30 mars 2012

Idag började vi dagen med sovmorgon, sedan läste/pluggade vi och kollade matcherna via livescore som pågick i hallen. Senare tog vi oss till hallen och spelade vår dubbel match, jag och mixo. Vi spelade bra men räckte ändå inte.

Kväll har det varit tacos, bastu och nu en film!

Imorgon blir det kolla badminton, stan och sedan ta båten till Sverige! Ett riktigt bra avslut på denna mysiga resa med mina underbara vänner!


29 mars 2012

En hel dag i hallen, spelat var sådär men kul ändå! Ikväll har vi lagat pasta och köttfärssås, bada bastu och nu kikar vi Eva och Adam!

Imorgon blir det dubbelspel istället, hoppas det går bättre.

 


Helsinki

Nu är vi hemma hos Mixo i Helsingfors! Vi har varit och handlat så nu lagar vi pommes med kyckling. Sen blir det bastu!

Imorgon väntas en dag i hallen, spelar bara singel imorgon. En tuff match men bara att köra.


Finland

Nu drar vi till finland! Är hemma på söndag igen! Hoppas ni får ett par fina dagar för det ska jag ha! ♥


Mystisdag

Efter jobbet kom jenny hit, köpte med oss Kina mat och sen bara myst framför tvn. En riktigt bra tisdagskväll!

Denna vecka kommer bli en bra vecka! Jag är glad!


Fick dessa blåa hörlurar av jenny! Happy plugs! ♥


27 mars 2012

började dagen med att tänka på bilden jag la upp innan. ingen orsak att vara nere idag. var positiv hela träningen också och det gick bra! ska börja med att intala mig det varje träning!

har packat lite inför finland (åker imorgon) och sedan varit i centrum och växlat pengar, fixat mina solbrillor och nu ska jag laga mat innan det blir jobb i några timmar!

efter jobbet kommer min fina vän hit, jenny ♥


today. tuesday.


10 facts about you


Jag är Zlatan Ibrahimovic!

Som jag kämpat med denna bok, gillar verkligen inte den. Den är dåligt skriven (säkert meningen eftersom den är skriven som Zlatan själv skulle skrivit den) och det blir bara jobbigt. Sen har jag inte mycket för Zlatan ändå.

Men han lärde mig en sak, en sak jag behövde väldigt mycket idag. Han är grym och jag glad för att han lyckats så bra, verkligen. Han förtjänar det efter allt hans slit. Men man kan helt enkelt inte gilla alla!

Snart klar.... 415 av 422.


Våfflor

Eftersom det var våffeldagen igår så äter jag våfflor idag! Hihi. Nej men hade rester igår så var lika bra att få slut på det först.

Idag har jag tränat och om två timmar börjar jag jobba! Fick jobb idag och imorgon, 16 till 19, inte långa pass men några är alltid bättre än inget.




One day

Ligger och myser framför denna film! En perfekt kärleksfilm, älskar det!


söndagshäng

idag blev det en tidig morgon, vi skulle upp och jobba i hallen mellan 9-12. sedan tog vi oss hem till karolina och käkade tacos och sedan lite kik på finalerna nu på eftermiddagen. nu är jag hemma och myser framför film och tv!

igår började dagen med att jag färgade karolinas hår, blev skit snyggt! sedan drog vi vidare till hallen och var dommare till strax efter 17! sen blev det en sväng på tegel med mixo och sanna! närma och bra när vi skulle upp så tidigt plus att man fick sova en timme mindre inatt! hihi.

pusss

Ikea

En hel dag med mina fina tjejer! Vi började dagen med shopping i täby centrum, tog en glass i hallen i det fina vädret sen vidare mot barkarby och Ikea! Blev endast shopping på Ikea, nödvändiga saker till hemmet.

Kvällen har spenderats i hallen, varit domare för u17 SM! Samma gäller imorgon och på söndag!

Sanna är här också <3 Mys med paranormal activity 3 nu!


23 mars 2012

började dagen med en löptur, blev 5km... fint väder så det var skönt att springa! nu ska jag springa till centrum och inhandla mat till helgen!

ska sedan möta upp mixo och karolina i centrum för shopping! ha en underbar dag i det vackra vädret! ♥

turtle express

haha. såg på precis en reklam på tv, en katt sitter på sköldpaddans skal och bara hänger med när den går! haha va sjukt! hittade jätte många på youtube sen, gör de verkligen så?!



uppdate: jag hittade reklamen!


Udda pudda

En söt bild på Udda! Snodde med bilderna som Ulrika la upp på facebook, stod i en tidning om vår vackra men korkade hund! Hihi



22 mars 2012

ett halvår kvar tills jag är 21 då (jag räknar ej ner längre, LOVAR, tänkte bara på datumet när jag skrev det)!

efter mina misslyckade cupcake har jag tvättat, städat badrummet och nu lagar jag mat. man får ju fin besök i helgen så lika bra att vårstäda, händer ju inte alltför ofta att någon kommer på besök så lika bra att ha det fint när det gör det! hihi!


image description
middagen idag, IGEN, men gott!


cupcake

bakade idag IGEN, gjorde små cupcake denna gång! och hur blev dom? USCH FY OCH BLÄ! jag brukar på något konstigt vis oftast lyckas ganska bra när jag bakar (men kaos annars i köket så kanske inte konstigt). men idag blev dem inte klara i ungnen, cupcake toppning blev sur och de sjönk ihop...

onödigt men man lär sig väl alltid av sina misstag! haha!


21 mars 2012

lagom träning ikväll, var en aning trött så jag hade inte orkat med alltför jobbig träning. men imorgon körs det på igen, klockan står på 7 och sedan träning vid 8 (om det inte bli jobb som står på första prio)!

nu ska jag försöka läsa lite ur zlatan boken. snart klar faktiskt men det går segt. har hunnit läst ut 3096 dagar nu! läsvärd!

godnatt

工 レo√乇 ㄚ◯∪


Näsby Park

Jobbat idag, på posten i näsby park. Det var inte mycket att göra men ville jobba fulltid eftersom det verkar bli enda passet denna vecka! När man vill och kan jobba så finns det inget behov! Bara att hoppas att det ändras snart.

Har ju varit underbart väder! Varit underbart att få vara ute hela dagen och nu när jag kom hem har jag tvättat mitt enda fönster (inte hänt en gång sedan jag flyttade hit, så ni kan tänka er hur det såg ut) och nu lagat lax med couscous! Mumma!

Nu: träning!


distance









man måste ju älska weheartit.com


megan fox




elitserie semifinal

täby förlorade första semifinalen mot fyris! vi var nära men inte tillräckligt, bara att ladda om till nästa tisdag då det är revange!

har gjort mig klar för sängen nu, ska upp och jobba imorgon så lika bra att få bra med sömn!


20 mars 2012

idag började dagen med träning - gick sådär, mina ben är slut men jag kämpar på! måste vara positiv på banan (som inte är min starkaste sida)!

sedan åket jag hem och läste ur 3096 dagar, snart klar. sedan var det dags att ta tag i dagen, har bakat muffins, dammat ur skåpen, handlat och nu sitter jag och kollar på glee!

ikväll är semifinal i elitserien, täby mot fyrisfjädern! dags att visa att vi är bäst!




saknade lillasyster


pappa-skämt

hahaha.


3096 dagar

Av natascha kampusch!

En jätte bra bok jag köpte i helgen, glömde nämligen min bok hemma. Den handlar om en tjej från Österrike, när hon är 10 år blir hon kidnappad och inspärrad i 8 år framöver.

Ni har säkert hört om fallet i tidningarna för något år sedan. Men här berättar hon hela sin historia! Obehaglig men bra!


19 mars 2012

idag vaknade jag halv ett, jätte skönt verkligen. men gillar egentligen inte att sova bort hela dagen. men har fått lite gjort ändå - varit ute och sprungit, städat, handlat och nu ska jag laga lunch/middag!

nu vill jag även jobba, hoppas det blir något jobb i veckan i alla fall! man tröttnar lätt på att bara vara hemma på dagarna!


Home sweet home

Är hemma efter en helg i Malmö! Gick inge vidare i spelet, tuff lottning och halvdåligt spel... Men har varit en bra helg för det. Avslutades på bästa vis med tacokväll hos karolina, samt mixo.

Nu ska jag lägga mig och sova, ladda för en ny vecka som inte är speciellt planerad! Den som lever får se! Puss


Malmö!

Är i Malmö nu, resan gick snabbt och bra. Vi ligger nu nerbäddade i sängen och ska strax sova! Dags att tagga till för imorgon! Kross och revande imorgon är det enda som finns! Hihi!

Ha en bra helg!


SHM - greyhound


16 mars 2012

har vart i centrum och lunchat med mixo och frida! nu ska jag packa väskan för malmö, åker ner till malmö ikväll och spelar u22 sm!


hägernäs


var och delade ut post idag i hägernäs! var jätte fint där vid vattnet och nybyggda hus!


15 mars 2012

jag är helt slut idag. tar därför sovmorgon imorgon så godnatt ni fina.




på jobbet idag


att tänka på!



home is where the heart is.

jag saknar att sitta framför datorn en hel dag och bara läsa om kärlek. det vackraste jag vet. allt dras ju tillbaka till kärlek hur det än är, som en cirkel, det kommer alltid tillbaka till kärlek.

istället för att sova ikväll (en liten stund till) så spenderar jag den på det bästa viset.



If you want to be TOGETHER, you have TO-GET-HER.


djungelns drottningar

vem kollar på djungelns drottningar ikväll då? premiär avsnittet!

jag kollar... ganska kul! man känner ju igen en del b-kändisar, bloggare osv. sen är ju även min granne lina med! hon är skön men inte alltför rolig till granne (förlåt)! haha!


14 mars 2012

fullt upp, men det visste ni väl redan. mina ben eller kropp är helt slut. jag ska duscha, packa inför imorgon och sedan lägga mig och sova direkt.

imorgon väntas samma dag som idag, träning - jobb - träning. ♥


vårtider - cykeltider


ian somerhalder


visa ord!


that moment


http://populagram.appspot.com/user/alfredoflores


U22 exhibition games

tävlingen är slut och det har varit riktiga bra matcher! tillbaka till verkligheten igen då!

imorgon väntas träning - jobb - träning! kom på nu att jag glömt att vara på affären och handlat mat, har egentligen ingen rast imorgon på jobbet men får se till att lösa det. mat behöver man ju.


fick även med mig blommor hem! tack line! (höhö)


btw, följd mig på instagram - klaaacken!


13 mars 2012

Dagen har varit toppen än så länge! Jag och Jenny käkade Thai/sushi buffé, nu är man proppmätt. Sen fixade vi saker inför Jennys resa och jag köpte en ny foundation.

Nu är jag hemma och kollar ett avsnitt av pretty little liars. Sedan ska jag till hallen och kolla på duktiga Karolina som spelar semifinal idag!

Puss


12 mars 2012

haft en skön och lugn dag! den började med en timmes lugn träning, för att ladda upp för kvällen spel. sedan vilade jag hela förmiddagen, tvättade även två maskiner och sedan har jag befunnit mig i hallen! spelet var godkänt men inte mycket mera!

nu ska jag packa om väskan. imorgon väntas två timmars träning sedan tar jag mig mot staden för att möta upp min saknade vän, jenny! ♥


en bild från idag. varit underbart bra väder idag.


e--a.blogspot.com

I natt drömde jag om dig. Du gick längs stranden med högklackade skor. I sanden hittade du en snäcka och började söka efter fler, lade alla i en hög som snabbt växte till en mur mellan dig och mig. Det var DU som byggde muren mellan dig och mig, medvetet och samtidigt helt ofrivilligt; du var mitt i en dröm och styrde inte dina handlingar (så håller jag på; försvarar dig i mitt eget huvud för att rättfärdiga ditt beteende, egentligen förstår jag ingenting).


11 mars 2012

nu är jag tillbaka efter en fantistisk helg hemma! bara njutit och umgås med mina nära och kära! ♥

fick med mig pappas gamla iphone också, så jag testar lite. får se vilken jag tycker mest om, min eller denna. nu är det dags att sova. imorgon väntas det träning på morgon och sedan på kvällen är det u22 exhibition games i hallen, börjar min match mot matilda!

puss och godnatt


En lugn morgon efter en lång skönhetssömn....

imag0342_1331372 (MMS)

En lugn morgon efter en lång skönhetssömn. Nu ska jag åka till hallen och kika badminton! Ha en bra dag!


hemma i borlänge - fikat hos ulrikas föräl...

imag0330_1331324 (MMS)

hemma i borlänge - fikat hos ulrikas föräldrar, varit hos kiropraktorn, handlat (jag och elsa lekte med bilen på ica), tacomys och nu en mops i knäet framför ice age <3 självklart massa tid med världens finaste familj!


Stockholm C - Borlänge C

medan jag är på väg till borlänge så får ni lite inspiration till sommaren! jag längtar så!







chuck and blair. blair and chuck.



B: What took you so long?
C: If you thought that was long, you have no idea what you're in for.

B: Only a masochist could ever love such a narcissist

C: We could never be boring.
B: You say that, but I know you. You're Chuck Bass.
C: I'm not Chuck Bass without you.





8 mars 2012

en stressig dag men en bra dag! sjukt jobbig träning imorse (behövligt) men kul, sen jobbigt som gick bra men var mycket att göra och sedan träningen ikväll som bara var bra!

nu sitter jag här med hårtoning i håret, de mesta har åkt bort så måste fylla på lite. sen är det dags att packa, åker till borlänge imorgon IGEN! passar på i helgen med eftersom jag är upptagen ändå fram till påsk sen! ♥



miss u!


make kony famous!

vill så gärna ha ett armband från KONY 2012! måste införskaffa mig ett! (hoppas alla kollade på videon, den är lång, men värd det)


nu ska jag sova. imorgon väntas först träning, sedan jobb mellan 11-17 och sedan träning igen! hoppas ni får en fin dag! nu behöver jag sömn! ♥


nu är det vår!

en bra dag har det varit fast det har varit stressigt! gjorde en god gärning åt en äldre tant, träffade en trevlig människa och ja positiva saker!

sen är det fint väder på alltihopa! nu sticker jag vidare till träningen! pusss ♥


hittade lite blommar idag när jag delade ut post! verkligen ett vårtecken!


KONY2012

jag vill också sprida denna! kolla!


inspiration

lite fint sådant till sommaren. ge mig sommar nu.





första två bilderna från weheartit.com, tredje från kenzas.se och sista från stylebytyra.se!

ska verkligen införskaffa mig en ryggsäck och en lång blus!


den sista dokusåpan

har precis kollat på premiären av den sista dokusåpan! vet inte riktigt vad man ska säga, jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jag kommer säkert fortsätta kolla på det!

har haft konstant ont i huvudet de senaste dagarna. extremt jobbigt då jag inte vet varför. hoppas det försvinner snart. har lovat mig själv att ta min 40 minuters lunch imorgon i lugn och ro!

jobbet är mellan 06.20-15.00 så det är dags att sova! ♥




6 mars 2012

åkte skridskor imorse, riktigt kul! men man är inte lika haj på det som när man åkte flera gånger i veckan! det slutade med att vi inte hann med att träna så istället gick jag hem och gjorde mig i ordning för jobbet!

nu är jag hemma efter en lugn dag på jobbet. har också börjat tvätta, har verkligen inte tvättat på länge så var välbehövligt! har inte lika mycket tid över som förut!

ska fortsätta tvätta och laga lite mat nu ♣


tittade bland gamla bilder igår! hittade denna fina på oss syster!


godnatt



vi hörs efter 17 imorgon! ha det så fint så länge! puss!


adressändring

har äntligen gjort adressändring till täby! på tiden... efter 4,5 år här nere! var lika bra när jag blir kvar här nere över sommaren också!

men tänk vad tiden gått fort! snart har jag bott här nere en fjärdedel av mitt liv!


precis där omkring skulle jag flytta ner till stockholm.
amanda elin och så jag


5 mars 2012

jag och mamma hade mysmorgon! vi sov ut, gick på prommis med zigge, käkade lunch och sen skjutsade hon ner mig till tåget! nu är jag tillbaka i stockholm och verkligheten. i veckan väntas det träningar, jobb och sådana vanligheter.

imorgon ska jag förvånasvärt åka skridskor! RIG har en annorlunad träning så vi äldre hakade också på! kan bli kul! sedan kör vi en timme badminton på det och sedan väntas det jobb hela eftermiddagen!


Jag och mamma på prommenad imorse! Mysigt!...

imag0323_1330953 (MMS)

Jag och mamma på prommenad imorse! Mysigt! Nu är jag pa väg till Stockholm igen....


after dentist!

ulrika visade mig, whats in my mouth i torsdag och jag höll på att dö. hahaha.




även denna är ju också väldigt kul!


4 mars 2012

efter många om och men bestämde jag mig för att åka upp till mamma. hade en myskväll här med sanna, pelle, håkan och såklart mamma.

åkte ner till pappa och ulrika tidigit idag för att göra något vettigt av dagen. lekte med elsa, pratat, varit och träna med pappa och sanna, kollat på pelles innebandymatch, träffat frieberg och sedan åkte jag upp till mamma igen!

älskar min fina familj! så himla fina allihopa! vill vara med er jämt! ♥


3 mars 2012

idag har jag inte bestämt mig vad jag ska göra! vi får se med tiden helt enkelt!

jag idag:


Mopsmys! Jag jobbade igår eftermiddag/kvä...

imag0317_1330769 (MMS)

Mopsmys! Jag jobbade igår eftermiddag/kväll! Nu ligger jag i soffan med Irma och Udda! Mysigt!


1 mars 2012

juste, välkommen mars! nu är våren också här!

ligger just nu i soffan och myser med två mopsar, super mysigt. vi har varit och handlat, spelat spel med elsa, pratat och bara haft familjetid!



borlänge, jag har saknat dig!

skrev precis ihop ett inlägg men datorn stängde av sig. bara att börja om!

jag sticker iväg till tåget nu och åker till ett saknat borlänge. var ett tag sedan. hoppas ni får en fin dag! puss!

mina ben är helt slut också. gårdagens löpning plus dagens fys på träningen gör att ben inte är alltför fräscha. vi får se hur jag gör med träningen ikväll, tänkte nämligen åka till borlänges hall och köra med dem! ♥


RSS 2.0