Jobbvecka

Denna vecka var jag jobbat, faktiskt 4 dagar. Fick så dålig lön denna månad så behöver jobba lite mer nu. Ibland är  det så 😊 

Jag har också hunnit med att träna 5 pass, inte så mycket som jag vill men vi har kört hårda pass så jag har bra träningsvärk ändå. 

Idag är det freeeedag, så skönt. Jag ska bara vara hemma idag men imorgon ska jag på middag hos Mixo. 

Hoppas ni får en bra helg!! ✌️ 
Inställd tävling

Tegelonsdagen var rolig även fast tegelonsdagar numera är sämst, att vi hade roligt handlade om förkröket. Vi får helt enkelt ta en rejäl utgång  i stan inom den närmaste tiden.
 
Helgen i Borlänge var skön, umgicks mest med familjen och kollade OS. Så ledsamt att OS snart är över, men ett grymt OS har Sverige gjort.
 
Denna vecka har jag jobbat två dagar, sen åkt till Västerås och spelat elitseriematch. Vi vann med 7-0. I helgen skulle jag åkt iväg till Askim på tävling men det hade BRUNNIT i hallen, vad är oddsen på det? Just den helgen vi ska dit. Hur som, igår började jag dagen med ett hårt badmintonpass och sen tog jag det lugnt framför OS hela kvällen. Skön vinst mot Finland.
 
Idag ska jag iväg och träffa tjejerna, först middag med Mixo och sen vidare på förkrök hos Jennifer. Det blir nog en bra kväll!
 
xo
 
Bilder från firandet av Clara, fina vän ♥
 
Gosis hemma i Borlänge, lite mys med hundarna och sen var jag barnvakt åt Ossi och Elsa. Det var en intressant historia, haha.
Sista bilden är från i tisdags när Pappa, Sanna och Ossian kom till Västerås och kollade på elitseriematchen.
 
Och som vanligt, senaste naglarna...
 
 
 
 
 

Jag ger upp

Haha, bloggandet fungerar inte längre. Det blir bara längre och längre mellan gångerna. 
 
Jag tränar, jobbar och tävlar... så ser mina veckor ungefär ut. 
 
Jag var iväg på senior SM ju, det gick dåligt. Jag spelade okej i dubbel och mixed men hade jättetuff lottning (båda jag åkte ut mot vann lätt i finalen). 
 
Jag har varit lite trött på badmintonen, det går ju upp och ner. När man inte får en såkallad belöning för all träningen tappar man inspirationen lite. 
 
Hur som, idag ska vi fira Clara som fyllt 18! Ska bli riktigt kul med en tegelonsdag, det var ÅR sen sist. 
 
I helgen åker jag mot Borlänge, mest mys med familjen blir det ❤️❤️ 
 
 
 
 

RSS 2.0