19

hade föreläsning med badmintonen idag. sen var jag snabbt i skolan för att ha ett möte med uf företaget. sedan åkte jag in en snabbis till stan för att kolla på en mössa till mamma, hon ville ha en rosa "bad hairday" mössa. som tur var fanns den!

när jag skulle åka hem med tåget, hände det en sjuk grej. har nog aldrig träffat på en surare gubbe! det börjar med att han kliver på tåget och efter honom kommer det en kvinna. han höjer rösten till henne och säger.  - stäng dörren men hon hör inte för hon pratar i telefon. så gubben ryter till igen - stäng dörren!!. kvinnan går och ska stänga dörren men den blev inte stängd. men hon trodde det och gubben ryter till yttligare - stäng dörren!! en tjej som är runt 15 år sitter på tåget och blir irriterad eftersom han är elak mot kvinna. så hon säger - men stäng dörren själv, ska de vara så jävla svårt? då går han och stänger dörren men blir rasande på flickan och säger sen tillbaka - ska de vara så jävla svårt så gå och stäng den du då. dra åt helvete jävla f*tta!!

får folk bete sig hur som helst? det var en gubbe på närmare 70 år som sa så till en 15åring. kom igen. lite respekt har man väl. han kunde åtminstonde bett kvinnan snällt, - kan du stänga dörren, istället för att ryta till och säga -stäng dörren! en väldigt väldigt otrevlig gubbe.

 

 

 

 


säg vad du vill

Let me know:

Vad heter du? :
Kom ihåg dig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Kan jag få din blogg adress?

Let me know:

Trackback
RSS 2.0