sore muscles

Jag hade sådan brutal träningsvärk från helgen och efter gårdagens gym gör det ännu ondare. Sore muscels, happy pain.  Sant. Förutom gymmet har jag haft två badmintonpass, och ska snart iväg på kvällsträning. 

Sen har jag försökt pluggat, finner ingen inspiration eller ork just nu. Jag har gjort nästan hälften så måste kämpa nu. 

Idag sprang jag ner och klippte mig också, ville klippe mig hos Tessan men hon hade inte tid närmast veckorna så fick ta en random i närheten. Jag ville ju bara kappa av 10 cm för att få det fräschare så inget anvancerat. 

🍀❤️


Ännu en helg

I fredags började jag dagen med en tenta, var riktigt svår så är nöjd att jag klarade den. Resten av dagen tog jag det lugnt och packade det sista innan det var samling till elitseriematchen, en viktigt match mot Team Väst. Vi vann med matchen med 4-3 och min 3de raka seger i dubbel. 

Direkt efter matchen tog vi bilarna mot Borlänge. Vi var inte framme fören midnatt så var bara att lägga sig och sova eftersom det var tävling på lördagen. 

Resten av helgen har spenderats i hallen. Jag lyckades ta mig till semifinal i både singel och dubbel efter halvdåligt spel, känner mig inte alls i form i singel. Träningsvärken efter tuffa singelmatcher är inte nådig, varje steg är en "kamp". 

Idag är det en ny vecka som skulle börjats med massa plugg, men inte gjort något vettigt alls idag. Ska snart iväg och träna för att sen finna energi för plugg ikväll ❤️ 




Dålig dag

När man tror att dagen inte kan bli sämre så får man lönebeskedet och ser att man bara fått betalt för 25 timmar när man egentligen skulle fått betalt för mer än dubbelt så många timmar. 

Det löser sig, allt löser sig men fan vad irriterande vissa dagar är. När ingenting går som man vill. 

Hoppas ni har en bättre dag! Nu ska jag kötta plugg och avsluta dagen bättre! ❤️ 



vinst mot spårvägen

Fan, det höll inte länge... skulle ju ha ett inlägg per dag. Helt ärligt finns det inte mycket att skriva.
 
De två senaste dagarna har jag pluggat och tränat, men igår kväll hade vi elitseriematch mot Spårvägen som vi vann med 6-1. Jag spelade dubbel och vann min match.
 
Nu ska jag ta cykel till hallen för ett pass med Snjolaug. Efter det ska jag plugga och packa, innan jag åker på kvällsträning. Jag ska packa för vi åker till Borlänge på tävling på fredag.
 
Ha en bra dag!
 
 

En jobbdag

Jag tog sovmorgon imorse och precis när jag vaknat ringde jobbet och behövde hjälp, så idag har jag jobbat. Och direkt efter att jag slutat åkte jag på badmintonträning. Mycket mer än så har jag inte hunnit.  

Skönt att jobba lite men nu ligger jag efter med plugget, dags att vara effektiv.



 

Söder

Gårdagens utgång blev riktigt lyckad, hade jättekul. Jag skulle ta det ganska lugnt med alkoholen eftersom jag skulle upp 7,15 på söndagen men så blev det inte. Efter middag och krök hos Jennifer hamnade vi på ett ställe som hette underbara bar. 
 
Jag kom hem 5 imorse, så det blev bara två timmars sömn innan jag skulle upp och gå på spa med Jenny och Emma. En perfekt bakisdag i försig men lite mer sömn hade jag inte tackat nej till. 
 
En grym helg med andra ord. Nu ska jag ladda batterierna för i veckan blir det mycket badminton, två elitseriematcher och tävling på helgen. 
 
🍸🙏❤️
Instaspammade hela kvällen så blev en hel del bilder
 
Hade ganska röda ögonen i slutet av kvällen
 
Spadag på Clarion Hotel, underbar present från Emma och Jenny
 
 
 
 



tonight we are young

Jag har som mål nu att uppdatera en gång om dagen, idag vet jag inte vad jag ska skriva.
 
Igår avslutade jag dagen i stan med mina tjejer, några glas och skitsnack förklarar väl kvällen.
 
Idag tog jag sovmorgon till 9,30 och sen har jag pluggat. Jag tänkte plugga hela dagen fram tills ikväll då jag ska hem till Jennifer på middag och förkrök, blir en rejäl utgång på söder ikväll med tjejerna.
 
PUSS
 
frukosten imorse, ni förstår nog inte hur gott jag tycker det här är.
 
 
 
 
 

Näsbypark

Jag har jobbat idag, hoppande in och hjälpte på ett annat kontor idag. De behövde hjälp och ringde igår och frågade, eftersom det inte varit något annat jobb i veckan så sa jag ja. Fredag är alltid lugnast på jobbet men samtidigt dom tråkigaste dagarna att jobba på, man vill bara hem och ha helg. Dagen gick väl bra förutom att jag lyckades få punktering på bilen, bra jobbat. 
 
Nu är jag hemma och vilar lite. Om ett tag ska jag möta upp brudarna på söder för ett glas eller två. 
 
Hoppas ni får en bra helg! 🍸
 
 
 

bananpannkakor

Dagens lunch blev samma lunch som igår, lite annorlunda men nästan samma. Hur gott som helst verkligen. 
 
En mosad banan, två ägg och två matskedar keso 
 
 
 



i ❤️ shoes

Ett par nya skor är aldrig fel, därför blev det två.
 
"Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life" 
 
 från nelly 
 
och från scorett 

bananomelett

Idag hade jag planerat att gå upp och gymma. Jag går upp och käkar frukost och inser sen att gymmet alltid är bokat 8,30-12,00 på onsdag. Det blev inget gym utan istället sängen framför Sons of Anarchy.
 
Någon timme senare tog jag mig upp och började plugga, nu sitter jag här och har kört fast på en uppgift. Det händer ganska ofta. Kan någon derivera (x+3) upphöjt (x+2)?
 
Lunchen blev idag bananomelett, eller pannkaka om man vill säga så. Det var faktiskt jätte gott, aldrig ätit det förut men blir garanterat fler gånger nu.
 
Ha en bra dag alla ♥
 
En mosad banan och två ägg, simple as that.
 

godkänd

Jag blev godkänd på första seminaredelen, första av fyra. Jag sa att om jag misslyckas på denna så hoppar jag av, nu klarade jag det så bara att fortsätta. 
 
Igår morse var jag ute och löpte och det gav mig rejäl träningsvärk i benen och höfterna. Man tror man skapligt tränad men finns alltid otränade muskler.
 
Sen har jag hunnit med två badmintonpass och däremellan plugg.  
 
Inte mer än så men ja det var någon som tyckte jag skulle börja uppdatera bättre så lika bra att försöka. 
 
 

fernweh




Fyrisfjädern

Efter en helg hemma med massa mys med Ossian är jag nu tillbaka i storstaden. 
 
Men på vägen hem gjorde jag ett stopp i Uppsala för att spela en elitseriematch mot Fyrisfjädern. Vi förlorade matchen sammanlagt men jag och Clara vann våran delmatch. En jämn tresetare med vinst 11-7 i tredje. Nu har jag första matchen vunnen denna säsong.
 
 
Nu ska jag sätta mig och plugga, jag har en uppgift som ska vara inne 08.00 imorgon som jag ska finslipa lite på ❤️ 
 
 


 

Ossian

Inlägget får heta Ossian, eftersom det är namnet på min systerson som föddes i tisdags. Världens sötaste kille ❤️ 
 
I helgen är jag hemma i Borlänge för att umgås med den söta. Han är helt underbar. Jag kan inte riktigt förstå att han är här och att min syster är mamma. Hon kommer (är) bli en helt fantastisk mamma, samma gäller för Pelle. 
 
På söndag åker jag hem igen, ska stanna upp i Uppsala för att spela en elitseriematch bara. Det kommer bli jättetufft men det är alltid roligt att spela. 
 
Det dröjer alltid länge mellan uppdateringarna men jag har varken tid eller ork. Jag sover i snitt 5 timmar per natt eftersom det är så mycket just nu. Jag jobbar 2 gånger i veckan, tränar 1-2 pass per dag och sen pluggar jag på heltid. Jag står ärligt talet i valet och kvalet om jag ska sluta med plugget, eftersom det inte riktigt går ihop med allting. Vi får se, ska kriga på ett tag till. 
 
Nu ska jag heja fram Sverige 💙 Ha en bra helg! 

 

En ny vecka

Jag hade en rolig helg, en perfekt fredag med mina fina tjejer. Tack för present ❤️ 

Lördag var det planerat förkrök hos Jäntti och sen utgång, men efter en rejält förkrök så var det inte många som följde med ut. Det är alltid förkröket som är roligast så roligt hade vi ändå. 

Nu har en ny vecka börjat, en massa plugg, jobb och träningar som sen avslutas med tävling i Kista. 🌸





RSS 2.0