Tentaperiod

Stress stress... plugg plugg 

Det är så roligt med skolan även om man stressar lite nu inför första tentan på tisdag. Får göra en rejäl uppdate istället.

stressig vecka

Jag hade en jättebra helg i Borlänge men hade verkligen fullt upp, kändes som varje minut var planerad. Men hann med firanden av födelsdagar, utgång, golf och mys med familjen. 
 
I veckan har jag haft mycket i skolan, vi har gruppredovisning så har suttit i skolan med det och försökt fått ihop en presentation. Nu är dagen är, men det ska nog vara lugnt att redovisa fast jag avskyr det. Vi är en skön klass så känns inte alltför jobbigt. 
 
I helgen väntas det firande av min födelsedag med mina kära vänner. Jag behöver plugga massor men lite firande kan man alltid klämma in. 
 
Juste, jag har färgat håret. Det är lite åt det röda/lila hålet. Jag lägger upp bild senare ;) 
 
Hoppas alla får en bra helg! 


Mina nya MacBook Air! So happy! Sötnosarna 

No more blonde 

Clara kom och lagade mat hos mig Andra veckan

Andra veckan har börjat, det börjar bli bättre och bättre. Jag har varit helt inne på att bara köra ekonomispåret men nu börjar designen locka. Kanske för att vi börja läsa om mode. Jag ska läsa massa artiklar om Coco Chanel, Christian Dior och Yves Saint Laurent bland annat. 

I tisdag var jag ledig från skolan så passade på att köra trepass badminton. Önskar att det flesta dagarna kunde se ut så men det går inte riktigt, blir oftast bara ett pass badminton om dagen.

Idag har jag föreläsning mellan 10-12 sen ska jag sitta kvar och jobba med ett grupparbete. 

Imorgon efter skolan åker jag mot Borlänge, helgen är redan fullspäckad med saker. 

❤️ 


Feels good to be back

Jag har haft en riktigt bra första vecka i skolan. Linjen och att ha börjat plugga igen känns helt rätt. Så nu hoppas vi att det fortsätter på samma spår. Enda som är svårt är att komma in i plugget hemma, men det kommer väl. 

Jag har hunnit med att jobba två pass denna vecka. Jag vill så gärna försöka hinna jobba lite mellan allt plugg och träning men det blir tufft. Jag kanske ska börja köra Linas matkasse genom posten varje måndag, det är kvällstid så borde funka. Det kommer nog bli ett lån tillslut men det är till något bra i slutänden. 

Helgen ser lugn ut, igår var jag hemma bara. Idag startade jag dagen med träning, intervaller och gym. Nu ska jag försöka plugga och ikväll vaknas det middag hos Therese med brudarna. 

Ha en trevlig helg folket! 


First day at school

Efter jobbet i fredags blev det en rejäl utgång med några favoriter. Hade en bra och galen kväll, bra mådde jag inte på lördagen när jag vaknade. Resten av helgen tog jag det lugnt, sov ut, kollade film, röstade och köpte kurslittertur. Sånt som jag inte hunnit med på ett bra länge.

Igår jobbade jag igen, trodde sista dagen var i fredags men började skolan först idag så kunde lika gärna hoppa in på ett jobbpass. 

Idag började dagen TIDIGT. Det tar ju över en timme för mig till skolan och började 8 imorse så tidig blev det. Jag hade sista lektionen till 17 så lång dag också. Men fick catch up med Berfin över lunchen så det var trevligt. 

Imorgon väntas ännu en tidig morgon men bara en föreläsning då. 

Jag och fina vänner ❤️ 


"Vad är design?" heter första kursen. 

RSS 2.0