kryssning

i fredags så åkte jag in till slussen och gick till båten där resten av "familjen" eller "släkten" hade anlänt från borlänge. det var jag, sanna, malin, maja, mamma, mormor, linda och camilla. det var alla tjejer på mammas sida. vi hade två timmar innan båten gick och man fick inte gå på fören om en och en halv timme ungefär så då bestämde vi oss för att gå upp och sätta oss i en park, vid parken sitter vi och dricker. som ett par alkisar, haha. typiskt oss!

sedan var det dags att gå på båten, när vi kommit på gjorde vi oss klara och sedan satte vi oss till bord. dags för buffé! mums, jätte god mat. under maten blev det en hel del dricka och skratt. mormor började "flörta" med en kille vid bordet bakom, eller hon räknade hur många glas han drack. och tillslut slutade det med att han blev kallad morfar under resan, så varje gång vi såg honom så sa man morfar. haha! (mormor skojade bara med honom)

efter maten var det dags för att göra sig iordning det sista och sedan gå upp och ta ett glas och dricka, sen blev det dans och massa mera. en galen kväll! mormor var den som var borta mest, hon försvann lite då och då. haha. min mormor är galen, eller hela släkten. jag kan inte förklara i ord hur sjuka alla är och vad som hände. resten som hände får stanna mellan släkten. den enda som fick kommentaren "du kan få jöka om du vill" vara den äldsta i släkten, men hon tackade såklart nej! men ni förstår grejen. haha.

dagen efter var vaknade vi tidigt för att gå upp och gå i tax free och sånt. köpte en nya parfym och lite godis bara! det slutade att vi tog några drinkar denna dag också. detta måste såååå göras om!! galet kul!

föresten så var det en 60+ gubbe som raggade på min söta kusin maja som är 14 år, han vägrade ge upp också. han dansade bakom henne och höll på! riktigt äcklig. tillslut fick vi prata med honom men han lyckades aldrig fatta. äckliga gubbar det finns!


dålig förklaring eller beskrivning, men vi har haft galet kul och det kan inte förklaras i ord!!


säg vad du vill

Let me know:

Vad heter du? :
Kom ihåg dig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Kan jag få din blogg adress?

Let me know:

Trackback
RSS 2.0