Lång dag

Som jag sa började jag dagen med en löptur, riktigt skönt när man väl gör det. Tänkte när jag vaknade imorse att det blir inget men tvingade ut mig ändå, lyssnar numera alltid på fredagspodden med Hanna och Amanda. Grym podd som gör en lite mer motiverad att löpa. 
 
Sen åkte jag till skolan, första föreläsningen på Redovisning och Beskattning, verkar som en rolig kurs. Fick lov att gå lite tidigare för att hinna till jobbet, jobbar varje måndag med att köra ut Linas matkasse. Idag var det inte så mycket att göra så blev klar strax efter 20 redan. 
 

Badminton när det är som bäst

En lugn dag och sedan avslutas dagen med det roligaste badmintonpasset på länge. Jag och Berfin körde dubbelträning med Andi, jobbigt och väldigt nyttigt. Önskar jag kunde ha flera sådana pass i veckan. 
 
Imorgon tänkte jag gå ut och löpa, sen ska jag till skolan en stund för att senare avsluta dagen med jobb. Fullspäckat schema. Längtar tills onsdag då jag flyger till Finland för tävling! 
 
 
 

söndagar när de är som bäst

Ställde ingen klocka idag, men jag vaknade halv tio ändå (halv nio med tanke på sommartiden). Hur som sitter jag i soffan nu och bara tar det lugnt, tänker nog krympa ner under täcket igen och kolla lite tv. Det är regnit idag så det är tillåtet att ligga i sängen hela dagen.
 
 

lördag

Idag har jag också varit i hallen och varit domare. Det har varit helt ok, lugnt mellan matcherna och bara skönt att hänga där. Det är trots allt mitt andra hem som jag brukar säga.

Imorgon ska jag inte ställa klockan, så vi får se när jag vaknar. Det enda som jag har planerat är träning med Berfin på kvällen. 

Puss ❤️ 
godmorgon underbara fredag

Tog en sovmorgon till klockan 10, jätteskönt! 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt fram tills jag ska till hallen och vara domare mellan 15-20. Det är nämligen U17 SM i Täby badmintonhall så vi måste ställa upp. 
 
Ha en bra fredag ♥
 
 

hakkuna ma'vodka

Hej, hemst så mycket hej! 
 
Jävlar vad tiden har gått. Livet rullar på bra just nu. Jag har nu bestämt mig för att bloggandet ska börja igen, vet inte varför men nu ska det förbättras. 
 
Skolan går bra, har klarat alla kurser hittills och det känns verkligen jättebra. Det har varit några jobbiga ekonomikurser men de klarade jag också. Idag avslutade jag kursen Projektorganisering och projektledning, hemsk kurs med mycket stress. Vi har varit en grupp om sju personer, det är svårt att få en grupp att fungera när den är så stor. Det finns mycket olika åsikter hur man ska genomföra projektet men det gick sin väg tillslut. 
 
Imorgon väntas en lång sovmorgon! Det behöver jag verkligen! ♥
 
PS. Det blir inget inlägg med 20 bilder, nu är jag på ruta noll och bilderna är från idag. Puss och kram
 
 
en fika och shopping med Berfin innan träningen idag 
 

RSS 2.0