. saknar min söt fia där hemma, speciellt på hennes 4års dag!

idag började dagen med träningen, först körde jag lite med RIG och sedan lite individuellt med mårten. sedan fick jag skjuss med mårten hem och sedan satt jag framför datorn i flera timmar innan jag duschade och gick och handlade. jag hade inte mycket energi över för att göra något annat.

men ikväll fick jag lov att ta tag i lägenheten. jag har tvättat, dammsugit och tvättat golvet. det behövdes verkligen! nu är det rent och fint! ska bara hänga in sista tvätten i gaderoben, sen KLART!


GRATTIS

sötaste lillasyster på 4års dagen! önskar jag var hemma och firade dig!




(elsa 2år)


huvudvärk

jag har haft världens huvudvärk idag. solen kom fram, jag sprang inomhus där de är ganska mörkt och när jag kom ut krockade det varje gång för det var alldeles för ljust. jag har sovit en timme när jag kom hem för att få bort det men lyckades inte....

annars har det varit en bra dag på jobbet. men nu är det dags att springa iväg till träningen också. ♥

I am in love with love and love is in love with me.


before you...

...talk, listen. Before you react, think. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try.


true love waits


jag är zlatan

har precis börjat läsa zlatans bok. jag är inte ett zlatan fan. ett fotbolls fan och kände därför jag ändå ville läsa den. men jag tycker bara om han mindre när jag läser den, jag som hoppades att min uppfattning om han skulle ändras. men jag ska fortsätta, den kanske blir bättre ju längre man kommer?


öregrund!

hade en jätte trevlig lördag i öregrund! firade ju pelle som fyllde hela 30! ett stort grattis!




inte alltför många bilder tagna. idag steg jag och mamma upp tidigt och åkte till täby. jag körde hela vägen, fick stanna och visa körkort och blåsa! första gången, nervöst!

väl i täby besökte jag och mamma centrum. käkade mat och kollade lite. sedan var de dags att gå hem och byta om för att åka till hallen. jag skulle spela elitseriematch. vi mötte umeå och vann med 6-1 och jag vann min match! ÄNTLIGEN! det ger tydligen tur att mamma kollar, spelade jätte bra sist hon kollade med, lite skillnad sedan jag var liten då jag inte kunde spela i hennes närhet.

nu är jag hemma själv igen och saknar redan mamma här! men det är väl dags att förbereda för imorgon, ska upp 05 för att jobba... men det är bra.

tack för helgen mina nära och kära! helgen har varit perfekt! tack för ni är så fina! ♥


uppsala c!

dags åka mot t centralen och sedan ta tåget mot uppsala! där mamma hämtar upp mig och åker vidare mot öregrund för att fira pelle som fyller 30!


donut idag!


n-tourage

var en riktigt trevlig kväll och gott med tacos! och framförallt trevligt folk!



tacokväll

på entourage och sedan godis hos kotte!

ha en trevlig kväll!



27 januari 2012

idag var det först träning som gällde, riktigt bra träning om jag får säga det själv (bra saker alltså). sedan fick jag skjuts med mixo till staden, för hon skulle träffa tessan och jag skulle träffa jenny. jag och jenny har käkat lunch, letat presenter, fikat och solat. tack för dagen hjärtat! ♥

sedan sprang jag förbi för att kolla på en lägenhet som tessan ska hyra. grymt stor och bra läge! nu är jag hemma igen efter att jag gått förbi centrum och köpt en present till elsa. presenterna klara, check!

nu ska jag vila innan jag ska iväg igen! puss!


i'm a dreamer


sikken sötis va?!

med detta inlägg säger jag nu, godnatt världen. vi ses imorgon.


cocorosy

Du matar mig och du svälter mig; allt på samma gång.


26 januari 2012

hej änglar! jag har varit helt slut idag! inte orkat med mycket sedan jag kom från jobbet. men tvingade iväg mig på träningen fast sängen lockade mer.

nu har jag duschat och ska börja städa lite. borde nog ligga i sängen eftersom jag ska träna vid 9 imorgon. men jag får ångest om jag inte hinner städa.

imorgon efter träningen ska jag åka och träffa jenny, min finafina vän. vi behöver träffas. blir nog en mysig dag som avslutas med tacos och godis med mina andra fina flickor! ♥


godmorgon fina dag!

det är lika bra att börja dagen positivt!


godnatt!

ska upp 05.30 imorgon, det är jobb som gäller. har jobbat hela veckan än så länge. men tar ledigt på fredag då jag måste städa och har planer för kvällen!

dålig uppdatering men jag måste sova nu. är så himla trött. pusss


25 januari 2012

löning idag! första gången på ett tag jag är glad över att få lönen! det är dags att betala räkningar och sådant...

jobbet idag har flöt på bra och nu är jag hemma. har fått jätte dålig hy också, tror det beror på att jag jobbar ganska myckt nu och stressar på jobbet. hatar det.

nu ska jag byta om och fixa maten. puss

på jobbet och sliter

medan får ni denna fina bild.


äkta kärlek

såg denna och var TVUNGEN att lägga upp den!

kärleken mellan människa och hund. våran enda sanna bästa vän. ♥


ett bra liv

imorgon börjar jag jobba 06.50 och slutar 14.35, älskar att det är i täby också. sedan ska jag hem och laga mat innan det är dags för träning. jag gillar mitt liv just nu. skönt att göra vettiga saker på dagarna och inte låta gå genom att sitta framför tvn.

nu tänkte jag säga godnatt! hoppas på en fin dag imorgon! ♥




WERA

köte denna väska/kuvertväska. den är precis lika stor som en vanliga väska men modellen som en kuvertväska. vet inte riktigt vad jag ska kalla den förutom att jag älskar den, precis min stil!


how do you know?


24 januari 2012

en jobbig träning med mårten imorse, men det behövdes verkligen. börjar få igång benen nu. lagomt till senior SM!

sedan var det dags för jobb. idag var det inge kul att jobba, jobbigt att cykla och man blev blöt. sen känner jag inte igen området alls. det är inte ofta man är på lidingö!

gick förbi centrum när jag kom till täby. hittade en super snygg väska från märket WERA, visar en bild sen! sedan hittade jag två badrockar som mamma ska få! nu sitter jag och kollar på PLL!

sängen väntar

imorgon på schemat står det: individuell träning med mårten mellan 9-10, sedan duscha och åka till jobbet. jobbar nämligen på LIDINGÖ imorgon. blir inte mycket mera tror jag. eller kanske svänger förbi centrum en sväng och kollar present åt en gammal gubbe som ska firas till helgen! hihi!

hoppas ni får en fin dag för nu ska jag sova ♥

dear bestfriend

please stay in my life forever because you're one of the best things to ever happen to me. love, me.


kärlek är det finaste som finns.

min älsklingsblogg tipsade mig om denna länk. precis sådär, så JÄVLA vackert! sånna inlägg gör mig att tro på att jag också någon gång kommer få känna så!

(jag väljer att inte publicera min favoritblogg eftersom hon vill vara anonym och jag fick skicka ett mejl till henne för att få hennes bloggadress.)


rätt svar: AIK


haha


23 januari 2012

riktigt skön jobb dag. började åtta, liten avdelning och bra väder! slutade till och med att jag gick hem istället för att ta bussen!

nu har jag precis ätit middag och ska snart dra på träning. sen vill jag hem och sova. hihi.


GODMORGON!

1 universe, 8 planets, 204 countries, 804 islands, 7 seas, 7 billion people and my heart still tells me it's you.





något att tänka på


städa

hoppas ni haft en fin kväll. jag har försökt ta tag i städandet, allt är i en röra sedan jag var magsjuk förra veckan. men jag har städat hela toan så ni är det rent och fint där i alla fall!

nu ska jag hoppa i säng och kolla klart wallander därifrån. ska upp och jobba vid 8 imorgon. godnatt

22 januari 2012

blev en utgång igår med jenny och erika. en riktigt bra kväll. hamnade först på ambassadeur och sen ACE!

idag har jag tillbringat dagen i eriksdalshallen och kollat SIS, som de jag gjort de fyra senaste dagarna. men nu är det slut och ett år tills vi sitter där igen! ska träna som fan så ska jag kötta där nästa år!


nu ska jag kolla vampire diaries! puss!

tidinställt: party förmodligen!


If you can have patience, you can have everything.


don't hate


20 januari 2012

man får helt enkelt kämpa på som det är. det går inte att göra mycket åt som det är nu. jag hade helt enkelt inte samma möjlighet som "dom". jag är född i en liten stad, i ett land där badminton är en liten sport. vi gör det bästa av situationen.

nu har jag precis duschat och ska hoppa i säng. ska upp tidigt imorgon och åka till hallen och kolla. ingen vill kolla med mig imorgon så jag åker in själv. jag vill se - så får de bli!

puss och godnatt

kvällens nöje



badmintoneurope.tv + livescore + godispåsen


coward

ibland är det fruktansvärt jobbigt att komma hem till en tom lägenhet. ibland är det fruktansvärt jobbigt att komma hem till en lägenhet med människor. 

idag är det första alternativet. definitivt.

internetkärlek


exakt så


ibland vill man att allting ska vara mer...

... att allting ska kännas mer. jag vill ha mycket mer än vad som är möjligt. (jag hatar det för det är fruktansvärt jobbigt. ibland.)

jag läser min finaste blogg. denna enda blogg som någonsin har satt pricken över i:et på det jag alltid försökt förklara. hon är underbar men anonym.



"Idag lever över 6,6 miljarder människor på jorden. Det gör mig så väldigt liten. Jag brukar tänka på det ganska ofta, hur obetydlig en människa kan vara. Det gör mig himla förvirrad.

Ibland blir jag väldigt glad när jag tänker på det, för att det är otroligt hur en människa kan göra så stor skillnad. Men mest blir jag bara rädd. För jag vill ju också göra skillnad och det känns så svårt. Hur kan jag, bland 6,6 miljarder andra, spela roll?"


swedish international 2012

har tillbringat hela dagen i hallen verkligen... kom hem runt 23. borde väl sova nu men ska bara kolla ett avsnitt av elsas värld! älskar det programmet! så fruktansvärt pinsamt och roligt!

skulle spelat idag men så blev det inte. fick två wo matcher och kom in på huvudtävlingen som är imorgon, wiho! ibland ska man faktiskt ha tur! haha! imorgon vid halv fyra är det alltså spel, wish me good luck!


man slutar aldrig förvånas

usch vad dåligt jag mådde när jag såg denna video. jag fattar mig verkligen inte på hur flera människor kan slå en människa? jag mår illa nu. NI som håller på med sånt, ni äcklar mig något så fruktansvärt.

hur kan man vilja göra det mot en annan människa? vad har han gjort för fel för att förtjäna det? att sedan filma och lägga ut det? VAD FAN ÄR FEL I VISSA MÄNNISKORS HUVUD? kan man inte bara acceptera att vi är som vi är. snälla, jag ber er, sluta att slåss. det gör ingen nytta till.

länk till videon om ni vill se: 

http://www.chicagotribune.com/news/local/breaking/chi-video-teen-beating-clip-found-on-youtube-20120117,0,3758166.premiumvideo


18 januari 2012

ska sova nu. ska bara kolla klart på ett avsnitt, 90210. kom ut ett nytt idag så är tvungen att kolla.

imorgon laddar vi upp för spel, swedish international! tufft men kul att köra för en gångs skull! ♥

HpLyrikz


frisk!

jag mår super idag och magen kurrar! jag vet man ska vara ifrån folk i 48 timmar och det har SNART gått 48 timmmar, jag spydde bara på måndagskvällen.

men jag MÅSTE verkligen springa iväg till ungdomsmottagningen och fixa nya p-piller. sedan måste jag hinna tvätta och sedan åka på träningen! wiho!


something

I stay up late every night, regret it every morning, then do it all over again.


Have you ever realized that when people say you've changed, it's just because you've stopped living your life their way?


MAGSJUK

hela familjen - pappa ulrika elsa sanna och pelle var/är magsjuka. jag mådde bra hela tiden och jag tog mig ner till stockholm. tänkte nu kommer jag klara mig. MEN efter träningen börjar jag må dåligt och sedan gick det utför. jag är alltså magsjuk.

men det känns redan bättre idag. men man vill helst bara ligga i sängen och göra ingenting. det är cola och blåbärssoppa som gäller.


something cute


15 januari 2011

igår jobbade jag hela dagen. fick sitta och fika de sista två timmarna eftersom det inte fanns något att göra, skönt!

efter jobbet åkte jag hem och myste med elsa, hon var pigg då. sedan bestämde jag, sanna och pelle för att åka till festen som en på jobbet hade. tänkte det kunde vara kul att hälsa på även om vi varken skulle dricka eller med ut. men det blev fort ändrade planer... en väldigt kul kväll! speciellt förfesten!!

idag har jag åkt upp till mamma och myst där. vill inte vara så mycket hos pappa eftersom de är sjuka ♥



visste du?

Visste du att de människor som verkar starkast är oftast de mest känsliga?
Visste du att de människor som uppvisar mest vänlighet är oftast de som blir illa behandlade?
Visste du att de som tar hand om andra hela tiden är oftast de som behöver det mest?
Visste du att de 3 svåraste saker att säga är: Jag älskar dig, jag är ledsen och hjälp mig?


fredagen den 13

dagen har varit bra ÄN SÅ LÄNGE! med tanke på fredag den 13!

men lillasyster har fått magsjuka så jag tillbringade dagen med mamma och sanna. träning, pröva nya bilen och mys hos mormor. nu sitter jag hemma hos sanna och kollar AFV. blir här en sväng innan jag åker hem och sover. ska ju upp tidigt och jobba imorgon så blir att jag åker hem fast jag inte vill bli sjuk. men hoppas sötaste flickan snart mår bra ♥


revenge

kollar på nya programmet revenge... börjar riktigt spännande och bra. vad tycker ni?


To hate you have to hurt, to hurt you have to care.


påväg till månen

hur söt får man vara. hon är tydligen påväg till månen... haha


lillasyster


kanye west

en liten rolig tweet av kanye! haha!


haha, dagens.


tomorrowland 2012

drömmer lite. vore det bästa någonsin.





11 december 2011

hemma från kvällens träning. har lagat korvstroganoff till middag och till matlåda imorgon.

nu kollar jag på biggest loser. lite läskigt när alla berättar sina historier. elitidrottare som skadade sig och hamnade i depression och det gick bara utför. ska aldrig låta det hända mig.

dags att sova sen och ladda inför sista jobbdagen imorgon, innan EN ledig dag. jobbar ju nämligen på lagret på lördag. skönt att göra något på dagarna men inte alltför kul att gå upp 05 på morgonen, jag älskar sovmorgonar. kan inte riktigt bestämma mig känner jag.

godnatt och ha en bra kväll! ♥

när mitt hjärta måste vila

världens bästa spellista. har haft den länge och jag uppskattar den verkligen. lyssna på den och njut.

som sagt... när mitt hjärta måste vila.


hyra lägenhet någon?

någon som skulle vilja hyra en lägenheten i täby, mellan 6 februari och 9 april?? hör av er!!

herregud!

men hej! vad hände igår efter jag gick och la mig? gud va många nya besökare jag hade! det var 350 st som hade tittat in, många många fler än vad jag har!

undra om det var för att jag skrev om hinsehäxan. vad skulle det annars vara om.


precis hemkommen från jobbet. dagen rullade på som vanligt. idag hade jag gott om tid på mig även om det verkade som resten var stressad.

nu ska jag ta något snabbt att äta och en kopp kaffe innan det är dags att åka vidare, till träningen. pusss

tidsinställt: rödtott

åh vad jag önskar att jag passade i denna hårfärg.


http://redstrangedoll.blogspot.com


The best can't find you until you put the worst behind you.





men godmorgon! ha en trevlig dag medans jag är på jobbet!


hinsehäxan

Berättelsen kretsar kring Lillemor Östlin. Hon är den kvinna som suttit längst sammanlagd tid i fängelse i Sverige, och hennes liv i 1960- och 70-talets Stockholm. Hon förlorar vårdnaden om sina barn och hamnar djupare i en tillvaro kantad av droger, kriminalitet och prostitution.

Kollade på första delen igår och fastnade. Intressant, speciellt när det är byggt på verkligheten. Ska lägga mig i sängen och kolla det, sedan är det dags att sova. Godnatt ♥



full frys

full frys på 4:an, sjukt länge sedan. hahaha.

men nu sveriges mästerkock, wiho! bra tv dag ändå!



we heart it


10 januari 2011

det har gått bra att jobba idag. det går fort, helt plötsligt var det bara tre timmar kvar. enda som är jobbigt är att gå upp vid 05, man är inte riktigt människa då.

det roliga var att klockan 02 idag gick jag upp och klädde på mig och kokade frukost innan jag insåg att jag skulle sova tre timmar till. haha. var bara att lägga sig igen.

nu ska jag laga mat, blir nog kycklingsallad ikväll och som jag kan ha till matlåda imorgon! ♥


Never underestimate the power of a woman's intuition. Some women can recognize game before you even play it.


your last love


godkväll!

har varit iväg på träning nu i ikväll... det gick väl sådär. jag kan säga det gick mycket bättre än förra veckan, men det är långt ifrån vad de var förut (innan skadan). jag får väl tänka positivt, det blir bättre! men det är ändå jobbigt, men jag ska kämpa på!

jag har dåligt samvete, jag var otrevlig mot en på träningen idag. fan, ångest nu, men det var verkligen fel tidpunkt. men han vet nog hur jag är så tror inte han lägger större vikt på det. men jag vill verkligen inte vara den otrevliga typen, men jag har verkligen mina humörsvägningar. jag svajar rejält, jag kan bli sur på en sekund samtidigt som jag kan vara super glad igen minuten efter. ska skärpa mig, ett nytt mål att sätta upp på vägen: vara glad och trevlig så ofta jag bara kan!

nu ska jag ta en snabb dusch och sedan lägga mig. ska ju upp 05 imorgon bitti. imorgon är det jobb som står på schemat hela dagen. ♥

i want


weheartit.com


hundutställning

tog inte mycket bilder alls. men några, bättre än inget.


irmis och uddas rosetter! fina vovvar!


jätte dålig bild. men här står jessica, nettan och maria. domaren ska strax bedöma hundarna.


uddas syster, undra. trött efter en dag på hundutställning. sötaste.


såhär sov jag på kvällen. irma, udda och nezzie.


9 januari 2012

nu har jag vaknat till liv här nere i stockholm. åkte nämligen med håkan ner imorse vid 04, så jag sov en sväng när jag kom ner dök jag i säng direkt.

fortfarande trött men kan inte sova mer idag för jag måste komma i säng ikväll också. jag ska ju upp vid 05 imorgon bitti för att ta mig till jobbet. det blir en tidig vecka för mig, jag är inte van men det är skönt att göra något vettigt.


helgen har varit bra. fredagen började med utställning och där gick det jätte bra, speciellt för udda som blev bästa valp! wiho! efter en hel dag på kista mässan tog vi oss hem till maria där det serverades tacos. sedan blev en kväll med skratt och vin. sedan sov jag också med tre mopsar, en av dem snarkade så högt att jag inte visste vad jag skulle göra, men lyckades nog sova några timmar den natten ändå.

på lördagen åkte vi hem efter frukosten. när jag väl var hemma lämnade jag av sakerna hos pappa och tog bilen upp till mamma. uppe hos mamma såg vi transformers 3 och åt underbart god middag. sedan blev det en spontan utgång med amanda när jag kom ner till stan. var en helt okej kväll!

söndagen var det ännu en trött dag eftersom vi sov nog inte fören 06 och gick upp vid 10 tiden. insåg att det var tredje dagen med dålig sömn så jag tog och sov någon timme när jag kom hem igen. skulle jobba senare och det skulle inte funka utan sömn. blev inte alltför många timmars jobb på söndagen, för vi låg jätte bra till och sedan var jag trött... gick hem efter några timmar. känns onödigt eftersom pengarna är bra men det gick inte.


hej hej hemskt mycket hej. hoppas allt är ...

hej hej hemskt mycket hej. hoppas allt är bra med er, själv är det super bra. förutom att jag är galet trött (ska sova efter detta). varit ett par hektiska dagar därför har jag inte haft tid att uppdatera. men imorgon är jag tillbaka i stockholm så då berättar jag allt + bilder. godnatt ni söta!


hundutställning


ska på utställning i kista mässan idag! dessa två damer ovanför ska ställas! hoppas det går bra! ♥

sen följer jag med ulrika hem till maria och käkar middag och har det trevligt. på lördag tar vi sedan bilen hem till borlänge! ska nämligen jobba på ica på söndag (i borlänge)!

ha en bra dag!


bästa sverige!

åh ni är så bra! grattis till vm gulet! så välförtjänt!


le love

"as long as i can remember i've always been searching for "the one". romance novels, disney fairytales, and hollywood chick flicks have put images of white knights and prince charmings in my head that realistically don't exist. alas the hopeless romantic, emphasis on hopeless, that i am keeps her eyes peeled in case one magically walked through a magic mirror into this world searching for me too... "



JVM FINAL

kötta sverige!


godnatt för ett tag

ska gå och sova nu! ska nämligen upp inatt och kolla hockeyn, såklart! nu är det final och jag måste kolla... hoppas bara de vinner!

så godnatt i några timmar!


words.


kattunge


gud så söt!


det går inte bra

för mig. jag skrev upp mitt matschema igår, som jag ska följa. läste att det är viktigt att man är på ungefär samma tider varje dag + 3 måltider och 2 mellanmål. (har varit dålig med maten och tror det kan resultera i träningen)

har bara hunnit få i mig frukost och en frukt (såklart en cupcake också). skulle äta lunch vid ett men nu är klockan halv fyra redan. klockan går alldeles för fort för mig. puuuh! dags att äta lunch! ♥


5 januari 2012

idag var jag super trött när jag gick upp. men tog tag i det och gick upp och städade (lite). sedan har jag bakat cupcakes, jag måste fördriva min tid här hemma lite.



nu ska jag ta en kaffe och cupcake. sedan invänta ulrika som kommer förbi och lämnar av lite julklappar som jag inte fick med mig ner. pusss


your journey


naglarna

kommer så sakna mina vackra naglar. nu blir det tillbaka till de fula vanliga. det är nämligen flera som börjat lossna och har därför börjat pilla av alla. ser ju bara konstigt ut annars.


believe in youself


who knows


lappar

jag ligger fortfarande i sängen fast jag vaknade för två timmar sedan. vad händer med mig? måste ta tag i mitt liv!

jag ska sätta upp lappar på väggen, där det står mina mål på. då blir jag alltid påmind om dem. jag måste ta tag i mitt liv nu. högst upp på listan står JOBB!


gade vs. jorgensen


jobbigt. ibland är man inte lika glad på linjedomarna. speciellt inte i detta läge.

SVERIGE!!

bästa småkronorna ♥

nu mår jag bra igen. underbart.


men emil då!


haha nattens skratt! "emil stängde bron"!


xo


det blir alltid som man tänkt sig

känner mig inte ett dugg bättre. jag hoppas verkligen morgon dagen är bättre. ska lägga mig och läsa det blir alltid som man tänkt sig.

tack mamma. för att du alltid står ut med mig. älskar dig ♥


det är allt jag har att säga

jag känner mig verkligen lost...


Touch her heart, not her body. Make her smile, don't waste her tears.


badminton

dags att byta om och åka mot badmintonhallen. träningsvärken är brutal men det överlever vi.

har tvättat och vikt all tvätt nästan hela dagen sedan jag vaknade. allting tar sin tid.





3 januari 2012

äntligen säger jag bara, pretty little liars börjar igen! som jag längtat!



har sovit uselt inatt. gick och la mig strax före 12 men sista gången jag kollade på klockan var 02.49. fattar inte varför jag sover dåligt och drömmer mardrömmar hela tiden, måste sluta nu. pusss


I want to be someone's last call of the night, and their first thought in the morning.


gash! ge mig nya armar!

eller en ny kropp... hur kan det vara möjligt att tappa SÅÅ mycket på två veckor?? kanske inte konstigt efter all mat, godis och festande. herregud säger jag bara.

en kvart in i träningen var jag död. trodde jag skulle spy ett tag. efter en kvart??? dagens skämt. sedan gjorde vi jobbigaste avslutningen, mina armar är helt förstörda.

men tack, fan vad skönt det är att vara igång igen. nu ska jag käka gröt! ♣


2 januari 2012

dags att åka mot träningen... typ första träningen på två veckor. galet men ganska skönt med vila. nu kör vi igång på riktigt igen!

ha en bra kväll! längtar hem till ikväll då jag får kolla på filip och fredriks årskrönika! ♥


älskade mina lösögonfransar (eller ögonkepsar) på nyår!


happy new year!





tusen miljoner

hittat en ny blogg jag gillar och tänkte dela med mig av.

http://tusenmiljoner.devote.se/



godmorgon!

börjar inlägget med att säga grattis till min extra pappa håkan som fyller år idag! grattis på dig!


var en chock när jag vaknade upp klockan 12.37 idag. herregud vad sent. men nu är jag pigg och ska ta i saker här hemma! städa och sånt där! man får ny energi av ett nytt år!

jag drömmer mardrömmar hela tiden, har gjort det ett bra tag nu. tror jag vet varför, oroar mig för jobbet... får inte så mycket tider som jag behöver. vet inte om det är dags att söka ett nytt jobb men trivs ganska bra på posten ändå. hoppas det släpper och jag får mer tider. orkar inte oroa mig för pengar mera.

pusss


GOTT NYTT 2012!

var en grym kväll igår!!

vi började hemma hos emma med middag och underbar efterrätt. sedan fortsatte kvällen mot pasha (hamburge börs) där vi bestämde oss för att fira tolvslaget och sedan dra vidare. vi tog en taxi vända som sedan slutade tillbaka på pasha. men där vare bara att tagga om och köra, en bra kväll ändå.

idag har vi bara segat hemma hos jenny hela dagen. käkat och legat i soffan. nu är jag hemma och ska nog sova direkt, är super trött.




ps. bilder kommer!

RSS 2.0