Thank God it's Friday

Äntligen fredag - jag jobbar idag men första dagen denna vecka så det är okej + att slutar kvart över 3 så hela fredagkvällen är kvar. Ikväll är planerna att jag ska ut och käka middag med Jenny och Emma, på aqui i stan.

Elitseriematchen i tisdag förlorade vi med 6-1, en del jämna matcher men ändå stor förlust. Annars har jag pluggat och tränat i veckan

Hoppas ni får en bra helg, min kommer nog bli toppen! 🌸 

Mixo och Clara på matchen i tisdags.


En fin ros jag fick av syster ❤️

Ja, why?

dagarna som passerat

Helgen och min födelsedag spenderades i Göteborg på tävling, got elit. Jag och Mixo lyckades ta oss till semifinal trots dåligt spel.
 
Min födelsedag var inte speciell alls, men tack för alla grattis här och där! ♥
 
Idag ska jag spela elitserien mot Kista, dubbel. Vi får hoppas att vi spelar bra och att vi kan ge dom en match.
 
Annars rullar dagarna på med jobb, plugg och träningar. Jag har knappt en sekund över för annat, men man ska väl inte klaga att man har saker att göra.
 
 
min feta godispåse på min födelsedag, fick nöja med mig det.
 

Pappa, 50 år

Grattis älskade Pappa på din 50-årsdag! Jag hoppas du haft en bra dag!
Jag älskar dig ♥ 

Här är min film jag gjorde till Pappa, till världens bästa pappa helt enkelt. 

 

Överraskningsfest

I någon månad nu så har vi, jag Sanna och Ulrika, planerat en överraskningsfest för pappa. Han fyller 50 år imorgon och har inte hunnit fixat något själv. 

Det blev verkligen jättelyckat och pappa hade ingen aning om våra planer. Det började med att jag skulle fråga pappa om vi skulle spela golf och självklart ville han det. Jag kör mot golfbanan men svänger av lite tidigare för att istället lämna pappa hos några vänner, där han dricker öl och är ovetande om fortsättningen. Vi har planerat en fest i Solvarbo Bystuga så där var vi och förberedde. Efter några timmar hämtar Sanna upp pappa med ögonbindeln och körde runt honom för att försöka förvirra honom, men med en smart Pappa så räknande han ut vägen. Väl framme står alla beredda inne för att fira pappa, där fortsätter kvällen med prat, mat, tipsprommenad, liveband och lite dans. 

En riktigt lyckad kväll!!
ja vad fan hände

Över en vecka sedan jag skrev men skolan har dragit igång och dödar mig långsamt. Haha. Det är roligt men jobbigt. Gymnasiematten sitter knappt kvar efter 3 år så det gör allting extra jobbigt. 

Hur som, i helgen var jag hem till Dalarna. Fredagen myste jag uppe hos mamma, sen utgång både fredag och lördag med Amanda. Sen hann jag med lite golf och häng med resten av familjen. Kort och gott var helgen så.

Nu står jag på perrongen igen och åker mot Borlänge. Jag är sjuk - förkyld, halsont, illamående och så. Därför kan jag inte träna så då åker jag hem så mamma kan ta hand om mig ❤

Hoppas ni får en bra helg! Det ska jag ha! Puss! 

 

Träna träna och åter träna

I måndags var jag ledig från jobb eftersom skolan skulle börja. Blev inte speciellt mycket gjort med pluggandet ändå eftersom jag satt och fixade med schema och hur allting fungerar på distans (ja jag pluggar en mattekurs på distans). Tror det blir bra när man kommer in i det. Jag hann också med 5 km löpning och 90 minuters badminton under dagen.

Idag började jag 7,30 med ett badmintonpass. Sen fortsatte dagen med jobb från 9,30-18,15 och sen ett pass på gymmet.

Veckan har börjat bra på träningsfronten men imorgon hinner jag bara med ett badmintonpass eftersom jag ska måste hinna med lite plugg och ett jobbpass.

Tror hösten kommer bli tuff med jobb, mattekursen och all träning men jag ser fram emot det. ❤


Hair chalks

Jag beställde hårkritor eller hairchalks i veckan, och det är exakt vad det låter som. Kritor som man målar på hår och det försvinner efter 1-3 tvättar. Jag tröttnar så lätt på mitt hår så detta passar perfekt.

I veckan körde jag turkost och igår körde jag en blandning av alla färger 🌈

Bilden till höger är efter 1 tvätt, ville inte ha så starkt så tvättade det först.


Axwell - Where's the party?

Igår var vi på Axwell och det var så jävla grymt! Så nööööjd! Natten slutade inte efter Axwell utan då bestämde jag och Emma oss för att dra till Lidingö på efterfest, 7 imorse klev jag in genom dörren. Sliten och trött men så värt efter en grym kväll!
 
Idag sov jag bort halva dagen eftersom jag la mig vid 7. Andra halvan av dagen var jag och kollade fotboll, DIF - Elfsborg. DIF förlorade men alltid lika underbart att kolla på dom och dom förtjänade inte en förlust idag. Jag saknar fotbollen så mycket.
 
Nu myser jag framför Wallander. Det har varit en händelserik och rolig helg ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0