Lite jobb, träning och Borlänge

Jag har tränat på sen senast jag skrev, sen har jag jobbat 3 dagar och i helgen var jag hemma i Borlänge. En lugn och skön helg, mest mys med familjen. Elsa, Selma och Pelle hinner fylla år innan nästa gång jag är hemma så har firat dem.
 
Denna vecka blev det inge jobb, skönt med tanke på att jag har ont i ryggen men hade behövt några fler dagar denna månad. Det löser väl sig, har fått 3 dagar inbokade nästa vecka i alla fall.
 
I helgen sticker jag iväg till Uddevalla för att spela SM. Jag har en skit lottning så det känns tråkigt men bara att försöka göra det bästa av situationen.
 
Ha det så bra ♥
 
 
mat är kärlek (fick aldrig äta den goda tårtan eftersom jag har godisförbud men men)
 
Sötaste Udda och Ossi myste.
Sen var vi uppe i Kvarnberget och badade spabad bland annat.
 
Systermys, fruktsallad och jag och fina drömfångaren jag fick av mamma.
 
De  senaste naglarna jag gjort!
 
 
 
 
 
 

Estland, Göteborg och Swedish Masters

 
Jag kom hem från Estland på lördagen och på tisdagen veckan därpå åkte vi till Göteborg. Vi skulle ner och spela en elitseriematch. En ganska viktigt match som vi tyvärr förlorade med 5-2, vi hade verkligen behövt ett poäng med oss där. Jag spelade dubbel med Snjolaug och vi vann våran match i en tresetare.
 
Från Göteborg kom jag hem på onsdag morgon, jag vilade först och sen mötte jag upp Jenny i stan för middag.
 
Torsdagen började nästa tävling, Swedish Masters i Uppsala. Jag är inte speciellt nöjd med min prestation i dubbel och singel, men i mixed spelade vi bra. Lyckades inte kvala mig in i huvudtävlingen så blev bara spel på torsdagen för mig.
 
Fredagen åkte jag in till stan för att möta upp en kille som skulle köpa min studentlitteratur, sen gjorde jag mig iordning för middag och utgång med Karolina. Karolina åker tillbaka till Australien på tisdag så hon hade en födelsdags/goodbye middag.
 
Lördagen sov jag länge, sen kom Clara hit och vi lagade lunch (Vapiano ala Clara). Sen fixade vi nya naglar på henne.
 
Söndagen blev jag bjuden på lunch på Vapiano av Karolina och sen gick vi hem hit och fixade hennes naglar också.
 
SÅ, kort och gott om det senaste som hänt! För att få uppdatering dagligen följ mig på instagram! ♥
 
Estland bilder
 
En trött Amanda hemma från Estland.
Förra söndagens lunch med Karolina och Mixo.
Mina nya naglar.
Karolinas födelsedagspresent.
 
Fredagens middag och utgång
 
Två nya naglar jag gjort.
Vapiano ala Clara
En selfie
 
 
 
 
 
 

men tjena 2014

Jag har haft så mycket den senaste tiden att jag varken orkat eller brytt mig i att uppdatera. 
 
Hur som, nyår var riktigt bra! Jag gick och la mig 06,30 och det säger väl allt. En lyckad kväll med mina fina vänner! ❤️ 
 
Direkt efter nyår åkte jag till Borlänge för att den åka vidare med Sanna, Pelle och Ossian till Backe. En liten by med 600 st invånare. Sanna och Pelle skulle vara toastmaster till ett bröllop så jag följde med som barnflickan. Jag var nervös men duktig som Ossian är gick det super. 
 
Jag har vart i Stockholm i två dagar och tränat mest. Jag har knappt tränat de senaste veckorna, fy. Men nu befinner jag mig i Estland, jag är här på tävling. Vi får hoppas det går bra fast jag tränat dåligt. 
 
Hoppas allt är toppen!! ❤️
 
 
 Nyår nyår nyår 

 Nyår nyår nyår  

 Resan till Backe 

 Två första bilderna: Elsa lånade min mobil och tog lite egna bilder. De två sista är från nu, resan till Estland. 
 

 
 

Ett nytt år - 2014

God morgon! Jag hoppas alla hade ett bra nyår!
 
Idag är det ett år sedan jag vaknade upp i sjukhussängen i Mora. Idag är det ett år sedan jag blev påkörd av en bil i 50-60 km/h. Idag är det ett år sedan jag vaknade upp med en liten hjärnblödning, huvudsmärtor, smärtor i rygg och skrapsår i ansiktet. Idag är det ett år sedan jag knappt orkade lyfta gaffel när jag skulle äta. Idag är det ett år sedan jag hade världens änglavakt. Idag är det ett år sedan jag trodde att det skulle bli det sämsta året någonsin.
 
Det obehagligaste måste nog ändå var när läkare/sjuksystrar säger att man hade världens änglavakt, att det är sjukt att jag klarade mig så bra, att det är sjukt att jag överlevde.
 
Året började dåligt och jag mådde inte så bra psykiskt efter olyckan. Jag vill mest ligga i sängen och vara arg på han som kört på mig. MEN det blev ett bra år, för vet ni, det blir vad man gör det till.
 
Det enda jag ville säga egentligen är, VAR RÄDD OM ER.
Man vet aldrig när lever sin sista dag ♥
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0