just continue


marilyn monroe

 
"i'm pretty, but i'm not beautiful
i sin, but i'm not the devil
i'm good, but i'm not an angel"

29 november 2012

Som vanligt började dagen med ett badmintonpass, matning och fys, var riktigt jobbigt idag. Mådde illa när jag kom till jobbet, min energinivå var på noll, men som alltid älskar man jobbiga pass efteråt. 
 
Har haft ett par tunga timmar på jobbet sen, var mycket att göra och det var strul med bilar och sånt. Men det löste sig och jag hann tillbaka precis innan jag slutade.
 
Ikväll har jag packat väskan för Borlänge imorgon, som jag längtat efter en helg hemma i Borlänge. Var ju faktiskt 5 veckor sedan nu. Fast det blir ett badmintonpass imorgon bitti innan jag sätter mig på tåget.
 
 
snön har anlänt i stockholm också, lite mysigt faktiskt
❄⛄

28 november 2012

Alla mina inlägg börjar samma, men om jag ska skriva vad jag gjort idag så blir det samma. Låter som jag har världens tråkigaste liv. Hur som helst, dagen startade med två timmar badmintonträning. Vi körde ett dubbelpass idag, det var ett riktigt roligt och bra. Börjar gilla dubbel mer och mer igen.
 
Tog det lugnt mitt på dagen, handlade, sov, diskade och packa lite. Ikväll har jag varit iväg på elitseriematch mot Kista. Laget förlorade med 4-3 men vi förtjänade att vinna.Jag och Rebecca spelade dubbel denna gång också, vi förlorade ännu en gång en tresetare med 11-8 i sista. Vi ska se till att vinna nästa, nu får det räcka med förluster i tresetare, men vi spelade bra vilket är viktigast.
 
Nu ska jag hoppa i säng, imorgon ska jag träna mellan 8-10 sedan börjar jag jobba på Lidingö vid 12. Ha en bra dag. ♥
 
 

a thousand years

 
Heart beats fast
Colors and prom-misses
How to be brave
How can I love when I'm afraid to fall?

But watching you stand alone
All of my doubt
Suddenly goes away somehow
One step closer

I have died every day waiting for you
Darling don't be afraid
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more
 
 
 
bästa låten från the twilight saga - breaking dawn part 2

27 november 2012

Hoppas dagen har varit bra, min började sådär men sedan har den varit bra. Kom till träningen och insåg att jag hade tappat bort ett till rack, fattar inte varför folk snor dom, irriterande. Hade svårt att koppla bort det hela träningen så var små irriterad hela tiden men det var okej.
 
Sedan har jag som sagt varit på Lidingö och jobbat i några timmar, hade tur som fick köra elbil idag när det regnat precis HELA dagen. Usch vad trist det är, och kallt är det med. Nu börjar vintern närma sig med stormsteg (jag tycker inte om vintern).
 
Nu kollar jag lite Gossip Girl sen är det dags att sova. ♥
 
glömde den bästa bilden igår.
bästa swedish house mafia

tattoos

 

i like that shit

sugen på en tatuering på låret


Ghost prank

Hahaha hur kul är inte det här? Men fyfan vad rädd jag hade blivit om själv blivit det. Jag hade dött om någon gjort så mot mig, men det är alltid kul att kolla när andra blir rädda.
 
 

Swedish House Mafia

Här kommer bilder från konserten.
 
 
you came
you raved
we loved it
 
and we loved you
 
 
 
bilden är inte bästa kvalité, men tagna med en iphone så det är svårt att räkna med mer. önskade jag hade tagit med mig min riktigt kamera, men njut till 100 av konserten så bilderna spelade väl egentligen ingen roll.
 
pusss
 

26 november 2012

Gud vilken dag, tack för den är över.
 
Jag kom aldrig i säng igår fast sovit bara 4 timmar natten innan, efter 01 släckte jag lampan och försökte sova. När klockan ringde kvart i 6 imorse var man lagomt trött. Var bara att tvinga sig till jobbet och kriga på, dagen började bra med lite post men det blev värre när jag insåg att det var jättetjock reklam. Jag är inte jättesnabb när det gäller villa utdelning (kör hellre lägenheter) så var stressigt ute idag.  Kom in 2 timmar efter jag skulle slutat, det var bra för plånboken men jobbigt för kroppen.
 
Har varit iväg på träning ikväll som gick åt helvete, men jag får skylla mig själv när jag inte kommer i säng på kvällen. Imorgon får jag sova till 8 i alla fall, det känns hur skönt som helst. Imorgon väntas det träning och sedan jobb på Lidingö i några timmar.
 

Klipp från SHM

Här kommer några filmklipp från kvällen.
 
 
teenage crime
(MISSA INTE SLUTET)
 
 
antidote
 
 
one
 
 
miami 2 ibiza
 
haha, nu får det vara nog. enjoy.

One last tour

Gårdagen på Swedish House Mafia var så jävla sjuk! Så jävla bra dag! Sjukt nöjd med allting, världens bästa killar levererade verkligen! Det går inte att förklara med ord men jag har massor av bilder och videor så tänkte lägga upp lite här senare, måste kolla igenom allt först.
 
Igår på dagen åkte jag in till stan för att kolla in killarnas pop-up store i Sturegallerian. Fick med mig en tshirt med killarna och sedan en canvaspåse. Nöjd tjej åkte hem därifrån och började ladda upp för kvällen, vi drog hem till en väns bror innan, han bor nära areanan.
 
Idag gick jag upp efter 4 timmars sömn och åkte till Sollentuna hallen för att kolla på syster när hon spelade semifinal i mixed. Vi fastnade där ett antal timmar efteråt för att kolla alla andra matcher så kommit hem ganska nyligen.
 
Nu ska jag bara mysa framför tvn, alldeles för trött för något annat.
 
 
 
mina naglar för kvällen och nya tröjan

23 november 2012

Dagen har gått i ett.. jobbade som sagt mellan 8-15 som gick super, sedan åkte jag hem och gjorde mig klar för kvällen, vid 18 kom Sanna och vi åkte till Mixo där vi tog bilen till restaurang V4. Vi skulle dit på avskedsmiddag, Niklas drar till USA på obestämd tid. Det var middag och sedan lite häng på det innan resten av gänget skulle ut.
 
Nu har Sanna somnat brevid mig och jag har kollat Skavlan, mina favoriter skulle vara med där idag så jag var tvungen att se. Men nu ska jag sova också, jag behöver all energi till imorgon.
 
Imorgon är planerna inte hundra, ska försöka åka förbi stan en sväng, sen kolla DM och sedan ladda för den bästa kvällen i mitt liv! Det kommer bli så bra! ♥
 

Vila i frid, Isac

Idag somnade den mysigaste katten in, idag orkade inte hans hjärta mer. Vi kommer sakna dig.

Kram


Be proud of your life

 
Sometimes horrible things happen in your life. Those types of things that you don't want to live them again, not even remember them as a memory. But if this things don't go through your life, there wouldn't be a difference between the good and the bad things, and everything in your life would be the same, boring and ordinary. So if this type of things really hurt you, cry. Cry a river but don't get depressed. Remeber that there is always someone who is worst than you. Don't ever get angry with anyone, or with yourself, no even with God. They haven't got the blame neither. Good or bad things happen for a reason. Which reason? Nobody knows. What you have to do? Discover the reason, accept it, take out the best of that and enjoy it. Enjoy ach second of you life, but this doesn't mean partying hard, getting drunk or smoking. This means enjoying the smallest things, where as watching a movie, listening music, or even going for a walk in the middle of the rain. In this little things is where you found happiness. So, laugh so hard you can't breath, feel deeply in love, smile at strangers, take funny pictures with your friends, sing your favorite songs, cook with your mother, fight for nonsense things with your brothers, write letters, do the things you like and the most important thing, enjoy your life and be proud of it.

22 november 2012

Hoppas ni haft en bra dag! Min har varit bra men jag har varit helt slut, har noll energi kvar för tillfället. Dagen började med badminton träning, det var matning hela träningen idag, foskuserade mest på fotarbetet (behöver det mest). Sedan har jag jobbat mellan 10-19, lite att göra idag så det passade perfekt en dag som denna.
 
Ikväll har jag tvättat och gjort måsten. FREDAG imorgon och jobbar jag mellan 8-16, sen kommer min älskade syster hit. Nu är jag för trött för att tänka så dags att sova ♥
 
tyyyyp världens tröttaste

sminkborstar

älskar mina nya sminkborstar. hur snygga?!
dom fick i alla fall följa med mig hem från miami.
 

sophia grace & rosie

Vem älskar inte Sophia Grace & Rosie? Men tyckte verkligen de var extra söta i den här, haha. Speciellt roligt när hon börjar snacka om att hon ska bli "ghost hunter" på slutet.
 
 

21 november 2012

Imorse var jag lite sen, jag brukar cykla hemifrån runt fem över halv men nu blev klockan tjugo i. Jag går för att hämta cykeln och inser att den inte står i förrådet, DÅ kommer jag på att jag glömt den på jobbet (på kemistvägen). Jag fick ta löpet dit och sedan cykla därifrån till Näsby Park, vilket resulterar i att jag kommer försent och är helt genomblöt av svett. Så jag har gått runt som en stinkbomb idag men som tur är har det varit rätt lugnt på jobbet.
 
Sitter och tar det lugnt ett tag innan träningen. Är lagomt irriterade att jag inte får träffa killarna i SHM, de befinner sig nämligen i Sturegallerian i deras pop-up shop. De var där igår en sväng, sen idag och sen ska Axwell dit imorgon bitti. Känns lagomt skoj att man jobbar precis de dagarna (jag som ofta är ledig!!!!).
 
Får väl åka och ha skoj på träningen istället... ♥
 

Paolo Roberto

Det handlar om val. Inte för att jag tänker gå ut och springa 06.15 idag men tyckte det var bra skrivet.  

 

 
 
eller så kör man den här:
 

Ella's best bits

Kortklipp om Ella's resa i XF UK! Världens finaste Ella!
 
 
 
 
 

Footprints

 
 
Some people come into our lives,
leave footprints on our hearts,
and we are never the same

20 november 2012

Dagen började med ett ganska jobbigt träningspass, mina ben var sega idag så allt kändes extra tungt. Efter det åkte jag direkt mot jobbet och har nu jobbat från 11-19. Det är så skönt när jag börjar lite senare så jag hinner träna morgon träningarna, de är ju mer fokuserade på mina behov.
 
Ikväll har jag gjort matlådor och nu sitter jag och kollar Gossip Girl. Ska försöka komma i säng lite tidigare idag, så ska bara se klart avsnittet, packa och sedan sova. Jobbar 8-16 i Näsby Park imorgon.
 
xxx
 
saknar miami

date & the city

har ni kollat på det programmet? date and the city? eller missadvised (som det verkar heta i usa)? jag har kollat på det några gånger nu. jag är helt fast och jag förstår inte hur, det är bara konstigt men så bra.
 
"De är relationsexperter. Med ett trassligt kärleksliv. I tre städer. Emily är sexrådgivare och bor i San Francisco, Amy är dejtingexpert i New York och Julia skriver krönikor om sina heta dejter i Los Angeles. I Date and the City får vi möta dessa tre framgångsrika kvinnor som delar med sig av sitt avslöjande privatliv och sina bästa råd – som de själva aldrig följer."
 
från tv3.se
 
måndagar 22.00 på tv3!

19 november 2012

Jag somnade inte fören 2 inatt eftersom jag aldrig kunde stänga av AMA, får skylla mig själv att jag vaknade upp död imorse, men det var bara att kliva och åka till träningen. Tog det lugnt på träningen eftersom jag ville vara fräsch till Elitseriematchen ikväll. Efter träningen gick jag och handlade mat för veckan och sedan sov jag en sväng, resten av dagen har bara varit lugn.
 
Ikväll har vi spelat Elitseriematch, vi vann mot Skogås med 6-1 så det var skönt. Jag spelade dubbel med Rebecca och vi förlorade dock i en tight tresetare, men vi spelade jättebra så vi får vara nöjda med det. Tråkigt bara att vara dem enda som förlorade men så är det ibland.
 
Nu ska jag hoppa i duschen, packa väskan för jobbet imorgon och sedan sova. Ska upp och träna vid 9 imorgon för att sedan direkt åka till jobbet och jobba till 19. Ha en bra dag ♥
 

i can

The greatest pleasure in life is doing what
people say you cannot do

The AMA's

Ligger vaken än och kollar på AMA, hatar att det sänds mitt i natten, med tidsskillnaden blir det ju så. Tänkte bara kolla röda mattan och sedan sova, får kolla resten imorgon. Behöver sova, det är träning imorgon vid 8 och sedan elitserie match på det.

Ikväll har jag varit iväg och kollat bio med Mixo och Karolina, vi såg Breaking Dawn part 2. Så kul att vi visste om slutet medan resten av publiken var helt chockade, men den var riktigt bra! Gå och se!

Fick reda på att ikväll lämnade Ella Henderson XF UK... En dålig vecka på XF fronten. Ella var absolut bäst så det var chockande att hon fick lämna. Alla trodde hon skulle vinna så man kanske glömmer rösta, för man tror hon är säker. Riktigt dåligt hur som helst, nu vill jag inte kolla mer.

Godnatt


My heart will go on

Carly Rose Sonenclar... får man vara såhär bra när man är 13 år. Nu hoppas jag hon vinner XF USA, enda jag hejar på som är kvar!
 
 

GifBoom

"Godmorgon" söndag! Jag vaknade upp strax före 10 idag men har legat och dragit mig ett bra tag. Har kollat på XF USA nu och fina Jennel Garcia åkte, vafan.
 
Nu hade jag tänkt gå ut och springa, mina benhinnor har inte strejkat ännu så bara att fortsätta så länge det går. Sen måste jag verkligen hem och plocka upp här hemma, allt är en röra fast jag städade innan jag åkte till Norge.
 
 
 

i mentally dating you

one half of me is a hopless romantic
the other half is so damn realistic

Täby är mitt hem

Är hemma i Stockholm igen, i fina Täby och min lägenhet. Känns verkligen hur skönt som helst att vara hemma. Har varit massa resande hit och dit nu så känns bra med en vecka hemma i Stockholm (Hade dock gärnat åkt till Borlänge en sväng). Har haft det jätte bra i Norge så ska inte klaga men det är alltid bäst hemma, om några dagar har jag nog tröttnat på hemma, så som jag är.
 
Ikväll myser jag hem framför så mycket bättre, satan vad Darin gör det bra, jag har alltid gillat honom men nu älskar jag honom! Haha! Efter det har jag tänkt slå på några serier jag behöver ta igen. Pusss
 

Norwegian international

Har försökt uppdatera men internet på hotellet är verkligen jätte segt. Nu sitter vi på en restaurang med betydligt bättre internet.

I torsdags kvalade jag i singel, jag spelade helt värdelöst, det var ingenting som stämde. Idag däremot hade vi riktigt tuff lottning i dubbel men vi spelade mycket bättre. Vi förlorade men är nöjda med spelet så det är skönt.

Nu ska vi käka och sen mysa framför x factor. Imorgon vid 15 flyger vi hem till Sverige. Puss


Ringar

Jag älskar ringar så idag när jag var på gina hittade jag ett par, sex stycken närmare bestämt. Alla i olika storlekar så jag kan ha dom uppe och nere på fingret.
 
älskar mustachen mest
hade inte tänkt ha alla på samtidigt men det var bara så jag kunde visa er.

Norge nästa

Nu har jag varit iväg och tränat, gått och köpt lunch och nu ska jag packa det sista innan jag åker till hallen. Måste åka tidigare till hallen och stränga ett rack, länge sedan jag gjorde det så får se hur det går, men insåg idag att jag har två rack som är jätte dåliga.
 
Vi 17,30 flyger vi till Norge och spelar Norwegian international, lottningen hittar ni här. Ha ett par bra dagar här hemma. Jag är nog hemma på fredag kväll eller lördag. ♥
 
Inte för att jag blir speciellt snygg på bild när jag spelar badminton, men kul att se.

i adore yyou

http://weheartit.com/entry/14416950
 
even though we change and we're
all finding our own place in the world,
we all know that when the tears fall
or the smile spreads across our face,
we'll come to each other because
no matter where this crazy world
take us, nothing will ever change
so much to the point where
we're not still friends.

let's run

Har varit ute och sprungit en vända på 5 km, känns alltid bra efteråt även om jag hatar det före och under. Blev lite sugen på springa milen, var ett bra tag sedan jag sprang det så det kanske är dags.
 
Är det möjligtvis någon som vill hänga med till Miami i mars och kolla på Swedish House Mafias sista spelning någonsin? Jag är så sjukt sugen på att åka.
 
Nu hade jag tänkt slå på en film, Breaking Dawn part 1, så jag kan se premiären av part 2 snart! ♥
 
 
5 km på 30 minuter är väl ingen höjdare, men får godkänt med tanke på att jag inte sprungit på någon månad nu....ska väl egentligen ligga på runt 25 minuter men men.

13 november 2012

Dagen började med träning, körde dubbel idag faktiskt. Passade bäst plus att jag och mixo fick träna ihop innan vi sticker till Norge.
 
Har precis käkat lunch och kollat klart x factor uk (live show 6)! Världens bästa Ella är såklart kvar och lika bra var hon denna vecka!
 
Nu ska jag städa lite, packa lite och försöka komma ut och springa (vill inte vill inte vill inte), åt för mycket när jag var i USA så har lite att bränna nu.
 
 

12 november 2012

Idag har jag jobbat, började 09.45 imorse och jobbade till 18.00, skönt med sovmorgon och skönt att komma hem skaplig tid, men jag hinner inte träna varken innan eller efter... eller jag hinner ju träna NU men jag hinner inte på badminton träningarna. Har varit borta från jobbet mycket nu och åker igen på onsdag så behöver ta åt mig allt som erbjuds. Har varit en bra dag på jobbet så det var skönt.
 
Nu ska jag laga middag och sedan träna lite här hemma, mage, rygg och rumpa blir det väl. ♥
 
 
 

Forever 21

Så här såg jag ut idag föresten. Ny tröja och ringar från forever21.


shine your light

 
Gillar verkligen Rita Ora, hela hennes album är as bra. Shine your light är bäst enligt mig.
 
Nu är EMA's klart så nu är det dags att sova, ska upp och jobba imorgon. Puss
 

11 november 2012

Jag hade klockan på 09.30 imorse och jag vaknar upp helt väck, jag var hur trött som helst.. det är väl jetlagen som sitter i.
 
Idag började dagen med tvättid, jag hade en STOR hög att ta tag i. Behövde fixa det innan jag åker iväg igen på onsdag och förhoppningsvis jobbar jag på måndag och tisdag så enda dagen var idag.
 
I eftermiddags åkte jag mot Kista och mötte upp bästis, haft en mysigt eftermiddag/kväll hemma hos henne. Ett perfekt avslut på en bra vecka. Nu är jag hemma och myser framför EMA, jag älskar alla musikprogram så självklart sitter jag spikad ikväll.
 
mina söta nya skor från miami

ever true

"most people focus on what
they want to fix
rather than be thanful for
what they already have."

10 november 2012

Har varit i Kista hela dagen och spelat serien, är nöjd med min dag -  jag vann tre av fyra matcher men laget förlorade två matcher och oavgjort en.
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt, behövde en ensam lördag här i lägenheten. Har hunnit kolla klart några serier jag missat, lagt över bilderna på datan och tagit det lugnt. Ska sova strax för ska upp och tvätta imorgon förmiddag.
 
Hoppas er dag varit bra! ♠
 
saknar solen

hemma i kalla sverige

Har kommit hem nu till sverige, det var inte alltför varmt här men inte värre än jag trodde. Har haft lite att göra när jag kom hem, har varit och handlat, lagat mat och sedan insåg jag att mina badmintonskor låg i hallen så fick sätta mig på cykeln dit och hämta dem. Vi har serien imorgon hela dagen i kista så var tvungen att ha dem idag också.
 
nu ska jag mysa framför x factor innan jag lägger mig (JAG ÄLSKAR ISAK), har varit uppe snart 36 timmar så det är dags att lägga sig och hoppas man kan vakna upp imorgon bitti ♥
 
 två fina absolut flaskor jag köpte på resan
 

Sista dagen i Miami

Riktigt tråkigt att åka hem, brukar inte känna så men allt har varit perfekt här! Levde upp till alla förväntningar!

Nu ska vi ut och lägga oss i solen i två timmar sedan måste vi checka ut. En lång resan har vi framför oss men imorgon kl14.10 landar vi i kalla Sverige igen! Ha det så bra tills dess!


Obama

Va bra att Obama tog hem det igår, riktigt kul att vara här under valet och se allting.

Idag har vi varit och lämnat tillbaka bilen , skulle gjort det igår kväll men killen som jobbade hade behövt rösta och dragit tidigare så blev idag istället. Annars idag har vi tränat lite och nu ligger vi ute i solen och njuter. Mycket mera har vi inte hunnit med, klockan är ju 14 här.

Puss


Miami beach

Ett tag sedan jag skrev men har haft fullt upp, de två senaste dagarna har vi hyrt bil och varit ute och farit från morgon till kväll.

På måndagen tog vi en hel shopping dag, vi började på Dolphin Mall och handlade lite saker vi inte hunnit med förra gången vi var där. Sedan åkte vi till Sawgrass Mills Mall och shoppade upp alla pengarna, hihi. Och tillsist en snabbis på Wallmart för att kolla lite.

Idag har vi varit på Miami beach hela dagen, hur underbart är det inte där. Har bränt mig men vad gör det, är hel nöjd ändå!

Snart börjar det närma sig slutet på resan vilket inte är kul alls, vill stanna ett tag till och njuta!


Sportbladet

Fick den här bilden av patrik idag! Kul ju! När brukar Sportbladet skriva om badminton?


South beach

Igår bestämde vi oss för att gå och kolla upp hur man hyr en bil. Vi bor en halvtimme från beachen och taxin kostar ganska mycket så vi tänkte hyra en bil, men det var inte alltför lätt att hitta så det blev en promenad på 3 timmar. Vi fick hyra bil i alla fall så imorgon och tisdag har vi bil, så då kan vi utforska hela Miami!

På eftermiddagen låg vi bara vid poolen och solade. Och på kvällen drog vi till south beach och festade, hade sjukt kul och ännu roligare idag när jag tänker på det!

Idag ska vi ligga bakis vid poolen, det enda som är planerat.


Semi förlust

Som rubriken säger så förlorade vi semifinalen nu "ikväll", inatt hos er. Vi mötte första seedade och de var bättre helt enkelt, men semifinal är helt okej.

Annars idag har vi badat, solat och varit på Victoria Secret. Hur är allt hemma?


Bill Graham Miami International

Idag har det varit badminton på schemat och lite bad, hihi. Jag vann min singel på förmiddagen men förlorade nu ikväll mot första seedade, hon var alldeles för bra. Men vi vann kvarten i dubbel så nu spelar vi semi imorgon, kul!

Mellan matcherna har vi badat och solat, inte helt fel. Hoppas allt är bra hemma!


Dolphin Mall

Idag började vi dagen med ett badmintonpass, helt okej hall att spela i men annars var den inte mycket att hurra för. Sen log vi vid poolen och solade ett par timmar, riktigt behagligt. Sen gick vi och kollade in butikerna på gatan här vi bor, men bestämde oss istället för att åka till Dolphin Mall. Ett jättestort köpcentrum och där fastnade vi tills stängning. Var mycket folk också, halloween firas ju rejält här nere så folk, stora som små, sprang runt utklädda och körde "trick or treat" i butikerna, sedan var det något uppträdande också, kul att se!

Nu ska vi sova och ladda upp för spel imorgon, godnatt.


RSS 2.0