Klockan går för fort

Var upp och tränade badminton 7,30 imorse för att sen åka till skolan på en föreläsning, sista föreläsning med repetition innan tentan nästa vecka. Hängde inte alls med så jag känner mig ganska stressad nu.

Efter skolan snabbt hem och käka och byta om för sjukgymnasten. Känns bra att gå dit ungefär 1 gång i veckan, vi kör på gymmet och idag blev jag riktigt trött i ryggen. Vi jobbar mycket med bålen och stärker den eftersom jag är svag där och svankar mycket. Det är bra att vara stark där nere så min skadade (wipelash) nacke har något att vila på (jag hoppas ni förstår hur jag menar med vila).

Sen har jag försökt plugga och kvällen avslutades med ett jobbigt löppass. Hade gärna sprungit milen direkt men Kent tyckte det var bättre att man vilade lite för att kunna hålla ett högre tempo när man väl löpte, därför körde vi: 5 km - vila 3 min - 2,5 km - vila 3 min - 2,5 km = 10 km

Nu är klockan för mycket igen så lika bra att släcka och sova ❤


Bästis

Äntligen är min underbara bästis hemma i Sverige igen efter 4 månader på resandefot.

Åkte till Arlanda och mötte upp mitt hjärta och hela dagen har jag spenderat hemma hos henne och myst.

Nu står jag i Danderyd och väntar på bussen hem.


Underbara väder

På söndagen hälsade vi på farmors grav, snabbt hej till farfar som var sjuk och sen hem och leka lite med Elsa och hundarna i trädgården innan ett pass på lagret väntade. Det blir nog mitt sista pass på ett tag eftersom jag ska jobba heltid på posten i sommar.

Idag gick jag upp efter några timmars sömn och skjutsade pappa till jobbet. Jag behövde bilen för att kunna ta mig till tåget senare. Annars så har jag pratat med polisen om olyckan på Nyår, genomgång vad jag kommer ihåg och om jag vill väcka åtal (vilket jag inte ska).

Nu är jag tillbaka i Stockholm och ikväll har vi varit iväg för att tacka av Mårten efter alla dessa år som tränare.

Imorgon hoppas jag att jag får jobba annars ska jag träna och plugga, kanske lite sola också ☀


Mitt Borlänge

Är hemma i Borlänge och myser med familjen ❤

Min andra halva och syster fyllde år igår, så har varit en del firande för henne. Jag har också fått känna sparkar av mostersgull, så mysigt.






https://cdn2.cdnme.se/267593/7-3/pic_51a13a70ddf2b363793acf7f.jpg" class="image">


Tegelmiddag

Vaknade imorse av att det spöregnade ute, verkligen piskande regn. Åker till jobbet och förbereder mig på att det kommer bli en jobbig dag att dela ut post på, MEN när jag kommer till stan och Lidingö är det snustorrt på vägarna. Skönt men lustigt. Dagen på jobbet har rullat på bra.

Avslutade dagen med middag på tegel med Karolina, Mixo och Snjólaug. Snjólaug åker hem till Island på söndag så vi ses först i augusti igen. Mysig avslutning på en trött tisdag.


VM GULD!

Tänk att fina Tre Kronor tog hem ett VM guld! Så duktiga! Så stolt! Så glad! 
 
Jag var tvungen att åka in till Kungsträdgården idag och kolla på guldfirandet. Helt själv men värt vare, fick ju träffa min framtid man. Hade tänkt flytta till Florida ganska omgående faktiskt, så nu vet alla det. (Ja, jag drömmer). 
 
Vaknade upp efter 3 timmars sömn idag och åkte till hallen för att kötta ett pass på gymmet. När man är som minst sugen på det är det viktigast att göra det (enligt mig). Jag har blivit besatt av att träna ryggen, så snyggt med ryggmuskler, right? Därför körde jag både rygg imorse och ikväll. Ikväll hade vi löpning istället för badminton, sprang runt sjön som är 8 km. Känner mig nöjd och jävligt taggad på att träna! 
 
Nu ska jag sova, imorgon väntar en jobbdag på Lidingö! 
 

BBMA

Jag älskar att kolla på olika Awards och inatt är det Billboard Music Awards. Så jag har inte gått och lagt mig än, började 00,30 och håller på än. Men det är värt det 😊

Säger som mamma, sova får man göra när man blir gammal!


Sommaren börjar närma sig

Jag har haft en riktig toppen helg, så himla mysigt att sommaren börjar närma sig ♥
 
Fredagen var jag iväg med gänget till skavlöten och grillade, drack vin och spelade kubb (fast jag fick inte vara med i mitt lag eftersom jag var för dålig). Senare på kvällen bestämde vi oss för att röra oss mot tegel, ett dött tegel dessvärre. Det blev alltså inte långvarigt där. 
 
Lördagen började med ett badmintonpass och ett gympass, sen hem och kollade semifinalen mot Finland. OCH VI VANN! skönt att sätta dig finnarna! Kvällen avslutade jag hos Therese med tjejerna framför eurovision, som jag redan visste så gick det dålig för Sverige men grattis till Danmark. 
 
Idag vaknade jag upp och hoppades att det var solväder men icke, istället har jag pluggat och ska nu ska kolla matchen om tredjepris för att sen heja fram Sverige till guldet! 
 

bristish got talent - shadow act

Typ dör va fint! KOLLA!

Hockey VM

Hela min dag har gått åt att kolla hockey VM, alla kvartsfinaler har ju spelats idag. Nu spelar Sverige men det ser inte så bra ut, ligger under med 0-1 och de har inte mycket av spelet heller MEN vi kämpar vidare! 
 
IGÅR fick jag äntligen berätta för alla att min syster och Pelle ska få en liten son. Jag har vetat om det ett bra tag men igår gjordes första ultraljudet och det visade sig vara en liten kille. Jag är så lycklig för att jag ska bli moster och för att barnet kommer få de bästa föräldrarna ♥
 
Imorgon ska jag upp och träna, tvätta och sen avsluta fredagen med grillning med mina fina vänner! Livet är bra just nu, man mår så bra när sommaren snart är här! 
 
Satt i fönstret och solade medan jag kollade hockey 
 
 

Grattis på födelsedagen, mamma!

 
 
 
 

Resten av veckan

Individuella tävlingen på Student EM gick sådär, åkte ut i kvarten i både dubbel och singel. Det var okej men man vill ju alltid komma längre. På lördagen var det bankett (avslutningsmiddag) med alla som deltagit i tävlingen. Jättetrevligt och roligt, som hela veckan varit! Tack alla inblandade! 
 
Söndagen var jag något bakis så det blev grillning och fotbollstittande med vänner, en perfekt avslutning på veckan ♥
 
Nu ska jag försöka komma igång med plugget igen (som fått vila lite pga av EM) och njuta av det fina vädret! 
 
 

Seb Ingrosso

Åh, fina Sebastian! ♥
 

brons lagtävlingen

I måndags och tisdags har vi varit i Uppsala och spelat EUC (european university championship), lagtävlingen har varit de två första dagarna. Vi lyckades ta oss till semifinal men där tog det stopp, men vi är nöjda med ett student-EM brons! 
 
Både idag och imorgon är vi lediga från spel, sen börjar den individuella tävlingen. Jag spelar singel och dubbel med Karolina. Vi får se hur det går men håll tummarna! 
 
 
 
 
 

Student EM

Jag hade ju planer på att både bowla och städa igår men så blev inte fallet, jag insåg att jag låg alldeles för mycket efter med plugget så jag var tvungen att sitta med det. Jag börjar 11,00 och satt till 21,30 med paus för lunch, middag och träning. Jag hann igenom tre kapitel och var riktigt nöjd, 3 more to go, men idag gick det desto sämre (1,5 kapitel)...
 
Nu ska jag plugga LITE till och sen sova. Imorgon väntas första dagen av Student EM, ska bli riktigt kul och vi är första seedade i lag tävlingen! Heja oss! ♥
 
 

hello may

Tänk vad tiden går, så säger vi hela tiden men tänk... att nu är vi här igen, i maj och snart sommar. 
 
Både igår och idag har jag blivit inringd av jobbet med kortvarsel, men idag hade Schenker kris så jag tog mig till Arlandastad och hjälpte till på deras lager. Det är väl aldrig fel att testa nya saker (dålig början men det löste sig). 
 
Ikväll har jag varit på iväg på middag hos Frida med tjejerna, skönt avslut på en stressig fredag. Nu ska jag sova för imorgon ska jag försöka hinna med: plugg, träning, städning och bowling (det är plugget som tar sin tid). 
 
 
 

stay weird.

 
It's not selfish to love yourself, take care of yourself & to make your happiness a priority.
It's necessary. 

Valborg

Valborg igår och Niklas kom hem från några månader i USA så vi slog ihop det med lite fest hos Max - grillning, beerpong och bara "häng" (fann inget bra ord så häng fick det bli.) Trevlig kväll men idag vaknade jag upp mindre lycklig, men vad gör det. 
 
Idag har jag mest sovit, kollat film (Såg äntligen Safe Haven som är baserad på en av Nicholas Sparks böcker) och nu kollar jag Geordie Shore. Eftersom jag sov till 13 idag lär jag inte somna tidigt. 
 

RSS 2.0