bye

jag tänkte ge er två snygga bilder på mig som ni kan sitta och kolla på när jag är borta tills på söndag, bra va? :D


dagens


valborg

idag är det valborg och jag ska sitta i en bil på väg till varberg.

idag har 3orna mösspåtagning, snart tar de alltså studenten. jag har ett helt år kvar, det är så långt kvar fast ändå inte. jag längtar så fruktansvärt mycket fast ändå inte, för helt plöstligt är ju allting över. då börjar liksom allvaret. men klart man längtar och vem saknar inte.

nu ska jag in i duschen. det är ju jätte fint väder idag så det blir solning, kanske!


de oseriösa är bättre


jag hade tänkt gått och lagt mig nu, klockan blev mycket i alla fall. jag kollade som sagt på grey's, fråga olle och sen blev det playboy mansion. onsdagar gillar jag, då är det mycket bra på tv, lite för mycket kanske! imorgon ska jag upp och träna vid 8 så.

alltid när jag är påväg någonstans eller förflyttat mig någonstans är jag alltid rädd att någon människa ska komma och göra mig illa. lite läskigt fakitskt, som när jag går själv till träningen på morgonen tror jag det ska komma någon bakom mig och skjuta mig i vaden eller våldta mig. eller när jag åker ner i hissen så när jag kommer ner till E, så tror jag att det ska stå någon där nere och rycka upp dörren och skjuta mig. och alltid när jag går hem själv på kvällarna vänder jag mig om och kollar runt omkring så ingen följer efter mig, och om jag möter en människa kollar jag alltid igenom vad den har förkläder så jag ska minnas det ifall något händer. och när jag ligger och sover brukar jag också alltid vara rädd att någon är i min lägenhet och ska komma och skära av mig fötterna. jämt när jag var mindre och bodde hemma så när jag gick upp själv och skulle sova så sprang jag alltid upp för trappan för jag trodde att någon skulle komma och skjuta mig i ryggen. jag har lite konstiga saker för mig, men jag tror faktiskt inte det bara är jag, eller?  man ska som sagt vara förbred på allting, allting kan ju hända när man minst anar det.

inget är lätt

Han var förlamad, men det var bara hans kropp som inte fungerade. Det är inte enkelt, inte heller lätt att förklara. Vi låter det stanna vid det sa hon och stängde bibeln som bara innehåller lögner. Hon sluter sina ögon, och förnekar det som hon trodde hände.


29april09

nu har jag inge mera skola på hela veckan, skönt va? vi har inte en enda hel vecka kvar i skolan, asså en hel vecka utan det är alltid en dag som kommer gå bort de närmaste veckorna till lovet. jag är verkligen trött nu, körde stenhård träning som vanligt. intervaller och löpning! imorgon åker jag till varberg, sen då hörs vi inte fören på söndag.

tydligen ingen som vill prata med mig idag så behöver inte skriva här heller! puss

28april09

ja, jag har faktiskt ingen lust att blogga idag. jag vet inte varför men finns inget vettigt att skriva heller! idag hade vi nationella, engelska writing. vilket gick sämst, jag skrev helt fel. man skulle skriva en artikel och jag skrev en insändare ibland är jag så jävla duktig.

efter skolan gick jag förbi centrum för att leta efter en klänningen och en till sak som inte får nämnas i bloggen, eftersom det är till ett födelsedagsbarn som fyller år snart. jag hittade det, men inte klänningen, men jag har tid på mig att leta efter det. jag hittade också ett par skit snygga skor från zara, men dom var såna skor man typ använder en gång om året. klacken var minst 15cm hög och ja det säger väl det mesta.

nu ska jag vänta på mitt nya favorit program, GREY*SSSS såklart!

massa

rätt så körd i maj asså. men tror ändå det kommer bli grymt bra! så skit samma

dagens


27mars09

jag tog lite sovmorgon imorse, bäst. eftersom det blev sent igår. även om det bara var 40 minuter så var det bättre än inget. sura minner hos vissa var det imorse, till vissförstålese faktiskt men ändå. jag kände att idag orkade jag verkligen inte med sånt. så det var tur att glada jennu var i närheten!

jag fick även tillbaka labbrapporten från biologin, som det blev en hel del skratt åt. det stod ungefär såhär överallt "hur har du tänkt här? ej fullständigt gjort. här har du snurrat till det" och så vidare. haha! bara för mig och jennu att göra om den, men hon sa faktiskt att hon hade rättat den jätte hårt så.

sitter och väntar på att grey's ska börja! håller på att plugga lite också, rättskunskap!


high heels


LÄNGE SEDAN

jag hittade massa gamla bilder, för fick en skiva av mamma med gamla bilder. fanns sjukt många bilder på mig&olivia och mig&fribbi. men dom var så fula så dom hoppar vi, även om dessa inte heller är så snygga.


helsingfors med familjerna, ungerbäck/andrén hakanen karlsson



korså, eller vad det hette.


gillar darin bilden i bakgrunden! kommer ni ihåg vart vi skulle denna kväll tjejer?

min och fribbi's, A1 & A2 tröjor  (Amanda1 & Amanda2)

i kvarnberget när inget var i iordning.

denna bild är hemsk. jag vet varför, min familj vet varför. usch vad ont det gjorde!

vilken personlighet är jag?

jag gjorde ett test på facebook, vilken personlighet är du? , jag tänkte bara lägga in det här för tyckte det stämde till mesta dels in. haha

Du är född ledare. Du har oftast rätt och säger det också. Om någonting ska bli gjort så får du göra det själv. Du är positiv och social. Du vill ha resultat i det du gör. Du är tävlingsinriktad och älskar att vinna...i allt Dina svagheter är att du är lite för egocentrisk...lär dig att ta hänsyn till andra mera. Ibland så kan det vara bra för dig att slappna av och inte stirra dig blind på prestation. Fråga gärna hur andra mår innan du berättar om det som intresserar dig.

26mars09

varit på kupolen idag med mamma, jag hittade inget jag ville. eller jo, skadetejp och compeeder. jag måste inom snarast inskaffa mig ett par nya solbrillor ju! sommaren är ju här. i alla fall på kupolen så uppträdde emd , haha. jag och mamma smög förbi där och kollade lite. jag saknar det dära när man var liten och kunde stå och skrika och sjunga med när dom uppträder och att skriva emd, jag älskar er i pannan. men icke, jag är för stor nu även om jag gärna hade stått där och gjort det i alla fall. man måste ju uppföra sig när man snart är vuxen. haha! jag tycker ändå om emd.  

jag är back in town nu, stockholm.



 


you're back

datorn blev frisk, äntligen. välkommen tillbaka till livet igen, min vän.


<3


25arpil09

vilken  härligt dag, känns nästan som sommar nu ju. när jag vaknade imorse så klädde jag på mig och gick till sanna, jag skulle fixa hennes hår. det blev helt okej, det är i alla fall ljusare. sen efter det bestämmde vi oss för att åka och fika någonstans, jag pappa ulrika elsa. men vi åkte men vi hittade inget bra ställe, antingen stängt eller för mycket folk. så vi hamnade på ica maxi, inte direkt vad vi tänkt oss men det fick bli så när vi ändå skulle dit och handla mat.
 
jag är jätte trött redan och vi egentligen bara lägga mig i sängen och sätta på twilight. och min dator är snart klar, allting är helt borta på datan så måste installera om allting. men det är skönt eftersom jag hade så mycket skit på den, nu kanske den blir lite bättre utan alla virus. just nu blir jag kallad viruset här hemma, haha :D jag får jämt smeknamn för allting som jag gör.

fick massa tidningar av sanna, vr, så ska nog lägga mig och läsa dom nu! wiee


<3

länge sedan, på bb.
bilden till höger är när jag träffade farmor för sista gången i livet, i alla fall en av dom sista.kommer ihåg exakt den dagen, allting hon sa till mig. miss her! (även om hon inte är med på bilden kommer jag ihåg dagen)

kärkärkärkärkärkär


En ensam överlevare


BJ och grey's

två pass idag, ett badminton och ett fys. jag är helt slut! jag har ingen ork i kroppen, det var länge sedan vi körde såhär hårt. hela jävla veckan och det kommer bara försätta ända fram till sommarlovet. när jag var på väg hem gick jag förbi och köpte glass, jag får faktiskt när jag tränat så hårt + att imorgon ska vi löpa igen. jag köpte i alla fall med mig en ben & jerry glass, new york super fudge chunk. den var god men det finns godare, jag håller fortfarande fast vid chocolate fudge brownie. vem tycker ni är godast? nu kollar jag på mitt nya favorit program, grey's!




natti

nu ska jag snart sova, stänger i alla fall av datan nu. jag ska först kolla klart girls of the playboy mansion. jag har tvättat ikväll, skönt att få ren tvätt. jag måste bara säga att jag har blivit en boknarkoman, som min syster, eller ja enligt mig har jag det, jag har i alla fall läst ut tre böcker nu på typ en vecka och jag är redan inne på min fjärde. jag kanske äntligen bli bra på svenska, hoppas det! men imorgon blir det hårdkörning igen på träningarna, så dags att jag sover så jag blir utvilad. jag känner redan att träningsvärken börjar krypa fram! undra om jag kommer kunna gå imorgon ens.

godnatt



söt bakgrunds bild jag har på datorn va? jag blir glad varje gång jag ser den!

uppdatering: någon håller mig uppe som vanligt, det blir nog inte sova på ett tag i alla fall /:

snyggt



(inte min rygg, jag lånade bara en bild på google, sen skrev jag ditt texterna)

snyggt va? så vill jag ha! någon av dem! vad var finast? (såklart ska det inte vara sådära stort, ni vet säkert hur det ska se ut i vanliga fall! sådär litet precis emellan, typ 1dm stort, äsh, jag orkar inte förklara. ni vet säkert hur jag menar)

jag och jennu snackade idag och att bli tatuerare, vore det inte rätt coolt? det skulle jag gilla! synd nog är jag inte så bra att rita, men kan man ju lära sig.

22april09

ja, kom precis hem från träningen. eller jag har hunnit duschat och så. vi hade löpning på eftermiddags träningen idag, vid sprang 9km. jag är jävligt förvånad att jag lyckades klara det med min dåliga kondition, men jag är stolt. var typ 1års sen jag sprang milen sist så. nu kommer det bara gå bättre och bättre så. yeah!

nu ska jag fixa mat och sedan blir det tvättning! puss


juste, det är ju förfan bara 5 månader kvar nu! (tills jag är 18år)


21april09

många som fyller idag, grattis på er!

idag hade vi träningen, som var riktigt jobbig. jag hade nästan problem med att andas där ett tag, trodde jag skulle få hjärtattack eller något. men jag överlevde! sen var det skola, och där händer ingeting som vanligt. vi åkte hem till lunkans mormor och käkade eftersom vi hade 2timmars håltimme, mycket god mat. vi pluggade också företagsekonomi arbetes som ska vara klart nästa torsdag, och det är nästan klart nu. hur skönt som helst. efter skolan drog jag och jenny till rådhuset och solade, riktigt bra solarium. synd bara att dom höjt priserna, men vi överlever!

vi har föresten ändrat våra träningspass till mera fyspass och konditionspass, vi håller på att förberda oss för sommarträningen. vi har typ 1 badmintonpass kvar, 1 gym och resten fys och löpning! det ser jag verkligen framemot, eller inte!



godnatt

fan, just nu är jag bara irriterad på allt och alla. inte fan vet jag varför, jo det vet jag. men jag tänker inte säga! jag kanske borde be om ursäkt, men jag vet inte om jag ens vill. jag hatar det alltihopa, precis allt. nu ska jag lägga mig och hoppas att dagen blir bättre imorgon. godnatt

jag önskar att jag levde två år framåt i tiden, eller åtminstonde ett år. då skulle jag i alla fall var en bit på väg. utan dig

heineken reklam



skön reklam!

glasses


20april09



goddagens! japp det blir min första uppdatering för dagen. jag kom hem vid 4 tiden och lade mig i sängen för att läsa men jag slocknade direkt, hur trött som helst. måste bättra mig på sovtiderna på kvällarna! tillslut ringde mamma mig och väckte mig men som tur var fick jag sova vidare, men efter en stund så ringer lunkan och frågar om jag vill med hon och hänky och käka i centrum, så klart följde jag med för annars hade det nog inte blivit något mat innan talangjakten jag skulle på. jo vår oerhört coola skola har börjat med något som heter talangjakten, det var faktiskt mycket bra talanger med. men tillslut vann vårann älskade klasskamrat, oliver! NV07C är bäst! han körde break dance, vilket han var grymt bra på, duktigt jobbat killen.

jag kom hem för en stund sedan och när jag sitter här vid datan, börjar jag blöda näsblod. vilket leder till att bli helt skakis och yr, usch vad läskigt! jag kände mig tvungen att försöka hålla mig vaken utan att svimma, och jag lyckades. ett steg framåt amanda! om sådär två veckor ska vi på biologin börja med att skära i djur, ni vet, och jag oroar mig jätte mycket. jag måste nog tala om för min kära lärare att jag inte klarar av det. fast det vore bra övning för mig, men hm, jag vet inte om jag ska eller inte. jag kanske kan försöka kolla på, men kniven sätter jag inte något djur. då dör jag nog! ja, alla tycker förmodligen att jag är jätte känslig men ja det är jag mot blod, alla har ju sina fobier, och det var min.

btw vi har kommit på bästa projektarbetet! jag tror det blir great!

sämst



min dator mår inte bra, den har massa virus som inte går att ta bort. den är helt knäpp! jag blir ledsen. fan

jag ligger och kollar på gossip girl just nu, det har varit en lugn dag. väldigt skönt att bara ligga i sängen hela dagen! jag har faktiskt hunnit med att plugga också.

jag läste om en som har opererat sig, sin käke så klart. hon sa att det verkligen inte var inte värt besväret för att få ett finare ansikte. men för mig är det nog det, oavsett! fast jag blev lite rädd när hon skrev så.. ni kanske inte har en aning om vad jag snackar om just nu, men dom närmaste vet. det är i alla fall såhär att jag vill operera min käke och tandläkaren har skickat in en remiss till falun tror jag, så jag väntar på att dom ska höra av sig. men dom ligger efter! :(

jätte fin



se alla, den är jätte fin! hon säger det så bra att tårarna kryper fram. det är verkligen sånna saker som gör en människa så speciell. just för stunden kanske man hatar dom dära jobbiga ovanorna, men när människan väl är borta så skulle man göra allt för att få höra det igen. love it

mixo, haha


19april09

gårdagen:
igår så började dagen med att vi åkte in till stan, jag mixo lunk frankuy occh hänky. mixo trodde vi skulle fixa i stan och hon planerade att kolla på skor och klänning och sånt. men så blev det inte, vi hoppade på henne och satt på henne ögonbindel och ipod. så yrade vi runt i stan ett bra jävla tag och hon hade ingen koll vart vi skulle, tills slut hamnade vi på odenplan och spelade lasergame. vi tog av henne ögonbindel precis innan hon skulle gå in och köra, hon hade ju ingen koll på hur man körde eller något. så vi puttade in henne och sa att hon inte var med i vårat lag. hon var med i blått och vi gult. jag var sämst i vårat lag men vi vann ju iaf, med mer än dubbelt så mycket som det andra lagen! bäst.

sen käkade vi på bk, och sen drog vi hem och gjorde oss iordning för kvällen. det skulle bli middag och så hemma hos lunk och sedan förmodligen party som det blev. det blev tårta och massa god mat! kvällen blev som den blev. lägger in video och bilder senare. puss

älskar


gårdagens


ha en trevlig kväll, det ska vi ha!


walk of life

nu har jag städat, jag är nästan klar. jag har faktiskt gjort jätte mycket! nu ska nog inte frankuy klaga. klockan är as mycket redan, jag ska nog ta och sova snart. så jag orkar gå upp imorgon och åka in till stan, jag tänker berätta mer imorgon vad vi ska göra där för just nu är det en hemlis, om jag hinner berätta vill säga. har fullt upp hela dagen! blir nog inte hemma så mycket och när jag är hemma så ska jag iväg lika fort igen tror jag.

vad tycker ni om piratebay domen? haha, så jävla överdrivet verkligen. 1 års fängelse och 30 miljoner. så mycket får man inte om man tar någon annans liv. helt sjukt!

nu ska jag försätta kolla 2½ men och städa!


fan

[metro station - shake it ]

jag skulle ju städa, fan. jag har inte börjat! tiden bara rinner iväg..

17april09

fredag fredag! tack

det känns verkligen inte som fredag idag eftersom vi började en dag senare men det är det! imorse tränade jag badminton, jätte bra träning. och dom "nya" 1orna på RIG var och tränade med oss, för att testa. sen har det varit skolan där inget att hänt, vi har typ inga lektioner. vi har första en lektion sen har vi en lång lång håltimme och sen sista lektionen. efter skolan gick jag och frankuy och gymmade, riktigt bra av oss! nu sitter jag hemma och ska snart duscha, sen blir städning. det ska bli riktigt fint tills imorgon när frankuy kommer hit! :D "om jag orkar"


kyss


a day with frankuy






mmmmm jag vill ha



- han var borta


15april09

förlåt om jag inte nämnde alla återstående som fyllde i maj. jag tänkte mest på att det var precis 1 månad kvar till mamma och att sanna fyllde 20, för att jag längtar så tills jag fyller det. förlåt, men jag vet att ni fyller också så uppfatta det inte fel :)

det händer att folk blir ledsna när dom ser att dom bara fick godkänt på ett prov. jag menar jag blir ju glad om jag får ett godkänt? haha. gud vad höga krav folk har på sig!

robert pattinsson



han är nog den sötaste människan som finns. det är just det här som gör att man faller mer och mer! kääär

You're the only one I wish I could forget

just nu känner jag mig som s på det negativa sättet. jag tänkte säga godnatt nu! jag är hungrig så nu sover jag.
r r r r r r r
du,
jag vet inte, jag har ingen aning. du har ett hjärta de vet jag
ni har inte heller en aning, det är det roligaste. men ni vet att ni älskar mig!

i'm the reason

you run and tell your friends that you're leaving me
they say that they don't see what you see in me
you wait a couple months then you gon' see
you'll never find nobody better than me

14april09


här satt jag och solade idag, haha! och här bor jag, fin utsikt va? dom lägenheterna/höghusen ni ser där, sånna bor jag också i. det sitter ihop med mitt! (bilden till höger)

det är en månad tills min mamma fyller år idag, jag satt och tänkte på det igår ikväll. och att det är mindre än två månader tills skolan slutar. och snart fyller min syster tjugo år. gud vad alla fyller år just nu!

våran älskade vovve, zigge, har blivit anfallen av en hund som gjorde honom lite illa. blä! stackars honom.
 
jag har precis suttit och gjort om min systers blogg. jag ska nog göra om min också snart, min systers blev sommrig och jag vill också ha en sommrig blogg när det snart är sommaren. den ska bli gul! jag älskar gult nuförtiden.

dagens


sooolen

solen är framme och jag sitter inne i lägenheten med öppet fönster och solar, lyckat va? så får det blir när man inte har balkong. jag köpte med mig en ben and jerry glas när jag var och handlade, jag älskar glass och kunde inte låta bli en sådan här dag fast jag skrev häromdagen att jag skulle låta bli. nu hade jag tänkt att fixa syrrans blogg! det kommer väl ta någon timme. kyss

snyggggg i håret



bilderna får tala








varsågod!!

alla hjärtan är bara en tickande bomb

du behöver bara älska dom så kommer dom älska dig tillbaka.
hunden


helt sjuk


baby goodbye


söt bild på en av mina familjer!
pappa ulrika elsa lovika

vi var som sagt och kollade på filmen, marley och jag. jag tyckte faktiskt den var mycket bra, att dom fick med det viktigaste i filmen som var med i boken. den var lite sorglig, så det rann några tårar ner för kinden. men annars var den jätte bra tycker jag! det är en film jag verkligen rekomenderar.

vill ni veta en sak? jag har ju ont i min hälsena och jag är livrädd att den kommer gå av. det är min värsta madröm att hälsenan ska gå av sen alla hostel filmer. jag är livrädd att den ger upp snart och går av. eftersom min tränade sa att det bara höll ett antal hopp sen skulle den gå av för alla människor.

jag har föresten fått jätte många snälla kommentarer om min lugg, alla tycker det är jätte fint. men jag är fortfarande lite negativ mot den, jag vänjer mig nog! farfar sa att jag inte fick ändra mitt hår något mer nu, för det var jätte fint som det var nu. ifall nu ville veta!

imorgon åker jag hem till stockholm igen, till min ensamhet. har haft ett bra lov med massa mys med familjen! nu blir det en svält vecka framför mig, jag måste svälta mig lite nu. allt godis och onyttigheter som jag har proppat i mig under påsken! det är verkligen mycket även om det inte syns så känns det inte bra eftersom jag tränat heller, har ju varit sjuk så har inte kunnat. men i veckan ska jag ta tag i det och ska bli massa träningar och nyttig mat! duktiga amanda


påskdagen

goddag! jag har haft fullt upp hela dagen tror jag. dagen började med att jag verkligen inte orkar gå upp när jag hade ställt klockan så jag sov över en timme. jag duschade och gjorde mig klar medan jag samtidigt hade lilla syster att passa. vid två tiden kom farfar, sanna och kristofer hit och skulle käka middag! så nyss åkte dom hem. och om femtio minuter ska jag på bio med pappa, ulrika, sanna och kristofer. vi ska kolla på marley och jag! alla har nog läst boken förutom kristofer så tyckte det var passande att vi gick tillsammans.

igår så var jag först och käkade påskmiddag hemma hos mamma och håkan, mysigt. sen hämtade pappa mig och vi åkte en snabbis ut och till ulrikas föräldrars stuga och hälsade på ulrikas bror som är i dalarna och hälsar på. sen åkte vi hem,  jag satt lugnt och stilla hemma och käkade onyttigt och kollade tv med pappa och ulrika. då ringer isabella och frågar om jag vill komma hem till dom, eftersom dom hade haft påskmiddag där och sanna och kristofer var där också. så jag åkte dit och hade kul med det fulla folket. sen tog jag sanna och kristofer cykeln hem, vi lyckades bara ramla en gång på hem vägen och som tur var var det bara sanna som fick ett blåmärke (jag skjussade henne på hojen).

påskafton



gårdagen var rätt rolig, jag behöver inte nämna något men en del skratt. kusinerna från göteborg är i dalarna och hälsar på så dom kom hit och hälsade på igår ikväll, det blev en sen kväll.

idag vaknade jag vanlig tid, efter mycket vaknade inatt pga av en hund, emma, som har sprungit runt och väckt en hela tiden. jag har i alla fall kollat på rädda willy 3 såklart, underbara filmer. nu vaknade mamma till och vi ska ut i solen, vem vill inte det när det är såhär fint väder? SOL

långfredag



idag vaknade jag också sent, det händer ingeting. jag vaknade och sattet mig framför tvn. det var rädda willy 2. jag såg rädda willy 1 igår. dom filmerna är faktiskt riktigt bra, så himla härliga att man ibland också fäller en tår.

jag har precis duschat och haft i silver schampoo i håret, men ingen stor skillnad på håret fast jag hade det i 20 minuter. nu ska jag göra mig iordning. det blir grillning ikväll med familjen, mycket mys. sommaren är på väg!

klänning

jag sitter och kikar runt efter en klänning till bröllopet i sommar. jag vet inte riktigt vad jag söker heller, vad ska man ha på ett bröllop egentligen? jag tycker det är svårt. jag har suttit och kollat på nelly precis och jag hittade några klänningar jag tyckte om, men frågan är om de passar till ett bröllop? ska man ha en kort eller lång? jag känner att jag vill ha en klänning man kan använda igen därför föredrar jag en kort. men behöver lite hjälp för har ingen aning vad man ska ha på sig! (mitt första bröllop ju) jag är ute i god tid, jag vet, men det är lika bra att man börjar kika upp det! säg vad ni tycker





jag gillar den första och fjärde mest!


09april09

idag har det inte hänt mycket.

dagen började med en lång sovmorgon. jag gick upp och satte mig framför tvn eftersom jag inte mådde så vidare, min förkylning är tillbaka, den som nästan hade försvunnit. jag och mamma, eller mest mamma,  fixade till min jeans. dom blev jätte bra faktiskt! nu ska jag bara slita dom så blir det perfekt. 
 
jag och mamma har också hunnit med att färga mitt och mammas hår också, mitt blev inte bra, det är gult, det är hemskt men jag lever vidare, jag bryr mig faktiskt inte så mycket om sånt, eller jo lite. men ska köra med silver schampoo ett tag så kanske det blir bra! det är faktiskt nästan blont nu, det är jätte ovant men känns ändå bra.

sen har jag bara chillat framför tvn, skönt. jag har inte ens gått ut idag, det är lite hemskt men man får faktiskt om man är sjuk, eller? nu ska jag sätta mig framför tvn igen.

män som hatar kvinnor


kom hem för en stund sedan från bion med mamma. filmen var riktigt bra faktiskt! lite läskig. nu har jag  precis käkat och ska snart sova. natti!

08mars09

jag och mamma tog en trip till falun idag, vi skulle handla mat och hon skulle kolla efter en väska. istället fick jag med mig lite grejer hem, 2 leggins 3 trosor och en sjal/halsduk. great! tack mamma :)

ikväll ska jag och mamma på bio, män som hatar kvinnor, den börjar vi 20,15. nu ska jag försätta kolla på grey's!

aldrig nöjd

haha, vilken jävla lugg

07april09

idag har jag varit på öppnaförskolan med elsa och ulrika, det var faktiskt riktigt roligt. sen åkte vi till stan för jag skulle käka med lunch med pappa, det blev thai. mums! sedan gick vi förbi intersport och hittade där ett par gula converse som jag blev kär i och fick också med mig hem av pappa, tack. sedan hittade jag också ett par tygisar. det blev en perfekt dag, eller jag hade tur idag mot vad jag hade igår. nu är jag hos syster och äter glass!  

precis sådär såg dom ut! love


löve


06april09

Godmorgon. Jag vaknade runt halv 2 idag det var jätte skönt att sova ut, jag behövde det. Vi har käkat lunch precis och sedan glass, gott. Nu sitter jag här och har inget för mig, men jag och pappa ska nog åka iväg och kolla på skor till mig. Alla klagar på mina skor, dom är tydligen för dåliga för mina fötter och därför jag förmodligen har ont i min hälsena. Ska gå och göra mig klar nu. Puss

05april09

tänkte bara säga att jag lever.

jag kom hem för en stund sen från tävlingen. tävlingen gick hyfsat eftersom jag ändå varit sjuk hela veckan, och fortfarande inte frisk. jag tog hem ett guld i dubbel med rebecka. singel blev för mycket när jag inte var frisk. nu ska jag bara ta det lugnt och sova. det är ju lov imorgon och jag är i borlänge. och bilder kommer från helgen! kyss

3april

ska snart be ge mig mot tåget, har packat klart allting så tänkte bara säga något lite kort. idag är det så att jag åker till hudiksvall för att spela badminton som vanligt, sen blir det lov! älska lov. nu måste jag springa iväg. puss

rapport från mitt hjärta

Han pekade mot en björk i den stora skogen och sa att människorna är som träden. "Hur menar du?" frågade hon. Han svarade att trädstammen talar om livet och grenarna vittnar om valen man gör, vägarna man väljer att gå. Trädens löv liknade han vid alla vänner som kommer och går under livets gång. "Inte sällan kommer vinden och stjäl dom ifrån oss, men vissa löv stannar alltid kvar." "Är jag ett sånt löv, ett som alltid stannar kvar?" undrade hon då. Han kisade upp mot den ljusblåa himlen, sedan på henne, och efter det riktade han blicken mot skyarna igen, innan han svarade: "du är fågeln som sitter på den högsta trädgrenen. Ibland försvinner du, men jag vet att du är där ute någonstans och alltid återvänder. Med dig kommer alltid våren, solen och fågelsången"


- cocorosy

aw

plöstligt händer det!

02april09

idag skippade jag som sagt morgon träningen eftersom jag är sjuk, skönt att  få sova ut. jag gjorde mitt rättskunskaps prov som gick helt okej faktiskt! skolan hade vi en lektionen som var rättskunskaps provet sen satt vi bara och pluggade lite eget arbete. skönt! jag slutade typ elva idag alltså, vem gillar inte det? efter det gick vi till centrum för att leta efter en väska mamma ville ha, men jävlar så var den slut fast det fanns 3 st i helgen. jag ska åka lite tidigare till stan imorgon och kika på den. jag vill så gärna att hon ska ha den, så jävlar om den inte finns där asså. jag tränade sen eftermiddags passet, det gick inget vidare men skönt att få träna en träning innan helgen i alla fall. nu ska jag duscha och fixa mat, sen blir det att tvätta ikväll. puss

du lovade. håll igång ditt hjärta!


01april09



jag har duschat, fixat mat och pluggat nu. känns som jag kan det mest nu, men ska nog plugga lite mera om en stund så jag är helt säker. imorgon bitti blir det ingen träning för mig eftersom jag är sjuk. jag ska lägga mig under täcket nu och mysa framför tvn, jag behöver lite vila. jag är på bra humör nu.


april april

nu är våren här eller hur? det märks. det är en fantstisk dag idag! men..

det finns alltid ett men om idag är det att jag inte mår allt sådär bra. jag vill lägga mig under täcket och sova bort hela kvällen, hela dagen om jag hade fått. jag håller på att bli sjuk, halsen är värre än någonsin och snorig som satan! blä, jag tycker inte alls om att vara sjuk längre (förut tyckte jag det kunde vara skönt ibland) men nej, inte längre. jag vill träna som vanligt. jag saknar det redan.

och idag + idag varit att vi varit lediga eller vi besökte ABC-gruppen från 10.30-11.30. det var det enda och det var jätte skönt! idag måste jag också plugga järnet, prov imorgon.

RSS 2.0