Projektrapport

Igår jobbade jag en sväng på Linas, gick bra och allt flöt verkligen på. Var hemma vid 21 så det var skönt. 

Idag mötte jag upp Ellen i stan för att jobba med våran Projektrapport. Ska in ett första utkast imorgon bitti. Sen gick vi vidare och kollade i några butiker, har köpförbud men kolla kan man alltid. 

Kvällen avslutades med ett badmintonpass och sen lite gym på det. 

❤️ 
17 mai och Borlänge

Var i Norge och firade 17 maj med Berfin och Vivvi förra helgen. Det måste ha varit bland de roligaste på länge. Sedan har veckan gått åt pluggande och träning. Nu har jag spenderat en helg i Borlänge, firat mamma och Sanna som fyllt år. Sen var det inflyttningsfest hos Amanda och Jessica igår, en bra kväll eftersom vi mötte upp syster på Liljan också. 
 
Imorgon bitti åker jag tillbaka mot Stockholm, en vecka med plugg och träningar som vanligt.
 

 

trött.tjej.se

Och ännu en helg i Borlänge har passerat. I helgen har jag varit riktigt trött, vet inte vad det beror på. Kanske är det allergi eller helt enkelt för att mitt liv har gått i ett den senaste tiden. 
 
Jag åkte hem redan i torsdag med Hålan så då passade jag på att träna badminton med Borlänge. Fredagen bestod av en löprunda, kupolen, mys uppe hos mamma och Håkan innan jag däckade i soffan. Lördagen åkte jag en till sväng till kupolen och IKEA, sen åkte vi till farfar för att fira honom och sen vidare på 25-års fest för kusinen. Söndagen var jag inprincip död även fast lördagskvällen blev tidig, gjorde inte så jättemycket. Ett besök hos Sanna, Pelle och Ossian "bara". 
 
Denna vecka är det två dagar skola, lite träningar, firande för Rebecca som tagit studenten och sen avslutar vi den i Norge och firar 17 maj! ♥

Hockey-VM

Snart börjar matchen mellan Sverige och Kanada... spännande! 
 
Tentan jag hade kändes ok, första delen bestod mest av fakta frågor (där jag känner att jag inte hade riktigt koll) medans andra delen hanlade om att göra ett bokslut, kassaflödeanalys och räkna nyckeltal. Vi hoppas att jag klarar första delen fast den kändes sådär.
 
Valborg firade i Uppsala med några klasskompisar, vi hade en rolig kväll men var väldigt mycket folk överallt och vi var lite sena ute så lång kö överallt. Men det var en bra kväll som slutade väldigt sent! 
 
Fredagen åkte jag till Borlänge, vi hälsade på farfar som jag inte sett på någon månad. Sen på kvällen gick vi på Olearys, käkade, bowlade och kollade VM. 
 
Lördagen gick jag upp tidigt för att åka och hjälpa Linda att förbereda för dopet, sen hem en stund och göra sig klar innan det var dags för dop. Jag är fadder till lille Axel så jag läste en dikt för honom bland annat. 
 
Söndagen bestod av häng med familjen, en riktigt mysig och välbehövlig dag! Ett perfekt avslut på en väldigt bra helg ♥
 

Valborg Bilder från dopet RSS 2.0