Utan titel

5dce6b22ee92e10804e4138fcd114c41.png

Kolla varifrån!


jag och söt Mikaela i horndal! :)

0-11317eae4560bffa28b5fb9bbe3f4077.png

Kolla varifrån!

jag och söt Mikaela i horndal! :)


30

"igår" så kom mikaela och vi satt vid tvn och gjorde inte mycket mera förutom när vi fick idén att gå till ica och köpa ostågar. jag som skulle börjar vara nyttiga. men som jag vet kommer det aldrig att funka. så nu ger jag upp. haha.

linda kom hem vid sextiden och efter en stund kom sanna och hämtade mig inför träningen som började vid sju. tränigen var sådär, mycket oseriös och gav inte så mycket. tråkigt. jag och sanna åkte hem och käkade och myste med nya vovven. nu har jag duschat och ska väl snart lägga mig. måste packa också, men jag orkar inte och vet inte vad jag ska ha för kläder med mig. blir det regn eller sol är frågan? jag tror på regn. jag och mikaela bestämde i alla fall idag av vi skulle skippa att ta med oss bikini för när man inte tar med det blir oftast bra väder. undra om det stämmer.

jag åker imorgon och är förmodligen hemma på söndag. då kommer bilder och historia. puss


jag och sötnos! (två år sedan, datumet stämmer ej på bilden)

29

ja "vaknade" för ett tag sedan. mikaela hörde precis av sig, och hon kommer förbi idag också. ska väl tillbringa min dag här tills linda kommer vi sex tiden. efter det ska jag och träna lite badminton. puss

kattvakt

mikaela kom hit förut och hon hann inte mera än hit fören pappa hämtade oss och vi följde med och kollade på nya vovven, irma. när vi väl är tillbaka fixar vi åt katterna och sätter oss sedan för att se en film som gick på tv. hon åkte nyss hem. vet ni vad jag hatar, lycka slut som bara händer på filmen. den töntiga flickan som får den populäraste killen, alltid lyckligt. i verkligheten finns inga lyckliga slut, tänk om livet vore som en film. ska snart mata bebisarna och sedan gå och lägga mig tre-fyra timmar innan dom ska matas igen. egentligen är jag inte alls trött ännu men måste.


 


28

förlåt för dålig uppdatering. men igår så spenderades dagen uppe hos mamma, med hon och sanna. mycket mysigt! vi kollade bla på harpers island, sista avsnittet. lite konstigt men tack och lov för att dom bästa överlevde "som vanligt". på kvällen åkte vi och tränade badminton, världens jobbigaste pass för en otränad amanda som varit sjuk i en månad nu. jag var helt död på slutet och det kändes as good!

nu sitter jag hos linda, min moster. ska vara kattvakt här tills imorgon kväll. det är en del att göra, men jag tror jag klarar det bra. ska snart ge kattbebisarna välling. sanna och elsa var här för en stund sen och vi gick ner till resturangen och käkade pizza. det jag vill säga med det är att det var en "gubbe" där som flörtade med sanna hela tiden. det började med att han gav henne en komplimang för hennes kläder, att dom var jätte snygga. sen började han fråga om elsa var hennes barn och så hämtade han nytt vatten till henne osv. ja, det var ju helt ok att han betedde sig så. men sanna kände sig redan obekväm i alla fall eftersom han var minst dubbelt så gammal. tillslut får vi våra pizzor och när sannas pizza kommer är det gjorde ett hjärta på pizzan med degen. då blev det faktiskt obehagligt, vi ville ju bara sitta lugnt och äta pizza och njuta. jag kunde äta men sanna tappade matlusten och åt inprincip bara någon tugga. jag menar, sånt där är ju inte ok. det är inte charmigt på något sätt utan bara jävligt obekvämt. så borde dom inte få bete sig om du jobbar på en resturang tycker jag.

ska gå och hänga tvätten och sånt nu. snart kommer mikaela också! kul. och vet ni? jag och mikaela åker tills deras landställe under helgen, ska också bli kul. bara så ni vet!

le love

It always fascinated me how people go from loving you madly to nothing at all, nothing. It hurts so much.


When I feel someone is going to leave me, I have a tendency to break up first before I get to hear the whole thing. Here it is. One more, one less. Another wasted love story.


I really love this one.


When I think that its over, that I'll never see him again like this... well yes, I'll bump into him, we'll meet our new boyfriend and girlfriend, act as if we had never been together, then we'll slowly think of each other less and less until we forget each other completely. Almost.


Always the same for me. Break up, break down. Drunk up, fool around. Meet one guy, then another, fuck around. Forget the one and only. Then after a few months of total emptiness start again to look for true love, desperately look everywhere and after two years of loneliness meet a new love and swear it is the one, until that one is gone as well.


There's a moment in life where you can't recover any more from another break-up. And even if this person bugs you sixty percent of the time, well you still can't live without him. And even if he wakes you up every day by sneezing right in your face, well you love his sneezes more than anyone else's kisses

."

jaha jag hatar rubriker

idag har jag varit hos linda, det var en hel del att komma ihåg men med mitt minne kommer det att lösa sig. sen gick jag och lovika ut och gick, vi gick rundan runt älven. sen när jag kommer hem och ska duscha så märker jag att mitt navelsmycke är borta, japp det jag köpte i mallorca. jag känner mig själv för bra, jag sa ju att jag skulle "ha sönder" det inom en vecka, men istället tappar jag det första dagen jag använder det, ja första dagen t.o.m! jag är väldigt irriterad just nu eftersom jag hatar att jag alltid är så klantig. men finns inget att göra och jag överlever väl. jag funderar faktiskt på att ta ut det, det kanske är ett tecken på att jag börjar bli lite för gammal för att ha piercing i navel, eller vad tror ni? nu ska jag deppa ännu mera och sen blir på bra humör!

26

vaknade upp för en stund sedan, jag har hunnit med frukost och kladdkaka. mums! nu väntar jag på att linda ska höra av sig så att jag kom komma till henne för att lära mig hur jag ska göra med katterna, jag ska vara kattvakt åt hennes katter på tisdag till onsdag. och hon har precis fått kattungar som man måste hjälpa att mata så det ska jag lära mig! jag har inte planerat mycket mera för idag, tänkte gå ut och springa men träningsvärken i benen säger faktiskt stopp. jag får köra på måndag istället!

25

kom hem till pappa halv sex imorse, ingen var vaken och jag vet att elsa vaknar ganska lätt om man går upp så därför betämde jag mig för att stanna ner, eftersom jag inte sovit något alls så somnade jag i soffan. halv sju kommer väl pappa ner med elsa och vi myser och pratar lite. sen går jag upp till sängen, vid tolv tiden så går jag ut och springer. sen har vi haft gäster hela kvällen.

tänkte visa lite bilder från det jag köpte på mallorca. jag var nästan tvungen att köpa ett navelsmycke för alla mina går bara sönder hela tiden, klantig. detta håller väl en vecka eller så! sen byxdressen, den älskar jag. har velat ha en sån ett bra tag så då fick det bli en sådan också.
(och toppen som var gul som jag skrev på bilderna innan + saker som jag köpte till familjen här hemma)




mallorca 09 bilder


mamma och håkan, andra dagen tror jag. påväg till alcudia


håkan o mami på resturangen!


jag. vid stranden


håkan o mami!


jag och mami åkte på marknad en dag oxå! (mami & jag)


jag och mami på väg till stranden


mami och jag! (ny topp som jag köpte där)


jag


mami på flygplatsen,


jag på flygplatsen, på väg hemåt! last pic.
'

sverige!

vi kom precis till sverige, sitter just nu i bilen påväg mot borlänge. såklart var flyget föresent ungefär en timme, men det gjorde inte så mycket eftersom vi ändå kommer mitt i natten. känns som all färg är borta redan, det är så tråkigt. flygresan gick i alla fall fort och allting flöt på bra efter det också så nu är vi snart hemma. vi har haft en jätte bra vecka, massa mys och bara ta det lugnt! och sol förstås, värme är bäst. dags att jag packar resväskan igen när jag kommer hem och flyttar dit, haha.

skulle vara skönt med en kaffe paus snart, det kan behövas så jag håller mig vaken hela vägen hem. ska hem till pappa och famlijen, hoppas dom är vakna. har saknat dom och sanna! det kommer förmodligen bilder imorgon, men jag har inte tagit så många för ovanlighetens skull. fråga mig inte varför för det finns inget svar. ciao
!

mallorca dag7

nu sitter vi och vantar pa bussen som ska ta oss till flyget. ska anda blir skont att komma hem, tillbaka till det normala. vi ar hemma i sverige klockan halv tva inatt, sen ska vi ta oss med bilen hem sa vi ar nog inte i borlange forens mot morgonen. idag har vi bara legat vid poolen, jag ar jatte rod just nu eftersom jag korde olja hela dagen idag. och jag har ocksa borjat flagna pa axeln, det lar vi bli mera inom kort. synd att fargen ar borta nar man kommer hem, haha. vi hors mera nar jag kommer hem! puss


mallorca dag6

igar sa var det europa rekord har, det var 44 grader! riktigt skont. idag ar det precis lika varmt. men imorgon aker vi hem, trakigt men sa ar det. vi har haft perfekt vader har i alla fall! igar var vi vid havet men det foredrar jag inte, ligger heldre har framfor poolen. mycket battre!

jag orkar inte aka hem och ta uti med allt, kanns som saker borde losas. skont har for da behover jag inte tanka pa det. men maste alltid forr eller senare. nu ska jag ner till poolen, sen ska vi fa massage! great. love


mallis dag 4

finns inget att skriva egentligen. vi solar, badar och ater det ar det vi gor! idag var vi in till alcudia for dom hade marknad, hittade lite grejer. mamma ar riktigt bra pa att bruta faktiskt! vi har inte varit till havet annu, det ligger ungefar 900m harifran sa har inte blivit av, men imorgon ska vi nog ner. poolen har vid hotellet duger jatte bra! snart ar jag hemma igen, maste pressa sista dagarna nu eftersom det verkar vara sa pass daligt vader hemma, tio grader mot trettiofem ungefar. nu ska jag ner till poolen igen. ciao!

mallorca dag 3

vi har det underbart! första dagen var väl vädret sådär, men det blev bättre. och igår var det underbart varmt! jag är jätte röd men blir väl brun så småningom. vi har varit inne i alcudia också, där var det rätt stort. vi bor lite ute på landet, men det är ingen fara. maten här är också underbar, jag säger bara efterrätten. hur god som helst, hundra bakelser/tårtor, glass och sånt. mums! jag kommer nog gå upp massa efter denna vecka, men det är det värt. nu ska jag gå och sola igen, vi hörs sen. ha det bra där hemma! love

arlanda

nu är vi vid arlanda, vi har precis ätit. snart åker vi, jag börjar bli nervös att  vi ska krascha eller något. snart ska vi kika i tax free sen blir det att gå på planet. när vi åkte ner så blev det krångel att hitta parkeringsplatsen för den låg en bit ifrån arlanda, men det löste sig tillslut.  ha det bra där hemma ifall det inte blir något mera blogg, det kanske inte finns tid eller funkar. ses!! xoxo

17

"idag" åker jag till mallorca, mycket good. ska försöka hålla uppdatering ibland!  puss


irma

idag har vi åkt till stockholm. dagen började på ikea, där det handlades små grejer. sen drog vi vidare till maria som skulle ha mops träff och vi skulle få träffa våran nya bebis! irma heter hon. blev en lång dag, men på hem vägen körde jag ungefär 1,5 timme. kul!





våran nya sötis, irma!

24524a2c609cf51ecaaa7477b1f19a9b.png

Kolla varifrån!

våran nya sötis, irma!


harry potter. jag och sanna kollar

0-41d00454313ff736bb9f6469fa4159b8.png

Kolla varifrån!

harry potter. jag och sanna kollar på harry potter. måste kolla alla igen innan vi kan kolla på den nya filmen! (:


mallorca

japp, på fredag drar vi till mallis! så jävla skönt.


12

dåligt humör är jag på av olika anledningar, eller mera en klump i magen. men orkar inte skriva idag faktiskt men tänkte bara att jag skulle säga grattis till patrik som fyller 20år idag! ♥ grattis.

miss you



jag saknar denna tjej. min lilla syster, var en vecka sedan jag träffade henne och börjar sakna henne en hel del nu! åh, jag vill bara krama om henne. visst är hon söt?

sun

idag är det sol, det var igår med. alla älskar stockholm eller? solen är i alla fall här och det är så skönt! äntligen. hoppas den förflyttar sig till borlänge imorgon också. om en stund ska jag till lunkan, hon ska ha "släktfirande" idag. men vi ska dit! vid sjutiden ska man anlända. hoppas denna dag blir bättre än gårdagen. men gårdagen var också bra, men den hade ju sina nackdelar. men det är historia som sagt. måste göra mig iordning nu, hörs imorgon. puss

11

idag fyller våran älskade amanda lundqvist år! grattis vännen!! 18 år!


åh

jag kan inte, det funkar inte. jag och datorer har inte fått den dära speciella kontakten till varandra som man behöver för detta. och alla jag frågat så kan ingen. men jag vet att en som kan, men den personen är fittig och vägrar hjälpa. tack så hemskt mycket. jag som verkligen behöver det dära programet, det är snart panik. fan fan

/en ledsen klack

harper's island

snart börjar harper, det är jätte läskigt. men jag tvingar mig själv att kolla på det i alla fall. jag och mami har ju börjar följa det så kan inte sluta nu bara för att jag är själv. måste nog skaffa mig en boyfriend snart så jag sitter sitta själv, haha. sen blir det sängen, hela morgondagen kommer gå till amandas födelsedagsfest, fixa iordning allting osv. ska dit direkt när jag vaknat.

föresten så köpte jag en ny kläning idag, den var jätte fin, speciellt urrigningen. den kanske det blir imorgon eller på lördag. nu har det börjat, hörs imorgon. xo

kalas

imorgon är det "kalas" för min vän, amanda "lunkan" lundqvist. hon fyller 18 år på lördag. det ska bli riktigt kul! hon är här nu, vi har suttit och fixat lite saker till imorgon. man ska bland annat få ett tema som man ska göra under kvällen, ex. äta från grannens tallrik, hålla ett tal om sig själv istället för om födelsedagsbarnet osv. det kommer bli mycket roligt tror jag! sen blir det party på lördag också. skulle egentligen ha åkt hem på lördag men nu är planerarna ändrade och det blir på söndag jag åker hem. det är också ett födelsedagsbarn på söndag, men honom får vi gratta sen.

om en timme ska vi träffa de andra flickorna för shopping. sen träning direkt så vi hörs ikväll!

9

godmorgon. just nu sitter jag och kollar på tv, på barnkanalen. fråga mig inte varför men det var inget bättre. man blir så glad när det är så bra väder ute! men jag ska inte klaga för det är inte som det är i borlänge.

ska säga lite kort om gårdagen, den var jätte mysig. mycket roligt att träffa alla vännerna igen. blev mycket skratt, jag har saknat det.

idag så ska jag träffa amana om en stund, vi ska göra iordning lite saker inför hennes artonårs fest på fredag. sen ska vi möta upp mixo och frida i centrum för lite shopping. sen blir det träning, badminton. för länge sedan nu.

8

nu är jag nere i stockholm. kom hit till stockholm runt två men var inte hemma fören halv fyra. men men. idag har jag umgåtts med brudarna, vi har varit på middag hemma hos mixo. mysigt! jag är apa trött nu faktiskt och har suttit med bilderna från bröllopet, men datorn vill inte och jag orkar inte längre. så godnatt kära vänner

mmm.. behöver jag säga något, nej.

4e92da0c4959c00c9a07583b62c71630.png

Kolla varifrån!

mmm.. behöver jag säga något, nej.


bröllop del2

vi väntar på brudparet vid festlokalen.


kristofer och tobbe i väntan.


jag och syster, sanna.


sen kom dom!


jag och farfar


sanna ulrika jag


lena och ola. värdpar!


sanna och kristofer. jätte fina!


brudgum och brud! hur fina som helst.


släkten. pappas sida, kusiner.


maria och ulrika.




döttrar och pappa. (sanna pappa jag)


nu är brudparet på väg in. bilder inomhus kommer sen!

so you think you can dance

även om domarna inte tyckte dom var tillräckligt bra så tyckte i alla fall jag att dom var grymma, paris & tony. vad tycker ni? so you think you can dance.


MJ "king of pop"


idag har det varit/är om MJ på tv4, "tv4 minns michael jackson". jag sitter och kollar nu, det är verkligen sjukt att så många är där för att minnas (eller vad dom gör) honom. tänk om man fick en sådan begravning eller minnesstund.

men jag säger som kenza sa för det är exakt så,
"jag kan inte säga att jag har vuxit upp med hans låtar, för det har jag inte. jag kan inte heller säga att han var en av mina favoritartister, för det var han inte. men fan, vilken stjärna. vilka låtar. vilka moves. vilken legend. vila i frid michael jackson."

7

idag har jag tillbringat dagen på sportfältet. kusinerna har spelat idag igen. kul att det blev en helt annan bild än vad jag skicka in på mitt mms inlägg men skit samma.

jag har hunnit med att träffa rebecca idag också, barndomskompisen. vi kollade fotboll och sedan käkade vi lunch på kupolen. vi ska försöka ses nästa vecka, när jag är hemma från sthlm. jag åker ju till sthlm imorgon för att fira vårann älskade lunk som fyller arton på fredag.

jag måste också bara berätta hur mycket jag irriterar mig på tunabro (fotboll). ursäkta, vissa är säkert jätte trevliga. men dom ska jämt stå och ha heja ramsor och burkar som låter, de gjorde det idag. pinsamt. jag kommer bara ihåg när jag var liten och spelade, när vi jämt förlorade och en gång förlorade vi med 22-1 mot tunabro. vilket är mycket i fotboll, men efter varje mål skulle ändå tunabro stå där och heja som aldrig förr efter varenda mål. jag tycker det är elakt, för det är okej i början men sen när dom gjorde hur många som helst. vi var faktiskt små och kan bli ledsna.

sen ska jag klaga på en annan sak också. våran hund, zigge, har precis blivit rakad. han kanske ser lite konstigt ut eftersom man inte rakar på huvudet och fötterna. och han är grå på kroppen och på andra delen är han svart. hur som helst, så igår och idag när folk går förbi glor dom som bara den. det är ju elakt, har dom ingen respekt? hundar har faktiskt också känslor och kan bli ledsna. han märker ju att folk kollar och han har redan skämts så det räcker. det är ju precis samma sak som när folk kollar på en person för att hon är smäll fet, när en person ser konstiga ut eller har något fel. sluta kolla så mycket allihopa, tack!

är på sportfältet och kollar på ku

0-51c91d438c6317774aeb4e43005801e2.png

Kolla varifrån!

är på sportfältet och kollar på kusinerna. alla på samma boll är det som gäller.


bröllop del1

vid kyrkan!!











mer kommer..



6

idag gick jag upp tidigt för att mamma skulle komma och vi skulle vidare till sportfältet, där dalecarlia cup är. vi kollade på mina kusiner, manuel och melker. mycket duktiga och vann deras matcher! nu är jag och mami hemma. jag har faktiskt försökt mobil blogga men det har inte verkat funkat, som vanligt. var en söt bild på zigge med hans nya päls och en söt bild på nikki (kusinens hund).

elsa

när jag var barnvakt så tog jag en del bilder på elsa. söt elsa! här kommer dom.





bröllopet

bröllopet igår var mycket bra. dom var så fina tillsammans och jag är så glada för deras skull! jag ska snart lägga ut bilderna men jag tog över 500 bilder så måste rensa dom först, prata med brudparet om bilderna och bla bla. ni vet!

idag är man rätt trött faktiskt, helst skulle jag bara vilja ligga framför tvn hela dagen. men vi ska nog snart ut och städa vid lokalen, pust. haha. men vi hörs sen.

update: lägger in bilderna nu, det var visst 665 bilder. åh alla dessa ska man gå igenom nu.

bröllop

bröllop idag! ulrika och pappa. vi hörs imorgon

2

datorn har krånglat hela dagen, både idag och igår. internet funkar inte riktigt som det ska, men hoppas det går nu. idag så har jag och pappa varit på kupolen för att inhandla lite saker, med mig hem fick jag en bikini. råkade köpa den lite för stor eftersom jag inte orkar testa den i butiken, men det får jag leva med. senare kom ulrika och vi käkade på kupolen, det blev en kycklingsallad för min del. nu har jag legat i solen en stund. jag är typ sjuk, förkyld och ont i halsen. vilket gör att jag inte tränat på två dagar, borde nog inte träna idag heller men känner att jag måste, så ska försöka springa lite senare när elsa sover eftersom jag måste vara barnvakt ikväll.

föresten så fick jag med mig några nagellack häromdagen när jag var och handlade, och lite andra saker i försig. ett linne, ett par shorts och nagellacken.

depend 159
depend 09
mavala glacier


tänk om drömmar kan slå in

ja, tänk om drömmar kunde slå in. då skulle jag verkligen vilja att min dröm som jag hade inatt skulle slå in. för den var så perfekt, och du var där.

1



första juli. det har varit rätt halv dåligt väder idag, men nu är det fint mot kvällen. jag sitter här på rummet och försöker städa, det funkar inte riktigt när man har ett litet rum och mycket saker. idag började dagen med att jag och mami åkte till håkans jobb för att städa där, allt för lite pengar. haha, nej men jag måste för måste ha lite pengar eftersom jag inte har något jobb. för varken i juli eller augusti får vi pengar. efter det åkte jag hem till pappa där jag skulle vara barnvakt, pappa skulle klippa sig osv. jag och elsa myste i lekparken vid fontänen och gungorna. den tjejen älskar att gunga! sen har jag inte gjort så mycket mera förutom att städa mitt rum, jag är på gång fast det är långt kvar. men man börjar faktiskt se mitt golv, det är väl en framgång i alla fall!? 

 och vet ni? för ungefär en minut sen råkar jag har sönder min rosa badminton bag, mycket lyckat. ibland är jag riktigt duktigt eller riktigt klantig.

RSS 2.0