midsommar

det blev lugn, det var skönt. mys med familjen i stugan. sen var rebecca där också, så var skoj. har inte träffat henne på år och dagar. så de var skoj :)
vi badade och så, sen när vi var nere vid folket så gick maja och jag ner med fötterna i vattnet, vi såg att det var något svart på botten vi antog att det var stenar bara. men sen efter ett tag såg vi att det var blogigglar, det var alltså fullt i hela vattnet där vi var, hur äckligt som helst :D och rebecca bara skratta.
vi hade iallafallr rätt skoj, det var mys :)


fotbollsskolan, :) det var skoj.

r.i.p

loppan 12/6 -07 då försvann du, men du kommer alltid finnas med i våra hjärtan <3 älskade loppan! jag saknar dig ju.

det fanns ingen som du, du var så smart. du var så speciell. ingen som du! ingen förstår förens man lär känna dig. och ulrika sa iallafall att när vi kommit in i din familj, så var det din lyckligaste tid! baby, du skulle inte försvinnut från oss nu, allting hände för fort. jag saknar dig redan, men du kommer alltid att bära med oss våran hjärtan! <3

vila i frid, loppan :'(

sommaren

nu är sommaren fasiken här, det är sommar. solen är som hetast typ =) det är bara för perfekt! och snart är skolan slut, jag går ut nian på tisdag och på måndag är det balen och gymansie går ut imorgon, och det blir det att kolla på alla studenter som inte behöver gå något mer i skolan.
ja, men på tisdag det blir en ledsam dag, för tre år med klassen. sen drar jag till stockholm i tre underbara år, om det inte blir länge efter skolan. jag kommer sakna borlänge som tusan! det är hemskt. men stockholm i mitt hjärta, jag har alltid älskat stockholm och det kommer jag alltid att göra så, det är mitt liv framöver.


men nu är sommaren 07 här och det kommer bli fetaste innan jag flyttar! PEACE AND LOVE, årets höjdpunkt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0