Tiden

Jag har nästan bara pluggat, tränat och jobbat sen jag sist skrev. Det är ganska mycket just nu så har inte rikigt tid.  

Juste, spelade DM i helgen och det gick hyffsat. Jag kom 3:à i singel så det får jag vara nöjd med ☺️ 

Nu laddar jag först sista jobbdagen denna vecka. Ikväll åker jag mot Borlänge, ska bli jätteskönt att komma hem. 


Matematik 1

Jag har noll inspiration att plugga matte för tillfället. Jag vill bara hoppa av, men ska försöka kämpa vidare. Det tar bara upp så stor del av min tid.
 
Hur som så vann elitseriematchen mot Kista i måndags, med 4-3, riktigt bra gjort av oss.
 
Tisdagen började med ett 90 minuters fyspass, sen åkte jag hem och tvättade och tog det lugnt. Kvällen avslutades med gym och löpning innan Sverigematchen. En riktigt bra träningsdag. Det finns ingen bättre känsla än efter ett riktigt grispass.  
 
Idag har jag pluggat, insåg att jag har en ny seminaredel som ska vara inne om två veckor (ja två veckor är lite tid på det). Kvällen avslutade jag med ett badmintonpass, ett bra pass som innehöll mycket singel. 
 
Imorgon ska jag upp och jobba, 6.30 börjar jag! Hoppas ni får en bra morgondag! 💕 
 
 middag på Vapiano med Clara innan matchen.
 
ett av mina seminareproblem

Norge och lite sånt

Jag hade omtenta i onsdag och jag klarade dom den här gången, känns så himla skönt. Men det är aldrig lugn och ro, nya grejer hela tiden. Jag hade en stor inlämning till idag och nu ska jag plugga inför nästa tenta. 

I torsdags åkte vi i alla fall till Norge, Sandefjord för att spela en badmintontävling. Det gick faktiskt hyffsat, kvartsfinal i mixed med Christian. 

Nu sitter jag på jobbet och käkar. Ikväll har vi elitseriematch mot Kista, tufft match. 

❤️

Be the reason someone smiles today

Godmorgon! 
 
Känner mig på bra humör idag, jag tror det handlar om jag kom ganska långt på min inlämningsuppgift igår, tack vare pappa. Hur skulle jag klara mig utan han? ❤️
 
Annars sitter jag på jobbet nu, ganska mycket post och dåligt väder men det gör inget en dag som denna. Ikväll ska jag bara plugga. 
 
Ha en bra dag! ☀️
 
 
Lite bilder från Borlänges U19+elit 

Stress

Jag känner mig konstant stressad. Jag vaknar stressad, är stressad under hela dagen och lägger mig stressad. Jag har till och med börjat lossna mycket hår, och tror det hänger ihop med stressen. Det är bara onödigt att stressa men ändå gör man det.
 
I onsdags var jag i skolan och skrev tentor och hade redovisning av ett seminareproblem. Det gick tyvärr inget vidare med tentorna men redovisningen gick bra, skönt eftersom jag tycker det är jobbigt att prata inför grupp. Jag ska tillbaka nu på onsdag för omtenta, det är bara små tentor för att visa att man hänger med i kursen när man pluggar på distans.
 
Torsdag och fredag har bestått av jobb, skönt med två jobbdagar och få in lite pengar. Det har varit ganska dåligt med det de senaste veckorna.
 
Igår kväll kom också bästis hit för en mysfredag - vi gjorde hemgjord pizza, kollade idol och pratade skit.
 
Idag, lördag, ska jag bara plugga (eller ok jag ska tvätta under tiden). Jag har elitseriematch imorgon eftermiddag så det blir en lugn och bra plugghelg.
 
Hoppas ni får en bra helg ♥
 
 
 
 

Tillbaka

Jag åkte hem till Borlänge på torsdagen förra veckan, Håkan var nere och jobbade så jag åkte med honom hem. Hela helgen har jag umgåtts med släkten, jag har hunnit träffa nästan alla. Ofta när man kommer hem hinner man inte men i helgen hann jag med att träffa de flesta. Sen har jag varit mycket hos Sanna och Pelle, för att mysa med sötaste killen Ossian. ♥
 
I lördag var det överraskningsfest för kusin Marcus som fyllde 25. En rolig kväll som slutade lite sådär.
 
Söndagen var jag bakis hela dagen men lyckades ta mig till Pelle innebandy match och kolla en sväng, och sen en kort sväng på IKEA innan jag skulle ta mig till tåget och Stockholm.
 
Denna vecka har jag mycket i skolan så igår och idag har jag i princip bara pluggat. Clara var förbi en sväng igår innan kvällsträningen annars har jag inte gjort mycket förutom plugg. Imorgon ska jag till skolan och skriva tenta, tenta på allt vi har gjort än så länge. Jag är jätte nervös för känns inte riktigt som jag har koll på allt.
 
Kort och gott så! Puss!
 
 
1. Sötaste Ossian i sin björnoverall   2.Farfars nya katt som vi hälsade på i lördags
3. Var och hälsade på farmors grav ♥
1. Sötaste Ossian i Leksandsbodyn   2.Jag innan festen i lördags
3. Jag och fina Ossian
 
  
 

RSS 2.0