30


jacob black - taylor lautner! 

jag är hemma nu, eller det har jag varit ett tag. filmen var faktiskt bättre än förväntat, mycket bättre gjord än den förra. de som inte sett borde se den! jacob var däremot grymt snygg i filmen, vilken kroppen grabben har. damn!han är bara 92:a. kan man inte tro! edward var som sagt precis lika snygg och charmig som vanligt, men måste däremot säga att han är snyggare i verkligheten. men snygg är han fortfarande.

jag ska som sagt sova strax fast först ska jag kolla ett paradise hotell! puss


new moon


Jag har inte haft tid att se filmen new moon men nu är det äntligen dags! jag och jenny ska se den idag, ska snart åka in och möta upp henne! Jag längtar! Puss

julmys - julstjärna



kom på att jag inte tagit fram min julstjärna så tyckte det var dags. ska nog gå till affären imorgon och handla lite julsaker så jag får lite mer julstämning här hemma i lägenheten, jag har ju som sagt bara en julstjärna. har tänt lite ljus också, så nu är det jätte mysigt här hemma. nu ska jag kolla klart på filip och fredrik och sedan ska jag kolla på paradise och sedan blir det sängen!


29 - första advent

idag är det första advent, jag har varken fått en lussekatt/bulle eller glögg. men det är lugnt fast det vore mysigt! jag var som sagt i halmstad (fre-lör) och det gick helt ok, lyckades vinna en match. det är inte ofta det händer i elitklassen faktiskt!

vi kom hem på lördag, då blev det lite mys med pappa och sen sängen eftersom klockan var sent. idag har jag myst med pappa och lillasyster, sedan skulle de iväg till leksand. då åkte jag hem till mamma, där vi också bara myste. har hunnit med mycket denna helg.

nu är jag sliten och jag orkar inte gå in på för då kommer det bara massa klag, för mitt humör är inte på topp. så det kan bli ibland! måste nog sova nu, mitt huvud sprängs och jag är trött. puss

26

nu är jag i borlänge, åkte hem hit idag efter träningen eftersom vi hade projektarbetesjobb hela dagen. jag och jennu bestämde därför att jobba från olika håll så jag kunde åka hem tidigare.

jag, sanna och mamma åkte till kupolen när jag kom hem och kollade i några affärer och sen tog vi en fika! skönt att vara hemma. sen åkte jag hem till pappa och lekte med elsa. mycket roligt!

imorgon åker jag till halmstad för att spela badminton! vi hörs på söndag.

25

nu är jag hemma. jag har trött och irriterad och har egentligen inte någon alls lust med detta. jag hatar när folk inte kan få saker gjorda. förlåt men jag är på dåligt humör idag.

ska mysa framför tvn idag och bara chilla, det behövs. ska packa också, för ska hem till borlänge imorgon! jag längtar, fast bara till fredag men ändå. puss

segt

jag vaknade en kvart innan gymmet idag, blev stressigt men lyckades vara där tio minuter försent. bra tycker jag, men när jag kommer dit är alla borta. ingen i gymmet, ingen i salen brevid, letar överallt men ingen var där. ingen svarar på sms heller, konstigt. jag gick hem och nu sitter jag här och väntar på skolan. kunde iförsig gymmat själv men det tänkte jag inte på fören jag var hemma.

klockan tio har jag matte prov, hoppas verkligen det kommer gå bra! har utvecklingssamtal i eftermiddag också, så vi hörs efter det. eller ska nog ut och springa först. vi hörs ikväll!puss

Kolla dig i spegeln, vem är det du ser? är det den du vill vara som kollar på dig rakt i ögonen?


vad har jag gjort?!

jag märkte i england att mitt ben såg hemskt ut, helt blå. livet är hårt som sagt. (dålig bild)



england bilder


på väg på flyget


me and frankuy!

lunkan och mixo

the RIG

lunkan och frankuy

frankuyyyy

lunk

i väntan på de andra. larry, frankuy, lunk

lunk och frankuy ledsna för vi missade flyget ;)

väntan

peter försöker få fram när vi kan åka

hotellet i london

i väntan på tåget till köpenhamn

fem städer, fyra länder, fem dagar.

stockholm
skottland
england
köpenhamn
stockholm

nu är jag hemma. det kommer bli ett långt inlägg om resan. ska försöka få med allt!

på torsdag morgon tog vi bussen från centralen till skavsta för att flyga därifrån till skottland, edinburgh, där vi snabbt bytte vidare till tåg för att åka till england, new castle, vi var sena och fick springa till tåget. vi hann precis med som tur var. när vi väl var i new castle så fick vi skjuss till hotellet och gjorde oss hemstada, käkade och sov för att vi sedan skulle spela lagtävling på fredag.

på fredagen var det dags att spela lagtävlingen (badminton), vi kämpade på bra men vi lyckades tyvärr komma sist. men lagen som var med var grymt bra! vi gjorde vårt bästa och det räcker.

lördagen bestod av ind. tävling, det gick inget vidare för mig men de var duktiga så var gör man. jag har alltid otur med lottningen. även om fallet inte var så i dubbel, den borde vi vunnit men ibland blir det inte som man vill. en sak vi lärt oss är att de i england bara fuskservar, så måste lära mig det. de är extrema och det hjälper inte ens med domare för dom är lika knäppa dom med.

på söndag drog alla kollade på semi- och finalerna. sedan flög vi till london för att senare ta flyget till stockholm. men eftersom flyget till london var försenat blev vi sena till nästa flyg som skulle ta oss till sverige så vi missade planet till sverige och fick boka om. men det fanns inga flyg fören klockan tolv nästa dag som skulle ta oss till köpenhamn och sen vidare. vi fick en natt på ett jätte fint hotell i närheten, middag och frukost också. nästa dag när vi skulle med flyget var det försenat nästan två timmar, eller närmare en och en halv så vi fick gå i tax freen ett bra tag. men stort och bra! när vi väl kom till köpenhamn trodde vi såklart vi missat andra flyget eftersom det skulle gå om fem minuter men de ropade i högtalarna på oss så vi hann och fick springa. och som tack fick vi åka första klass och fick mat osv. det var ju i alla fall något för alla förseningar.

men nu är jag hemma, en dag försenat men lika glad för det. bilder kommer sen! puss

Livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna du minns.



You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there." -Bob Marley


england!!

nu har jag packat, eller jag är nästan klar i alla fall. det sista gör jag imorgon bitti tror jag! jag vet inte riktigt om jag fått med mig allt eftersom jennys bag var proppfull och det är inte min, jag har förmodligen glömt något?
 men vad? hjälp mig!!

ska kolla på greys nu och sen sängen! imorgon drar jag till england på badminton tävling. önska mig lycka till! ! vi hörs på söndag! puss


18

idag har jag och jennu pluggat projektarbete, vi har varit riktigt duktiga och kommit en bra bit på väg! ska komma ihåg att skriva loggbok nu när jag pratar om det. sedan har jag tränat, både badminton och gym.

nu är jag hemma och har precis käkat, ska snart duscha och sen blir det packning! tänkte jag skulle på elitserien idag men det hinns tyvärr inte eftersom jag inte packat ett skit. jag åker till england imorgon, eller vi. ska bli riktigt kul, har blivit taggad nu! puss

jag mår bättre!!

jag har tryckt i mig en liter apelsin jucie som min tränare bad mig, kanske det hjälpte? men jag har nog fortfarande lite feber och huvudetvärker, men det går nog över till imorgon bitti.

jag har tvättat, städat och diskat ikväll. jag var tvungen eftersom det var så sjukt smutsigt här hemma, nu är det jätte fint! när jag skakade täcket i fönstret råkade jag har ner en sak som flög in i en buske och det var svårt att ta ut den så det får fixas imorgon. jag är trött nu och ska göra mig klar för sängen! puss


17

jag mådde illa och hade huvudvärk idag, kanske feber oxå, kändes som det. så har legat hemma på eftermiddagen och sovit, känns bättre nu. tur för jag ska fan till england på torsdag så de så!!!!


16



idag så har jag varit i skolan, varit en chill dag förutom provet som skrevs. det gick helt ok, borde inte säga något innan jag får resultatet. jag har även spelat fotboll idag, man spelade klassvis mot varandra, och VI VANN! vi var grymma. som pris fick vi en snygga keps(den på bilden ovan), de stod åva mästare, det är inte alls som är. haha! men såklart fick jag en spark på benet och det gör riktigt ont, de blir värre och värre. fan! jag som ska åka till england och tävla i helgen.

ikväll så har jag tränat, därför dålig uppdatering, jag och mixo körde lite dubbel inför england. men gick inget vidare eftersom jag hade så ont och kunde knappt springa. men det blir nog bra med lite sömn? kanske? nu ska jag kolla på paradise hotel och sen sova! puss

this makes sense to me..


15

idag har jag myst med syster och pluggat, mycket mera har jag inte gjort men det gillas. jag älskar den dära söta flickan jag har till lillasyster, hon är underbar.

i lördags gick det sådär, jag och sanna vinna dubbeln. bra det i alla fall. jag orkar faktiskt inte berätta så mycket mera, jag är trött och behöver plugga. puss

skolfoto(lekisfoto) på...

039a6872d075ab59cf983ba9bed01d4a.png

Kolla varifrån!

skolfoto(lekisfoto) på lillasyster! jätte söt!


ibland så hatar jag..

.. badminton. hatar att det jämt är på helger, att jag jämt är upptagen. jag har just fått tacka nej till en överraskningfest, jag kommer även inte kunna gå på älskade frankuys fest. det suger!! jag vill ha ett liv.

vilka människor gör något sånt här?!



De starka bilderna är tagna på japanskt vatten utanför fiskebyn Taiji.
På dem syns fiskebåtar fyllda till bredden med uppskurna delfiner - så väl vuxna djur som ungar - vattnet runt omkring har färgats rött av deras blod.
Under de kommande månaderna kommer tusentals delfiner, några av dem bara dagar gamla, att jagas och dödas i Japan.
Hundratals kommer att säljas vidare för ett liv i fångenskap. - taget från expressen.se


finner inte ord. sorgligt!


idol & borlänge, kan det bli bättre?!



skönt att vara hemma och hälsa på och även spela badminton, allting tillsammans liksom.  när jag åkte tåg till borlänge såg jag filmen step up 2, såg ettan för ett jäkla bra tag sedan men var dags för tvåan som kom ut förra året. måste säga att den är grymt bra!! förmodligen ännu bättre än ettan. jag skulle så gärna vilja kunna dansa som dessa människor gör, the street. låter coolt men här i tråkiga sverige är det väl inte så. jag har bestämt att mitt barn ska dansa, jag lovar att hon kommer tacka mig senare för vore grymt roligt och coolt att dansa som dom! eller vad tycker ni?

sitter med håkan och mamma och kollar på idol! än så länge kan jag säga att tove var bäst, calle och erik varit duktiga. eddie var faktiskt helt ok. men reza var en katastrof, lär dig engelska. snart får vi se mariette. håkan säger att vi inte behöver kolla på idol eftersom att han redan vet vem som vinner, erik alltså. han kan tom med slå vad tusen spänn på det! han är bäst som sagt men vem vet vad som händer. nu ska jag fortsätta kolla! puss

go bella!

var precis inne på bellas (blondinbella) och läste lite, var ett tag sedan. många av er har säkert redan läst detta inlägg hon skrev om mat och vikt, om inte tycker jag alla borde läsa det här! det är mycket bra skrivet och det stämmer nog överens på de flesta. 

har också varit inne på en tjej som jag fick i samma klass som i högstadiet. i ett inlägg börjar hon prata om framtiden och att man börjar bli vuxen nu. men jag började tänka dessa tankar för några år sedan. ibland känner jag mig riktigt liten men ibland så stor och vuxen. sedan jag var 15 år flyttade jag till stockholm, jag har en egen lägenhet, jag har lagat min egen mat inprincip varenda dag, jag har tvättar mina egen tvätt, jag diskar, jag handlar mat, jag håller ordning och reda. det som saknas är jobb och pengar. ibland är jag liten och ibland stor, helst av allt vill jag nog bli stor. vuxen på riktigt. hon tyckte det var sorgligt men inte jag, jag längtar. jag längtar inte till att bli gammal och bli en tant, men att bli vuxen. (jobb, pengar osv det jag inte har just nu)

vad man kan svamla iväg när man är trött och egentligen borde sova. jag hoppas ni förstår! nu blir det sängen! puss 

rpattz


jag satt precis och kollade när robert och hans kollegor var i london. jag är avundsjuk! jag vill också se eller träffa honom. synd nog ska till england nästa vecka och inte när de var i london. det var synd, eller hur..


jag är bara en i mängden, utbytbar.


Jag förtränger vardagen genom att:
Reda ut mysterier som redan är lösta, gå längs gator som andra har gått på före mig, läsa böcker vars pärmar är ihoptejpade.Jag är bara en i mängden, utbytbar. - cocorosy


jag är grymt seeeeeg!!

och jag orkar inte alls plugga som jag sa, utan det har istället blivit chill framför tvn och datorn. det kanske behövs lite sånt eftersom det varit mycket pluggande denna vecka. har i alla fall skickat in samhällskunskaps uppsatsen. har bara biologi kvar till måndag, fast den är sjukt svår och vet inte hur provet ska gå när jag minst behöver vg för att höja mig. det vore inte hela världen om det inte blev så men vore bra och kul. ska nog försöka läsa lite innan jag lägger mig. ska kolla mammas pojkar nu! puss

12


dagen började med träning, jag är grymt seg och har träningsvärk i hela kroppen. det värker men skönt, hoppas de försvinnr tills lördag. har även gått i skolan men där hände inget speciellt, förutom att jag tog svininfluensesprutan. jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk och inte kan spela i helgen, men förhoppningsvis inte. hoppas hoppas. men skönt att äntligen tagit den. nu ska jag plugga, behövs. puss


weheartit.com


hjärtat har sina skäl som förståndet inte kan fatta


mat & plugg



har nyss lagat mat, idag blev det lax och wokade grönsaker (och lite mycket sås) haha. men det var gott! nu sitter jag och pluggar, det går segt. jag vet inte vad jag ska skriva. blää. puss

11


hej. dagen började med gym, körde på bra idag eftersom jag nästan var ensam kändes det som var tjej. eller lunk var där men vi körde inte riktigt samma övningar eftersom hon inte kunde köra ben övningar.

sen har jag och lunk varit på banken och fixat överföringen till china på 6500kr, det är inte varje dag det händer. men det är till vårt uf företag, vi importerar ju från china. sedan har det varit en chill dag, för första gången så har vår samhällskunskaps lärare varit snäll och skjutit upp redovisningen och inlämning av konfliktarbetet. hon kanske läser min blogg och ser att jag varit elak mot henne? hoppas inte! haha

sen "avslutades" dagen eller skoldagen med badminton träning, skönt. nu ska jag bara chilla framför tvn och sedan försöka plugga klart inlämning av konflikten eftersom det är lika bra att få det klart. eftersom jag måste börja plugga på biologi provet på måndag som är p*tt svårt. puss

and so the lion fell in love with the lamb


 vi har stirrat på varandra hela natten, stirrat på det ingen av oss stod ut med att förlora
 - varandra


kärlek är vackert


i love him ♥ i love her

min mage blir inte bättre, jag har ont. jag brukar nästan aldrig ha mensvärk men nu är det extremt så jag kanske får vad jag förtjänar eller vad man säger. jag vill bara lägga mig i sängen och sova, men jag måste plugga som sagt. jag är trött på att plugga. sängen längtar efter mig. ska nog göra mig klar, får köra det sista imorgon. jag är på bra humör idag även om det inte har märkts, det är bara det att jag är trött.


10

tränat två hårda badminton pass idag, gått i skolan och slitit med det sista av affärsplanen. och nu är jag hemma och ska precis börja plugga. taggad? nej verkligen inte. jag vill sova.

sen har jag förmodligen världens mensvärk. jag vaknade inatt av att jag mådde jätte dåligt och min mage gjorde brutalt ont. jag insåg inte då att det var mensvärk, men förmodligen är det de. det har fortsatt hela dagen och det gör fruktansvärt ont. det är pricken över i:et idag, en slitsam dag.

9

idag har jag haft prov och tror det gick helt ok, sikken tur. fick även tillbaka religion provet och fick högsta betyg, tack. sådant behövs ibland eftersom man inte är allt för van med det.

jag och jennu har även slitit med affärsplanen för uf idag, men vi har jobbat på riktigt bra och tror vi börjar bli klara. eller det måste vi vara eftersom den ska vara inlämnad imorgon. haha. vi pluggade ändå till halv sju, sju någon gång efter skolan. jag måste verkligen börja plugga samhällskunskap nu, har inlämning och redovisning på torsdag. snacka framför klassen i fem till tio minuter, jag gillar det inte.

nu ska jag försöka plugga igen. har bara hunnit ätit och chillat framför datan en snabbis och nu är det dags igen. bara slit. puss

I thought I knew you


I thought I knew you. But I guess it's easier to see what we want than to look for the truth. You think you know me but you don't.


fars dag


idag är det fars dag. så pappa hoppas du har en bra dag! vi ses i helgen.
jag älskar dig ♥


8



jag har inte sovit ända till nu, jag sov till klockan tio. men jag gick och la mig klockan elva igår eftersom jag var så fruktansvärt trött. jag fick en anfall av trötthet runt elva och då gick jag och sova direkt, var tvungen, stängde av datorn och sa inte hej då till någon på msn och inget. kändes bra.

idag har jag pluggat, sett klart filmen från igår, läst, diskat och lagat mat. hunnit med en del faktiskt. fast plugget måste jag göra lite mera på tyvärr.


7

idag har jag spelat badminton, det gått bra och dåligt. men kan samfatta det och säga att det gick bättre och bättre! vi lyckades vinna sista matchen, vi spelade serien. och då spelar man åtta st små matcher i en stor match. jag vet inte om ni förstår om inte så hoppa över det.

ikväll blir det mys framför tvn med godispåsen. känns bra eftersom jag är trött och behöver vila! får sovmorgon imorgon med, kan sova hur länge jag vill och det ska jag. imorgon blir det plugg, städa och tvätta. en typisk söndag förmodligen.

nu blir det film, the hottie and the nottie!

6


tack för fredag! ska mysa hemma själv idag framför idol! blir skönast så eftersom jag ska spela badminton match imorgon, vi har serien här i täby. ska strax gå till centrum och kolla lite i affärer och se om jag hittar något nytt. sedan ska jag handla mat till kvällen och förmodligen något till imorgon.  

idag när jag och jenny gick till skolan började vi snacka om julen, om hur mycket vi längtar dit. till julafton, när man väntar på att få öppna paket, att äta julskinka och godmat, att äta choklad ur paradisasken, öppna julstrumpan på morgonen, känna lukten av julen, gå upp på morgonen när det fortfarande är mörkt ute och snön ligger på marken och äta tomtegröt med familjen. lockar det inte? för mig lockar det grymt. hem till borlänge och fira jul med familjen, kan inte bli mycket bättre och som tur är, är det inte långt kvar!





sängen lockar




har precis pluggat, jag ger upp för idag. men det går framåt! sitter och kollar på inlåst nu, har missat de senaste gångerna och synd nog var detta sista gången. innan det var det mammas pojkar, pinsamt att mammorna får vara med oss bestämma. men kul att se som sagt.

ska snart lägga mig i sängen och läsa, ligger efter. hade som mål att läsa alla twilight böcker en tredje gång innan premiären men det hinns nog inte eftersom premiären som sagt är här snart.

föresten är det någon som vet hur man tar bort sitt konto på vecko revyn på internet sidan? jag får det då inte att funka. äntligen fredag imorgon! längtar fruktansvärt mycket. denna helg får jag en chans att sova lite, även om jag har tävling i helgen.

föresten visste ni att jag inte har en endaste ledig helg fram till julen?! har tävling varenda helg. kul och jobbigt på samma gång. jag älskar fjäderbollen så det funkar!

weheartit


5

precis hemma från skolan, förmodligen världens sämst väder. här regnar det, vore bättre om det vore snö. skolan har varit seg idag men skönt med träning imorse, inte blivit så mycket på senast. det är snart fredag, veckan har gått fort och snart blir det helg men blir en jobbig helg eftersom jag har sjukt mycket plugg att göra.

ska mysa framför tvn ett tag och sedan börjar plugga, rolig kväll har jag framför mig.

och till lisa - nej jag har inte film på qqq killarna, :( synd nog..


4



idag när jag kom hem gick jag och handlade mat och kollade lite i affärer. idag invigde jag mitt våffeljärn! tänkte bara visa med bilderna att jag dock inte var duktigt på att göra dessa. först glömde jag sätta i sladden och hällde i smeten utan värme och allt blev bajs med den, sen lyckades jag hälla i alldeles för mycket smet och det rann utanför osv. lyckat va? till slut blev det bra i alla fall

har precis kollat på greys, och ska snart göra mig klar för sängen. puss

linköpings universitet


tog dåligt med bilder men här är en, några från en förening kom och gyklade under sittningen! (tror det hette så)

sötjennu!



efterrätten var grym!

nu är jag äntligen hemma från linköping. det har varit ett par händelserika dagar som jag lärt mig mycket på! känns mycket bra och linköpings universitet är verkligen ett universitet som lockar. igår var vi på sittning som var grymt, massa sånger och grejer. kommer tyvärr inte ihåg namnen på dessa saker, de hette något speciellt. men har spelat in lite så ni får se lite filmer så kanske ni förstår. och en sittning är en middag btw!




november

har varit i malmö som sagt i helgen, inte gått sådär vidare. orkar inte berätta mycket mera än så. tänkte bara säga att imorgon åker jag och frankuy till linköping och är inte hemma fören onsdag kväll, om vi inte har något internet så hörs vi på onsdag.

jag ska sova nu, tåget går sju imorgon. så måste upp fem imorgon bitti som sagt, natti.

november

har varit i malmö som sagt i helgen, inte gått sådär vidare. orkar inte berätta mycket mera än så. tänkte bara säga att imorgon åker jag och frankuy till linköping och är inte hemma fören onsdag kväll, om vi inte har något internet så hörs vi på onsdag.

jag ska sova nu, tåget går sju imorgon. så måste upp fem imorgon bitti som sagt, natti.

1

jag är helt död. jag är grymt trött! ska packa upp eftersom det ser förjävligt ut här hemma. sedan är det bara att packa till linköping tills imorgon. ska upp 5 imorgon bitti, jag orkar inte. skriver kanske senare om jag orkar, kom ju precis hem från malmö också.


RSS 2.0