kattbebisarna!

om ni kom ihåg så såg jag efter min mosters kattungar i sommars. fick precis se några bilder på dom! gud vad dom vuxit, och var underbart söta dom blivit. helt kär, gud så söta!!


här är en av missarna, vilket söting va? älskar att den har "halva" ansiktet grått.


här är den andra. hur söt får man vara?

kolla in min mosters hemsida här. hon har ännu fler sötnosar där!


31

fick sluta halv fyra idag istället för fem, vilken lyx va? det händer inte ofta. men idag så! skoldagen gick rätt snabbt förutom tills sista lektionen, tretimmarslektionen. den var lång men hade inte förväntat mig något annat. skönt att den är över i alla fall.

nu sitter jag här med min kaffe kopp och kollar på gossip girl. hoppas jag blir lite piggare av kaffet, det skulle behövas så jag orkar städa här hemma. det ser inte så fint ut här hemma längre. det behövs dammsugas, får se vad jag får ork till. har plugg idag också!! dags att sätta igång. puss


haha


haha. jag älskar att vi skrattar som bara den åt en jävla hund. lätt roade!!

bestämt - nu jävlar

jag måste. jag ska. jag kan. jag ska ge allt!! troooooo


30 - min helg

har inte blivit mycket till uppdatering under helgen. har varit helt slut eftersom skolan har börjat och varit tvungen att gå upp tidigt i helgen också.

i helgen har jag inte gjort mycket mera än att gå en tränar kurs för badminton, U1. den började klockan kvart i nio på lördag och höll på till klockan sex på kvällen på lördagen. det var teori och praktik, dagen var lång och seg. men jag har lärt mig en del.

på söndag (idag) innebar samma sak, klockan halv tio började vi idag till klockan fyra idag. idag hade vi lite tester på det vi hade gjort osv, vi fick diplom för vi gjort kursen. skönt att jag äntligen gått kursen. nu är jag utbildad tränare? eller? jag vet inte. jag vet inte riktigt om tränare är min grej, i alla fall inte än så länge. både pappa och sanna är det så jag kanske borde följa deras fotsteg när jag ändå gått en tränarkurs. men snart blir det att gå U2 också. jag är tvungen att gå dessa kurser eftersom dom ingår i min badminton kurs på gymnasiet.

det är så min helg har sett ut. har varit helt slut och jag är fortfarande det. dags att krypa ner i sängen och sova så man är "utvilad" tills morgon dagens skola. har sovmorgon imorgon i alla fall, börjar inte fören kvart över nio. vilket lyx va? sen går jag ända till klockan fem. gissar att det är många som är avundsjuka!!


grymt söt

denna grymt söta klänning kommer från nelly. i want så mycket! kärlek till den.


bara för jag inte orkar blogga idag

Hur många badturer gjorde du? Rätt många faktiskt.
Vilken låt påminner dig om sommaren? Pitbull - I know you want me, Milow - Ayo Technology
Vad var det bästa med sommaren? P&L & Mallorca & Bröllop
Och vad var det sämsta? Värdet garanterat!
Blev du kär? Nej, lika bra det.
Vem umgicks du med mest? Familjen antar jag, lillasyster kanske (?) en del barnvakt. Men på slutet blev det mycket mikaela!
Hur många kysste du? En hel del.
Vart reste du? Borlänge, Stockholm (om det räknas?) sen Mallorca, Horndal.
Sommarens snygging? Rob
Har sommaren 09 varit bra? Mycket bra!


alla är värd en andra chans


bild

28

idag är jag piggare, skönt. dagen började med badminton träning, sedan skola som bara innehöll två lektioner och sedan avslutades det med badminton träning igen. nu sitter jag här och har precis käkat och ätit lite glass. köpte med mig benandjerry hem, gud vad den glassen är god. slår inget. ska bara mysa framför tvn idag för imorgon blir det upp tidigt och åka tills tennisstadion och gå U1kurs, någon tränar utbildning för badminton. håller på hela morgon dagen och på söndag hela dagen.

och grattis till min söta vän, amanda lundqvist som tog körkort igår!


trötter

jag hade tänkt att gå och sova nu, eller först ska jag möjligen läsa lite ur en bok som ska läsas till svenskan. ska ha läst 70sidor tills tisdag.

hade svårt att sova igår så kom inte i säng fören tolv vilket gjorde att jag var trött idag, fruktansvärt trött faktiskt. ögonen åkte ihop hela tiden. men det var sista långa dagen för denna vecka. imorgon slutar jag runt halv två.

imorse så hade vi badminton träning. sedan har det varit skolan från tio till fem. sedan blev det hem och lägga sig framför tvn. har verkligen inte orkat uppdatera, verkligen behövt vila. men jag har inte sovit något därför är det dags för sängen nu. imorgon blir det badmintonträning på morgonen och på eftermiddagen sen är det äntligen helg!!

27

extremt extremt trött. jag måste vila. klarat av en vecka snart av sexton.

true blood



sitter och kollar på den nya serien som har börjat, true blood. det sägs ju att twilight saga har fått sin inspiration därifrån så såklart måste jag se den! en ung vacker flicka blir kär i en vampyr osv. dom träffades precis för första gången nu, första ögonkastet. spännande ska lägga mig i sängen och kolla klart! jag gillar programmet. tack för tipset mamma.

vampyrer har kommit ut ur kistan och lever sida vid sida med människor. Det syntetiska blodet True blood finns att köpa nästan var som helst. Ett av undantagen är en bar i en småstad i Louisiana där man aldrig haft vampyrbesök. Där jobbar den unga tankeläsaren Sookie Stackhouse som servitris. En kväll vandrar vampyren Bill Compton in i baren. Han rör upp varma känslor hos Sookie men drar mest till sig suspekta blickar från resten av invånarna i Marthaville. Speciellt när en kvinna hittas mördad i sitt hem och bevisen pekar mot att en vampyr eventuellt var inblandad i mordet.
från tv.nu



plugg



sitter och skriver på ett projekt vi ska börja med i idrotten. man ska ändra något i sin livstil. jag har bestämt mig för att ändra min kost. man ska skriva hur man ska uppnå detta, målsättning osv. rätt kul faktiskt, om det funkar!

26



dagen började med gym imorse, gud vad svag jag blivit efter sommaren. tränade aldrig något gym i somras eftersom jag inte hade någon lust, bättre att satsa på löpningen. imorse såg vädret ut att bli sådära men bestämde mig i alla fall att ta jeansshortsen till skolan men såklart blir det regn och kändes som det var vinter typ, mörkt och ni vet. typiskt för att jag för en gångskull sätter på mig ett par shorts i skolan.

dagen gick rätt snabbt framåt, vi har börjat med ett nytt ämne, UF (ung företagsamhet), som innebär att man ska öppna ett företag och sedan sälja och tjäna pengar och sedan ställa ut detta på en mässa för att senare gå vidare till sm-em-vm. låter roligt va? man ska satsa sina egna pengar på företaget så det blir exakt som på riktigt, det ska bli grymt kul!

efter skolan gick jag hem och bytte om till löpar skorna och sprang ut vid ensta och tog en löpningsrunda. kändes bra! det är andra gången denna vecka, duktigt av mig som hatar att springa. efter har jag duschat och lagat mat. nu sitter jag här och kollar på tv, ska börjar skriva en läxa vi fått redan. skönt om den blev klar så slipper jag den till nästa vecka för det lär vi bli mera läxor tills nästa vecka! /klack

onsdag morgon



mobilen larmet ringde vid sju idag. jag är död, helt slut. förhoppningsvis går det över. ska och gymma klockan åtta idag, var länge sedan så känns bra. idag slutar jag klockan fem som vanligt vi hörs då.

tvättar och fotboll



jag kollar just nu på fotboll, sveriges damer spelar. dom är duktiga, dom leder med två-noll efter bara tjugofem minuters tid. jag håller samtidigt på att tvätta, springer ner till tvättstugan med jämna mellanrum. det var verkligen nödvändigt, hade fult med träningskläder och sängkläder ifrån helgen. tvättkorgen var som sagt proppfull! jo jag håller på med en tredje grej också, jag lagar mat. idag blir det stuvade makaroner och köttbullar! det funkar alltid när man inte orkar göra någon speciell mat.

allt känns bra nu, men snart kommer väl den dära motgången som alltid drabbar mig. tänk amanda, tänk före!

25

vi har håltimme och jag och frankuy sitter hemma hos mig och chillar. frankuy behövde kaffe så vi drog hem hit. vi börjar halv tre igen, då har vi idrott och sedan marknadsföring. seg och lång dag. jag är trött.

hade utvecklingssamtal med badmintonen imorse, det gick bra! dom tror på mig. måste bara träna upp min kondition och det vet jag mycket väl, men sjukt tråkigt. men tråkiga saker måste också göras. ska vila lite nu så jag åter finner krafterna till de två sista lektionerna. puss

prison break

sorligaste ever! jag gråter floder nu. jag dör

prison break



sitter och väntar på att prison break ska börja. skulle sova tidigt men det lyckades jag inte med eftersom jag är tvungen att se sista sista avsnittet av prison break. det har börjat nu!! älskar det.

your love is magical, that's how i feel, but in your presence I am lost for words.. words like. i love you

min dag

jag har precis ätit, blev pannkaka. men åt knappt något för det blev stopp direkt, men det är väl bra det också. jag har hunnit med att varit ute och sprungit och fixat syrrans design. gå in och kolla! tycker det blev bra jag!

det har varit en jobbiga dag, jag är redan trött efter ha gått till klockan fem en dag. men det är bara att hålla ut. vi har fått sämst schemat eftersom dom hade glömt bort några kurser, och då fick dom lägga in dom sent på eftermiddagen. + att en av kursen ska läsas på 1,5 år men blev något knas och vi måste läsa den på 1 år vilket gör att det blir dubbelt så mycket. allt suger, detta halv år kommer bli galet jobbigt! keep on. ska lägga mig i tid idag, måste för annars orkar jag aldrig med detta.

24

sitter i skolan. det suger. vi har sämst schemat. är hemma runt halv sex idag! någon som är avundsjuk?

schemat är galet



har precis målat naglarna, dom är lila nu. när naglarna torkade tänkte jag titta in på nya schemat, jag "visste" att vi slutade tidigt men inte hur tidigt. när jag tittar så har dom ändrat schemat och lagt in FeB, så vi slutar fucking 1700 fyra dagar i veckan. asså det går ju inte, aldrig med våra träningar som ska ligga efteråt. det är så inte okej! vad arg jag är. och gissa vad jag kommer klaga imorgon när vi får schemat av våra lärare. damn! helt sjukt ju. tar livet av mig. jag som trodde sista året skulle bli chill mot dom andra, men tydligen blir det en ren madröm. jag är riktigt irriterad nu för jag vet mycket väl att jag aldrig kommer orka dessa dagar. eftersom vi tränar på morgonen, sedan skolan som tydligen är till 1700 sedan ska vi träna igen och sedan hem och plugga. hur har dom tänkt? ingen människa orkar med det, iaf inte när man går naturprogrammet också.

23

nu ligger jag hemma i sängen. jag är sliten trött. jag har gått upp alldeles för tidigt dessa dagar + att jag sovit dåligt i min bäddsoffa. undra hur pigg jag kommer vara imorgon när skolan börjar? undra om jag ens tar mig upp imorgon.

ihelgen kom sanna och kristofer till mig, eftersom det var badminton tävling i täby i helgen. resultat blev inte sådär jätte bra, men jag är rätt nöjd. min första elit tävling och jag var sjukt nervös men var ingen fara. det är bara sjukt stor skillnad från aklass och elitklass. idag har jag bara kollat på, det har gått väldigt bra för fröken franck. duktig

nu ska jag lägga mig och mysa framför tvn igen.

20.20


amanda och jag. har inte många bilder när jag spelar badminton så denna får duga.

sanna skickade precis ett sms att hon och kristofer skulle komma klockan tjugo över enligt gpsen. hoppas den stämmer för då är dom här snart! kul att dom kommer. jag har som sagt tävling i helgen, det blir min första elit tävling. jag är nervös. men mycket mera är jag inte. alla som jag pratat med verkar grymt taggade, men det har jag inte hunnit blivit ännu. men imorgon då blir jag det, eller under natten kanske. det är på tiden att jag blir det, vill att det ska gå bra imorgon men jag kan ju inte ha för stora förväntningar. mikaela ska också var med och tävla i helgen så jag får träffa henne i helgen också, men hon ska tyvärr inte sova hos mig men jag får ju träffa henne. jag har ju inte så stor lägenhet som sagt. /klack

21

jag åkte som sagt in till stan idag med frankuy. det blev lite bråttom därför blev det inget långt inlägg imorse, hade bara en halvtimme att göra mig iordning på och låg i sängen när det blev bestämt. jag och frankuy började vid slussen, vi gick förbi hennes pappas jobb, telenor, och fick kaffe. var behövligt. sedan gick vi vidare mot cocoo's butik. jag hittade ett armband jag gärna ville ha köpt men det får vänta. vi gick sedan vidare för att kolla i resten av buktikerna vid slussen, sedan tog vi en promenad till gamla stan och sedan vidare mot drottninggatan. vi gick till åhlens för att ta oss en fika, där finns nog världens godaste kladdkaka, seriöst. ni måste gå dit och smaka en! sedan gick vi och kollade i några affärer till sen bestämde vi oss för att dra oss hemåt. mycket mysig dag! mycket mysigt att gå mellan slussen - drottninggatan, bättre än att ta tbanan. with love a



första bilden är frankuy! andra bilden är på mig, ser halvt död ut men whatever

världens godaste kladdkaka!

stan

det blir stan med frankuy nu. vi hörs när jag kommer hem. puss


ingen som honom.

jag har precis duschat. ska snart lägga mig och sova. det ser lite halvt stökigt ut här hemma på bara några dagar så måste städa innan sanna och kristofer kommer imorgon. kanske ska göra det nu eftersom jag inte vet vad jag hittar imorgon, jag är rätt sugen på att dra in till stan. frankuy kanske skulle med, men var osäkert. länge sedan jag var där så dags att jag drar mig dit och kollar läget. fast egentligen har jag inte så stor lust, så får se hur jag känner imorgon. kanske bara stannar hemma och städar och tar det lugnt. den som lever får se!

ikväll så slog usain bolt ännu ett världsrekord, 19.19. han är bara helt otrolig, vilken kille! han är ju små snygg oxå. man får rysningar när man kollar på finalen. tänk om man lyckades med någonting sånt där i livet.

pitbull - Hotel Room Service


20

jag gick upp tidigt idag för att göra mig klar för att åka till frankuy. jag var hos henne vid elva. vi började direkt med att färga håret, det blev mycket bra på både mig och frankuy. sedan åkte vi till kista och tränade badminton, det var bra träning inför helgen. även om det inte gick sådär jätte bra. klockan var fyra när vi var klara och då åkte jag hem till mig. under träningen hade jag fått ont i magen och mådde illa som jag hade igår och det blev bara värre. när jag kom hem så bestämde jag mig för att gå ut och gå och det gjorde så att jag mådde lite bättre. jag har precis ätit och ska snart duscha. seg jag vet.

jag mår inge bra.

känns som jag vill spy hela tiden. mår illa som sagt. men det blir nog bra förhoppningsvis. jag har föresten ont i ryggen igen, men det är bara att käka voltaren och bita ihop tills tävlingen i helgen. idag har jag varit nere i centrum men jag hittade ingen bok men jag köpte hårbelkning till mig och frankuy tills imorgon, vi ska också spela badminton imorgon. nu ska jag sova. /klack


världens bästa systrar

fick precis ett mms av mina systrar. saknar dom redan!


"vi ville bara säga hej tll vår bästa syster! vi älskar dig! kram"

19

idag var det beach volleyboll som gällde. det gick sådär, jag kan ju säga att jag är ingen höjdare på volleyboll. men whatever, det är inte på blodigt allvar som vissa verkar tro. sen har jag varit och handlat en sås som vi missade att handla häromdagen. dagens mat blev laxfileé, potatis och massa grönsaker.

tänkte gå ner till centrum snart och leta efter tredje boken i "the twilight saga" - ljudet av ditt hjärta jag har inte den. har dom andra men inte den tredje eftersom när jag läste dom första gången så lånade jag dom av min syster eftersom jag inte trodde jag skulle gilla böckerna. jag började ju läsa böckerna en andra gång för ett tag sedan men eftersom jag inte hade trean har jag inte läst den en gång till. ska läsa om alla ännu en gång till innan andra filmen kommer. gud vad jag älskar dessa böcker och filmer!

mys framför tvn. godnatt


bild

jag hade tänkt att jag skulle stänga av datorn nu. jag ska nog sätta mig i soffan med en kopp te och kolla på so you think you can dance. dom är så grymt duktiga. jag som skulle lägga mig tidigt idag, men jag har faktiskt gjort lite nytta. jag har packat upp alla mina väskor från borlänge, från sommarlovet och det var mycket kläder. men nu är det fint här, fast måste nog städa lite yttligare eftersom syster och kanske några mer kommer på besök i helgen. det är ju tävling i täby, det blir min första elit tävling. jag är redan nervös. nej nu blir det godnatt bloggen + läsare. /klack

18


godmorgon tänkte jag säga men blir nog godkväll. idag har jag tränat, mycket hårda pass vilket var mycket skönt. men just nu är jag helt slut i både huvudet och kroppen. det blir att sova tidigt idag, även om jag har sovmorgon imorgon. haha, om man ens kan ha det på ett sommarlov?! det hände en personlig sak med en av mina tränare och därför blir inte våran dag imorgon som vi tänkt. utan istället så spelar vi beachvolleyboll och börjar därför inte fören tio och stället ligger nära mig så behöver inte gå tidigit hemifrån.

ikväll har jag lagat mat, en omelett som det även blev igår. dagen har varit lite halv konstigt men jag tror det är bättre nu, känns så. ett steg framåt! nu ska jag lägga mig i sängen och bläddra igenom ikea katalogen jag fick hem idag. jag skulle faktiskt vilja ändra lite här, men ska bara bo här ett år till förmodligen så kanske inte så stor idé. men jag skulle i alla fall vilja möblera om, vad tror ni om det? nu ska jag mysa framför tvn. /klack

nya new moon trailern

hur bra är inte denna? jag älskar den! mycket bättre än förra.

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

godnatt



ligger i sängen med datan igen. men jag satt nyss med en kopp te och kollade på prisonbreak. jag har tänt massa ljus i lägenheten, det är jätte mysigt nu. ska bli ett nytt år i skolan så måste börja om, ska bli bättre på att fixa med maten och massa annat som jag inte ska nämna här. jag borde oxå bli bättre på att lägga mig i tid, men jag vet inte hur det kommer gå. i så fall borde jag nog sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon och träna. jag ska stänga av datorn nu men hörs imorgon eftermiddag eftersom jag har träningsläger på dagen. /a

interjuv med ok, rob pattinson.

har du en flickvän?
r:
  nej nej, jag är ung, fri och singel!

vad letar du efter hos en tjej?
r:
jag gillar folk som är framåt. gud, jag vet inte. jag gillar starka personer, muskler... jag vet inte, jag tar de jag kan få!

17

nu är jag "hemma" i stockholm, i lägenheten. jag och pappa kom ner runt tolv tiden och då packade vi in allt och sedan åkte vi till arninge och handlade och käkade. sen tog vi en sväng förbi hallen för att kika när de andra hade träning, jag missade hela dagen idag eftersom jag var hos tandläkaren imorse. var i falun och kollade hur allt blev med käke osv, jag har två olika alternativ att välja bland och lutar nog mot ett men vet inte än.

nu ligger jag i sängen med datorn och kollar på fridrotten. jag borde egentligen ta tag i all packning men det ser grymt jobbigt ut så väntar lite med det. kollade precis upp mitt nya schema för årkurs tre i klass nv07c. det såg helt okej ut!
 

här är schemat. det är lektionerna, sen har vi flera badmintonträningar, morgon och eftermiddag.

kaffedags! nu är vi på väg ner mot

6f56fb3d0007e84bb21c2fbca947cb4d.png

Kolla varifrån!

kaffedags! nu är vi på väg ner mot stockholm.


jag hatar sånt. jag hatar "farväl"

fick ett precis sms av mikaela.

"men du, det har varit kul att vara med dig! (: tråkigt nog börjar skolan, men vi ses till helgen!"

detsamma, gumman. grymt kul har jag haft med dig!

<3


kommer sakna denna flicka grymt mycket, lillasyster. det händer ju så mycket i deras ålder så känns som om jag kommer missa massa som vanligt. ♥

16

nu är jag hemma efter en händelserik dag. jag har tränat hela dagen, tre pass. två badminton och ett fys, och samma även igår. mycket skönt känns det i kroppen! jag har också hunnit med att äta middag med med mami, sanna, håkan och kristofer. mycket mysigt! men som sagt imorgon åker jag ner till stockholm, täby, igen. jag har nog inte riktigt fattat det ännu, sa för en stund sedan hejdå till mamma som jag inte ser på en månad. men jag försöker vara positiv och inte tänka för mycket. jag har faktiskt inte börjat packa ännu, det borde jag verkligen försöka fixa nu men har inge ork till det. jag vill att elsa, pappa och ulrika ska komma hem nu.


mamma och sanna

håkan och jag. (kristofer fick jag ingen bra bild på, tråkig)

sen åkte vi hem till kristofer och drack kaffe och spelade badminton (wii)

varför känns allt sådär jobbigt mot kvällen för

nu har jag haft flera jobbiga, deppiga dagar. jag är trött på dom, känns inte som dom kommer sluta heller. jag har inte lust att vara någoting annat heller. det finns liksom inte där. pappa kom precis in och gav mig en kram, jag ville bara krama honom hur länge som helst.. fan vad jag kommer sakna er. ♥
 

15

idag har jag tränat hela dagen, och så igår också. men ikväll har jag tillbringat med mina kära kusiner och faster från kvänum/skara. sist jag träffade dom var på ulrikas och pappas bröllop. kvällen har varit mycket mysig men nu börjar jag bli trött och dags för att krypa ner i sängen eftersom det blir träning hela dagen imorgon med.


william och elsa på första bilden och veronica på andra.


alla. ulrika pappa veronica farfar kristofer sanna william åsa.

har fortfarande den dära klumpen i magen. nu är det bara en dag kvar "ungefär" åker på måndag förmiddag. imorgon ska jag, mamma, håkan, sanna och kristofer ut och äta, en sista middag. tanken gör mig ledsen men ska inte tänka på det även om det är svårt. på måndag åker jag till stockholm och kommer inte hem fören om en månad igen ungefär.

bara för att jag var tvungen

alla andra gör det och kändes kul att veta vad dom sa en. så jag skickade iväg ett sms till 118100, "vem är amanda andrén?"

svaret:
amanda andrén är  en sprallig, söt, blond tjej. hon ser mycket fram emot sin 18 års dag som nu är endast 38 dagar bort. hon är ett stort fan av hello kitty.

måste bara undra var dom fick att jag var ett stort fan av hello kitty, det kan jag ju inte riktigt hålla med dom om.

träningsläger

nu åker jag på träningsläger, så vi hörs på lördag kväll. puss

14

orkar inte idag.

nattens depp låt



lost and insecure
you found me, you found me
lyin' on the floor
surrounded, surrounded
why'd you have to wait?
where were you? where were you?
just a little late
you found me, you found me

natt bloggar

borde egentligen sova nu eftersom jag ska upp runt nio imorgon,jag ska möta upp pappa vid banken klockan tio imorgon. men allt känns jobbigt just nu, jag vet inte ens varför. mina skor som jag köpte idag dom ska nog sanna få köpa om hon fortfarande vill eftersom dom ser förjävliga ut på mig. och vet ni? t.o.m det gör mig så ledsen att jag gråter. minsta lilla. allt är jobbigt. vet ni? jag vill inte. det känns jätte jobbigt att flytta tillbaka till stockholm även fast jag vet att allt kommer bli bra där nere. men jag hatar farväl, jag hatar..



let love shine


bild lelove

min dag

ikväll har jag tränat, träningen var sådär halvt. det lyckas bli dålig stämning och sedan dog allt och blev inte mycket till träning. men det är glömt och ska försöka träna sönder i helgen, det behövs inför nästa helgs tävling. jag är nervös mest för att det är första tävlingen i klass elit och resten vet ni.

idag åkte jag till stan för att luncha med pappa, ulrika och elsa. vi åt china mat! gott. sedan gick pappa tillbaka till jobbet medan vi andra gick runt för och kollade lite, ulrika kollade på nya skor. sedan åt vi glass. sedan hörde jag av mig till mikaela och vi mötes upp vid kupolen för jag ville kika på ett par jeans men istället fick dessa skor följa med mig hem. är osäker på dom men som tur är har syster samma stl så hon ville jätte gärna ha dom annars. sedan for vi hem till mikaela och kollade på film, i taket lyser stjärnorna. den var bra, på något sätt gillar jag sånna dära filmer. sedan har jag inte hunnit med mycket mera förutom träning. nu ska jag packa, det blev en aning panik nyss eftersom jag inte tänkt på att jag måste packa allt idag till träningslägret imorgon och på lördag sedan har jag match på lördag och måste packa till det också, (fotbolls match). nu måste pappa låna internet, internet är knas och man kan bara vara inne på internet en person i taget. knas men men.

13


första bilden är från idag och den andra från innan jag klippte mig. ser nu skillnanden? det är sjukt kort nu! saaad!

ska in till stan och luncha med pappa, ulrika och elsa. sen blir det nog mikaela.

kalender 09/10


 
är den inte snygg? jag tycker det. snyggast!!

(från vänster till höger, uppifrån och ner)
bild nr1: det är baksidan. jag lunkan frankuy.
bild nr2: framsidan. ingen annan än min älskling. (jag klarade inte det jag sa, jag vet)
bild nr3&4: inne i kalendern. två bilder på robert!
bild nr5: inne i kalendern. på mig och frankuy.
bild nr6: inne i kalendern. på mig och mikkis.
bild nr7: inne i kalendern. mor och dotter
bild nr8: inne i kalendern. mig och sanna (finns inte med på bilden för ingen bild finns ännu i kalendern men den ska snart sättas dit)

shoppingen


ett diadem med rosett från h&m, short och skjorta från gina och en kofta från ett random ställe.


här är de nya stövlarna. jag gillar dom fast är faktiskt en aning osäker på dom angående att dom är lite spetsiga i tån, tydligen var det en hel del skor som var det men jag känner mig ändå osäker. ni får gärna säga vad ni tycker om att den är spetsig? jag tycker förövrigt att dom är as läckra! men ska ändå tänka lite på dom om dom får bli kvar eller ej, dom var som sagt inte helt gratis. dom kommer från dinsko. tack mamma för allt idag, dagen var bra!

denna söta "tvålpump" fick jag av ulrika häromdagen. jag ville ha en sådan, har letat. tack ulrika. jätte söt med ankor på, kommer från åhlens.

/klack




falu stad

nu är jag hemma från falun. vi var där ungefär fem timmar. vi käkade och sedan shoppade vi, jag hittade ett par stövlar, jeansshorts, diadem, en kofta och en skjorta. skulle behöva ett par jeans oxå, men det får vänta. visar er ikväll alla saker med bilder. ska äta nu och sedan ska jag på träning. gud vad jag har träningsvärk efter fotbollen i måndags. haha.

12


detta är så dagens låt, eller hur mikaela? det finns bara en person som man tänker på när man hör denna låt.

precis gått upp. ska snart börja göra mig klar för att åka till falun. blir nog där ett tag så vi hörs ikväll. föresten så börjar jag få ångest över att skolan börjar, den börjar verkligen snart och jag vill inte. hela sommaren har gått så fort och det känns som det hänt mest grejer nu i slutet.

mobilen är hos pappa

om ni vill veta så har jag glömt min mobil hos papap och är hos mamma nu. och kommer inte ha den fören imorgon kväll. så nu vet ni!

imorgon ska jag till falun och shoppa, förhoppningsvis! godnatt

min dag

nu är jag hemma hos mamma. har klippt mig idag, hon tog åtminstonde fem cm. så nu är det fan kort igen. jag som hade börjat fått långt hår. idag har jag varit med mikaela i alla fall, vi har varit på stan och fixat en kalender till mig. hur skulle jag klara mig utan en kalender i skolan, det är viktigt att ha en om man har kort minne. sen har vi myst framför tvn, sett på baksmällan och någon annan film. jag älskar baksmällan, det är den roligaste film jag någonsin sett. man skrattar åt allt. det bästa med filmen är när han (alan) läser upp ett tal och sedan skär han sig i handen för det ska bli brodsbröder. man skrattar ihjäl sig.

nu ska jag sätta mig och skriva ut lite bilder som jag ska ha som framsida på min kalender, jag köpte en kalender som man kunde sätta in egna bilder i som framsida.

11

godmorgon. nu sitter jag här igen och har precis gjort mig klar för att åka till mikaela. men det regnar, fan kommer bli jätte blöt när jag ska cykla.

och btw, jag ska inte klippa av mig håret. jag bara skojade. de skulle aldrig falla mig in. :) hade bara lust att säga det igår.

fotbollsmatch



jag är hemma, eller rättare sagt var jag hemma för två timmar sedan. men jag har ätit och blivit masserad av pappa. jag har ont i ryggen och i hälen. men nu kommer det bli bra, i hope. voltaren tabletterna funkar suveränt, smärtan försvinner verkligen. fotbollsmatchen gick bra med tanke på att jag inte spelar fotboll längre, sedan två år tillbaka. nu är jag trött, jätte trött och ska faktiskt sova nu. måste i säng nu, för ska upp i skaplig tid imorgon och träffa mikaela. ska sedan på kvällen klippa mig! finally. har bestämt mig att klippa av mig allt hår igen, vad tror ni om det? japp så får det bli. nej nu slocknar jag snart här framför datorn, så time för sängen. natti

10

godmorgon. antar att det inte är speciellt många som är vakna nu. jag skulle också gärna ligga och sova nu, men jag är barnvakt och då går det ej. men elsa sover nu vilket är skönt för då kan jag sitta här en stund. men måste nog gå ner och gå ut med lillbebisen, vovven, snart också. det är mycket att tänka på. jag ska kolla på "smallville" nu och kanske sova lite också. hörs.


yesterday!

att jag aldrig kan

lägga mig och sova i tid. det går bara inte. skulle sova för en timme sedan hade jag planerat men det gick ju inte sådär vidare bra, men om jag ska skylla på någon så får jag skylla på p. för han håller jämt en vaken.

 imorgon ser min dag ut såhär, barnvakt ungefär från nio till tre. sen gör sig iordning för att fara till dala järna och spela fotbolls match. undra hur det ska gå, jag som verkligen har bollkänlsan kvar. men dom får skylla sig själv som vill ha med mig. får heller inte träffa m imorgon eftersom hon kommer hem imorgon och sedan ska jag spela match så det hinns inge länge och då tyckte jag det passade bättre på tisdag. nej nu måste jag sova eller göra mig klar åtminstonde. /klack

dags att börja vänja sig

ja, skolan börjar snart och det är dags att lägga sig tidigare. om en vecka är packar jag för att dagen efter åka ner med alla grejer till stockholm för ännu ett år där, det tredje och det sista året på gymnasiet. jag tar studenten och allt. mamma frågade idag om jag var nervös och då kände jag mig inge nervös, vad har jag att vara nervös för tänkte jag? nu däremot känner jag mig nervös. det är sista året sen börjar allting, det riktiga livet om man nu vill kalla det så. nervös och en klump i magen har jag och kan inte riktigt sätta ord på varför, men det har jag. även om jag inte börjar fören den tjugofjärde har vi träningsläger en vecka innan. men som sagt jag börjar sakna stockholm nu och flickorna, så jag längtar också.

iår känner jag också att det kommer bli jobbigt att säga hejdå till familjen igen som fortfarande stannar kvar här i borlänge. jag älskar dom och hatar att jag bor långt ifrån dom, även om jag har vuxit så pass mycket utan dem när jag bott i stockholm själv dessa två år. men jag kommer sakna dom det vet jag och snart sitter jag själv där på kvällarna. det kommer bli tomt. jag vet, men jag klarar det. det har jag alltid gjort. jag är stark.


såhär ser jag ut just nu. osminkad och glasögon, i like.

hurtful


bild lelove

you don't know what you got till you're missing it a lot
i had to go throw it away 
i was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
what I did to you was hurtful
what I'm going through is hurtful

harry potter

nu är jag hemma från bion. den var bra, kanske inte den bästa harry potter filmen. men det är harry potter så, såklart att det var bra. nu längtar jag tills nästa film, den sista.



jag, amanda andrén. just nu ser jag ut såhär. (jag har hittat min cam nu och nu blir det jätte mycket egobilder på mig framöver!)

9



hej. jag städar, det går inge bra. eller rättare sagt så går det segt framåt. man vet inte vart man ska börja, så mycket saker. pappa och ulrika åkte precis iväg och skulle äta hos us förädrar. det var enklare när dom hjälpte. ikväll ska vi gå på harry potter, äntligen. jag längtar, jag älskar ju dessa filmer. nej nu måste jag försätta med städningen.


natti nu ska jag sova

nu ska jag sova. pappa och ulrika är hemma nu. eller jag ska se på en film en timme till ungefär. men säger gonatt här. ikväll har vi kollat på harry potter, sista filmen innan vi ska på bio. vi funderar på bio imorgon, hela familjen.  natti!



klagning

vi har precis ätit. det blev thai mat. ganska gott, mat är inte lika gott när det är så varmt. just nu är det dålig stämning här och jag känner bara för att gå och lägga mig och sova. jag orkar inte med denna dag. jag vill vara med mikaela, hon ringde precis. men hon är i horndal och kommer inte fören på måndag men då ska vi fan ses! gud vilken dålig dag det är idag, men jag ska inte klaga lika mycket som jag egentligen vill. åt helvete med allt.


mitt rum hos pappa. jag skulle egentligen städa idag, för just nu ser det ut såhär och går knappt att gå i rummet. men det är lätt att det blir så när rummet är så litet, fast ska inte klaga eftersom jag nästan aldrig bor här. men ingen städning blir idag inte. måste först slänga ut tvn, jag använder den aldrig och den tar bara plats. sen kanske det blir städning, vi får se!

hundvakt

jag sitter här med sanna och kristofer, vi är hundvakt. kanske låter roligt att vi är tre stycken som sitter här och är hundvakt åt en bebisvovve. men det blev så. orkar inte förklara varför. jag har faktiskt på bättre humör nu, jag har ätit mat och ätit benandjerry glas. vad lite kan göra mig glad!



sanna och kristofer i vardagsrummet.

igår så var jag med älsklingen malin. länge sedan sist, men var grymt kul. ibland känns det som vi är syskon och ibland som vi verkligen inte ens vore släkt. vi besökte först kupolen för malin skulle på krogen på lördag, idag, och behövde nya kläder. jag hittade den perfekt klädesplagget, kanske? haha. sen åkte vi hem och käkade och sen åkte vi ut och hade picnik, mysigt men mycket mygg. tur så tog vi med oss myggmedel. picniken bestod av vin, chips, vindruvor och choklad. great! malin vågade inte cykla hem själv så hon bestämde sig för att sova över. hon var dö trött och somnade direkt medan en annan var tvungen att vara vaken ett tag till.


8

jag ska, jag vet. men idag är jag på dåligt humör så har ingen lust alls. irriterad på allt och alla! tack

6

ja, var och matade bebisarna imorse också. dom är mysiga! sen ringde mamma senare på dagen och jag har varit och myst med hon och mormor, vi har badat. jag har tagit massa kort på hundarna! kommer senare. det är great väder idag verkligen, måste hålla i sig nu så jag kan sola och få tillbaka min bruna färg. snart ska jag på träning, eller om två timmar. efter det ska jag hem till mamma och mysa, med syster och kristofer. hörs


kan jang



jag har blivit rätt mycket förkyld nu under sommren och imorse kände jag att jag hade ont i halsen igen. jävla mikaela som smittas, haha! nej då gumman. och pappa ropade precis på mig att han hade köpt detta som skulle vara bra mot förkylning. pappa förvarnade mig om att kunde var jätte äckligt, jag tar det och inser att det var inte så äckligt som pappa påpekade och tycker jag är duktigt. men nu jävlar, fyfan vad äckligt. eftersmaken var hemsk. det vidrigaste, usch! snart spyr jag. nej men nästan.

rob pattinson

när jag kollade på harry potter idag och igår så dök ju min älskling upp, rob pattinson, han är riktigt snygg den dära killen. vet ni, jag har bestämt mig för att ge upp. från och med nu, så ska jag aldrig mera lägga upp en bild på honom någonstans. den kommer gå åt helvete, men fan jag måste skärpa mig känner jag. så detta får bli den sista. hur ska detta gå? det känns jobbigt faktiskt, som om man vore kär. nej nu är jag patetisk. nu slipper ni detta.




5

idag vaknade jag tidigt och åkte till linda för att mata bebisarna, dom är underbart söta just nu. sen har jag varit barnvakt och hundvakt hela dagen, rätt lungt faktiskt. har hunnit med att kolla på harry potter också! sen har jag tränat också. det är jag hunnit med, kul va? haha. finns inget mera att säga.


"tjena vet du vart laila bagge eller carina berg bor i täby? :)"

haha. det lät bara kul, vem frågar sånt?

haha nyfikna

tydligen blev en del nyfikna. men jag ska vara lika hemlighetsfull som vanligt så tänker inte berätta, men kan bara säga att det var negativt av hennes föräldrar. men vi kom på en ny plan. vi planerar!

jag är hemma nu efter en mys dag med mikaela. vi hann med mycket! nu är jag hemma i alla fall, tänkte faktistk sätta mig och kolla på harry potter. det är dags att jag ser klart filmerna, det går sakta framåt.

föresten när jag och mamma var ute och gick med zigge häromdagen, vi går sen börjar mamma gå fortare och jag kommer en bit bakom. då ropar jag och säger att jag inte alls gillade att gå där och att hon faktiskt fick vänta. när jag är ikapp henne så ser jag en orm ligga några dm ifrån mig. jag skriker att en orm ligger där och jag och mamma skriker och kutar därifrån, jag tror jag fick en hjärtattak. jag dog nästan, det äckligaste jag varit med om på länge.

mikaela


sitter hemma hos mikaela nu. vi har varit på kupolen och på stan idag, vi har hittat lite smått. bland annat, en fondution ett linne/tunika ett par trosor och två örhängen. vi ska snart gå och äta lite glass, vi ska också flörta lite med hennes föräldrar om en sak vi kom på vi ville göra. jag tänker inte berätta ännu vad det är, kanske senare mot veckans slut. haha. nu blir ni nyfikna va? men jag tror negativt så det inte blir av, men vi får se som sagt. man vet aldrig. hörs sen som sagt. puss

4

godmorgon. jag vaknade upp för en stund sen. idag känns allt mycket bättre, som jag sa. ska snart gå ner och äta frukost för att sen bege mig mot linda och mata bebisarna. efter det ska jag hem och göra mig klar, för då ska jag till kupolen och träffa mikaela. det är så min dag ser ut än så länge, kanske syster men vi får se. hörs sen.

ska berätta om orm händelsen ikväll, i promise.

ingen rubrik

jag har ingen lust att skriva kanske senare. jag kollar på prison break nu! jag har i alla fall hunnit med att träna badminton i två timmar idag och varit ute och sprungit, duktig amanda. sen har jag andra saker att berätta. men jag är trött och gråten börjar närma sig, och vet ni vad som är dags då? jo sängen för då är allt bra imorgon. hörs imorgon eller senare.

3

jag och mamma var vakna länge igår, så idag är jag trött. jag gick upp nu vid elva för jag inte ville sova bort hela dagen. sitter här med min kaffe kopp och förhoppningsvis så blir jag piggare inom kort. för vet ni vad jag vill göra idag? shoppa. det kändes som det var år sedan, även om det var alldeles nyligen. idag ska jag också träna, det blir badminton idag. skulle väl egentligen behöva springa milen men det passar jag over tills imorgon faktiskt. denna vecka ska jag också var lite kattvakt, linda jobbar så ska dit och mata kattungarna.



uppdate: helvete, om två veckor ska jag ner till stockholm för då börjar träningen med rig. omg!

when you

when you look at a person, any person, remember that everyone has a story. everyone has gone through something that has changed them.


ny design

nu har jag gjort klart den nya designen. hur blev det? jag nöjer mig med det så länge. små detaljer jag skulle vilja ändra men orkar inte nu eftersom jag suttit med detta i flera timmar nu. det är jobbigt att göra detta. nu ska jag nog sova. natti!


horndal "torsdag - söndag"










nu får det räcka. resten av bilderna håller jag för mig själv. puss

2

det är augusti nu, och denna månad börjar skolan. jag börjar trean på natur, undra hur det är? kanske ännu svårare men som tur är slipper jag engelska. idag blir det en lugn dag. jag har precis duschat, det var nog det skönaste jag gjort på länge faktiskt. och vet ni vad jag saknat? mina converse, det var så länge sedan jag använde dom. jag älskar dom men dom har stått här hos mamma en vecka nu. haha. jag hade tänkt att idag så ska jag göra om min design, den jag har nu har varit där alldeles för länge men nu blir det bytning. jag kanske inte blir klar idag för det tar ju flera timmar att göra det men kanske. nu håller jag på att lägga över alla bilder från helgen. puss

home från horndal

nu är jag hemma. jag tänkte bara säga det. tänker berätta mera sen och bilder kommer också då. ska första ta en dusch. jag har inte duschat sen i onsdags kväll, äckligt? japp men det är så när man varit i skogen. det jag längtade efter mest var en dusch och datorn. det har varit kul där borta, väldigt mysigt. puss

jag blir galen. antingen är han ga

0-52eab08bc8e6f4b3a39a3e7a55cbebe4.png

Kolla varifrån!

jag blir galen. antingen är han gay eller så är han tillsammans med kristen sägs det, båda är lika sjuka. arg jag blir. ursäkta!


natti

1768ed8d287737921948c1e9a2eddfa3.png

Kolla varifrån!

natti


RSS 2.0