dag 6 - vad är kärlek

kärlek är så mycket och det finns överallt. vi behöver kärlek i våra liv för att må bra. kärlek finns mellan dina vänner, familjen, pojkvännen osv. det du känner för dem - hur du aldrig skulle kunna klara dig utan dem, glädjen och skratten när du är med dem.

kärlek till pojkvän är den dära pirrande känslan man får i magen när man ser honom. krampen/oron i magen man känner när man är utan dem. hur man blir nervös och kallsvettas.

kärlek är vackert, men kan även vara hemskt. man kan känna sig sårad, arg och ledsen när man inte får svar på sina känslor av den andra partnern. man känner att ens värld rasar samman för att man inte får den man vill.

kärlek är när familjen skulle göra allt för en. kärlek är när ens vänner skulle komma springades bara för att du behöver dem. kärlek är när hundarna blir glada fasten du varit borta i några minuter. kärlek är när lillasyster älskar att leka med en. kärlek är när man ligger som en säck på soffan och mamma/pappa frågar om man vill ha te. kärlek är när man bli upphämtad efter krogen för att man inte ska behöva gå själv...

jag kan verkligen inte sätta ord på vad kärlek är. gud så svårt det var.

enligt svenska akademiens ordbok betyder kärlek: "en stark känsla. böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. innerlig tillgivenhet".



säg vad du vill
Postat av: mikkis

Fint skrivet :) <3

2011-03-01 @ 18:54:37

Let me know:

Vad heter du? :
Kom ihåg dig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Kan jag få din blogg adress?

Let me know:

Trackback
RSS 2.0