Ekonomi, teknik & design

Jag har påbörjat min sista vecka på sommarschemat eller heltidsschemat. Det har varit mycket denna vecka pga av att det snart är val. Alla partier vill ju dela ut reklam för deras parti så extra reklam till alla varje dag. 

Hur som, idag har jag varit ledig för jag har varit på reservupprop på Södertörns högskola. Jag är glad att berätta att jag kom in, så på måndag börjar jag plugga igen. Ekonomi, teknik och design programmet på 3 år blir det. Det känns helt rätt och det ska bli kul att ta tag i mitt liv och börja plugga ett HELT program och inte massa småkurser. 

Så det är det som har hänt. Imorgon är jag tillbaka på jobbet.

Toaselfie på Södertörn

Ännu en selfie, så glad och underbart väder ☀️

Premiär på golfbanan

Söndag och lite bakis sitter jag här i soffan. 

Igår spelade jag och pappa golf, det var riktigt roligt eller haha, av och till, eftersom man kan bli galen på sporten också. Första slagen slår man jättebra och sen ett skitslag och allt är förstört. Men det blir bättre och bättre, är fortfarande nybörjare. 

Efter golfen åkte jag upp till mamma och Håkan och myste. Jag har inte hunnit upp de senaste helgerna jag varit hemma. Vi bubblade lite och åt god middag. Kvällen avslutades på Liljan med Amanda. En bra dag helt enkelt. 

Idag är planerna inte så många, vi får se vad dagen har att erbjuda. 


En Islatte i väntan på tåget mot Borlänge 

Lite golf 

Förfesten igår 

syrrans nya naglar, svårt att fånga färgen på bild men de är bubbelgummsrosa i verkligheten. 


Fredag imorgon

Snart har ännu en jobbvecka gått och jag har nu jobbat heltid i 10 veckor. Jaja jag vet att de flesta jobbar heltid men jag är ovan och längtar så mycket tills extra jobbet börjar eller plugget? Oklart men ska på reservupprop nästa vecka. Framtiden är oklar men vore roligt att börja plugga och göra något vettigt igen. 

Imorgon efter jobbet åker jag mot Borlänge. Ska hem och lira golf med pappa framförallt. 

❤️ 


Nya nagelsaker, ett mattlack och penslar. 


Testade det precis, lite slarvigt men ville testa. Meeen så gick dagarna

och jag glömde uppdatera. Jag har inte kommit in i det riktigt än.

Täby Open i helgen, det gick inte över förväntan men jag är nöjd. Efter mitt lilla uppehåll kunde jag inte begära mer. Jag behöver träna mycket för att kunna prestera bra, så enkelt är det. 

Lördag kvällen spenderades hemma hos Therese och Oskar. Vi hade en liten kräftskiva jag och fyra andra par. Aldrig varit på kräftskiva så det var på tiden och det är alltid kul att catch up lite med mina tjejer. Jag har haft fullt upp så vi har inte kunnat ses allihopa på ett tag. 

Nu har näst sista jobbveckan startat. Ser framemot att få lite lediga veckodagar för massa träning. 
Back to business

Efter en grym semester och ett rejält uppehåll från badminton så har jag nu börjat träna igen. Det har gått hyffsat i veckan men gick rent åt helvete idag. Som tur är gillar jag när det går dåligt träningen innan tävling. Det brukar alltid gå bra på tävlingen då.

Imorgon ska jag upp och jobba tidigt så lika bra att hoppa in i duschen och göra sig klar för sängen. Brukar alltid lägga mig sent men denna vecka har jag kommit i säng redan vid 22. 
Sommaren 2014

Jag har tänkt att jag ska börja blogga igen. Ordentligt varje dag. 

Jag ska inte återberätta allt men jag måste bara säga att jag haft världens bästa sommar. Jag svävar fortfarande på moln för att livet kan vara så jävla bra ibland. 
RSS 2.0